Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Μηνύματα
6.434
Like
7.943
Πόντοι
2.356
Έχω πάει σε πάνω από 10 περιοχές της Ταϋλάνδης (ίσως και παραπάνω), τις περισσότερες φορές με αυτοκίνητο ή και λιμουζίνα κλεισμένη μέσα από το εκάστοτε ξενοδοχείο (μην φανταστείτε κανένα μακρύ αμερικανιά αμάξι αλλά αρκετά ευρύχωρο και ποιοτικό Toyota/Nissan κλπ που μέχρι και ποτό σου σερβίρουν καθ'οδόν). Ειδικά στο Ao Nang, θυμάμαι, ντρεπόσουν να μπεις στο αυτοκίνητο συνοδείας. Νόμιζα, μάλιστα, ότι σίγουρα θα πληρώσω extra, και τελικά ήταν εντός της τιμής του πακέτου. Αν με έβλεπαν με κάνα backpack στη μασχάλη, μπορεί και να με χρέωναν, βέβαια...
Εννοειται ωραιος , εγω ειχα νοικιασει πλοιαριο με την ταυλανδη μεσα στην τιμη ...:hi:
 

Συνημμένα

  • thailand1.jpg
    thailand1.jpg
    224,4 KB · Εμφανίσεις: 90

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Μηνύματα
1.167
Κριτικές
1
Like
2.460
Πόντοι
456
Εγ προσωπικά που τελευταία φορά πήγα με scoot με μόνο χειραποσκευη στα 10 κιλά, πήγα και πήρα ια φθηνή με 4 ρόδες, μ3 30 ευρώ από ένα μαρκετ ,ειχα κακ ένα σακκιδιο π,ατης ,αφου στη πόλη μου κυκλοφορώ με ποδήλατο, και σαν προπονητής έχω δώρα και άλλες τιμές στη yonex που οταν πας Ασία με αυτήν τη μάρκα όλοι σε βλέπουν με άλλο μάτι λόγω μπαντμικτον βεβαια. Ετσι οταν είμαι εκεί κυκλοφορώ με μηχανάκι και έχω το σακίδιο στη πλάτη και μια χαρά χωράει πολλά πράγματα, απλώς δεν πάω σε ζούγκλες άγριες και πράγματι δεν έχω ζόρια για τη βαλίτσα με τις ρόδες.Αρα και οι δυο ε χετε εν μέρη δίκιο, μη τσακώνεστε βρε παιδιά, όπως τον βολεύει το καθένα. Δώστε καμμια πληροφορία να μαθαίνουμε όλοι να ανταλλάζουμε εμπειρίες και πληροφορίες, είναι καλύτερα. Καλή συνέχεια σε όλους ΥΓ..Και πριν με αποκαλεσετε, λετσο ,να σας πω πως 2 φορές με έβαλαν σε πρώτη θέση με Κατάρ, χωρίς να δικαιούμαι, από πόντους, λόγω όπως μου είπε φίλος πρωην ιπτάμενος φροντιστής, υπήρχε over booking και έβλεπαν ποιος ήταν καλοντυμένος, και τον διάλεγαν, άρα έχει και τα καλά του το πιο ας πούμε καλο ντυσιμο ...
 

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Μηνύματα
413
Like
169
Πόντοι
1
Μα στην Ευρώπη ρε τύπε, δεν έχει ζούγκλα, χωριά και ναούς να επισκεφτώ... Τι να το κάνω το μεγάλο backpack εκεί; Φυσικά θα πάω με τη βαλίτσα μου.
Στην Ταυλάνδη όμως γούσταρα να πάω να μείνω σε bungalow μέσα στη ζούγκλα πχ ή δίπλα στη θάλασσα. Και εκεί σε άφηνε το μεταφορικό μακρία και άντε τράβα με τη βαλίτσα στον χωματόδρομο μέχρι να φτάσεις στο δωμάτιο.

Εξακολουθείς να χρησιμοποιείς λάθος χαρακτηρισμούς και δείχνει ότι δεν καταλαβαίνεις. Τι σχολιαρόπαιδο βρε βουτυρομπεμπέ, που ήθελες αμάξι νοικιάρικο για να πας βόλτες σε μια από τι πιο όμορφες χώρες με φύση. Πού είσαι, στο Autostrada της Ιταλίας; Ή μη μου πεις ότι πήγαινες βόλτα στους ναούς ή μέσα στις μεγάλες πόλεις που η κίνηση είναι τεράστια με το νοικιάρικο.

Και για πες. Εσύ τα πληρώνεις από την τσέπη σου όλα αυτά; Τα ακριβά ξενοδοχεία και τις λιμουζίνες;
Γιατί άμα μιλάμε για επαγγελματικά ταξίδια και τα πληρώνει άλλος, τότε μάγκας με ξένο κόλυβα είσαι.

Είδες που νομίζεις ότι είναι όλα σχετικά με την "φτήνια", τελικά, για τα backpack κλπ...
Δεν μίλησα για επαγγελματικά ταξίδια.
Έγραψα και νωρίτερα ότι ΔΕΝ πλήρωσα εξτρά για το αυτοκίνητο τύπου λιμουζίνας που με παρέλαβε από το αεροδρόμιο πχ του Krabi, για να με πάει άνετα και χλιδάτα στο ξενοδοχείο στο Ao Nang (και αλλού είχα τέτοια special μεταχείριση αλλά φέρνω το συγκεκριμένο ως χαρακτηριστικό παράδειγμα). Ήταν μέρος της προσφοράς που είχα εκείνη την περίοδο και μια ευχάριστη έκπληξη. Το αυτοκίνητο ήταν εντελώς καινούργιο και χλιδάτο, μου πρόσφεραν ποτό (είχε χώρους και θήκες για τα πάντα κλπ).
Τρόποι υπάρχουν...
Δεν πας στην Ταϋλάνδη για να κυκλοφοράς σαν τον πάμφτωχο με τα τουκ-τουκ και τα ρέστα...
Θα τα κάνεις κι αυτά για το χαβαλέ, αλλά υπάρχουν ένα εκατομμύριο τρόποι να ταξιδέψεις όμορφα και ωραία παντού (εκτός κι αν στο φινάλε τσιγκουνεύεσαι το σύμπαν ολόκληρο οπότε πάμε πάλι στο ερώτημα γιατί να πας εκεί άρα κάτσε εδώ για κανά μπανάκι στη Λούτσα που είχα γράψει χθες-προχθές).

Μικρή ιδέα έχεις για ταξίδια, γενικώς. Έχεις ταξιδέψει, πιστεύω, αλλά βλέπεις τις μετακινήσεις και τα "έξοδα" πολύ μετρημένα, ενώ δεν πρέπει.

Θα φέρω ως παράδειγμα έναν youtuber που παρακολουθώ συχνά, και θυμάμαι χαρακτηριστικά πώς είχε πάει σε ένα εκπληκτικό μέρος στις Φιλιππίνες, στη μέση του πουθενά, με κανονικότατη βαλιτσούλα με ροδάκια, νορμάλ και κύριος (είχε φυσικά και χειραποσκευή).
Σε ένα σημείο, προς το 7ο-8ο λεπτό του βίντεο, προσφέρεται μέχρι και ο "ξεναγός" του, πρόθυμος και καλοσυνάτος, να αναλάβει να τα κουβαλήσει:


Θα το επαναλάβω, λοιπόν, τρόποι υπάρχουν άπειροι.
Αυτός τώρα ο άνθρωπος, είναι χειρότερος "ταξιδιώτης-τουρίστας" από σένα;
Φυσικά και όχι.

Τέλος πάντων, κουράσαμε με την ανάλυση "βαλίτσα ή backpack", αλλά πιθανότατα βοηθάει μια τέτοια κουβέντα και κάποιον που σκέφτεται μέχρι και πρακτικά θέματα σε ταξίδια αυτού του είδους.

Όπως έγραψε και νωρίτερα ένας φίλος, γενικά σε βλέπουν εντελώς διαφορετικά (η εικόνα μετράει τί να κάνουμε τώρα) με μια βαλίτσα κυριλέ, από το να κυκλοφοράς σαν φοιτητής με το backpack παρα-μάσχαλα. Απολύτως φυσιολογικό.
Και είδες τί είπες κι εσύ, στην Ευρώπη εννοείται παντού με βαλίτσα...
Στην νοτιο-ανατολική Ασία, γιατί όχι; Γιατί να κυκλοφοράς τόσο πρόχειρα... Επειδή θα βρεθείς κατά κόρον ανάμεσα σε φτωχό κόσμο; Γιατί τα περί ζούγκλας, τα ανέλυσα παραπάνω ότι μέχρι κι εκεί υπάρχει τρόπος να πας παντού με στυλ, όμορφα κι ωραία.
 

pepe21

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Μηνύματα
44
Like
94
Πόντοι
0
Καλημέρα . Έχει περάσει μια εβδομάδα που γυρίσαμε από την μαγευτική Ταϊλανδή . Bkk- Pattaya οι προορισμοί μας τις λίγες ημέρες που πήγαμε , τα συμπεράσματα πολλά και πιστεύω ενδιαφέροντα για όσους θέλουν να πάνε η να ξανά πάνε . Η χώρα προοδεύει το χρήμα ρέει άφθονο το βλέπεις στα νέα ξενοδοχεία , εμπορικά κτήρια και στον δρόμο που όλο και περισσότερα νέα μοντέλα αυτοκινητων κυκλοφορούν .
Από τουρισμό άφθονο κατά κύριο λόγο Ινδούς που με σκληρά παζάρια και χαμηλές τιμές προσπαθούν να απολαύσουν τον έρωτα . Από ευρωπαίους κατά κύριο λόγω Γερμανοί υπέρ ηλικες , Κορεάτες και λοιποί Ασιάτες εμφανείς η Απουσία Κινέζων και λοιπόν ευρωπαίων όπως και Αυστραλών . Οι τιμές σε σταθερά προς τα πάνω επίπεδα παντού . Χιλιάδες κορασίδες από το μαγευτικό Ισαν διαλαλούν τις υπηρεσίες τους στην παραλία στα μασαζομαγαζα κλπ . Προτιμούν το sort time και παλεύουν να σε ξεβγάλουν το συντομότερο δυνατό .
Τα καλά τεμάχια θέλουν - απαιτούν 3-4000 άσε που μπορείς να φας και φόλα . Για εμένα η καλύτερη επιλογή είναι κοπέλες από το μασάζ στο σχόλασμα πας να φάτε κάτι να περάσετε καλά γενικά και με 1000 δωράκι μετά περνάς σίγουρα καλύτερα .
 

Cman

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2016
Μηνύματα
346
Κριτικές
2
Like
330
Πόντοι
21
Συναγωνιστές ερώτηση.
Πρόκειται να ταξιδέψω με την σύζυγο ( δεν με αφήνει λεπτό μόνο ) για 14 βραδιά. Ερώτηση λοιπόν. Χρειάζεται κάτι εκτός το διαβατήριο ;;
 

Dr j

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Μηνύματα
30
Κριτικές
1
Like
117
Πόντοι
0
Συναγωνιστές ερώτηση.
Πρόκειται να ταξιδέψω με την σύζυγο ( δεν με αφήνει λεπτό μόνο ) για 14 βραδιά. Ερώτηση λοιπόν. Χρειάζεται κάτι εκτός το διαβατήριο ;;
Ναι να πας κάπου αλου
 
Εγγρ.
3 Απρ 2019
Μηνύματα
142
Like
261
Πόντοι
21
Σύντροφοι καλημέρα απο παττάγια. Ειμαι εδω κάποιο καιρό ήδη και τα πράματα δυστυχώς δεν είναι πλέον καλά. Η μερα που λέγαμε πως θα ακριβύνει και αυτή η πόλη έφτασε. Επίσης το επίπεδο υπηρεσιών δεν έχει καμια σχέση με το παρελθόν. Σε κάθε περίπτωση το πακέτο που προσφέρει η παττάγια ειναι ακομη καλύτερο από αλλού αλλά με τις γυναίκες σε Τρίτη μοίρα πια ούτε καν δεύτερη χαχα.
Κερδισμένος το θέμα γυναικών όποιος έχει αρκετούς μήνες το χρόνο διαθέσιμους για παραθερισμο εδώ και κυνηγάει ευκαιρίες.
 

Dr j

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Μηνύματα
30
Κριτικές
1
Like
117
Πόντοι
0
Γιατί πήγα με γυναίκα και το μετανοιωσα με τόσες γυναίκες τριγύρω δεν μπορούσα να κάνω τίποτα . Αναγκάστηκα να σκάσω το λάστιχο απο το μηχανάκι και να της πω ότι πάω να το φτιάξω για να μπορέσω να πάω να τον χώσω σε ένα μασατζιδικο
 

Cman

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2016
Μηνύματα
346
Κριτικές
2
Like
330
Πόντοι
21
Γιατί πήγα με γυναίκα και το μετανοιωσα με τόσες γυναίκες τριγύρω δεν μπορούσα να κάνω τίποτα . Αναγκάστηκα να σκάσω το λάστιχο απο το μηχανάκι και να της πω ότι πάω να το φτιάξω για να μπορέσω να πάω να τον χώσω σε ένα μασατζιδικο
Α ναι ναι λογικό. Ε κάτι έχω και εγώ κατά νου
 

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Μηνύματα
756
Like
918
Πόντοι
86
Για να πας να δουλέψεις εκεί είναι καλά;και να γαμας τα μουνάκια ταυτόχρονα
 

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Μηνύματα
4.543
Κριτικές
53
Like
7.678
Πόντοι
8.816
Θα είμαι σε 6 με 7 μήνες ταυλανδη με δωρεάν εισιτήριο θα πάω εκτός σεζόν γιατί να φανταστώ τώρα είναι η υψηλή εποχή.ειναι ακριβά σε σχέση με πριν 3 χρόνια να φανταστώ έτσι?θα πάω Μπανγκόκ Πατάγια και πουκετ από 5 μέρες στο κάθε μέρος.ειναι το όνειρο μου.καλα να περνάτε
 

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Μηνύματα
203
Like
54
Πόντοι
1
Πήγα πατάγια για πρώτη φορά το 2009. Το Baht είχε 50. Το short time είχε 500. Και το Long Time ένα χιλιάρικο. Κάθε μέρα χάλαγα στο Ανταλλακτήριο 50 € και με αυτά πλήρωνα το ξενοδοχείο μου το φαγητό μου επινα δυο 3 ποτά και επαιρνα μια γυναίκα για όλη νύχτα και μου περίσσευαν και κάτι ψιλά. Τα κορίτσια καθόντουσαν στις ντίσκο φορώντας φθηνά φορέματα και από την ντροπή τους όταν τις πλησίαζες χαμήλωναν το βλέμμα. Η χαρά τους όταν διάλεγες κάποια ήταν τόσο μεγάλη που ελαμπε το πρόσωπο της. Μετά από 3 χρόνια ξαναπήγα για δεύτερη φορά. Τα πράγματα ήταν ελαφρώς χειρότερα και ελαφρώς ακριβότερα. Την τρίτη φορά που πήγα το 2016 για τα ίδια πράγματα ήθελα πάνω από 100 € τη μέρα. Όλες ήταν με ένα κινητό στο χέρι και όταν τις πλησίαζες η πρώτη τους ερώτηση ήταν πόσα θα μου δώσεις . Ξενερωσα τοσο πολυ που δεν ξαναπήγα. Οι παλιές καλές μέρες δεν θα ξανάρθουν ποτέ.
 

Mpaglamas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Μηνύματα
463
Κριτικές
8
Like
718
Πόντοι
361
Θα είμαι σε 6 με 7 μήνες ταυλανδη με δωρεάν εισιτήριο θα πάω εκτός σεζόν γιατί να φανταστώ τώρα είναι η υψηλή εποχή.ειναι ακριβά σε σχέση με πριν 3 χρόνια να φανταστώ έτσι?θα πάω Μπανγκόκ Πατάγια και πουκετ από 5 μέρες στο κάθε μέρος.ειναι το όνειρο μου.καλα να περνάτε
Παναγο περιμένουμε να μας πεις εμπειρίες. Καλά να περάσεις
 

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Μηνύματα
4.543
Κριτικές
53
Like
7.678
Πόντοι
8.816
Παναγο περιμένουμε να μας πεις εμπειρίες. Καλά να περάσεις
Σίγουρα θα σας πω το καλό ότι πάω με δωρεάν εισιτήριο.αλλα θα πάω εκτός σεζόν το καλοκαίρι το δικό μας δηλαδή βροχερη εποχή δική τους.τι να κάνουμε δε μπορούμε να τα έχουμε όλα.θανανεβαζω και φωτό και περιγραφές από το τι θα βλέπω κτλ.παντως ξενοδοχεία και Airbnb βλέπω φτηνά οπότε καλό αυτό.αλλα σίγουρα θα είναι ποιο ακριβά σε σχέση με πριν κάποια χρονια
 
Εγγρ.
26 Οκτ 2022
Μηνύματα
323
Κριτικές
1
Like
790
Πόντοι
81
Σίγουρα θα σας πω το καλό ότι πάω με δωρεάν εισιτήριο.αλλα θα πάω εκτός σεζόν το καλοκαίρι το δικό μας δηλαδή βροχερη εποχή δική τους.τι να κάνουμε δε μπορούμε να τα έχουμε όλα.θανανεβαζω και φωτό και περιγραφές από το τι θα βλέπω κτλ.παντως ξενοδοχεία και Airbnb βλέπω φτηνά οπότε καλό αυτό.αλλα σίγουρα θα είναι ποιο ακριβά σε σχέση με πριν κάποια χρονια
τυχερακια παναγο !
 

Mpaglamas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Μηνύματα
463
Κριτικές
8
Like
718
Πόντοι
361
Σίγουρα θα σας πω το καλό ότι πάω με δωρεάν εισιτήριο.αλλα θα πάω εκτός σεζόν το καλοκαίρι το δικό μας δηλαδή βροχερη εποχή δική τους.τι να κάνουμε δε μπορούμε να τα έχουμε όλα.θανανεβαζω και φωτό και περιγραφές από το τι θα βλέπω κτλ.παντως ξενοδοχεία και Airbnb βλέπω φτηνά οπότε καλό αυτό.αλλα σίγουρα θα είναι ποιο ακριβά σε σχέση με πριν κάποια χρονια
Έχει πάει φίλος μου χειμώνα δικό τους. Η βροχή δεν είναι σαν την δική μας το νου σου να έχεις.
 

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Μηνύματα
26.698
Κριτικές
184
Like
43.886
Πόντοι
21.896
Σίγουρα θα σας πω το καλό ότι πάω με δωρεάν εισιτήριο.αλλα θα πάω εκτός σεζόν το καλοκαίρι το δικό μας δηλαδή βροχερη εποχή δική τους.τι να κάνουμε δε μπορούμε να τα έχουμε όλα.θανανεβαζω και φωτό και περιγραφές από το τι θα βλέπω κτλ.παντως ξενοδοχεία και Airbnb βλέπω φτηνά οπότε καλό αυτό.αλλα σίγουρα θα είναι ποιο ακριβά σε σχέση με πριν κάποια χρονια
Μπράβο παναγο κ στείλε καμία φωτό οταν σουβλιζεις τα ταυλανδακια
 

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Μηνύματα
4.543
Κριτικές
53
Like
7.678
Πόντοι
8.816
Θα κυκλοφορώ με ομπρέλα και αδιάβροχο δε μπορούμε να τα έχουμε όλα
 

Drake88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Μηνύματα
901
Κριτικές
2
Like
2.463
Πόντοι
446
Πήγα πατάγια για πρώτη φορά το 2009. Το Baht είχε 50. Το short time είχε 500. Και το Long Time ένα χιλιάρικο. Κάθε μέρα χάλαγα στο Ανταλλακτήριο 50 € και με αυτά πλήρωνα το ξενοδοχείο μου το φαγητό μου επινα δυο 3 ποτά και επαιρνα μια γυναίκα για όλη νύχτα και μου περίσσευαν και κάτι ψιλά. Τα κορίτσια καθόντουσαν στις ντίσκο φορώντας φθηνά φορέματα και από την ντροπή τους όταν τις πλησίαζες χαμήλωναν το βλέμμα. Η χαρά τους όταν διάλεγες κάποια ήταν τόσο μεγάλη που ελαμπε το πρόσωπο της. Μετά από 3 χρόνια ξαναπήγα για δεύτερη φορά. Τα πράγματα ήταν ελαφρώς χειρότερα και ελαφρώς ακριβότερα. Την τρίτη φορά που πήγα το 2016 για τα ίδια πράγματα ήθελα πάνω από 100 € τη μέρα. Όλες ήταν με ένα κινητό στο χέρι και όταν τις πλησίαζες η πρώτη τους ερώτηση ήταν πόσα θα μου δώσεις . Ξενερωσα τοσο πολυ που δεν ξαναπήγα. Οι παλιές καλές μέρες δεν θα ξανάρθουν ποτέ.
oλα χαλασανε πλεον..δεν ειναι να πηγαινεις πουθενα αλλα να βαλεις μια θηλια και να ξεμπερδευεις:cry::grin:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom