Εντάξει ρε παιδιά...πήγατε να με φάτε...
ΟΚ δεν είμαι τρομολάγνος.
Όπως είπα, τώρα τελευταία είπα να ψάξω από κοντά το θέμα που άκουγα για χρόνια και μπήκα στο thread να πάρω καμιά άποψη.
Ευχαριστώ πολύ όσους με βοήθησαν να δημιουργήσω μια εικόνα και δεν με αντιμετώπισαν ειρωνικά.
Γενικά είμαι από το '93 στον κύκλο των swingers και είχα την τύχη να μπλέκω με γυναίκες ξηγημένες και ψαγμένες. Οπότε δεν είχα ιδιαίτερη ανάγκη να ξενιτευτώ για να κάνω τις παρτούζες μου.
Προτείνω μια πιο ήρεμη αντιμετώπιση στα κορίτσια. Ιδιαίτερα οι νεότερες γενιές δεν είναι σαν τις παλιές.
Βέβαια την ελλεεινίδα την δημιουργεί και την τρώει στη μάπα ο ελλεεινάρας φραπεδόμαγκας που ψάχνει σε μια γκόμενα την μαμμά του, τον κολλητό του και την πορνοστάρ που πάντα ονειρευόταν...και στο τέλος κάπου τα μπλέκει...Όλα είναι δράση-αντίδραση.
Και αν αποφασίσουν οι έλληνες να
μήν γίνονται υπέρβαροι μετά τα 40 και να διατηρούνται με λίγη γυμναστικη, σας διαδεβαιώ ότι είναι η καλύτερη ηλικία για σεξ και τα μωράκια γουστάρουν τρελλά τον ώριμο γκριζομάλη...
Μιλάμε για μωράκια απο το 85 και πάνω και προπάντων χωρίς να πρέπει να πληρώσεις.
Σε καμία περίπτωση δεν είμαι κατά του αγοραίου έρωτα. Ίσα ίσα γουσταρω πολύ, και το ταξίδι μου θα το κάνω.
Με έχετε πείσει...(παρένθεση μόλις τώρα δείχνει στο ΣΚΑΙ επεισόδια στην Μπαγκοκ...σιγά μην φύγω τέτοια εποχή...)
Παραθέτω όμως το site των swingers να δείτε ότι παίζονται και πολλά πράγματα στη γειτονιά μας...