Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Crixus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
1.153
Πόντοι
201
Ζουγανέλη αν πιστεύεις πως για να βρείς ανήλικη για σεξ πρέπει να πας στη Ταιλάνδη...έχει πολλά χρόνια να κατέβεις βόλτα στην Ομόνοια!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.759
Πόντοι
19.795
περιεργους γνωστους εχει ο ζουγανελης...δε ξερω τι προσπαθει να μας πει ακριβως...
και με αυτη τη μαλακια που ειπε θα λενε οσους πανε ταϊλανδή παιδοφιλους
O καθένας αμολαει ότι του κατέβει, η, ότι έχει ακούσει από την ξαδέρφη ενός γνωστού της πεθεράς του,που είχε πάει στην Ταυλανδη με την γυναίκα του. Εγώ πάω 13 χρόνια εκεί κάτω, εκτός του ότι όποια έχει μπει στο δωμάτιο μου, δεν έχει μπει χωρίς να έχει αφήσει στοιχεία ταυτότητας στο λόμπι, ανήλικα στην πιάτσα της Σουκχουμβιτ δεν έχω δει.

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.640
Πόντοι
456
Τα πραγματα είναι σοβαρά με τη μαλακία του καθενός .Εγ πηγαίνω από το 2005 Πουκέτ ,εχω φίλοθυς ,μόνιμοθυς κάτοικους Ελληνες και μη,.ελοιπόν πριν τεσσσερα χρόνια μου λέει ένας φίλος πως καλύτερα μη πας φέτος γιατί λένε πως να αυτός πάει Ταιλάνδη και ξερετε τι γίνεται εκει κλπ.και άντε μετά να στειλει ο άΛΛΟς τα παιδια του για μάθημα τενις σε εναν που παει στη Ταιλάνδη.Εχω συχαθει τη ρουφιανιά σε αυτη τη χώρα μη δουν άνθρωπο να είναι χαρούμενος με τη ζωη του να πεσουν να τον φάνε.Στο μεταξύ εδω στην αγια ελλαδα ο άλλος ασελγούσε σε 4χρονο παιδί ,και δεν ξερανε τι γινονταν διπλα τους, και γνωριζουν τι γινεται 10.000χλμ μακρια.Μνημόνια μέχρι να πεθάνουμε τετοιο ιπου ειμαστε

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
18
Like
3.115
Πόντοι
1.436
O καθένας αμολαει ότι του κατέβει, η, ότι έχει ακούσει από την ξαδέρφη ενός γνωστού της πεθεράς του,που είχε πάει στην Ταυλανδη με την γυναίκα του. Εγώ πάω 13 χρόνια εκεί κάτω, εκτός του ότι όποια έχει μπει στο δωμάτιο μου, δεν έχει μπει χωρίς να έχει αφήσει στοιχεία ταυτότητας στο λόμπι, ανήλικα στην πιάτσα της Σουκχουμβιτ δεν έχω δει.
το περιεργο ειναι οτι εχει λεει οχι εναν αλλα πολλους γνωστους που το λενε να πανε να βρουν παιδια...μαλλον κατι δε κολαει σε ολο αυτο...περιεργα πραματα
'η λεει αρλουμπες απο τη φαντασια του ή κανει κακες παρέες

βεβαια ο ζουγανελης βλεπει και δελφινια που πετουν.... lol

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
33.067
Πόντοι
6.186
κ
Γεια σε ολους τους φιλους εδω μεσα....

Πριν λιγο ειδα ενα βιντεακι στο youtube απο εναν αμερικανο ο οποιος μενει μονιμα στην Ταυλανδη(στην Πατταγια συγκεκριμενα) και εξηγει τι προυπολογισμο εχει και τι ξοδευει για την διαμονη του εκει.....το βιντεο ειναι μεγαλο....Εκοψα το κυριοτερο σημειο του βιντεο και θα ηθελα να σας το παρουσιασω.....η μεταφραση ειναι αυτοποιημενη απο το youtube....οσοι ξερουν αγγλικα θα το καταλαβουν καλυτερα......οι τιμες που λεει ειναι σε Μπατ......

Σας παραθετω αυτο το βιντεο...Επαναλαμβανω οτι αυτο ιναι ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ budjet(το οποιο προσωπικα το βρισκω λιγο ακριβο)

ο ανθρωπος που μιλαει στο βιντεο ειναι youtuber και ειναι ο Chocolate man in Thailand......μπορειτε να τον βρειτε στο youtube
κ εγώ ξοδεύω για τα ίδια σχεδόν 5000Ε το μήνα Ελλάδα! :2funny: σκέψου να κάνω κ οικογένεια:headbang:

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
33.067
Πόντοι
6.186
Χαιρετώ τον αγαπητό κωλόγερο που ομολογώ πως δεν γνώριζα πως πέραν του σεξοτουρισμού, κάνει και business στη χώρα του "ψεύτικου" χαμόγελου..
Είναι γεγονός πως η φετινή high season θα παραείναι high απ όλες τις απόψεις. Με την Ευρώπη κλειστή στους περισσότερους Ρώσους αναμένεται πανζουρλισμός από Ρωσία,Αυστραλία,Αγγλία (κυρίως λόγω κρίσης εκεί ,καθώς πολλοί θα είναι αυτοί που θα θελήσουν να μεταφέρουν κεφάλαια ιδρύοντας κάποια LTD..)
Απ ότι πληροφορούμαι θα πέσει πέλεκης σε ότι αφορά τις τιμές..καθώς θα κοιτάξουν να βγάλουν τα σπασμένα 2 ετών στον κάθε φουκαρά..Δεν ξεχνάω πως χρωστάω το ιστορικό μου σχετικά με το Σιάμ όμως πραγματικά δεν έχω βρει τον χρόνο να το κάνω καθώς είναι μεγάλο και περιέχει πολλές λεπτομέρειες..όμως θα γίνει μια μέρα το υπόσχομαι ξανά..
Αφού απευθύνω και πάλι χαιρετισμό, μια μικρή παραίνεση..Μη μπλέκετε με "underground" στα γούστα freelancers.. Μακρυά από ice& yaba καταστάσεις..στην καλύτερη θα βρεθείτε κλεισμένοι για πάντα σε ένα κελί. Στην χειρότερη θα σας κάνουν να πηδήξετε από το μπαλκόνι κάποιου ξενοδοχείου αν μένετε σε τέτοιο αφού θα σας έχουν εκβιάσει να τους δώσετε ότι έχετε και δεν έχετε για να μην μπλέξετε με την εκεί διεφθαρμένη μέχρι τον νωτιαίο μυελό αστυνομία τους.
Μην μοστράρετε άνεση, κυρίως οικονομική, μη λέτε ποτέ τι δουλειά κάνετε με τι ασχολείστε στην πραγματική σας ζωή. Γαμήστε ψεκάστε σκουπίστε .Είναι άλλη η κουλτούρα τους.. Αυτά τα ολίγα προς το παρόν, και τα ξαναλέμε εκτενέστερα
ice& yaba , τι ειναι αυτα ?

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.640
Πόντοι
456
το περιεργο ειναι οτι εχει λεει οχι εναν αλλα πολλους γνωστους που το λενε να πανε να βρουν παιδια...μαλλον κατι δε κολαει σε ολο αυτο...περιεργα πραματα
'η λεει αρλουμπες απο τη φαντασια του ή κανει κακες παρέες

βεβαια ο ζουγανελης βλεπει και δελφινια που πετουν.... lol
Και βεβαια πριν δουν τα δελφίνια να πετουν ειχαν καπνίσει καλαματιανό σούπερ..εδώ να προσθέσω ότι απο τα Ζωνιανα ειναι ανώτερο ..θα έβλεπαν και ελέφανυτα να πετάει κρατώντας σοκύπα μάγισας ..άλλη εμπειρία ...

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.640
Πόντοι
456
λένε για 22/11 θα βγαλουν κάτι, άντε να δούμε
ΚΛΑΣΙΚΉ ΜΠΛΆΚ ΦΡΆΝΤΕΙ εΛΛΗΝΙΚΗς παραλαγης .12.12.2022 ME EPISTROFH 22 IAN.2023 1.1222 skyscanner 1.196 sto δικο τους φοβερη προσφορα βεβαια η scoot που έχει καβαλήσει κάποιο καλαμι και πάει... εχει περισότερες ωρεσ πτηση με 1.230 χωρις βαλίτσα δηλαδή χωρις φαγητό ..καλά γελάσαμε και πάλι

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Καλησπερα μυστες ταυλανδοπληκτοι.
Εχω βρει εισιτηρια με Καταρ 900 ευρω πηγαινε ελα μπανγκοκ και με σκοοτ 700 ευρώ πηγαινε ελα πουκετ για τις ημερομηνιες που με ενδιαφερει παντα.

Το 200αρι διαφορα δεν ειναι το θεμα μου τοσο...

Εχω παει μια φορα ταυλανδη(παταγια και μπανγκοκ) με Καταρ και φυσικα προτιμω την Καταρ. Αλλα με την σκοοτ εχω παραμονή στη σιγκαπουρη κανα 15ωρο και με ενδιαφερει γιατι θέλω να κανω μια βολτα σιγκαπουρη πριν την επομενη πτηση.

Τί προτεινετε λοιπον οι έχοντες εμπειρία? Αξιοπιστια και χλιδα Καταρ, ή να παρω σκοοτ αφου θελω και παραμονή σιγκαπουρη? Ποσο χειροτερα ειναι ταξιδι με σκοοτ?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.759
Πόντοι
19.795
Εχω βρει εισιτηρια με Καταρ 900 ευρω πηγαινε ελα μπανγκοκ και με σκοοτ 700 ευρώ πηγαινε ελα πουκετ για τις ημερομηνιες που με ενδιαφερει παντα.

Εχω παει μια φορα ταυλανδη(παταγια και μπανγκοκ) με Καταρ και φυσικα προτιμω την Καταρ. Αλλα με την σκοοτ εχω παραμονή στη σιγκαπουρη κανα 15ωρο και με ενδιαφερει γιατι θέλω να κανω μια βολτα σιγκαπουρη πριν την επομενη πτηση.

Τί προτεινετε λοιπον οι έχοντες εμπειρία? Αξιοπιστια και χλιδα Καταρ, ή να παρω σκοοτ αφου θελω και παραμονή σιγκαπουρη? Ποσο χειροτερα ειναι ταξιδι με σκοοτ?
Αν μπορείς να το κάνεις μια ημέρα περισσότερο στην Σιγκαπούρη πήγαινε με Σκουτ.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Αν μπορείς να το κάνεις μια ημέρα περισσότερο στην Σιγκαπούρη πήγαινε με Σκουτ.
Νομίζω οτι χρειαζεται κανα 3ημερακι και πανω για επισκεψη Σιγκαπουρη απλα ελεγα στο τράνζιτ με τη σκοοτ να κανω μια βολτα στην πολη αν βολεψει η κατασταση.

Η αποψη σου για την αξιοπιστια της σκοοτ ποια ειναι? Ενταξει θα πληρώσω το φαγητο στο αεροπλανο... Σακιδιο θα εχω ετσι κι αλλιως αποφευγω να φτιαχνω μεγαλες βαλιτσες σε διακοπες. Με νοιαζει μην εχει συνήθεις πολυωρες καθυστερησεις και άλλα απροοπτα.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.759
Πόντοι
19.795
Νομίζω οτι χρειαζεται κανα 3ημερακι και πανω για επισκεψη Σιγκαπουρη απλα ελεγα στο τράνζιτ με τη σκοοτ να κανω μια βολτα στην πολη αν βολεψει η κατασταση.

Η αποψη σου για την αξιοπιστια της σκοοτ ποια ειναι? Ενταξει θα πληρώσω το φαγητο στο αεροπλανο... Σακιδιο θα εχω ετσι κι αλλιως αποφευγω να φτιαχνω μεγαλες βαλιτσες σε διακοπες. Με νοιαζει μην εχει συνήθεις πολυωρες καθυστερησεις και άλλα απροοπτα.
Δεν έχω ταξιδέψει ποτέ με Σκουτ. Από ότι ξέρω είναι η Ραιαν-αιρ της Ασίας.

Autokinitas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2019
Κριτικές
5
Like
618
Πόντοι
301

Αν δεις στο YouTube στο κανάλι Tasos Dousis έχει ανεβάσει βίντεο από εμπειρία ταξίδι με Scoot , εγώ δεν έχω ταξιδέψει με την συγκεκριμένη εταιρεία αλλά μου φαίνεται ότι για 200€ διάφορα δεν αξίζει

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.067
Πόντοι
22.266

Καινούργια αεροπλάνα κ άμα βρεις τρεις κενές θέσεις τσιμπατες κ ξάπλωσε αλλιώς δύσκολα τα πράγματα αφού έχουν στενές θέσεις
Βέβαια είναι καινούργια αεροπλάνα κ καθαρά

Αν έχεις 8+ ώρες lay over βγαιε για καφέ κ φαγητό στο Marina Bay
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν δεις στο YouTube στο κανάλι Tasos Dousis έχει ανεβάσει βίντεο από εμπειρία ταξίδι με Scoot , εγώ δεν έχω ταξιδέψει με την συγκεκριμένη εταιρεία αλλά μου φαίνεται ότι για 200€ διάφορα δεν αξίζει
Σωστά διότι θα τα πληρώσεις για βαλίτσα και 2+2 επιστροφής γεύματα
Για να αξίζει τον κόπο από 300 και πάνω ευρω

Crixus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
1.153
Πόντοι
201
Αν είναι να βρείς με scoot 400-450 που παίζει για Μάιο και μετά...παρ`το, είναι οκ, αν είναι να δώσεις 700 για scoot ενώ η καταρ είναι στα 900...πάρε κατάρ

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.640
Πόντοι
456

πηγα το 2018 δεκεμβριο στο Πουκετ ,καινοθυργια αεροπολανα ναι λιγο στενες οι θεσεις ,αλλα με 365 ευρω αντι για 780 με Καταρ η δυγκριση τότε ,δεν χρειαζόμουν βαλίτσα ομως εγώ..

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.759
Πόντοι
19.795
Αν είσαι νέος, εργαζόμενος και γλυτώνεις "καθαρά" ( με βαλίτσες και φαγητό μεσα) από 100 ευρώ και πάνω, λες δεν γαμιεται 100 ευρώ είναι ένα πολύ καλό μεροκάματο, θα ταλαιπωρηθω λίγο αλλα θα βγάλω 100 ευρώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom