Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Οσοι θα είναι στο Πουκέτ από 30/1 έως 3/2 να αλλάξουν προορισμό...έρχεται ο στόλος (USA Navy) και τα κορίτσια περιμένουν πως και πως, κάθε μέρα θα βγαίνου έξω πάνω από δύο χιλιάδες καυλωμένοι ναύτες... οι κοπέλες θα κάνουν έως και πέντε sort time=no time for us.Ευτυχώς φεύγω 29 μετά από δύο μήνες τουρνέ.Χτες παρήγγειλα ποτο στο Roxy Agogo Patong, στο καπάκι έρχεται δεύτερη σερβιτόρα για παραγγελία της λέω I ordered μου κολλάει τον τιμοκατάλογο στη μούρη της ξαναλέω NO I order, αυτή καταλαβαίνει ΝΟ Drink μάλλον και μου λεει OUT (σε εμένα που έχω τιμήσει το νησί τους έξι φορές και τη χώρατους δέκα, και έχω δώσει προίκες πολλές χιλιάδες ευρώ) δείχνοντας μου την έξοδο...ΠΟΙΑ? ένα σκατό που ήρθε από τα κατσάβραχα του Ισάν η δε ξέρω γω και δεν την ενδιαφέρουν οι πελάτες γιατί μπαινοβγαίνουν έκατοντάδες από το μαγαζί ένεκα μουνάκια μέσα. Ούτε και τους νοιάζει να μάθουν δυό Αγγλικά αλλά δέχονται και πιέσεις από τους ιδιοκτήτες για γρήγορο χρήμα.Το ποτό μου ήρθε τελικά αλλά τα πήρα στο κρανίο και έφυγα στη μέση (του ποτού) γιατί κοιτούσαν ανυπόμονα και ηταν έτοιμες για το κλασικό σλόγκαν...one more? Από τη χώρα του πληρωμένου χαμόγελου σας χαιρετώ και θα γράχω πολλά ακόμα που πολοί φίλοι παραβλέπουν και δεν αναφέρουν λόγω της δύναμης του φτηνού Ταυλανδικού μουνιού (που αρκετές φορές είναι τόσο φαρδύ που θα έπλεε μέσα ακόμα και μαύρος ναύτης με μεγάλα προσόντα...) 
Και τον Μαρτη θανε ωραια με Pagta με Pagtao στη παρεα. :2funny:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
δηλαδη για το τελος του ταξιδιου αξιζει ενα κ@@δαχτυλο και μια μαλακια.
ειναι  μια αποψη.
Η μαλαξις του προστατικου αδενος,πραγματοποιειται μεσω του "περινεου" και οχι μεσου του "ορθου".
Ο δε ερεθισμος του πεους γινεται μεσω της χειρονακτικης παλινδρομησης,και της κυκλικης επαφης του αντιχειρος εις την βαλανον.
Σε ολοκληρη ταυτη διαδικασια,χρησιμοποιειται κοσμητικον ελαιον,ετσι ωστε δια της μειωσης των τριβων
να μεγιστοποιειται η απολαυσις.
Η δε ηδονη που προκαλειται κατα την "εκτονωση" αλλα και κατα την διαρκεια της ολης διαδικασιας,ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ και δεν δυναται να συγκριθει με οποιαδηποτε αλλη μορφη σεξουαλικου ερεθισμου.
Η μεθοδος αλλωστε που χρησιμοποιειται,παραπεμπει στις αρχεγονες τεχνικες του ταντρικου σεξ.
Τελος,ειναι και η ρησις του θυμοσοφου λαου "Εαν η μαλακια ειναι πετυχημενη,τυφλα να 'χει το γαμησι"...Αυτο σε συνδιασμο με το γεγονος οτι στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν ομιλουμε περι "αυτοικανοποιησης",αλλα η πραξης γινεται απο ετερο προσωπο,γενους θηλυκου,το καθιστα ανωτερο και απο το "παραδοσιακον σεξ"... :grin:

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
δηλαδη για το τελος του ταξιδιου αξιζει ενα κ@@δαχτυλο και μια μαλακια.
ειναι  μια αποψη.
Και ολες οι αποψεις πρεπει να ειναι σεβαστες απο την στιγμη που δεν μας ενοχλουν. Κοινως ο καθενας οπως την βρισκει.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Και ολες οι αποψεις πρεπει να ειναι σεβαστες απο την στιγμη που δεν μας ενοχλουν. Κοινως ο καθενας οπως την βρισκει.
Μη τον παρεξηγεις το Κωστα...Ειναι υπερ του πατροπαραδοτου,παραδοσιακου σεξ... :grin:

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Και στο φιναλε καλιτερα να σου βαζει κωλοδακτυλο η μουνιτσα απο το Annies παρα ο ουρολογος του ΙΚΑ.

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Από τη χώρα του πληρωμένου χαμόγελου σας χαιρετώ και θα γράχω πολλά ακόμα που πολοί φίλοι παραβλέπουν και δεν αναφέρουν λόγω της δύναμης του φτηνού Ταυλανδικού μουνιού (που αρκετές φορές είναι τόσο φαρδύ που θα έπλεε μέσα ακόμα και μαύρος ναύτης με μεγάλα προσόντα...) 
Τσαμπα θα τα γραψεις, πουθενα οι λατρεις της ταυλάνδης δεν θα βρουν μωρο να κοιμαται ολο το βραδυ μαζι τους για 20 ευρω, ο λογος που εσυ και εγω εξαλλου παμε εκει. ποσες φορες ειπα οτι δεν ξανπαω και πηγα παλι:- απλα ειναι φθηνα και παρεχει καλη διασκεδαση. Τωρα για θεες του σεξ :jerking:, τελεια κορμια :jerking:, ευγενικα χαμογελα  :jerking: ειναι οι γνωστες εδω παπαρολογιες.

maehongson

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Like
12
Πόντοι
1
 Θέλω να ανέβω και τον Baioke sky tower

Γνωρίζει κανείς αν έχει είσοδο για τον τελευταίο
όροφο και αν αξίζει ?

μη χασεις με τιποτα, το μπουφε στον 77ο νομιζω (παρα 2-3 οροφους κορυφη) παντα τον τιμαω! τελευταια φορα νομιζω 400bath! εχει καμια 10αρια εθνικ κουζινες! και τρως με θεα απο 300 μετρα! στη κορυφη εχει περιστρεφομενη μεταλικη εξεδρα! πριν κανα 2 χρονια θυμαμαι  στο εδαφος ειχε  πολυ ελαφρια  συννεφια! και πανω "μαυριλα" και ψιλοβρεχε!  εχει καλυτερη θεα, και ειναι και ψηλοτερα απο πετρονας (σε αφηνουν λιγο πανω απ τη μεση) και μεναρα στη μαλαισια

Αξίζει να πας μεσημέρι ή καλύτερα το βράδυ ?
Στους Πετρόνας στην Μαλαισία δεν σε αφήνουν να ανέβεις
μέχρι την ταράτσα ? Αυτοί ήταν και οι υψηλότεροι κάποτε
ουρανοξύστες του κόσμου !

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τσαμπα θα τα γραψεις, πουθενα οι λατρεις της ταυλάνδης δεν θα βρουν μωρο να κοιμαται ολο το βραδυ μαζι τους για 20 ευρω, ο λογος που εσυ και εγω εξαλλου παμε εκει. ποσες φορες ειπα οτι δεν ξανπαω και πηγα παλι:- απλα ειναι φθηνα και παρεχει καλη διασκεδαση. Τωρα για θεες του σεξ , τελεια κορμια , ευγενικα χαμογελα  ειναι οι γνωστες εδω παπαρολογιες.

Εχεις δίκιο joedoe και σε ευχαριστώ, απλά θα τα αναφέρω  :tickedoff:που και που να βγουν από μέσα μου.Και φυσικά θα ξαναπάω, η Ταυλάνδη είναι σαν την ΑΕΚ, όσο με πληγώνει τόσο με πορώνει...

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Για όσους δεν έχουν πολύ χρόνο για χάσιμο στην Μπανγκοκ ψάχνοντας τα "καλά" το παρακάτω σαϊτ έχει λίστα με τα ιδρύματα που θα πρέπει να αποφεύγουν λόγω μούφας, τιμών και προγράμματος.

voltaire

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές

Η προγραμματισμένη μας επιστροφή μετά από 10 μέρες στην Παττάγια (Δεν μπορούμε παραπάνω λόγο υποχρεώσεων) γίνεται με Thai που συμαίνει πως πετάμε από ΒΚΚ στις 12:30 το βράδυ. Σκοπός μας είναι να φύγουμε το πρωί από Παττάγια και να περάσουμε την μέρα μας στην ΒΚΚ , λίγο ψώνια , κανένα καλό φαί και ίσως ένα body massage ή ένα short time. Ξέρει κανείς που θα μπορούσαμε να αφήσουμε τα πράγματά μας; Η σίγουρη επιλογή είναι το αεροδρόμιο , αλλά ρωτάω μήπως τυχών κάποιος έχει καμιά καλύτερη λύση.
Και φυσικά με δεδομένο τον περιορισμένο χρόνο μας , 6-8 ώρες , και την άγνοια μας σχετικά με την πόλη , δώστε μου τα φώτα σας στα εξής

Ποια αγορά να επισκεφθούμε ; Πως φτάνουμε εκεί ;
Που να πάμε για ένα τελευταίο body μασάζ ;
Και φυσικά , που να φάμε; Αυτό με το πολύ ψηλό κτήριο είναι καλή επιλογή νομίζω. Τίποτε άλλο αξιοπρόσεκτο υπάρχει ;

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16

Συνημμένα

• new03.jpg
    new03.jpg
    99,2 KB · Εμφανίσεις: 20

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Και αν πετυχει κανενας,τετοιου επιπεδου μωρο στις πουτανοπιατσες,στο επομενο ταξιδι θα γινω ladyboy και θα σουλατσαρω μπροστα απο το soi Crocodile στη Bangla γυμνος,τυλιγμενος με την Ελληνικη σημαια σα τη Βικυ Καγια... :grin:

tester

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φιλέ πιπινομανή,

Διάβαζα διάβαζα για το περιφημο Ογκοτο, αλλά τελικά αποδείχθει μια απλή μαλακία.
Ισως οι προσδοκίες να ήταν πολύ μεγάλες μετά απο αυτά που γραφόσαντο..

Τι να πώ, τα 1500Bht δεν τα άξιζε μια μαλακία, πέριμενα να έκανε το μωρο κάτι καλό με τον προστάτη.
Μύθος τελικά.

Εντωμεταξύ πήρα στο λαιμό μου και άλλον συναγωνιστή και αφού είδε οτι δεν τράβαγε η σούπερ φάση, γδύνει το μωρό και το βάζει στα 4, με ένα μικρό κόστος 500Bht.

Αυτά!

Η μαλαξις του προστατικου αδενος,πραγματοποιειται μεσω του "περινεου" και οχι μεσου του "ορθου".
Ο δε ερεθισμος του πεους γινεται μεσω της χειρονακτικης παλινδρομησης,και της κυκλικης επαφης του αντιχειρος εις την βαλανον.
Σε ολοκληρη ταυτη διαδικασια,χρησιμοποιειται κοσμητικον ελαιον,ετσι ωστε δια της μειωσης των τριβων
να μεγιστοποιειται η απολαυσις.
Η δε ηδονη που προκαλειται κατα την "εκτονωση" αλλα και κατα την διαρκεια της ολης διαδικασιας,ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ και δεν δυναται να συγκριθει με οποιαδηποτε αλλη μορφη σεξουαλικου ερεθισμου.
Η μεθοδος αλλωστε που χρησιμοποιειται,παραπεμπει στις αρχεγονες τεχνικες του ταντρικου σεξ.
Τελος,ειναι και η ρησις του θυμοσοφου λαου "Εαν η μαλακια ειναι πετυχημενη,τυφλα να 'χει το γαμησι"...Αυτο σε συνδιασμο με το γεγονος οτι στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν ομιλουμε περι "αυτοικανοποιησης",αλλα η πραξης γινεται απο ετερο προσωπο,γενους θηλυκου,το καθιστα ανωτερο και απο το "παραδοσιακον σεξ"... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom