kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.828
- Πόντοι
- 6.256
Μηπως να πας Μιανμαρ να τσεκαρεις την παρθένα χωραΚαμποζη ισως παω και εγω για κανενα πενθημερο, εξαρταται πρωτα τι θα βρω φετος στην Μπανγκοκ.
Μηπως να πας Μιανμαρ να τσεκαρεις την παρθένα χωραΚαμποζη ισως παω και εγω για κανενα πενθημερο, εξαρταται πρωτα τι θα βρω φετος στην Μπανγκοκ.
χαχαχα μου το ειχδε πει μια μιρη που ειχαμε σχεση αλλα δεν της αρεσαν ευτυχως....Σήμερα έμαθα κάτι κ έπαθα πλάκα ..ότι βάζουν σιδεράκια γιατί θεωρείται σεξουαλικό για αυτούς στην ταυ κ ομορφαίνει το χαμόγελο
Κ εγώ πίστευα ότι το κάνουν επειδή δεν είχαν λεφτά μικρές για σιδεράκια κ τώρα που μεγάλωσαν τα φοράνε για διόρθωση αλλά η πλειονότητα το κάνει διότι θεωρείται ερωτικό χαμόγελο ..
Αποστευτο
Mετα αυτές ξεχωρίζουν τον Ασιάτη από τη μύτηχαχαχα μου το ειχδε πει μια μιρη που ειχαμε σχεση αλλα δεν της αρεσαν ευτυχως....
Συμφωνώ!Αν μπορείς να το κάνεις μια ημέρα περισσότερο στην Σιγκαπούρη πήγαινε με Σκουτ.
Eμενα η δικια μου δεν γουσταρε Ασιατες επειδη λεει ειναι ψευτες. Ειδικα οι Ινδοι. Ενω εμεις οι Ευρωπαιοι..............Mετα αυτές ξεχωρίζουν τον Ασιάτη από τη μύτη
Ενώ σε εμάς το ξεχωριστό ει.σι τα μάτια για αυτούς το ξεχωριστό που νομίζουν ότι έχουν είναι η μύτη κ έχουν πρόβλημα με αυτό ...
Επίσης δυσκολεύονται να βρουν εφαρμοστά σε αυτούς γυαλιά ηλίου λόγω μύτης που δεν στεκονται
παντως εγω τις ελεγα πως δεν ειμαι πλουσιος και αυτες δεν με πίστευαν , μετά εγώ που έφταιγα .....Eμενα η δικια μου δεν γουσταρε Ασιατες επειδη λεει ειναι ψευτες. Ειδικα οι Ινδοι. Ενω εμεις οι Ευρωπαιοι..............
Βολκανο ποιες ασιατισες κάνουν τα καλύτερα γαμησια ;;Σήμερα έμαθα κάτι κ έπαθα πλάκα ..ότι βάζουν σιδεράκια γιατί θεωρείται σεξουαλικό για αυτούς στην ταυ κ ομορφαίνει το χαμόγελο
Κ εγώ πίστευα ότι το κάνουν επειδή δεν είχαν λεφτά μικρές για σιδεράκια κ τώρα που μεγάλωσαν τα φοράνε για διόρθωση αλλά η πλειονότητα το κάνει διότι θεωρείται ερωτικό χαμόγελο ..
Αποστευτο
Οι ασιατισσες που μεγάλωσαν λατινικη ΑμερικήΒολκανο ποιες ασιατισες κάνουν τα καλύτερα γαμησια ;;
To ειδα και εγω το πρωι. Ειδα που ειχες ρωτησει στο σαιτ της Ταυλανδης και το εψαξα. Ελπιζω να ισχυουν τα περσινα εμβολια.Κακα μαντατα...η κυβερνηση της Ταυλανδης μαλλον 'ξανακλεινει" την εισοδο για τουριστες,..μονο με πιστοποιητικό εμβολιασμου τουλαχιστον 2 δοσεων θα μπαινεις στην χωρα....απο εβδομάδα οι ανακοινωσεις... γάμησε τα... πρέπει να τρέχω να κανω εμβολιο τωρα!!!!
Εισαστε σιγουροι οτι το μονο που παιζει ειναι αρουραιοι να κυνηγανε Thai γατακια???Καταλαβα οτι εδω δεν ειναι Ελλαδιτσα και θελει προσοχη. Γενικα να κοιτταζετε για φιδια σε βραχια. Στην Ταυλανδη εχουν κομπρες που δεν αστειευονται. Ακομη και σε σπιτια μπαινουνε αν πεινανε. Στα 5 χρονια εδω, εχω δει πλεον δεκαδες...και αν παλι την παθετε στο Πουκετ εχει νοσοκομεια, αλλα αν γινει καμια στραβη σε κανα νησακι χαιρετισματα...μερικα ουτε φαρμακειο δεν εχουν. Θα σας περιγραψω αργοτερα φαση με "ζωακια" σε νησακι!
Πισω απο την αυλη του σπιτιου μου εχω δει το μεγαλυτερο φιδι εκτος ζωολογικου κηπου και ας ειμαι και στην Μπανγκοκ.
Μπανγκοκ και Πουκετ που πηγαινω εγω δεν εχω δει τοσα χρονια φιδια.Μυστες εχοντας πλεον φτασει στην σελιδα 146 διαβαζω το παρακατω σοκαριστικο.
Εισαστε σιγουροι οτι το μονο που παιζει ειναι αρουραιοι να κυνηγανε Thai γατακια???
Οκ, ενθαρυντικο αυτο...Μπανγκοκ και Πουκετ που πηγαινω εγω δεν εχω δει τοσα χρονια φιδια.
Βραδάκι τώρα, έτοιμος για τσάρκα, βγαίνω απο τη πόρτα του ξενοδοχείο αφού μόλις είχε σταματήσει η καταιγίδα, πάνω στα άσπρα πλακάκια, μία κατσαρίδα γκοτζίλας στην κυριολεξία 5 εκατοστά, τη δίνω ένα σουτ και εξαφανίζεται στο γκαζόν, ακούω την 1η ρεσεψιονίστ"όχι ρε κάποιος κακός τουρίστας κλώτσησε τη μπιγιονσέ..." και συμπληρώνει ο 2ος "σε 10` θα την είχα στο πιάτο μου, πάλι νηστικός!"Μυστες εχοντας πλεον φτασει στην σελιδα 146 διαβαζω το παρακατω σοκαριστικο.
Εισαστε σιγουροι οτι το μονο που παιζει ειναι αρουραιοι να κυνηγανε Thai γατακια???
Αδερφε,μεγαλη καβλα τα σιδερακια...Σήμερα έμαθα κάτι κ έπαθα πλάκα ..ότι βάζουν σιδεράκια γιατί θεωρείται σεξουαλικό για αυτούς στην ταυ κ ομορφαίνει το χαμόγελο
Αποστευτο
K λάτιν Αμέρικα βλέπεις πολλές με σιδεράκια αλλά και σιδερικάΑδερφε,μεγαλη καβλα τα σιδερακια...
Ανεβαζει αμεσα,τουλαχιστον 1-2 επιπεδα πανω τη γκομενα..