Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (1 μέλη και 37 επισκέπτες)

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Ξυπνησαμε την αλλη μερα 11:30 περιπου και αφου ξανακαναμε μπανακι γλυφομασταν σα σκυλια μου εκανε μια αεροπλανικη πιπα και ξαναπηδηχτηκαμε λυσσαλεα αφου χυσαμε και οι δυο σχεδον ταυτοχρονα. Μετα μου λεει αν θελω να την ξαναπαρω και αλλη μερα αλλα εγω ειχα σκοπο να παρω την αλλη που πηρε ο κολλητος μου

rafman διαβάζω και ξαναδιαβάζω την παράγραφο αυτή και δεν την καταλαβαίνω. Εγώ έχω πάει με πολλές ταιλανδεζες αλλά καμιά δεν έχυσε ακόμα εσύ πήγες με την πρώτη και έχυσε μάθε μου το κόλπο σε παρακαλώ. Από ότι ξέρω η ταιλανδεζες δεν χύνουν που την βρήκες βρε θηρίο να μου την συστησεις.
ρε φιλε αυτος μπορει να ειναι κανα παλικαρι ωραιο..

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Rafman...Οταν την εδιωξες και της ειπες οτι δε τη θελεις,η οταν αποχωριστηκες τη τελευταια πριν φυγεις,μηπως κλαιγανε με μαυρο δακρυ,λες και εχαναν τον αντρα της ζωης τους?? :think:

Δεν εδιωξα καμια με τον κακο τροπο, δεν εκλεισα καμια πορτα, η μονη που εκλαψε με μαυρο δακρυ ηταν η "γυναικα μου" με την οποια αραξα για 8 ημερες  περιπου (θα γραψω παρακατω για αυτην)  που με παιρνει τηλεφωνο καθε μερα (και παθαινω φρικη) στο μεταξυ δεν εχει να φαει (την βγαζει με Papaya pok pok) αλλα με εχει μουρλανει στα τηλεφωνα. και θελει να ερθει Ελλαδα..

θα γραψω ... μην ανησηχειτε !!! 

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Rafman...Οταν την εδιωξες και της ειπες οτι δε τη θελεις,η οταν αποχωριστηκες τη τελευταια πριν φυγεις,μηπως κλαιγανε με μαυρο δακρυ,λες και εχαναν τον αντρα της ζωης τους?? :think:

Αντε με τις κακιες, αυτα δεν γινονται.
Αμεσως εσυ :grin: :grin:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Δεν εδιωξα καμια με τον κακο τροπο, δεν εκλεισα καμια πορτα, η μονη που εκλαψε με μαυρο δακρυ ηταν η "γυναικα μου" με την οποια αραξα για 8 ημερες  περιπου (θα γραψω παρακατω για αυτην)   που με παιρνει τηλεφωνο καθε μερα (και παθαινω φρικη) στο μεταξυ δεν εχει να φαει (την βγαζει με Papaya pok pok) αλλα με εχει μουρλανει στα τηλεφωνα. και θελει να ερθει Ελλαδα..

ναι αλλα μας τα βγαζεις ενα ενα κ δεν μ αρεσει.αντε να μας γραψεις τη συνεχεια.........

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
ρε μαγκες γενικα ειναι καλες κοπελες οι ταυλανδες?θα εκαναν καλη οικογενεια?
δεν μιλαω τωρα να εισαι 55 χρονων και να πας να παρεις μια 20χρονη.αλλα να εισαι 30.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
ρε μαγκες γενικα ειναι καλες κοπελες οι ταυλανδες? θα εκαναν καλη οικογενεια?

Ρώτα τον dr... είναι ο πλέον κατάλληλος να σου απαντήσει μετά από τόσους γάμους που έχει κάνει! :grin: :rockon:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Αντε με τις κακιες, αυτα δεν γινονται.
Αμεσως εσυ :grin: :grin:
:grin:
η μονη που εκλαψε με μαυρο δακρυ ηταν η "γυναικα μου"...που με παιρνει τηλεφωνο καθε μερα (και παθαινω φρικη) στο μεταξυ δεν εχει να φαει (την βγαζει με Papaya pok pok) αλλα με εχει μουρλανει στα τηλεφωνα. και θελει να ερθει Ελλαδα..
:grin:
Να σαι καλα ρε Rafman...Μου θυμισες το πρωτο μου ταξιδι.. :boobies:

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
δεν παιζεστε...ωραια τα λες φιλαρακο,συνεχισε,σε διαβαζουμε ανελιππως!
να προσεχεις μονο το σκουφο στα γαμισια...

Η κατασταση Ταυλανδη ειναι πολι εκρυθμη και ανησυχω μηπως δε φτιαξει μεχρι τον Αυγουστο
που θα κατεβω...

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
το "ξαναμα" του θρεντ μου θυμισε παλιες εποχες... καλοκαιρι του 2007.
πως περναει ο καιρος.
γιατι δεν το αφηνεται να κανει γλυφομουνια το παιδι?
ειμαι σιγουρος οτι οσοι τον συμβουλευουν δεν φορανε ζωνη ασφαλειας δεν τηρουν τα ορια ταχυτητας στους δρομους και ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ πολλα τσιγαρα, χε χε
δασκαλε που διδασκες. και στο φιναλε ποιος απο το "μπουρδελα" μπορει να δωσει συμβουλες, ολοι εδω μεσα εχουν γαμησει τον μισο πλανητη, και αν δεν κανεις γλυφομουνι σημαινει 100% σιγουρια? παπαρια.
παντως για να ειμαστε δικαιοι πρεπει να παραδεχτουμε οτι οι ταιλανδεζες δεν επιτρεπουν γλυφομουνια, εγω αυτο καταλαβα, και δεν επιτρεπουν γιατι ντρεπονται, εχετε δει πολλες ταιλανδεζες να κανουν μπανιο με μπικινι? για φερτε στο μυαλο σας τις πισινες και τις παραλιες της ταιλανδης, σπανιο το θεαμα.
φιλε με τα γλυφομουνια βαστα γερα, μην μασας απο τις παπαριες που θα σου γραψει ο καθενας στο φορουμ, ολοι περιμενουν πως και πως να σε διαβασουν. τους τρεχουν τα σαλια, οι παλιοι νοσταλγουν, οι νεοι μαθαινουν.
η ταιλανδη ειναι ενας και μοναδικος ΕΝ ΖΩΗ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ.
ποσες φορες θα εχει κανεις την ευκαιρια να νιωσει πως ειναι ενας παραδεισος αν δεν παει στην ται?
εγω αυτον τον παραδεισο τον εζησα ηδη 9 φορες.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
ειμαι σιγουρος οτι οσοι τον συμβουλευουν δεν φορανε ζωνη ασφαλειας δεν τηρουν τα ορια ταχυτητας στους δρομους και ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ πολλα τσιγαρα, χε χε
Αυτο ηταν σποντα για μενα ε?? :grin:

kreon

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ρε μαγκες γενικα ειναι καλες κοπελες οι ταυλανδες?θα εκαναν καλη οικογενεια?
δεν μιλαω τωρα να εισαι 55 χρονων και να πας να παρεις μια 20χρονη.αλλα να εισαι 30.

Φίλε τα όρια ηλικίας μεγάλωσαν.Σύνταξη θα παίρνουμε στα 85 και θα γαμάμε ως τα 90 έτσι όπως πάμε. Μην σου φαίνονται μακρυά τα 55 γιατί η ζωή είναι πολύ ωραία και πολύ σύντομη...ούτε που θα το καταλάβεις.
Άσε που έχουν και περισσότερη πέραση οι γκριζομάλλιδες (επαναλαμβάνομαι)
Και μην ξεχνάς το:"εκεί που είσαι ήμουνα και εδώ που είμαι θα ρθεις..."
Προχώρα rafman να ακούμε τι χάναμε τόσα χρόνια.
Ερώτηση προς τους πιο παλιούς: Πάντα έτσι ήταν ή έχει αλλάξει προς το καλύτερο ή το χειρότερο το σκηνικό?
Από πότε μετράτε ταξίδια οι πιο παλιοί. Εγώ πρώτη φορά άκουσα για το μέρος το '92 από έναν ναυτικό.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Συνεχεια ....
Την επομενη μερα ξαμοληθηκαμε στα (ΣΟΓΙΑ) soi 6 και σοι 7
Το soi 6 ειχε πολλα bar αλλα δεν ηταν βαβουριαρικο οσο το 7
να σημειωσω οτι τα κοριτσια μας τραβαγαμε σα βδελες απο οπου και αν περναγαμε.
Ειχαμε κανει σταση σε 2-3 bar και κερναγαμε απο ενα ποτο την καθε μια σε ενα
ριξαμε και χαμουρεμα τρελο, χωρις να φοτρωσουμε φευγουμε απο το soi 6.
παμε στο soi 7 γινονταν πανικος στην κυριολεξια απο παντου ακουγες κραυγες κοριτσιων
αλλες ηταν στο δρομο, αλλες σε αρπαζαν απο το χερι και σε τραβαγαν στο μπαρ, ΕΙΧΑΜΕ ΦΡΙΚΑΡΕΙ
δεν ξεραμε απο που να πιασουμε. καθως ανεβαιναμε πανω βλεπουμε ενα μπαρ στο οποιο γινοταν χαμος,
καμια δεκαρια κοπελες απο εξω ξεφρενιασμενες, ψαχνοτανε τρελα.. λεμε εδω ειμαστε αντε να πιουμε καμια SHINGA
και βλεπουμε, καθομαστε, σε χρονο DT ερχοντε δυο μωρα και καθονται διπλα μας.
Στην αρχη δεν τους δωσαμε σημασια γιατι λεμε εδω στο χαμο δεν λεει να κολαμε (την πατησαμε αργοτερα)
μεσα ηταν μια χοντρη (τσατσα) αφεντικο. με το που μας ειδε ηρθε να παρει παραγγελεια,
εμεις ημασταν χαλαροι με ψυχολογια 5000% UP.
Μου λεει η τσατσα "θα με κερασεις ενα ποτο ?" Απανταω "Αφου απο σενα δεν παιρνω μουνακι (no bom bom) γιατι να σε κερασω ?" και βαζει τα γέλια.. μετα λογο βουδα της λεω ΟΚ πιες ενα ποτο (75 Baht).
Μετα γιναμε φιλαρακια με την "τσατσα" και αρχισαμε τα παιχνιδακια με τα ζαρια και τους αριθμους, στο μεταξυ
οσο καθομουνα στο μπαρ περασανε καμια δεκαπενταρια πλανοδιοι να πουλησουν (αρωματα, ρολογια, λουλουδια, φωτογραφοι, λουστροι.. της πουτανας γινοτανε) ενας περασε και πουλαγε καμαγκρα τον οποιο τον εκραξα
και του ειπα οτι δεν χρειαζομαι προσθετα για να λειτουργησω σηκωνεται απο μονος του. Πουλησε τα σε κανενα Γέρο
υπαρχουν αφθονοι στην pattaya, αλλα τους χαιρομουν γιατι εδω στην ελλαδα επικρατει η αντιληψη οτι δεν πρεπει να γαμανε οι μεγαλοι (την επομενη φορα ισως παρω κανενα να του δειξω τι εστι pattaya. Στο μεταξυ τα γκομενακια που δεν ειχαμε δωσει αρχικα σημασια αρχισαν και γινονταν ολοενα και πιο φιλικα.. αρχισαν και μας μαθαιναν ταυλανδεζικα η δικια μου, μου εμαθε την μαγικη λεξη (μέϊ χάο κράπ = Δεν θα παρω) για να απανταω στους πλανοδιους μου χρειαστήκε παρα πολυ. Με κοιταζε με ενα βλεμα σαν να μου ελεγε (Ρε συ παρε με αποψε)
μετα απο ολα αυτα που εκανε την κερναω ενα ποτο, και της λεω "Εισαι σιγουρη οτι θες να ερθεις μαζι μου ?"
καταλαβα οτι δεν μιλουσε καλα αγγλικα, και λεω στην τσατσα, "Πες στο κοριτσι αν θελει να ερθει μαζι μου οτι θα του ριξω
απο 3 και πανω γαμησια, ισως 4 ισως 5, πες της το !" (εγω το εκανα αυτο για να κλωτσησει), της το λεει, μου απανταει
"Δεν υπαρχει προβλημα και και το κοριτσι θελει sex."
Λεω μεσα μου, Την ιπιαμε τωρα, πρεπει να την παρω! κανουμε συμφωνια 1000 baht kai 300 Bar fine, στο μεταξυ εμενα δεν με τρελενε και πολυ, αλλα δεν ειχα κανενα προβλημα να την καρφωσω. Η ωρα ειχε παει περιπου 2:00 παμε στο ξενοδοχειο
Στην αρχη μου εκανε ναζακια, δεν ηθελε να κανουμε μαζι μπανιο γιατι ντρεποτανε.. και της λεω (Ξεψαρωτος πλεον)
"Αν δεν κανουμε μαζι μπανιο φευγω τωρα WALKING STREET να βρω γυναικα !" με το που το ακουει αυτο περνανε ολες οι αναστολες της.
Παιδες κανω μια διακοπη να σας πω οτι η Pattaya City ειναι το βασιλειο του Αντρα ενω ή Ελλαδα ειναι το βασιλειο της Γυναικας (να το θυμαστε αυτο).

Μπαινουμε στο μπανιο και αφου την ετριψα σε καθε σημειο του σωματος, μου πηρε μια λυσαλεα πιπα (της ελεγα σιγα θα με φας, πιο σιγα) και μετα στο δωματιο επεσε ενα τρελο 69 μετα με βαζει κατω και με ξεσκισε, σημιωτεον οτι το μουνακι της ηταν πολυ στενο ακομη και με προφυλακτικο ενιωθα οτι το καναμε ελευθερα, στην κυριολεξια με πηδηξε, στο μεταξυ
ετσι οπως εκανε εμενα με επιαναν νευρικα γελια, στο τελος εχυσα, στο μεταξυ ξυπνυσαμε και το διπλανο δωματιο. Μετα της λεω (NOW, I FUCK YOU) και ανεβαινω απο πανω και την γαμαγα αργα και σταθερα, και της εδινα τρελα γλωσοφιλα, ειχα τρελαθει, ενιωθα το μουνακι της να με δαγκωνει και ειχα παθει ντελιριο, μετα γυρισαμε πισοκωλητο και εβλεπα το μουνακι μα με ρουφαει και δεν αντεξα ξαναχυσα. Ειχα παει στους 7 ουρανους ενοιωθα πολυ ελαφρυς δεν μπορουσα τριτο σερι και
της ειπα το επομενο το πρωϊ κοιμηθηκαμε ξυπνησα κατα τησ 12 το μεσημερι και ενοιωθα οτι με ειχε ρουφηξει αλλα δεν μπορουσα να κανω αλοιως την αφησα και με ξαναγαμησε και με γαμησε τοσο ωραια που δεν θα το ξεχασω την πληρωνω αντι για 1000 που ειχαμε συμφωνησει 1300 και φευγει.

Παιδια σορρυ που τα γραφω σταδιακα αλλα εχω προβλημα χρονου.
τωρα που γυρισα ελλαδα με ξεσκισανε

Εχω πολλά να πω ακόμη.

Επανερχομαι.. Γνωριμια με την "Γυναικα μου" Τρελη φαση πολυ χαβαλές

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
η ταιλανδη ειναι ενας και μοναδικος ΕΝ ΖΩΗ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ.
ποσες φορες θα εχει κανεις την ευκαιρια να νιωσει πως ειναι ενας παραδεισος αν δεν παει στην ται?
εγω αυτον τον παραδεισο τον εζησα ηδη 9 φορες.

Σωστος, και ηδη μαζευω φραγκα για το επομενο  ταξιδι εχω βαλει σε
λογαριασμο τα πρωτα 1000 EUROπουλα

ξανα FLY to the DREAM (Pattaya only)

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Η κατασταση Ταυλανδη ειναι πολι εκρυθμη και ανησυχω μηπως δε φτιαξει μεχρι τον Αυγουστο
που θα κατεβω...

ενταξει, δεν θα τα βαψουμε μαυρα. (ξανα)παμε και φιλιππινες.
οχι οτι περπατησα πολυ τους σεξοτοπους των φιλιππινων περισυ για να εχω εμπεριστατωμενη αποψη, αλλα ριξτε και μια ματια στα γραφωμενα του κριτωνα στο θρεντ των φιλιππινων..

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
rafman καλός ήρθες στο κλαμπ τον ΑΘΑΝΑΤΟΝ. Οι περιγραφές σου είναι πολύ καλές και αναλυτικές πιο καλές και από του john666 αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα μην της γλείφεις όλες γιατί όταν πάμε εμείς θα θέλουν και από εμάς γλειφομουνη και εμείς το έχουμε καταργήσει αυτό. Και όσο για τα καβούρια στο μουνί τους πρόσεξε μην γίνουν αστακοί. Και για τους φίλους που κάνουν μαθήματα στον rafman να σκεφτούν δικός του ο πούτσος δικιά του και η γλωσσά και τα βάζει οπού θέλει. Rafman όσο για τα 1000 ευροπουλα που μάζεψες από τώρα καλή άρχει εμείς τα μαζεύουμε πολύ καιρό πριν από εσένα και γνωρίζουμε τον κόπο.

karabe

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Δεν εδιωξα καμια με τον κακο τροπο, δεν εκλεισα καμια πορτα, η μονη που εκλαψε με μαυρο δακρυ ηταν η "γυναικα μου" με την οποια αραξα για 8 ημερες  περιπου (θα γραψω παρακατω για αυτην)   που με παιρνει τηλεφωνο καθε μερα (και παθαινω φρικη) στο μεταξυ δεν εχει να φαει (την βγαζει με Papaya pok pok) αλλα με εχει μουρλανει στα τηλεφωνα. και θελει να ερθει Ελλαδα..

Ασε τα ποσταρισματα και στειλε κανενα επιδομα να χορτασει η "μικρη"  :2funny: :2funny: :2funny:

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
τρελαινομαι με τις περιγραφες και εχω ακομα 8 μηνες μεχρι να ξανακατεβω!!! Αλλα αυτη τη φορα θα κατσω πανω απο μηνα!!!!!!

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
στο μηνα καλα εισαι,θα γυρισεις χωρις πεος!
θα θες και βιζα πανω απο μηνα!

Ντοκτορ επιφυλασομαι αν κατεβω τον Αυγουστο να κανω ακομα καλυτερες περιγραφες!

ελπιζω να σε πετυχω ξανα κατω!

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Για διμηνη βιζα στη πρεσβεια της Ταυλανδης. Εχω ξαναπαρει διμηνη ασχετα αν εκατσα 50 μερες,ΑΧΑΛΙΝΩΤΕΣ!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom