Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.737
Πόντοι
19.795
καπου ακουσα οτι εχουν μεγαλη προμηθεια,ευχαριστω πολυ φιλε...
Τα ανταλακτηριο συνήθως δεν παίρνουν προμήθεια. Όλο το θέμα είναι η ισοτιμία. Στην Μπανγκόκ καλή ισοτιμία έχουν τα Superich τα πράσινα ( υπάρχουν και πορτοκάλι). Επίσης καλή ισοτιμία δίνουν και τα Vasu, που τα έχουν Κινέζοι.

JONA

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Like
4
Πόντοι
0
Τα ανταλακτηριο συνήθως δεν παίρνουν προμήθεια. Όλο το θέμα είναι η ισοτιμία. Στην Μπανγκόκ καλή ισοτιμία έχουν τα Superich τα πράσινα ( υπάρχουν και πορτοκάλι). Επίσης καλή ισοτιμία δίνουν και τα Vasu, που τα έχουν Κινέζοι.
Σας ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες,μου ειναι πολυτιμες...

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.619
Πόντοι
456
εγω καθημεερινα εχω ετοιμο στη ταμπλέτα το super rich τσεκαρω το συναλλαγμα οταν ειμαι πουκετ τσεκαρω σε 2-3, πράγματι ο Κινέζος 3 σστις 5 φορες δινει λιγο καλυτερα αλλα και τα πρασινα ειναι καλα.και βεβαια ποτε δεν είχαν προμήθεια ,εντάξει εδω που τα λέμε να δίνεις ενα ισχυρότερο νόμισμα και να έπαιρναν και προμήθεια ..

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
957
Πόντοι
86
Να ρωτήσω εκεί πως βρίσκεις γκόμενα. Πας μιλάς της λες θέλω να σε γαμησω και κάποια τρως . Γιατί από εφαρμογές είναι πολύ ευκολες

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.862
Πόντοι
3.846
Να ρωτήσω εκεί πως βρίσκεις γκόμενα. Πας μιλάς της λες θέλω να σε γαμησω και κάποια τρως . Γιατί από εφαρμογές είναι πολύ ευκολες
Όχι εσύ πήγαινε και πες ότι θες να φτιάξετε τα μαλλιά σας κοτσιδακια και θα καταλάβει.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.737
Πόντοι
19.795
Νομίζω και στην Φυλής να πας αν πεις στην ψύχρα σε εργαζόμενη ότι θες να την γαμησεις θα φας πόρτα. Οι Ταυλανδοι είναι συντηρητικός λαός, πρέπει να σεβόμαστε τα ήθη και τα έθιμά τους.
Πάντως μην ανησυχείς, αν πας στα κατάλληλα μέρη θα σε βρουν αυτές. (Αν θες περισσότερες πληροφορίες για τα ποια είναι αυτά σε Μπανγκόκ και Πουκετ στείλε πμ)

Καλή χρονιά σε όλους τους Ταυλανδοπληκτους, ειδικά στον @KOSTASF16 που ανοίγοντας αυτό το νήμα με έβαλε σε αυτό το υπέροχο τρυπακι που δεν έχει τελειωμό.
Καλή χρονιά και σε ολους τούς παλιούς συναγωνιστές που πρόσφεραν και αυτοί τις γνώσεις τους και τίς εμπειρίες τους σε αυτό το νήμα.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Νομίζω και στην Φυλής να πας αν πεις στην ψύχρα σε εργαζόμενη ότι θες να την γαμησεις θα φας πόρτα. Οι Ταυλανδοι είναι συντηρητικός λαός, πρέπει να σεβόμαστε τα ήθη και τα έθιμά τους.
Πάντως μην ανησυχείς, αν πας στα κατάλληλα μέρη θα σε βρουν αυτές. (Αν θες περισσότερες πληροφορίες για τα ποια είναι αυτά σε Μπανγκόκ και Πουκετ στείλε πμ)

Καλή χρονιά σε όλους τους Ταυλανδοπληκτους, ειδικά στον @KOSTASF16 που ανοίγοντας αυτό το νήμα με έβαλε σε αυτό το υπέροχο τρυπακι που δεν έχει τελειωμό.
Καλή χρονιά και σε ολους τούς παλιούς συναγωνιστές που πρόσφεραν και αυτοί τις γνώσεις τους και τίς εμπειρίες τους σε αυτό το νήμα.
Η αληθεια ειναι οτι ' καταστράφηκαν ' πολλοι απ αυτο το νήμα.

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
18
Like
3.115
Πόντοι
1.436
ναι και μετα ερχεται η αστυνομια...

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
18
Like
3.115
Πόντοι
1.436

ο συντηριτισμος πρεπει να ισχυει μαλλον μονο σε μικρες πολεις ή χωρια
δηλαδη απο το thraifriendly εχω βρει γυναικες που κανουν κανονικες δουλειες και ειναι ετοιμες να γαμηθουν αρα μαλλον δε ειναι τοσο συντηριτικες
και γενικα απο ξενους εχω ακουσει ιστοριες που στις πατριδες τους ειναι αορατοι αλλα στη ταϊλανδή πιανουν 10 γκομενες που δεν ειναι επαγγελματιες
αξιζει να σημειωθεί οτι ειναι βουδιστες και δεν εχουν σχεση με αβραχαμικες θρησκείες οπως εδω στη δυση

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.737
Πόντοι
19.795
ο συντηριτισμος πρεπει να ισχυει μαλλον μονο σε μικρες πολεις ή χωρια
δηλαδη απο το thraifriendly εχω βρει γυναικες που κανουν κανονικες δουλειες και ειναι ετοιμες να γαμηθουν αρα μαλλον δε ειναι τοσο συντηριτικες
και γενικα απο ξενους εχω ακουσει ιστοριες που στις πατριδες τους ειναι αορατοι αλλα στη ταϊλανδή πιανουν 10 γκομενες που δεν ειναι επαγγελματιες
αξιζει να σημειωθεί οτι ειναι βουδιστες και δεν εχουν σχεση με αβραχαμικες θρησκείες οπως εδω στη δυση
Φέτος τον Φλεβάρη θα είναι η 14 φορά που θα πάω στην Ταυλανδη. Περίπου 13 μήνες συνολικης διαμονής, κυκλοφορώ, κυρίως Μπανγκοκ. Σπάνια έχω δει ζευγάρι Ταυλανδων να φιλιεται σε δημόσιο χώρο. Μην κοιτάς την ευκολία που κανεις γνωριμίες στο Ταιφριεντλυ. Οι μισές από αυτές τις κοπέλες είναι επαγγελματίες, ειδικά οι νεώτερες σε ηλικία. Οι μεγαλύτερες, κοιτάνε μέσα από αυτό το σάιτ να βρούν γαμπρό.

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.619
Πόντοι
456
Φέτος τον Φλεβάρη θα είναι η 14 φορά που θα πάω στην Ταυλανδη. Περίπου 13 μήνες συνολικης διαμονής, κυκλοφορώ, κυρίως Μπανγκοκ. Σπάνια έχω δει ζευγάρι Ταυλανδων να φιλιεται σε δημόσιο χώρο. Μην κοιτάς την ευκολία που κανεις γνωριμίες στο Ταιφριεντλυ. Οι μισές από αυτές τις κοπέλες είναι επαγγελματίες, ειδικά οι νεώτερες σε ηλικία. Οι μεγαλύτερες, κοιτάνε μέσα από αυτό το σάιτ να βρούν γαμπρό.
ετσι ακριβως και βεβαια θελοντας να βρουν γαμπρο περασα και ργ τοσο ωραια με ενα μικρο 20 χρονια διαφορα .που δεν πιστευε πως δεν ειμαι πλουσιοσ ,το πακετο ειναι γαμος φτιαξιμο σπιτι ,εξασφαλιση και αλλα πόλλα ,πρεπει ομως να εχες χρημα πολύ οι παλιοι τα ξερουν ολα αυτα.,βασικα εγω εχω παει 12 φορες , εχω μεινει πισω λογω κορονοπιου ,επίζω να ανακαμψω συντομα γιατι μου λειπουν ολα εκει

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Μυστες Καλη Χρονια με υγεια και κοντομουνία!
Αναβάλλω συνέχεια το thai πορνοταξίδι απο την εποχή του πρώτου πορνορεπορταζ που έκανε εδώ ο F16 (πολλά χρόνια :cheesy:). Σκέφτομαι να πάω τον Ιούλιο για κάνα μήνα (η και περισσότερο αν είναι καλά) στην Pattaya κι έχω μερικές ερωτήσεις.
  1. Από οικονομικά τι να υπολογίζω περίπου καθημερινά εάν συμπεριλάβουμε φυσικά thai μωρακι?
  2. Το short time ποση ωρα ειναι?
  3. Δεν εχω πολυκαταλαβει πως παιζεται το παιχνιδι, διαβαζω διαφορα post για ακυρα (απο τις free γκομενες) και φολες. Δηλαδη πρεπει να παω να κανω καμακι στην πουτανα κι αν παλι δεχτει :rolleyes:? Συμβαινει το ιδιο και με τις αλλες μορφες αγοραιου (go go bars κλπ)?
  4. Τον τελευταίο καιρό στο tiktok, μου βγάζει βίντεο από Thai με έντομα κι αλλά τέτοια καριολίκια. Άλλος ανεβάζει κάτι δεινόσαυρους να κάνουν βόλτες σε ψιλικατζίδικα, άλλος σαρανταποδαρούσες-γιγας στο δωμάτιο και έχω ψιλοφρικαρει :confused:. Καθότι εξωτικός προορισμός, είναι οκ ως προς αυτό το θέμα η ξυπνας με καμία κόμπρα ανάμεσα στο παπάρι?
  5. Αν συμβεί καμια στραβη πως ειναι απο νοσοκομεια κλπ?

Προς το παρον διαβάσα το thread από την μετά κωρονοιο εποχή και μου φαίνεται από αυτά που γράφονται ότι η κατασαση στην Thai έκανε restart προς το χειροτερο(?).
Κατα καιρους διαβαζα ποστ για να εχω μια εικονα αλλα δεν νομιζω να εχω συγκρατησει και πολλα εκτος απο τα βασικα. Τωρα εχω ξεκινησει να διαβαζω τα παντα απο την αρχη (ειμαι στην σελιδα 50) και ειναι σαν σειρα στο netflix που εχει μπει 16η σεζον και ειμαι ακομα στην πρωτη.
Αν και εχω την περιεργεια να δω αν ο Κωστας πηγε τελικα Πουκετ και τι απεγιναν οι πρωτοι μυστες του Game of Thai πορνοThrones αξιζει να συνεχισω το διαβασμα απο εκει (χρειαζομαι 3 μηνες πανω κατω να το ολοκληρωσω) η απο καποια αλλη σελιδα ?

ΥΓ. Σορυ για το μεγαλο ποστ, αν εχει καποιος μυστης ορεξη να απαντησει εστω και σε μερικα απο τα παραπανω ευχαριστω προκαταβολικα.

Crixus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
1.153
Πόντοι
201
Αναβάλλω συνέχεια το thai πορνοταξίδι απο την εποχή του πρώτου πορνορεπορταζ που έκανε εδώ ο F16 (πολλά χρόνια :cheesy:). Σκέφτομαι να πάω τον Ιούλιο για κάνα μήνα (η και περισσότερο αν είναι καλά) στην Pattaya κι έχω μερικές ερωτήσεις.
  1. Από οικονομικά τι να υπολογίζω περίπου καθημερινά εάν συμπεριλάβουμε φυσικά thai μωρακι?
  3. Δεν εχω πολυκαταλαβει πως παιζεται το παιχνιδι, διαβαζω διαφορα post για ακυρα (απο τις free γκομενες) και φολες. Δηλαδη πρεπει να παω να κανω καμακι στην πουτανα κι αν παλι δεχτει :rolleyes:? Συμβαινει το ιδιο και με τις αλλες μορφες αγοραιου (go go bars κλπ)?
  4. Τον τελευταίο καιρό στο tiktok, μου βγάζει βίντεο από Thai με έντομα κι αλλά τέτοια καριολίκια. Άλλος ανεβάζει κάτι δεινόσαυρους να κάνουν βόλτες σε ψιλικατζίδικα, άλλος σαρανταποδαρούσες-γιγας στο δωμάτιο και έχω ψιλοφρικαρει :confused:. Καθότι εξωτικός προορισμός, είναι οκ ως προς αυτό το θέμα η ξυπνας με καμία κόμπρα ανάμεσα στο παπάρι?

Προς το παρον διαβάσα το thread από την μετά κωρονοιο εποχή και μου φαίνεται από αυτά που γράφονται ότι η κατασαση στην Thai έκανε restart προς το χειροτερο(?).
Κατα καιρους διαβαζα ποστ για να εχω μια εικονα αλλα δεν νομιζω να εχω συγκρατησει και πολλα εκτος απο τα βασικα. Τωρα εχω ξεκινησει να διαβαζω τα παντα απο την αρχη (ειμαι στην σελιδα 50) και ειναι σαν σειρα στο netflix που εχει μπει 16η σεζον και ειμαι ακομα στην πρωτη.
Αν και εχω την περιεργεια να δω αν ο Κωστας πηγε τελικα Πουκετ και τι απεγιναν οι πρωτοι μυστες του Game of Thai πορνοThrones αξιζει να συνεχισω το διαβασμα απο εκει (χρειαζομαι 3 μηνες πανω κατω να το ολοκληρωσω) η απο καποια αλλη σελιδα ?

ΥΓ. Σορυ για το μεγαλο ποστ, αν εχει καποιος μυστης ορεξη να απαντησει εστω και σε μερικα απο τα παραπανω ευχαριστω προκαταβολικα.
Για Πατάγια συνοπτικά...
1. Ξενοδοχείο την εποχή που θα πας θα είναι φτηνά, με 20€/μέρα είσαι Οκ, έγώ τον Σεπτέμβρη που πέρασε βρήκα με 16€ σε 4*. Φαγητό 300-600 μπατ με καφέδες, χυμούς κλπ, Ποτά-μπαρ κλπ βάλε 1200-1700 μπατ με κάποια κεράσματα. Και γυναίκα 1000-3000
2. Δεν υπάρχει ώρα, τελειώνει φεύγει. 1-2 φορές. Στο long το ίδιο και κοιμάται μαζί σου και φεύγει.
3. Για Πατάγια είναι εξαιρετικά δύσκολο να πέσεις σε γυναίκα που θα πει οχι, μόνο καμμιά κινέζα τουρίστρια μπορεί να πει όχι. Φυσικά το χρήμα πάνω απ`όλα, ο τζάμπας, ο λεχρίτης, ο "εξυπνάκιας" μπορεί να γυρνάει και να τρώει παντού πόρτα!
4. Το πολύ πολύ να δεις κανένα αρουραίο να κυνηγάει κανένα thai γατάκι δίπλα σε σκουπιδότοπο.
5. Δεν ξέρω δεν απαντώ!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.737
Πόντοι
19.795
Για το 5 να του απαντησω εγω.
Αν εισαι πανω απο 40, καλυτερα κανε μια ασφαλιση ταξιδιου, οποτε θα εισαι εξασφαλισμενος σε περιπτωση που γινει στραβη. Νοσοκομεια για τουριστες στην Μπανγκοκ πιο πολυτελη απο 6στερα ξενοδοχεια, αλλα χρημα να εχεις να πληρωνεις. Καλυτερα λοιποιν μια ασφαλεια.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.898
Πόντοι
3.506
κατεβαίνω και εγώ ,ξανά τον Απρίλιο, αν και ισως παω πιο πολύ καμποτζη στο κυνήγι του αντιπληθωριστικού μουνιού

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.737
Πόντοι
19.795
κατεβαίνω και εγώ ,ξανά τον Απρίλιο, αν και ισως παω πιο πολύ καμποτζη στο κυνήγι του αντιπληθωριστικού μουνιού
Καμποζη ισως παω και εγω για κανενα πενθημερο, εξαρταται πρωτα τι θα βρω φετος στην Μπανγκοκ.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.043
Πόντοι
22.266
Σήμερα έμαθα κάτι κ έπαθα πλάκα ..ότι βάζουν σιδεράκια γιατί θεωρείται σεξουαλικό για αυτούς στην ταυ κ ομορφαίνει το χαμόγελο
Κ εγώ πίστευα ότι το κάνουν επειδή δεν είχαν λεφτά μικρές για σιδεράκια κ τώρα που μεγάλωσαν τα φοράνε για διόρθωση αλλά η πλειονότητα το κάνει διότι θεωρείται ερωτικό χαμόγελο ..
Αποστευτο

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.862
Πόντοι
3.846

Σχετικά με το 5, είχε τύχει μια στραβή και πήγα σε ένα τοπικό νοσοκομείο. Αν δεν έχεις μαζί σου μεταφραστή, τη Γαμησες. Δε μιλάει κανείς αγγλικά, οπότε τον πουλο ή αλλιώς πας σε ιδιωτικό και εκεί πληρώνεις αρκετά.
Οπότε καλύτερα να έχεις ασφάλεια που να καλύπτει ιδιωτική ιατρική κάλυψη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom