xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.877
- Πόντοι
- 3.846
Bangkok, Chiang Mai, Chiang Rai, Phi Phi, Koh Tao, Crabi και πουθενά αλλού που δε θυμάμαι..Που είχες πάει στην ταυλανδη;;
Bangkok, Chiang Mai, Chiang Rai, Phi Phi, Koh Tao, Crabi και πουθενά αλλού που δε θυμάμαι..Που είχες πάει στην ταυλανδη;;
Μπράβο ,μπράβο εισαι πιο καταπληκτικός και από τα σιοκολατακια της ΜπακογιαννηΚαι ποιος σε ρώτησε εσένα;
Όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται.
Επιλογή του καθένα είναι να νοικιάσει κάτι ειδικά Εκτός των μεγάλων πόλεων που δεν είναι οργανωμένες με εφαρμογές ταξί
Άσε που αν θέλει κάποιος να τρέχει σε παραλίες θες να είσαι αναμάρτητος
Εγώ με το σκούτερ είχα πάει σε απίστευτα μέρη πριν κάποια χρόνια και εκεί δεν έπαιζε ταξί έτσι και αλλιώς. Πήγαινα σε 2 παραλίες την ημέρα κάποιες φορές.
Θα σου πρότεινα Μπανγκοκ ή Πατάγια, πας σε ένα Club και πρώτα βρίσκεις μία για `σενα, της λες πως η φίλη σου είναι tom boy και θέλει girlfriend....θα σου κάνει κατάσταση σίγουρα...Επειδη δεν μπορω να ξεκινησω νεο thread γραφω. Θα παω με μια φίλη Ταιλάνδη, και θελει να παρει για εκεινη γυναικες. ΑΝ γνωριζει καποιος ποια περιοχή να προτιμήσουμε κ ποια ειναι η διαδικασία.
Ευχαριστω.
Καλημέρα. Λάθος!Θα σου πρότεινα Μπανγκοκ ή Πατάγια, πας σε ένα Club και πρώτα βρίσκεις μία για `σενα, της λες πως η φίλη σου είναι tom boy και θέλει girlfriend....θα σου κάνει κατάσταση σίγουρα...
Ειναι bi η φιληΚαλημέρα. Λάθος!
Το tom boy είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Άλλο λεσβία άλλο tom.
Το tom είναι ας πούμε σχεδόν το αντίθετο του ladyboy. Στην ουσία γυναίκες που ντύνονται,μιλάνε και συμπεριφερονται σαν άνδρες.
Ξέρεις αν η φίλη του τύπου πληρεί τις προϋποθέσεις για tom boy?
Ευχαριστω!Θα σου πρότεινα Μπανγκοκ ή Πατάγια, πας σε ένα Club και πρώτα βρίσκεις μία για `σενα, της λες πως η φίλη σου είναι tom boy και θέλει girlfriend....θα σου κάνει κατάσταση σίγουρα...
Μόνο που δεν είναι άνδρες..Fun fact Τα tom θεωρούνται οι ομορφότεροι αντρες στην ταυλανδη! Οι κανονικοί άντρες δεν φτουρανε μπροστά τους.
Δεν έχει σημασία.Ειναι bi η φιλη
ναι δεν διαφωνώ, αν και το ΄χουν γενικεύσει εκεί λίγο, όταν μιλάνε για λεσβία χρησιμοποιούν πολύ τον όρο.Καλημέρα. Λάθος!
Το tom boy είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Άλλο λεσβία άλλο tom.
Το tom είναι ας πούμε σχεδόν το αντίθετο του ladyboy. Στην ουσία γυναίκες που ντύνονται,μιλάνε και συμπεριφερονται σαν άνδρες.
Ξέρεις αν η φίλη του τύπου πληρεί τις προϋποθέσεις για tom boy
Για τα ταυλανδεζικα δεδομένα θεωρούνται άντρεςΜόνο που δεν είναι άνδρες..
Μύστες μου μηπως ξέρετε τί Μανουρα μπορω να φαω απο την αστυνομία που εχω μονο Ελληνικο διπλωμα? Ποσο παει η ταριφα?
Με σταματησαν σημερα με το μηχανακι αλλα μόλις ειδαν οτιι η συνεπιβατης ειναι ταυλανδεζα μας αφησαν χωρις να ζητησουν τιποτα...
Αμα ειμαι μονος ομως να ξερω τι κερατιατικο θα πληρωσω.
Μπορεί κανά 20ευρω, άντε 30άρι, μπορεί και λιγότερα ως μπαξίσι (μπαχτσίσι που λένε) στον τύπο που σε σταμάτησε, αναλόγως την περιοχή πάντα. Στην πρωτεύουσα είναι γενικώς πίο προβλεπέ και μπορεί να καταλήξεις σε αστυνομικό τμήμα, να περιμένεις στην ουρά κάνα τρίωρο να πληρώσεις κλπ, αυτή είναι η "ταλαιπωρία" περισσότερο παρά τα χρήματα.
Μου έχει τύχει να πληρώσω το σχετικό πρόστιμο, και ο τύπος γεμάτος χαρά να μου λέει ότι "αν θες τώρα γύρνα όλο το νησί μέχρι το βράδυ με το μηχανάκι και αν τυχόν σε σταματήσει άλλος απλά δείξτου ότι ήδη σε έγραψα εγώ μία φορά για σήμερα"... Είχα σκάσει στα γελιά, και μάλιστα έμαθα αργότερα ότι ίσχυε αυτό που είπε (εννοείται ανεπίσημα αλλά ίσχυε).
Για τα μηχανάκια, πάντως, θέλει ιδιαίτερη προσοχή, δεν είναι τα πρόστιμα το θέμα... Αν για κακή σου τύχη εμπλακείς σε ατύχημα, έστω και χωρίς να φταις ΚΑΘΟΛΟΥ εσύ, την πάτησες... Εκτός από τυχόν τραυματισμούς, αυτά που θα πληρώσεις σε ασφαλιστικές κλπ ξεφεύγουν πάρα πολύ... Θα σου φορτώσουν τα ΠΑΝΤΑ επάνω σου, στο 90% των περιπτώσεων... Μην σου τύχει είναι αυτό, με λίγα λόγια, αλλά το επισημαίνω.
Πόσες μέρες τυπε σκέφτεσαι να διαθέσεις για να σου προτείνω και μέρη για τουρισμό.Λοιπόν συναγωνιστές, έχω μαζέψει καλά λεφτά και το καλοκαίρι θέλω να πάω Ταϊλάνδη. Δεν έχω ξανά πάει, θέλω κάποιες βασικές συμβουλές για να περάσω καλά με ασφάλεια, με δεδομένα του 2023 όμως. Ο σεξοτουρισμος δεν είναι αυτοσκοπός, θέλω να πάω κυρίως Πουκετ στο νησί του james bond και μετα ό,τι καλό κάτσει. Περιμένω απαντήσεις
Ναι έχεις δίκιο εκ παραδρομής. Με 3 4 χιλιάρικα πόσο κάθομαι; έχοντας κατά νου ότι θέλω να δω πράγματα και να φορτώσω και καμία,καθαρά για εμπειρία.Πόσες μέρες τυπε σκέφτεσαι να διαθέσεις για να σου προτείνω και μέρη για τουρισμό.
Πάντως το νησί του Bond δεν έχει σχέση με το Πουκέτ, εκτός αν σου ξέφυγε το κόμμα.
Και μήνα μη σου πω και βγάζεις καλά γούστα!Ναι έχεις δίκιο εκ παραδρομής. Με 3 4 χιλιάρικα πόσο κάθομαι; έχοντας κατά νου ότι θέλω να δω πράγματα και να φορτώσω και καμία,καθαρά για εμπειρία.