Συνεχεια ...
Παραλειψα να πω οτι αργα το απογευμα ειχαμε κανει μιa τσαρκα στην Beach Road (Παραλιακη) και
αγορασαμε τα απαραιτητα καπελα (εγω αγορασα εκτος τα πατταγιανα και ενα καουμποικο με την ενδιξη Ronaldinio)
Παμε λοιπον WALKING STREET και αφου φαγαμε το ΣΟΚ του καθε πρωταρη ευρωπαιου μπηκαμε γρηγορα στο κλιμα και αρχισαμε
τα πειραγματα με τα κοριτσακια. Καταληξαμε τελικα σε ενα Beer Bar διπλα απο την MARINE (Disco) εν ονοματι
TOP 10 το μπαρ ηταν εκεινο το βραδυ πολυ βαβουριαρικο, αρχισαμε τα μπυρακια SHINGA (μονο). Για οσους δεν ξερουν η SHINGA ειναι μια πολυ καλη ταυλανδεζικη μπυρα.
Αφου λοιπον παιξαμε 5 - 6 μπιλαιρδα με τον κολητο μου (κοστος μπιλιαρδου 20 baht / παιχνιδι) και ειχαμε φτιαξει και τα εγκεφαλικα κυταρα καταλληλως με τα ποτα, ηρθαν και τα κοριτσακια απο το μπαρ να παιξουν εναντιον μας.
Ειχε ερθει ενα τσαχπινιαρικο εκει και ηθελε να παιξουμε... εγω δεν χανω την ευκαιρια και του λεω "ΑΜΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ?" με κοιταζε με ενα πονηρο υφακι.. και με τρελενε δεν χανω την ευκαιρια και του λεω ξανα
"ΑΝ ΧΑΣΕΙΣ ΕΡΧΕΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ !!" μου λεει 300 baht Bar Fine απανταω ΟΚ ..
Και φυσικα το εχασε το παιχνιδι διοτι ειμαι καλος στο μπιλιαρδο..
. Τοτε χαμογελαστα της ειπα Τωρα πρεπει να ερθεις... Αφου πληρωνω το Bar Fine (300 Baht) ερχεται μια αλλη και μου λεει ποσα θα δωσεις στην κοπελα ? Απανταω "Ποσα πρεπει να δωσω ?" μου λεει 1500 baht. Απανταω "ξεχασε το, με 1000 baht ΟΚ" με τα πολΛα μου λει OK.
Τοτε συνεχιζουμε τα πειραγματα με το τσαχπινιαρικο, αλλα και ο κολητος μου ειχε φαει φρικη με την συγκεκριμενη και την γουσταρε και αυτος.. Τοτε εγω σαν ιπποτης λεω στον κολλητο μου ενταξει φιλαρακο παρτην, και εγω θα παρω την αλλη που καναμε τα παζαρια, πιανω την αλλη την παζαρτζου και της σκαω το μυστικο, δεχεται και αυτη με 1000 baht.Ειχε παει 2:30am
και λεμε γραμμη ξενοδοχειο.. Αυτη που πηρα τελικα δεν ελεγε και πολυ απο φατσα αλλα με καυλωνε το σωματακι της, ηταν πολυ λεπτοκομενο. φτανουμε ξενοδοχειο, (δεν υπαρχει Joiners fee) το ειχαμε ξεκαθαρισει αυτο.
Αρχιζουμε τα γλωσοφιλα για κανενα μισαωρο και εγινα duracel, μετα κανουμε μπανακι μαζι και παμε κρεβατι και αρχιζουμε το 69 η γκομενα ειχε λιωσει και μου λεει το μαγικο "NOW YOY FUCK ME" απανταω "ΟΚ" τις εριξα 2 απανωτα και ηθελα και τριτο αλλα δεν μου εδωσε γιατι μου ελεγε οτι ηταν κουρασμενη, και οτι θα μου δωσει το πρωϊ το αλλο, ειχε παει περιπου 5:00 -5:30 o πρωί μετα την πεσαμε για υπνο.. Ξυπνησαμε την αλλη μερα 11:30 περιπου και αφου ξανακαναμε μπανακι γλυφομασταν σα σκυλια μου εκανε μια αεροπλανικη πιπα και ξαναπηδηχτηκαμε λυσσαλεα αφου χυσαμε και οι δυο σχεδον ταυτοχρονα. Μετα μου λεει αν θελω να την ξαναπαρω και αλλη μερα αλλα εγω ειχα σκοπο να παρω την αλλη που πηρε ο κολλητος μου (Μαλακια τελικα, μπαχαλο τα εκανα) και για να την ξεφορτωθω της ειπα ΟΚ μετα απο κανα δυο μερες μπορει να σε ξαναπαρω !! Σκαω τα 1000 baht και φευγει. Διωχνει και ο κολητος μου την αλλη.. αλλα εμενα (Δεν μου εφευγε η ιδεα οτι αφου εχασε το μπιλιαρδο πρεπει να την γαμησω) λοιπον την επομενη μερα παω στο ιδιο μπαρ και φορτωνω το τσαχπινιαρικο για κακη μου τυχη ομως με πηρε χαμπαρει η παζαρτζου και τα πηρε στον εγγεφαλο.
Παιδες απο το ιδιο μπαρ δεν θα φορτωνεται διαφορετικες γκομενες διοτι την βλεπεουν
στραβα (εμενα παντως μου βγηκε σε κακο) ακουστε την συνεχεια... αφου ειχα παιξει τα μπιλαρδα μου ειχα κερασει και δυο ποτα το τσαχπινιαρικο ή αλλη ειχε κατεβασει κατι μουτρα (σαν συνεφιασμενη κυριακη ηταν) αλλα εμενα στα αρχιδια μου στην τελικη Farang (τουριστας) ειμαι. στο μεταξυ ο κολητος μου ειχε φορτωσει ενα αλλο γκομενακι πολυ καλο που δεν δουλευε στο συγκεκριμενο μπαρ αλλα σε ενα GO-GO. Τελικα παμε στο ξενοδοχειο αρχισαμε τα προκαταρκτικα αλλα δεν ηταν τοσο θερμη οσο ηθελα, κανουμε μπανιο παμε να γαμηθουμε αλλα εμενα με ειχε ψιλοξενερωσει αρχιζουμε το γαμησι αλλα εγω δεν ελεγα να τελειωσω λογο ξενερας, στο μεταξυ αυτη τα ειχε δει ολα γιατι ηταν πολυ στενη και ξαφνικα μου βαζει τα κλαματα...
της λεω τι κανουμε εδω.. απορρημενος.. μου λει δεν εχω μεγαλες αντοχες και δεν μπορω, κανε μου λεει οτι νομιζεις...
θελεις να φυγω.. εγω βεβαια ειχα ξενερωσει τελειως μετα απο αυτο αλλα επειδη (ο βουδας ηταν μαζι μου) δεν την σουταρα της ειπα κατσε να ξεκουραστεις και φευγεις αυριο... ξυπνησαμε το πρωι την πληρωσα (που δεν θα επρεπε κανονικα ΑΛΛΑ ΛΟΓΟ ΒΟΥΔΑ) τα εσκασα 1000 baht και εφυγε. Μετα το ξανασκεφτηκα και ειπα οτι εγω εκανα την μαλακια αφου υπαρχουν χιλιαδες μπαρ στο ιδιο βρηκα να παω. Μαλακια εκανα. (αλλα δεν πειραζει οι μαλακιες ειναι για να μαθαινουμε) ειπα μεσα μου δεν ξαναπαω στο κολομπαρο και τελος το ξεπερναμε και παμε για αλλα...
Την επομενη νταβραντισμενος πηγα σε ενα GO-GO στο soi 8 (στην αρχη) Επαθα ΣΟΚ απο το τι γινονταν εκει μεσα...
"Γλυφομουνι Live" πρωτη φορα ειδα "μουνι να καπνιζει τσιγαρο" λουζοτανε με σαμπανιες και γλυφοντανε μεταξυ τους
στο μεταξυ ο χωρος που ηταν τα γκομενακια ηταν κυκλικος και και καθοτανε κατι Farang, αμα καθοσουν εκει οποια σε γουσταρε απο τα κοριτσια σου εβαζε το μουνακι κυριολεκτικα στην μυτη.. Ολες ηταν η μια καλυτερη απο την αλλη. Σαφεστατα τα Go-Go εχουν ανωτερη ποιοτητα απο τα Beer Bars αλλα ειναι πιο τσουχτερα στην τιμη. Αξιζουν παντως
Αρχισα και επινα το ενα πισω απο το αλλο τα ποτακια, και παω και καθομαι σε ενα σκαμπω, ερχεται το νουμερο 24 ενα θεομουνο και μου βαζει το μουνακι στην μυτη μου, ΦΡΙΚΑΡΑ απο την καυλα του ειχε βαλει και ενα αρωματακι μουρλια
και αφου εχασα τα λογικα μου της λεω "HOW MUCH" μου λει 600 baht Fine και 1500 δικα της. Παιδια δεν μπορεσα να αντισταθω δεν εκανα παζαρι, λεω αμεσως ΟΚ.. την φορτωνω και φευγουμε παρεα. Ηταν νωρις για Hotel και πηγαμε για φαϊ σε ενα εστιατοριο και κατα την 1:00 Πηγαμε Hotel (Εκει Εσβησα σαν καρβουνο) ακουστε την συνεχεια...
Μπαινουμε στο δωματιο και και μολις εκλεισε η πορτα σκυβει και μου δαγκωνε το πουτσο εξω απο το παντελονι, την αρπαζω και της δινω κατι γλωσοφιλα μεχρι το λαριγκα, μετα αρχισαμε τα χαμουρεματα σε ολο το σωμα, Ξαναμενοι παμε για μπανιο
και μου παιρνει πιπα στο μπανιο κοντεψε να τελειωσω, βγαινουμε και μετα αρχισα ενα γλυφομουνι θεεικο το μουνακι μυριζε γιασεμι..Ειχα σαλταρει..μετα ανεβηκε απο πανω και με γαμησε στην κυριολεξια...και γουσταρα τρελα.. τελειωσα και καπακι αλαζω προφυλακτικο για δευτερο γυρο ηταν θεεικο γκομενακι που οσο το γαμαγα, τοσο ηθελα να το γαμαω. μετα 4 ωρες πηδηματος - χαμουρεματος τεζαραμε σαν τα πουλακια και οι δυο. ξυπνησαμε το μεσημερι ξαναπηδηχτηκαμε και αφου με ξαναγαμησε στην κυριολεξια το πληρωσα 1500 baht του εδωσα 150 baht παραπανω και αγορασα το stringακι του (Το εφερα Ελλαδα αυτο για να το μυριζω τις κρυες νυχτες) μυριζει γιασεμι ακομη.
Επανέρχομαι ....ξανα HARD CORE