Μυστες Καλη Χρονια με υγεια και κοντομουνία!
Αναβάλλω συνέχεια το thai πορνοταξίδι απο την εποχή του πρώτου πορνορεπορταζ που έκανε εδώ ο F16 (πολλά χρόνια
). Σκέφτομαι να πάω τον Ιούλιο για κάνα μήνα (η και περισσότερο αν είναι καλά) στην Pattaya κι έχω μερικές ερωτήσεις.
- Από οικονομικά τι να υπολογίζω περίπου καθημερινά εάν συμπεριλάβουμε φυσικά thai μωρακι?
- Το short time ποση ωρα ειναι?
- Δεν εχω πολυκαταλαβει πως παιζεται το παιχνιδι, διαβαζω διαφορα post για ακυρα (απο τις free γκομενες) και φολες. Δηλαδη πρεπει να παω να κανω καμακι στην πουτανα κι αν παλι δεχτει ? Συμβαινει το ιδιο και με τις αλλες μορφες αγοραιου (go go bars κλπ)?
- Τον τελευταίο καιρό στο tiktok, μου βγάζει βίντεο από Thai με έντομα κι αλλά τέτοια καριολίκια. Άλλος ανεβάζει κάτι δεινόσαυρους να κάνουν βόλτες σε ψιλικατζίδικα, άλλος σαρανταποδαρούσες-γιγας στο δωμάτιο και έχω ψιλοφρικαρει . Καθότι εξωτικός προορισμός, είναι οκ ως προς αυτό το θέμα η ξυπνας με καμία κόμπρα ανάμεσα στο παπάρι?
- Αν συμβεί καμια στραβη πως ειναι απο νοσοκομεια κλπ?
Προς το παρον διαβάσα το thread από την μετά κωρονοιο εποχή και μου φαίνεται από αυτά που γράφονται ότι η κατασαση στην Thai έκανε restart προς το χειροτερο(?).
Κατα καιρους διαβαζα ποστ για να εχω μια εικονα αλλα δεν νομιζω να εχω συγκρατησει και πολλα εκτος απο τα βασικα. Τωρα εχω ξεκινησει να διαβαζω τα παντα απο την αρχη (ειμαι στην σελιδα 50) και ειναι σαν σειρα στο netflix που εχει μπει 16η σεζον και ειμαι ακομα στην πρωτη.
Αν και εχω την περιεργεια να δω αν ο Κωστας πηγε τελικα Πουκετ και τι απεγιναν οι πρωτοι μυστες του Game of Thai πορνοThrones αξιζει να συνεχισω το διαβασμα απο εκει (χρειαζομαι 3 μηνες πανω κατω να το ολοκληρωσω) η απο καποια αλλη σελιδα ?
ΥΓ. Σορυ για το μεγαλο ποστ, αν εχει καποιος μυστης ορεξη να απαντησει εστω και σε μερικα απο τα παραπανω ευχαριστω προκαταβολικα.