midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.243
- Πόντοι
- 3.656
Υπήρχε παλιά ένας μλκας που έκανε τον μεγαλοεπιχηρηματιαΚαλημέρα Κωλόγερε.
Σίγουρα είναι όπως τα λες, όμως θα πρέπει να παραδεχτείς ότι ο όρος farang (φαλάνγκ) ισχύει ακόμα και για τους ευυποληπτους.
Ναι είναι πρώην μέλος και ήθελε να μου πουλήσει προστασίες στο Πουκετ. Έχω γνωρίσει και την μακαρίτισσα η οποία πέραν από όμορφη σίγουρα αποτελούσε και την εξαίρεση στον κανόνα σε σχέση με την πλειοψηφία των γυναικών εκεί. Τουλάχιστον έμεινα με αυτή την εντύπωση. Τον Δ.Χ έτυχε την μέρα του κακού να τον δω σε ένα φανάρι τη στιγμή που το έσκαγε με συνοδεία και άλλων Ταυ με μηχανάκια. Ήμουν σ ενα τζιπ και μόνο που είδα την φάτσα του είχα την αίσθηση πως κάτι κακό έγινε. Θέλησα να βοηθήσω τις εκει αρχές καθώς είχα όλα τα στοιχεία του στην Ελλάδα. Να αναφέρω πως δεν με άφησαν να το κάνω γιατί είχα μεταγενεστερα κάποια αντιδικία με ευρωπαιο ο οποίος ήταν χωμένος στη μαφία και δεν με αφησε να προχωρήσει η υπόθεση στα δικαστήρια καθώς λάδωσε 4 δικηγορους μου, μπάτσους και εισαγγελέα. Η υπόθεση του Δ.Χ ήταν δευτερεύουσα γι αυτούς καθώς ήθελαν να δείξουν ζήλο και καλά για την δική μου. Ο τύπος έχει γράψει και κριτικές εδώ όμως πρέπει να γυρίσω πίσω σε pvt messages για να δω πως υπέγραφε κ δεν νομίζω ότι έχει κ τόση σημασία. Φαινόταν ότι είναι παθολογικά ζηλιάρης και κτητικός.
Όλο. Μλκιες έλεγε κι ήταν εριστικός μαζι
Αυτός θα είναι