Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Αυτός ο παππούς την έχει 25 πόντους εσύ την έχεις τόσο και εάν ναι την μετράμε δημοσίως όποτε θέλεις.
doctor εισαι ο φοβος και ο τρομος των κοριτσιων με τετοιο μεγεθος  :2funny:
Δε θα ηθελα ουτε με σφαιρες να την ειχα τοσο και να ζω Ταυλανδη  :headbang:

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
Ε,μην εισαι υπερβολικος...Και σεισμοι εχουν γινει,απλα δεν υπηρξε ουτε ρωγμη σε κτιριο και ουτε νεκρους ειχαμε..
Και διαδηλωσεις,αλλα ηταν παντα ειρηνικες και δεν εγιναν ποτε φασαριες,ουτε σκοτωσανε ποτε κανεναν,εστω και κατα λαθος...
Αλλωστε,η Ελλαδα ειναι πολυ ασφαλης χωρα...
Και τωρα που το σκεφτομαι...και οι Ελληνιδες μια χαρα κουκλαρες ειναι..Αδυνατες,κορμαρες και χωρις ιχνος κυταριτιδας..Και πολυ "ευκολες" ρε παιδι μου..Στο περιπτερο πας για τσιγαρα και μεχρι να γυρισεις σπιτι,εχεις φορτωσει καμμια δεκαρια για "ξε-σκι" (οχι για jet-ski οπως στη Ταυλανδη)...
Και γιατι να τραβιεσαι στην αλλη ακρη του κοσμου...10 ωρες ταξιδι...
Ο Παραδεισος ειναι τελικα ΕΔΩ...
ΤΕΡΜΑ τα ταξιδια στην Ασια...
Ψηφιζω ΔΑΓΚΩΤΟ τις Ελλ-ε-ηνιδες..(Ουπς,συγγνωμη,Ελληνιδες)..
Παω να παρω τωρα τα χαπια μου.."Περαστικα μου"... :grin:

ETSI PIPOMANIAC ΣΕ παραδεχομε
και γω τωρα που ειμαι ελλαδισταν και παω παραλια για μπανιο γυρναω σπιτι με καμμια δεκαρια τηλεφωνα απο γκομενες για να βγουμε το βραδυ
και μετα πεφτω απο το κρεβατι και ξυπναω
που σε κουβα που πηγαινα παραλια και στο γυρισμο εκτος απο τισ φορτοτικες ειχα και 5-6 ραβασακια απο γκομενες με τα τηλεφωνα τους

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Μαγκες τα πραγματα εχουν αρχισει και αγριευουν παλι στην ΒΚΚ. Οι "Ολυμπιακοι" εχουν μπλοκαρει κεντρικους δρομους και πλατειες. Εν τω μεταξυ εφτασε και το Σονκραν και κανεις δεν ξερει αν τα πραγματα θα χειροτερευσουν η αν τα αντιπαλα στρατοπεδα θα καπνισουν εστω και προσωρινα για μερικες μερες την πιπα της ειρηνης.

george777

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δυό λόγοι που αποφάσισα τελικά να μην πάω Ταυλάνδη:
Μετά από λίγο ψάξιμο και ακούγοντας τυχαία το CNN βρήκα τα εξής:

Thailand braces for massive anti-gov't protests:

Όπως βλέπετε γίνεται χαμός εκεί κάτω. Άσε που τα έχουν με την Καμπότζη όπως εμείς με την Τουρκία το 74. Την Κυριακή έγινε και θερμό επεισόδιο κάπου στα σύνορα.

Πέραν της πολιτικής διάβασα και για ένα σεισμό στην περιοχή. Αρκετά μακριά βέβαια...αλλά λέω να περιμένω λίγο.

Μάλλον αφορμή έψαχνα να το αναβάλλω, αλλά δεν λεει να χάνουμε πτήσεις σε υπο κατάληψη αεροδρόμια...

Βρε μπας και βρηκες καμια  ελλεηνιδα η ΠΛ οπως ελεγε και μια ψυχη και λες που να της πω οτι παω τωρα θα με κραξει :tickedoff: ασε να παω με το μωρακι μου μεχρι τη σκιαθο και καλα ειναι

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Ε,μην εισαι υπερβολικος...Και σεισμοι εχουν γινει,απλα δεν υπηρξε ουτε ρωγμη σε κτιριο και ουτε νεκρους ειχαμε..
Και διαδηλωσεις,αλλα ηταν παντα ειρηνικες και δεν εγιναν ποτε φασαριες,ουτε σκοτωσανε ποτε κανεναν,εστω και κατα λαθος...
Αλλωστε,η Ελλαδα ειναι πολυ ασφαλης χωρα...
Και τωρα που το σκεφτομαι...και οι Ελληνιδες μια χαρα κουκλαρες ειναι..Αδυνατες,κορμαρες και χωρις ιχνος κυταριτιδας..Και πολυ "ευκολες" ρε παιδι μου..Στο περιπτερο πας για τσιγαρα και μεχρι να γυρισεις σπιτι,εχεις φορτωσει καμμια δεκαρια για "ξε-σκι" (οχι για jet-ski οπως στη Ταυλανδη)...
Και γιατι να τραβιεσαι στην αλλη ακρη του κοσμου...10 ωρες ταξιδι...
Ο Παραδεισος ειναι τελικα ΕΔΩ...
ΤΕΡΜΑ τα ταξιδια στην Ασια...
Ψηφιζω ΔΑΓΚΩΤΟ τις Ελλ-ε-ηνιδες..(Ουπς,συγγνωμη,Ελληνιδες)..
Παω να παρω τωρα τα χαπια μου.."Περαστικα μου"... :grin:

ΠΕΣΤΑ ρε πιπινο,
Αντε χρυσοστομε, τοσα χρονια ταλεγα αλλα δεν με ακουγε κανενας.
Αληθεια τι χαπια παιρνεις εσυ; :grin: :grin:

kreon

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εντάξει ρε παιδιά...πήγατε να με φάτε...
ΟΚ δεν είμαι τρομολάγνος.
Όπως είπα, τώρα τελευταία είπα να ψάξω από κοντά το θέμα που άκουγα για χρόνια και μπήκα στο thread  να πάρω καμιά άποψη.
Ευχαριστώ πολύ όσους με βοήθησαν να δημιουργήσω μια εικόνα και δεν με αντιμετώπισαν ειρωνικά.
Γενικά είμαι από το '93 στον κύκλο των swingers και είχα την τύχη να μπλέκω με γυναίκες ξηγημένες και ψαγμένες. Οπότε δεν είχα ιδιαίτερη ανάγκη να ξενιτευτώ για να κάνω τις παρτούζες μου.
Προτείνω μια πιο ήρεμη αντιμετώπιση στα κορίτσια. Ιδιαίτερα οι νεότερες γενιές δεν είναι σαν τις παλιές.
Βέβαια την ελλεεινίδα την δημιουργεί και την τρώει στη μάπα ο ελλεεινάρας φραπεδόμαγκας που ψάχνει σε μια γκόμενα την μαμμά του, τον κολλητό του και την πορνοστάρ που πάντα ονειρευόταν...και στο τέλος κάπου τα μπλέκει...Όλα είναι δράση-αντίδραση.
Και αν αποφασίσουν οι έλληνες να μήν γίνονται υπέρβαροι μετά τα 40 και να διατηρούνται με λίγη γυμναστικη, σας διαδεβαιώ ότι είναι η καλύτερη ηλικία για σεξ και τα μωράκια γουστάρουν τρελλά τον ώριμο γκριζομάλη...
Μιλάμε για μωράκια απο το 85 και πάνω και προπάντων χωρίς να πρέπει να πληρώσεις.
Σε καμία περίπτωση δεν είμαι κατά του αγοραίου έρωτα. Ίσα ίσα γουσταρω πολύ, και το ταξίδι μου θα το κάνω.
Με έχετε πείσει...(παρένθεση μόλις τώρα δείχνει στο ΣΚΑΙ επεισόδια στην Μπαγκοκ...σιγά μην φύγω τέτοια εποχή...)

Παραθέτω όμως το site των swingers να δείτε ότι παίζονται και πολλά πράγματα στη γειτονιά μας...  

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Φιλε κρεον
Πλακιτσα κανουμε και ειδικα μεταξυ μας που γνωριζομαστε προσωπικα, μη παρεξηγεισαι.
Οσο για το ποτε θα πας, ΦΥΣΙΚΑ θα πας Ταυλανδη οταν εσυ θα νοιωσεις ανετα, πας για τη πλακα σου και οχι για να εισαι μεσα στο αγχος.

The Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
197
Πόντοι
1
Συνάδερφοι,
Αμαρτία είναι που το thread έχει ατονίσει. Γράψτε κάτι, ν' αναζωπυρωθεί. Ακόμα και η ποιο σκληρή αντιπαράθεση είναι προτιμότερη από το τίποτα....
Πληροφοριακά σας λέω ότι το ταξίδι που ετοίμαζα δυστυχώς δεν έγινε
Φιλκά

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ελα Kreon...
Πλακιτσα εκανα..Δε πιστευω να με παρεξηγεις..
Και οτι πληροφοριες γουσταρεις,εδω ειμαι κι εγω (με τη μικρη μου εμπειρια) και αλλοι με πολλες σελιδες του διαβατηριου γεμισμενες με σφραγιδες βιζας απο το Παραδεισο...

kreon

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Κανένα πρόβλημα συνάδελφοι...
Απλά όπως κατάλαβα έχετε καλή σχέση μεταξύ σας και την πλάκα σας την εξέλαβα ως ειρωνία...
Καμία αντιπαράθεση. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε...
Ελπίζω να καταφέρω να κάνω κάποια στιγμή το ταξίδι και να μοιραστώ και εγώ τις εμπειρίες μου στο thread...

george777

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
kreon αυτο που σου γραψα φιλε ειναι ακριβως οπως θα το λεγα και στον κολλητο μου μην παρεξηγιεσαι.
FRIKASE αν αναβαλεις το ταξιδι για το ΠΛ :headbang: ΘΑ ΦΑΣ ΠΟΛΥ ΚΡΑΞΙΜΟ :tickedoff: :tickedoff:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Συνάδερφοι,
Αμαρτία είναι που το thread έχει ατονίσει.
πως να μην ατονισει αφου οποιος γυρναει γραφει 8 λεξεις
"πηγα βκκ γαμω τα μουνια, πηγα πουκετ ωραιες παραλιες"

Συνημμένα

• 113-fai-001.jpg
    113-fai-001.jpg
    40,9 KB · Εμφανίσεις: 23

george777

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
μην ποσταρεις μπιμπελο κωστα δεν βλεπω να πηγαινουμε και πηζω  :(

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Εντάξει ρε παιδιά...πήγατε να με φάτε...
ΟΚ δεν είμαι τρομολάγνος.
Όπως είπα, τώρα τελευταία είπα να ψάξω από κοντά το θέμα που άκουγα για χρόνια και μπήκα στο thread  να πάρω καμιά άποψη.
Ευχαριστώ πολύ όσους με βοήθησαν να δημιουργήσω μια εικόνα και δεν με αντιμετώπισαν ειρωνικά.
Γενικά είμαι από το '93 στον κύκλο των swingers και είχα την τύχη να μπλέκω με γυναίκες ξηγημένες και ψαγμένες. Οπότε δεν είχα ιδιαίτερη ανάγκη να ξενιτευτώ για να κάνω τις παρτούζες μου.
Προτείνω μια πιο ήρεμη αντιμετώπιση στα κορίτσια. Ιδιαίτερα οι νεότερες γενιές δεν είναι σαν τις παλιές.
Βέβαια την ελλεεινίδα την δημιουργεί και την τρώει στη μάπα ο ελλεεινάρας φραπεδόμαγκας που ψάχνει σε μια γκόμενα την μαμμά του, τον κολλητό του και την πορνοστάρ που πάντα ονειρευόταν...και στο τέλος κάπου τα μπλέκει...Όλα είναι δράση-αντίδραση.
Και αν αποφασίσουν οι έλληνες να μήν γίνονται υπέρβαροι μετά τα 40 και να διατηρούνται με λίγη γυμναστικη, σας διαδεβαιώ ότι είναι η καλύτερη ηλικία για σεξ και τα μωράκια γουστάρουν τρελλά τον ώριμο γκριζομάλη...
Μιλάμε για μωράκια απο το 85 και πάνω και προπάντων χωρίς να πρέπει να πληρώσεις.
Σε καμία περίπτωση δεν είμαι κατά του αγοραίου έρωτα. Ίσα ίσα γουσταρω πολύ, και το ταξίδι μου θα το κάνω.
Με έχετε πείσει...(παρένθεση μόλις τώρα δείχνει στο ΣΚΑΙ επεισόδια στην Μπαγκοκ...σιγά μην φύγω τέτοια εποχή...)

Παραθέτω όμως το site των swingers να δείτε ότι παίζονται και πολλά πράγματα στη γειτονιά μας...  
μην ανυσηχεις φιλε μπου με επεισοδια και ταραχες..αυτα ειναι δικα τους ..εμεις και οι υπολοιποι τουριστες αποτελουμε την πραγματικη σωτηρια τους,οικονομικη, και δεν μας αγγιζει κανεις..σου παραθετω και λιγες προσωπικες στιγμες απο την τελευταια επισκεψη..

Συνημμένα

• P7030088.JPG
    P7030088.JPG
    146,9 KB · Εμφανίσεις: 28
  • P6250040.JPG
    P6250040.JPG
    164,8 KB · Εμφανίσεις: 23

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Συνάδερφοι,
Αμαρτία είναι που το thread έχει ατονίσει. Γράψτε κάτι, ν' αναζωπυρωθεί. Ακόμα και η ποιο σκληρή αντιπαράθεση είναι προτιμότερη από το τίποτα....
Θες αντιπαραθεση? Επρεπε να ησουν χτες σε γνωστο after-hours club της ΒΚΚ οπου 2 φαρανγκς τα καναν γυαλια καρφια για μερικα λεπτα μεχρι να πεσουν καμια 20ρια Ταυλανδοι σεκιουριταδες πανω για να τους χωρισουν. Αυτο αφου ειχαν πρωτα ρημαξει τραπεζια, σπασει ποτηρια/μπουκαλια εκσφεδονιζοντας τα οπου βρουν, ειχαν μετατρεψει το μισο κλαμπ σε στιβο μαχης  :jerking:
Μεγαλη προσοχη στα αφτερ-αουρς, περιστατικα σαν αυτα δειχνουν πως η κατασταση μπορει να ξεφυγει απο το ενα λεπτο στο αλλο. Αν καποιος ανεγκεφαλος τραβαει ζορι, πολυ καλυτερα ειναι να απομακρυνθειτε παρα να ερθετε σε αντιπαραθεση, μερικοι ειναι τοσο βλακες και μεθυσμενοι που ειναι ικανοι να φτασουν στα ακρα. Βλεποντας και τους δυο εξω απο το κλαμπ μετα απο μερικα λεπτα αργοτερα "σηκωτους" απο τους σεκιουριταδες αναρωτιομουνα τι τελικα κερδισαν...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Αμπίσιτ Βετζατζίβα την πόλη της Πατάγια, όπου αντικυβερνητικοί διαδηλωτές παρεμπόδισαν την διεξαγωγή της ασιατικής συνόδου κορυφής.
"Καθήκον δικό μου και της κυβέρνησης είναι τώρα να διασφαλίσουμε ότι οι ηγέτες θα επιστρέψουν με ασφάλεια στη χώρα τους", πρόσθεσε σε σύντομο τηλεοπτικό του μήνυμα, που μεταδόθηκε ζωντανά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων, οι ηγέτες που είχαν μεταβεί στην Πατάγια και είχαν εγκλωβιστεί στα ξενοδοχεία τους από τους διαδηλωτές, απομακρύνθηκαν με ελικόπτερο.
Εκτός από τη Σύνοδο Κορυφής Ανατολικής Ασίας, από εχθές αναβλήθηκε σειρά συναντήσεων των ηγετών της ASEAN (Ένωση Εθνών της Νοτιοανατολικής Ασίας) με ομολόγους τους από τη Βόρεια Ασία, τριμερής συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών Ιαπωνίας, Κίνας και Νότιας Κορέας, ενώ απετράπη επίσης και η υπογραφή συμφωνίας επενδύσεων μεταξύ των χωρών της ASEAN και της Κίνας.
Για σήμερα είχαν προγραμματιστεί επίσης επί μέρους συναντήσεις μεταξύ των χωρών της ASEAN και των ηγετών Ιαπωνίας και Νότιας Κορέας και στη συνέχεια τριμερής συνάντηση, στη λεγόμενη ASEAN +3.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
μην ανυσηχεις φιλε μπου με επεισοδια και ταραχες..αυτα ειναι δικα τους ..εμεις και οι υπολοιποι τουριστες αποτελουμε την πραγματικη σωτηρια τους,οικονομικη, και δεν μας αγγιζει κανεις..σου παραθετω και λιγες προσωπικες στιγμες απο την τελευταια επισκεψη..

Εισαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ για αυτα που λες;
Εχεις καμμια εμπειρια αναλογη;
Η τα λες ετσι " ελαφρα τη καρδια" οπως λενε και οι Εγγλεζοι κινδυνευοντας να παρεις καποιον/καποιους στο λαιμο σου;

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
χωρις να θελω να παρω κανενα στο λαιμο μου και απο προσωπικη εμπειρια δεν ειχα προβλημα τουλαχιστον στη πατταγια ,δεν ξερω αν στη μπανγκοκ μπορει να βρεθει κανεις στο ματι του κυκλωνα....

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Για την ωρα δεν την εχει πληρωσει καποιος ξενος απο τοτε που αρχισαν οι ταραχες αλλα μη μιλαμε στον αερα τα πραγματα αλλαζουν συνεχεια οποτε παρακολουθειτε τα νεα

Τα αιτια του διχασμου ειναι πολυ βαθεια και πανε πολυ περα απο την απλη απαιτηση των διαδηλωτων να πεσει η κυβερνηση. Εξαλλου κυβερνησεις ανεβηκαν και επεσαν ουκ ολιγες τα τελευταια 2-3 χρονια αλλα το προβλημα δε λυθηκε και ουτε προκειται να λυθει ακομη και αν πεσει και αυτη η κυβερνηση γιατι οπως προειπα τα αιτια δεν εχουν να κανουν με την κυβερνηση. Επισης εχει δημιουργηθει και επικινδυνο προηγουμενο με τους κιτρινους. Οταν αυτοι καναν τις δικες τους διαδηλωσεις η αστυνομια και ο στρατος απλως τους παρακολουθουσαν με αποτελεσμα και οι υπολοιπες ομαδες να πιστευουν δικαιωματικα οτι αν δεν τους αρεσει κατι μπορουν και αυτες να κανουν το ιδιο χωρις καθολου συνεπειες.

kreon

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Γενικά πιστεύω ότι είναι καλό να ενημερώνεσαι στο τι συμβαίνει όταν πάς σε χώρες μη Ευρωπαικές.
Π.χ. στο τελευταίο ταξίδι στο Santo Domingo (Δομινικανή Δημοκρατία), που θεωρητικά είναι ο παράδεισος της καραιβικής κλπ κλπ, μόλις βγείς έξω από την "τουριστική περιοχή" καταλαβαίνεις ότι η αξία της ανθρώπινης ζωής όπως την εννοούμε εμείς, δεν υφίσταται...
Συγκεκριμένα κυκλοφορούσα με νοικιασμένο αυτοκίνητο στην χώρα, και τα όπλα που είδα να κυκλοφορούν...ούτε στον Έβρο δεν τα είχα δεί...
Και εκεί που όλα ήταν καλά και όμορφα, ξεσπούσε κάτι και γινόταν πόλεμος...τελείως απρόβλεπτες καταστάσεις. Γενικά υπήρχε αναταραχή και κοινωνικός αναβρασμός, όπως σε όλες τις φτωχές χώρες που εμείς εκμεταλλευόμαστε...
Φαντάζομαι βέβαια ότι δεν υπάρχει σύγκριση της μιας χώρας με την άλλη, και στην Ταιλάνδη δεν θα σε σταματάει η αστυνομία στο δρόμο να σου ζητήσει λεφτά επειδή είσαι gringo...
Παρ'όλα αυτά πιστεύω ότι πέρα από τον συγκεκριμένο λόγο (sex trip) που θέλω να πάω Ταιλάνδη, καλό είναι να μην σκάσω σαν αμερικανάκι, με την έπαρση του άσχετου και να μην γνωρίζω τι τρέχει στην ντόπια κοινωνία. Όπως την έπαθε μία φίλη δημοσιογράφος ιταλίδα που πήγε στην Αλγερία λες και ήταν στο Rimini, και πήγαν να την φάνε ζωντανή για το πώς ντυνόταν... 
Ερώτηση προς φαντομά: Τί είναι οι φαρανγκς?
Πάντως απ'ότι φαίνεται δεν ήταν τόσο θερμές ή αιματηρές οι αντιπαραθέσεςι τους αν λες ότι έπεσαν πολλές κυβερνήσεις τα τελευταία χρόνια. Δηλαδή έχω την γενική αίσθηση οτι οι άνθρωποι εκεί κάτω είναι πιο φιλειρηνικοί. Καμία σχέση με κεντρική ή νότια-λατινική αμερική.
Πρέπει να παίζει ρόλο και η θρησκεία τους. Δηλαδή οτι είναι βουδιστές πρέπει να βοηθάει. Όπως και στην χαλαρότητα των ηθών.
Δηλαδή έχω την εντύπωση πως μία χριστιανική (μουσουλμανική δεν το συζητάμε) κοινωνία, δεν θα μπορούσε να αντιμετωπίσει τόσο ελαφρά και χωρίς προκαταλήψεις την πορνεία.
Εκτός από την Ολλανδία βέβαια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom