Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

babis13

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ο φαντομα ισως να σε βοηθησει αν γνωριζει τιποτα...
αλλα για να καταλαβω εγω κατι... φευγεις απο αθηνα για σαββατοκυριακο στην μπανγκοκ η εισαι καπου ταυλανδη και θα πας???  :huh:

Ας βοηθήσει όποιος μπορεί. Θα ενημερώσω τι βρήκα τελικά. Ναι, είμαι ήδη Ταιλάνδη και πάω αύριο πρωί και γιαυτό το ΣΒΚ Μπανγκόκ.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Γεια σας σύντροφοι!!!!

Σήμερα πήγαμε με την Ναμ, σε ένα ναό του Βούδα να προσευχηθούμε (βοήθειά

μας!!!!!!!!!!!!!)    :priest:

Μάλιστα την ώρα που προσευχόταν η Ναμ, ο παπάς της με φώναξε και μένα!!!  :think:

Έβγαλα τα παπούτσια μου, κάθισα με κατάνυξη  :) κάτω και μ΄ έπιασε την κουβέντα,

από πού είσαι κτλ. Μου θύμισε κορίτσι των go – go!!!    :2funny: :2funny: :2funny:  Αφού είπα μια να του πω,

έρχεσαι στο δωμάτιό μου, αλλά…. άσε! :headbang:

Μετά πήρε το χέρι μου και μου έβαλε μια άσπρη κλωστή (όπως το κομποσχοίνι ένα

πράγμα) για «καλή τύχη»  και αμέσως μετά έβαλε ένα ίδιο και στην Ναμ. Μόνο

που…… με βάλανε να της κρατάω το χέρι την ώρα που της το έδενε και αισθάνθηκα

κάπως…..    :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Λέτε να μας πάντρεψε?????  :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang: :2funny: :2funny: :2funny:

Πάντως μετά, κοιτώντας τη Ναμ, μου ευχήθηκε «καλή διαμονή» και «καλά να

περάσω»!!!!!!!!  :knockinb: :knockinb: :pipa1: :pipa1: :pipa2: :pipa2: :kissass: :tits: :fuck2: :knockinb:

φοβερή φιλοξενία με τις ευλογίες του Βούδα!!!!!    :thumbsup:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Γεια σας σύντροφοι!!!!

Σήμερα πήγαμε με την Ναμ, σε ένα ναό του Βούδα να προσευχηθούμε (βοήθειά

μας!!!!!!!!!!!!!)    :priest:
τι εγινε ρε παιδια, κατι μου θυμιζουν αυτα,
ρε james δε θα χεις "καλο τελος"

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
άσε φιλαράκι μου πήρε τον αέρα η μικρή  :headbang: :headbang: :headbang:

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
για να δουμε ποιος θα' ναι ο επομενος.

γιατι ολο και περισσοτεροι εδω μεσα τωρα τελευταια αναφερουν οτι πανε κατω και βρισκουν τις "δικιες τους"..

Diavolidis

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
E,μην τρελλαίνεστε ρε και κολλάτε...διαλύετε την υστεροφημία της Ταυλάνδης αλλά και το δικό σας ευζείν...
:zfuck: ασύστολα και διαφορετικές...
Μην σας κολλάει ένα καλό κρεβάτι,μια γλυκιά φατσούλα και το τζάμπα...υπάρχει άφθονο εκεί τέτοιο...

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Πρεπει να παραδεχτω,παιδες οτι οι περιγραφες σας ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ..........ολων των παιδων(αλλα εχω ιδιαιτερη αδυναμια σ'αυτες του James),,,,,,με κανατε να σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παω ΤΑΥΛΑΝΔΗ.....
Λεω μεσα μου¨"Αστο αν ειναι με τον καινουργιο χρονο......να βρω και παρεα και να παω"
Ξαφνικα χτες που διαβαζα τις περιγραφες σας για το πως περνατε εκει....

Ειμαι προσφατως διαζευγμενος(1 ιουλιου βγηκε το διαζυγιο)και σκεφτομουν τι να κανω το καλοκαιρι!!!ΚΑΙ ΜΟΥ'ΡΘΕ ΦΛΑΣΙΑ!!!!ΤΡΕΛΛΑ!!!ΕΜΠΝΕΥΣΗ!!!

Αυτη την στιγμη που μιλαμε εχω κλεισει για Pataya(10 μερες)!!!!!!!!!!

Φευγω 31 Αυγουστου με Emirates(μεσω Ντουμπαι)και θα ειμαι Bangkok 1 σεπτ. 12¨25(τοπικη ωρα).......
εχω κλεισει δωματιο στο Pataya bay resort....επισης εχω κλεισει να ερθουν να με παρουν απο αεροδρομιο αυτοκινητο του ξενοδοχειου με 1300 βαχτ(τα οποια ενσωματωνονται στο λογ/σμο του δωματιου).....

Παω για 1η φορα Ταυλανδη και μονος.......Οποιος συναγωνιστης ειναι απο 1/9 ως 11/9 στην Παταγια ας στειλει πμ αν ειναι να συναντηθουμε κατω για βολτες και χαβαλε!!!!

στο κατω-κατω........"ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ!!!!!!!!!!"

ΔΕΝ  :knockinb: :knockinb: :knockinb:

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!!!

NOULIS !

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
τι εγινε ρε παιδια, κατι μου θυμιζουν αυτα,
ρε james δε θα χεις "καλο τελος"

deja-vu φιλτατε κωστα !????

- james προσεξε μην ποσταρεις καμια περιεργη φωτο γιατι εχουμε τον φαντομα κερβερο εκει για τη διατηρηση της ταξης κ δε θα θελες να τον δεις αλεξιπτωτιστη να σκαει πανω σου απ'τους ουρανους της pattaya καμια ωρα.... :uzi: :uzi: :2funny:

manthos_kriti1

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
lakisscorpio τι τιμη εκλεισες το εισητηριο? ποσσες ωρες αναμονη εχεις ντουμπαι, πριν φτασεις μπανγκογκ? στην επιστροφη εχεις παλι αναμονη ντουμπαι? για απευθειας αθηνα-μπανγκογκ ρωτησες? γενικα πες τιμες (τελικες, με ολους τους φορους) αν ξερεις για τις διαφορες αεροπορικες εταιριες που ρωτησες.

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
φιλε στην βανγκονγκ οταν ψαχνεις να βρεις γυναικα η μασαζ ειναι σαν να θελεις στην ελλαδα να παρεις τσιγαρα απο το περιπτερο.μονο που εκει ειναι πιο ευκολο.εχω παει 2 φορες ΒΚΚ και πηγα σε ενα μερος που το λεγανε ΝΑΝΑ ταξι το ξερουν.εχει πανω απο 30 στριπτιτζαδικα μαζεμενα....η απολυτη εμπειρια ειναι να κανει μασαζ body to body.θα τα δεις ολα.πηγαινε σελιδα 21 σε αυτο το θερντ για να δεις.τωρα για βυζαρες νομιζω λιγο σπανιο.καλο ειναι να προσεχεις λιγο το βραδυ και να μην κυκλοφορας μονος σου στη ΒΚΚ  .εμενα μου τη πεσανε 2 τραβεστι το μαιο κεντρικα 10 το βραδυ και μου πηρανε το κινητο.
τορα οσοι ειστε πουκετ υπαρχει μονο ενα μασαζ body to body και λεγεται .....cristin......μοιαζει με ξενοδοχειο απο εξω.περιπου 50 ευρο 1 και μιση ωρα αλλα αξιζει.στη παταγια εχει νομιζω στη σοι 6

στο πουκετ και στη πατταγια ομως αισθανεσαι απολυτως ασφαλης.ενοειται οτι κραταμε αντιγραφο διαβατιριου απανω μας και ποτε πανω απο 100 ευρο- δηλαδη
---- 4-5 χιλιαδες μπατ.

προσεχτε οι αστυνομικοι προστατευουν τους φαλανγκ τουριστες αλλα αμα κανεις καμια λαλακια τη μαμησες.

αλωστε στη ταυλανδη οταν παρεις μια καπελα για λονγκ ταιμ τοτε αυτη σε υπηρετει με τη καλη ενοια βεβαια.
οσο πιο καλα περασει αυτη τοσο πιο καλα θα περασετε και εσεις.
λαλακες εχει πολλους.πιστευω να εχω δοικιο.εγω προσωπικα δεν κακομεταχειριστηκα καμια και δεν εβγαλα τα αποθημενα μου σε καμια.και φυσικα δεν το παιζω μαγκας γιατι οταν πλρηρωνεις χανεις τη μαγκια σου.

τελειωνοντας θα ελεγα --------δυνατος ειναι αυτος που δεν χρεισημοποιει τη δυναμη του ενω μπορει για να κανει κακο σε καποιον---------------

πατταγια μου λοιπεις...............δεν ερωτευτικα καμια ταυλανδεζα ενα μηνα εκει κατω αλλα ερωτευτηκα ολη τη παταγια :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

επισης αναφερω οτι μπορει οι κοπελες να ειναι φτωχες αλλα ειναι υπεριφανες και εχουν αξιοπρεπεια.

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
lakisscorpio τι τιμη εκλεισες το εισητηριο? ποσσες ωρες αναμονη εχεις ντουμπαι, πριν φτασεις μπανγκογκ? στην επιστροφη εχεις παλι αναμονη ντουμπαι? για απευθειας αθηνα-μπανγκογκ ρωτησες? γενικα πες τιμες (τελικες, με ολους τους φορους) αν ξερεις για τις διαφορες αεροπορικες εταιριες που ρωτησες.

1)Τιμη εισητηριου μετ'επιστροφης 462,84 ευρω........
2)φευγω 16.40 απο Αθηνα.......φτανω Ντουμπαι 22.05..........η Πτηση απο Ντουμπαι για Μπαγκοκ φευγει 03.15 και φτανω Μπανγκοκ 12.25.......αρα η αναμονη ειναι 5 ωρες !!!(ολες οι ωρες ειναι τοπικες της καθε χωρας)
3)Φευγω απο Μπανγκοκ 01.25.........φτανω Ντουμπαι 04.30......η πτηση για Αθηνα φευγει στις 10.05 και φτανω Αθηνα 14.00.......Αναμονη 5.30 ωρες(ολες οι ωρες ειναι τοπικες της καθε χωρας)
4)H Qatar εχει απο Αθηνα(13.45) προς Ντοχα(18.00)......Ντοχα(20.45) προς Μπανγκοκ(07.45)......ωρες αναμονης 2.45.....

Μπανγκοκ(20.30)->Ντοχα(23.30)........ωρες αναμονης 14.15.........Ντοχα(13.45)->Αθηνα(18.30)

ολο το εισιτηριο αυτο 536,83 ευρω

5)H Thai εχει απ'ευθειας.....Αθηνα(16.15)->Μπανγκοκ(06.05).....Μπανγκοκ(00.35)->Αθηνα(07.35)......τιμη εισητηριου 776,59 ευρω

6)H Egypt air.......Αθηνα(14.30)->Καιρο(15.30).......Καιρο(22.00)->Μπανγκοκ(11.55).....ωρες αναμονης 6¨30............Μπανγκοκ(00.45)->Καιρο(05.00)...........Καιρο(10.30)->Αθηνα(13.30).....ωρες
παραμονης 5¨30.......Tιμη εισιτηριου 727 ευρω

Ολες οι πτησεις ειναι για τις ημερομηνιες 31/8(Αναχωρηση απο Ελλαδα) και 11/9(επιστροφη Ελλαδα)

Αυτα.......
οτι θελετε αλλο παιδες,ρωτηστε

Θα ειναι κανενας στην Παταγια απο 1/9 ως 11/9???αν ναι,ας στειλει ενα πμ

manthos_kriti1

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
σε ευχαριστω για τις πληροφοριες lakisscorpio.........εγω παιζει να παω με ενα φιλο μου, αν βολεψει με βαση τη δουλεια μας οκτωβρη (στη καλυτερη περιπτωση) παταγια.........με ενδιαφερει ποιο πολυ απευθειας πτηση αθηνα-μπαγκογκ, ειτε με thai, ειτε με αλλη εταιρια δεν εχω προβλημα......ποιο πολυ σε ρωτησα γιατι κατα τυχη πριν λιγο εκει που διαβαζα κατι παλια post, ειδα μια ηλεκτρονικη σελιδα της thai airways, και εβαλα για πλακα να δω ποσο παει το εισητηριο οκτωβρη (19-26 οκτωβρη) και μου εβγαλε μια εξωφρενικη τιμη, καπου 2000 ευρω......τρεχα γυρευε δηλαδη.....εκτος και αν πατησα κατι λαθος, τι να πω.......εσυ τις τιμες αυτες τις βρηκες απο το ιντερνετ η απο πρακτορειο των αθηνων?

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ΤΗΑΙ = εγυηση αλλα ακριβη

GLULF=καλη αλλα μπορει να εχει καθηστερηση .αλλα φτηνη.

μπες στο airtikets.gr

η Μπανκογκ γραφεται το αεροδρομιο ΒΚΚ..............

Ξα'σου..............

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ξύπνισε κανένα παλούκαρι απο τη παττάγια να μας πει κανένα νέο.

μεσίμερι είναι τώρα εκεί........... :fuck2: :fuck2: :knockinb: :knockinb: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:

Dreiven

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα φιλοι μου.
Θα ηθελα πραγματικα να σας ευχαρισησω ολους για τις πληροφοριες που μου δωσατε
και για την βοηθεια να παρω την αποφαση να παω και εγω στη μαγευτικη αυτη χωρα.

Εκλεισα για Phuket με Singapore 452 euro απο 11/12 μεχρι 24/12
Ξενοδοχειο το c&n 1400 THB την βραδυα
Το μονο που μενει τωρα ειναι να πεσω σε κομα μεχρι εκεινη την αγια μερα που θα φυγω  :2funny:

george777

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
δεν το ξερω το ξενοδοχειο αλλα γιατι να δινεις τοσα λεφτα? πουκετ βρισκεις με 700-900 μια χαρα ξενοδοχεια.

Dreiven

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ειναι το πρωτο μου ταξιδι και δεν ηθελα να το ρισκαρω ειναι και high season......

gerolykas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεια  σας   Κυριοι
Σας  διαβαζω περιπου ενα χρονο τωρα  ΜΠΡΑΒΟ  σε  ολους  σας......Αξιοι!!!!! μια  χαρη.....ρε παιδια  ξερει καποιος  τι  
παιζει  με  το Ναι Λερτ  χοτελ  Βανγκονγκ  ?????  αξιζει  τα  λεφτα  του η.......Ευχαριστω  και να  ειστε  ολοι  καλα.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom