Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (2 μέλη και 46 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656
Καλημέρα Κωλόγερε.
Σίγουρα είναι όπως τα λες, όμως θα πρέπει να παραδεχτείς ότι ο όρος farang (φαλάνγκ) ισχύει ακόμα και για τους ευυποληπτους.

Ναι είναι πρώην μέλος και ήθελε να μου πουλήσει προστασίες στο Πουκετ. Έχω γνωρίσει και την μακαρίτισσα η οποία πέραν από όμορφη σίγουρα αποτελούσε και την εξαίρεση στον κανόνα σε σχέση με την πλειοψηφία των γυναικών εκεί. Τουλάχιστον έμεινα με αυτή την εντύπωση. Τον Δ.Χ έτυχε την μέρα του κακού να τον δω σε ένα φανάρι τη στιγμή που το έσκαγε με συνοδεία και άλλων Ταυ με μηχανάκια. Ήμουν σ ενα τζιπ και μόνο που είδα την φάτσα του είχα την αίσθηση πως κάτι κακό έγινε. Θέλησα να βοηθήσω τις εκει αρχές καθώς είχα όλα τα στοιχεία του στην Ελλάδα. Να αναφέρω πως δεν με άφησαν να το κάνω γιατί είχα μεταγενεστερα κάποια αντιδικία με ευρωπαιο ο οποίος ήταν χωμένος στη μαφία και δεν με αφησε να προχωρήσει η υπόθεση στα δικαστήρια καθώς λάδωσε 4 δικηγορους μου, μπάτσους και εισαγγελέα. Η υπόθεση του Δ.Χ ήταν δευτερεύουσα γι αυτούς καθώς ήθελαν να δείξουν ζήλο και καλά για την δική μου. Ο τύπος έχει γράψει και κριτικές εδώ όμως πρέπει να γυρίσω πίσω σε pvt messages για να δω πως υπέγραφε κ δεν νομίζω ότι έχει κ τόση σημασία. Φαινόταν ότι είναι παθολογικά ζηλιάρης και κτητικός.
Υπήρχε παλιά ένας μλκας που έκανε τον μεγαλοεπιχηρηματια
Όλο. Μλκιες έλεγε κι ήταν εριστικός μαζι
Αυτός θα είναι

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.472
Πόντοι
506
Υπήρχε παλιά ένας μλκας που έκανε τον μεγαλοεπιχηρηματια
Όλο. Μλκιες έλεγε κι ήταν εριστικός μαζι
Αυτός θα είναι
Ναι αυτός ειναι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Επίσης να αναφέρω πως η μόνη επιχείρηση που εκανε εκει ήταν πώληση βάρους τύπου ναρκωτικών και τίποτα αλλο

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656
Ναι αυτός ειναι

Επίσης να αναφέρω πως η μόνη επιχείρηση που εκανε εκει ήταν πώληση βάρους τύπου ναρκωτικών και τίποτα αλλο
Φαινόταν. Ότι σοβαρή ερώτηση τουκανες άρχιζε τις μλκιες έχω το δικηγόρο μου τον λογιστή μου εγώ ασχολούμαι μόνο με τα ντηλς κ άλλα τέτοια που δεν τα λέει ούτε ο Ελον Μασκ

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.472
Πόντοι
506
Φαινόταν. Ότι σοβαρή ερώτηση τουκανες άρχιζε τις μλκιες έχω το δικηγόρο μου τον λογιστή μου εγώ ασχολούμαι μόνο με τα ντηλς κ άλλα τέτοια που δεν τα λέει ούτε ο Ελον Μασκ
Δεν έχω παρακολουθήσει πολύ τους διαλόγους του. Θυμαμαi όμως για μια κριτική του για μιλφ εταίρα της Φυλής. Οχι σπιτιών αλλά σπιτωμένη στο δικό της. Δεν θυμάμαι το ονομα της. Εμενα με προσέγγισε μέσω του σαιτ καθώς έγραφα που κ που όταν ήμουν κάτω. Ερχόταν στο μαγαζί μου αρχικά φιλικά μετά ήθελε να μου πασάρει ντρόγκες και γνωρίζοντας για ενα θέμα που ειχα εκει με κάποιον ντόπιο ήρθε κ καλά στο φιλικο να μου πει πως μπορεί να με προστατεύσει. Έφυγε κωτσηδον απ το μαγαζι μου, και με ξαναπήρε τηλέφωνο ουρλιαζοντας σίγουρα κατω απ την επήρεια κάποιου κοκκινου χαπιού...τον μπλόκαρα και τελείωσε εκει. Κοιτάζοντας πίσω στα μηνύματα του το νικ του είναι σχεδόν τα αρχικά του σε λατινικούς χαρακτήρες. DimCh

Τελευταία τροποποίηση:

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.472
Πόντοι
506
Κατ εμέ εξαιρετικά επικίνδυνος και μακάρι να τον στείλουν εκει γιατί εδώ θα του χαϊδεύουν τ αυτιά με τη νομοθεσία μας. Εκει σίγουρα θα έχει ότι του αξιζει...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.807
Πόντοι
19.795
Κατ εμέ εξαιρετικά επικίνδυνος και μακάρι να τον στείλουν εκει γιατί εδώ θα του χαϊδεύουν τ αυτιά με τη νομοθεσία μας. Εκει σίγουρα θα έχει ότι του αξιζει...
Έγραφε στο νήμα της Ταϊλάνδης; Με ποιο Νικ, θυμάσαι;

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.472
Πόντοι
506

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.807
Πόντοι
19.795
Θα τσεκάρω να δω το ιστορικό των μνμ του αν έχω αυτή τη δυνατοτητα
Οκ. Καλό είναι να γνωρίζουμε κάποια πράγματα, τουλάχιστον όσοι πάμε συχνά για δουλειά εκεί κάτω.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.807
Πόντοι
19.795
Κρίμα, ήλπιζα να κλείσω κανένα οικονομικό εισιτήριο για Ταιλάνδη αρχές Δεκεμβρίου και τα βλέπω όλα στα 1200 και πάνω.
Έχει κανείς καμιά ιδέα για κάτι φτηνότερο από Θεσσαλονίκη?
Kαποιος φίλος ανέφερε για αναχώρηση από Σόφια - Βουλγαρία σε κάποια σελίδα πριν λίγες ημέρες.

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.472
Πόντοι
506
Οκ. Καλό είναι να γνωρίζουμε κάποια πράγματα, τουλάχιστον όσοι πάμε συχνά για δουλειά εκεί κάτω.
Κωλογερε ότι χρειάζεσαι εδώ είμαι. Για το νησι μπορώ να σου δώσω ότι πληροφορία θες

Σε αυτό το σημείο να πω πως μου έκανε εντύπωση όταν πρότεινα στις αρχές να καταθέσω για τον τύπο. Επιδεικτικά με αγνοησαν. Και ίσως μπορώ να καταλάβω τον πραγματικό λογο

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.807
Πόντοι
19.795
Κωλογερε ότι χρειάζεσαι εδώ είμαι. Για το νησι μπορώ να σου δώσω ότι πληροφορία θες
Ευχαριστώ. Η δουλειά μου είναι σχεδόν αποκλειστικά στην Μπανγκόκ. Πουκετ έχω πάει μόνο 2 φορές. 1 πριν 4 χρόνια με την γυναίκα μου και μια τον Φλέβαρη που ήταν αναγκαστικό πενθήμερο καραντίνας πριν πάω στην Μπανγκόκ.

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.472
Πόντοι
506
Ευχαριστώ. Η δουλειά μου είναι σχεδόν αποκλειστικά στην Μπανγκόκ. Πουκετ έχω πάει μόνο 2 φορές. 1 πριν 4 χρόνια με την γυναίκα μου και μια τον Φλέβαρη που ήταν αναγκαστικό πενθήμερο καραντίνας πριν πάω στην Μπανγκόκ.
Δυστυχώς κ εγώ για Bkk το πήγαινα αλλά ήμουν βλακας

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656
Σε Βούλγαρο γιατί; Κλείνεις απευθείας με την αεροπορική.
Αυτό ρώτησα. Αν είναι από οπερειτορ η απευθείας, ποια εταιρεία πέτα από Σόφια? Στα πόσα η χαμηλότερη τιμή? Για ο
Οπουδήποτε ταυ...

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.472
Πόντοι
506
14 χρόνια έκτος από το 2021 με τον κορονοιο, πάντα Μπανγκόκ, έχω πάει και λίγες μέρες Κο-τσανγκ.
Εννοω ότι επιχειρηματικά για Bkk πήγα αλλά έγιναν πολλά κ πήγα τουγρου στο στομα του λυκου. Η ιστορία εκει εχει τέτοια πλοκή που άνετα έσπαγε ταμεια στο netflix

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.807
Πόντοι
19.795
Αυτό ρώτησα. Αν είναι από οπερειτορ η απευθείας, ποια εταιρεία πέτα από Σόφια? Στα πόσα η χαμηλότερη τιμή? Για ο
Οπουδήποτε ταυ...
Δες 1-2 σελίδες πριν. Κάποιος φίλος είχε γράψει σχετικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom