Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καλως ορισες συναγωνιστη και καλη προσαρμογη. Μας ειχες δωσει καλες ανταποκρισεις απο το μετωπο, ελπιζω οταν θα συνελθεις να γραψεις περισσοτερες λεπτομερειες.

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Σημερα το πρωι στο Club iso, ειχα μια συζητηση με κατι γκομενες και δεστε τι μου ειπαν.
Ερχονται μερικοι σεκσοτουριστες  στην Πατταγια, διαφορων εθνικοτητων θα ελεγα και Ελληνες ,οι οποιοι μας πιανουν στα αγγλικα του Καιιμπριτζ και αντε εμεις μετα να  καταλαβουμε τι θελουν.
Λοιπον παιδες δεν χρειαζεται proficiency με τις αλανιαρες, πολυ απλα αγγλικα, θα ελεγα
τα καραβισια που μιλανε οι ναυτικοι και τα καταφερνουν μια χαρα. 
Εξαλλου καμια δεκαρια προτασουλες στα Ταιλανδεζικα καλο ειναι να τις ξερωμε, οι καινουργιοι που ερχονται εδω καλο ειναι να προμηθευτουν ενα bar guide, σαν μικρο λεξικο με ολες τις μπουρδελοκουβεντες.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
οι καινουργιοι που ερχονται εδω καλο ειναι να προμηθευτουν ενα bar guide, σαν μικρο λεξικο με ολες τις μπουρδελοκουβεντες.

Δε βαριέσαι που καιρός για διάβασμα, εξάλλου όλες ξέρουν τα σημαντικά:short time 1000 baht, long time 2000 baht (Παράδειγμα) Up to you..! :dancing:  :rockon:

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Δε βαριέσαι που καιρός για διάβασμα, εξάλλου όλες ξέρουν τα σημαντικά:short time 1000 baht, long time 2000 baht (Παράδειγμα) Up to you..! :dancing:  :rockon:
Αντιπροεδρε κατι ξερεις εσυ :think:

Λοιπον ακου το κυκνειο ασμα της Πατταγια.

Σαν θα πεσει ο ηλιος περα στο γυαλο, μπαινει στο μυαλο μου κατι μαγικο...

Αυτο για τον Pagtao, τον αμετανοητο Πατταγιανο.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Πριν λιγο καιρο ειχα πει οτι οι επιτυχημενες συνταγες της ΒΚΚ μεταφερονται στην Παταγια και ποτε το αντιθετο. Ισως συντομα για πρωτη φορα να δουμε το αντιστροφο.
Εμαθα οτι θα ανοιξει ινσομνια στην ΒΚΚ επι της σουκουμβιτ. Ηδη εχουν ξεκινησει τα εργα στο "νεο" ινσομνια που θα ειναι διωροφο οταν τελειωσει μαλλον τον αυγουστο. Το μεγαλο ερωτηματικο ειναι τι ωρα θα κλεινει και αν θα εχει την επιτυχια της Παταγιας γιατι ηδη υπαρχει μεγαλος ανταγωνισμος.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Είμαι μία μέρα στην Ελλάδα, δε μπορώ να πω ότι έχω φρικάρει, ίσως επειδή ήμουνα για δύο μηνες κάτω , λοιπόν τι χάρηκα εδώ, τον καλό καιρό (οχι ζέστη και  φούλ A/C όπως κάτω)  την καθαριότητα της πόλης μου και το ανύπαρκτο κυκλοφοριακό (βλέπε Μπανγκόκ-Πατάγια-Πουκέτ) τη σπιρτάδα και τη ζωντάνια του Ελληνα,τις πλάκες με τους φίλους που μίλησα, και τη ζεστασιά της οικογένειας, Νομίζω ότι είμαστε τυχεροί που ζούμε σε τέτοια χώρα, παρά τα προλήματα της, και ακόμα πιο τυχεροί όσοι βρήκαν το δρόμο για τον παράδεισο. Τι μου λείπει από κάτω...τα γνωστά.., τιλάκ, μπάνια, φίλοι Παταγιανοί,Thai food, εξωτικά φρούτα, διασκέδαση, hello welcome...

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Πριν λιγο καιρο ειχα πει οτι οι επιτυχημενες συνταγες της ΒΚΚ μεταφερονται στην Παταγια και ποτε το αντιθετο. Ισως συντομα για πρωτη φορα να δουμε το αντιστροφο.
Εμαθα οτι θα ανοιξει ινσομνια στην ΒΚΚ επι της σουκουμβιτ. Ηδη εχουν ξεκινησει τα εργα στο "νεο" ινσομνια που θα ειναι διωροφο οταν τελειωσει μαλλον τον αυγουστο. Το μεγαλο ερωτηματικο ειναι τι ωρα θα κλεινει και αν θα εχει την επιτυχια της Παταγιας γιατι ηδη υπαρχει μεγαλος ανταγωνισμος.

Μην με ανάβεις, θα είμαι κάτω τον Αυγουστο :rockon: :rockon:

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Είμαι μία μέρα στην Ελλάδα, δε μπορώ να πω ότι έχω φρικάρει, ίσως επειδή ήμουνα για δύο μηνες κάτω , λοιπόν τι χάρηκα εδώ, τον καλό καιρό (οχι ζέστη και  φούλ A/C όπως κάτω)   την καθαριότητα της πόλης μου και το ανύπαρκτο κυκλοφοριακό (βλέπε Μπανγκόκ-Πατάγια-Πουκέτ) τη σπιρτάδα και τη ζωντάνια του Ελληνα,τις πλάκες με τους φίλους που μίλησα, και τη ζεστασιά της οικογένειας, Νομίζω ότι είμαστε τυχεροί που ζούμε σε τέτοια χώρα, παρά τα προλήματα της, και ακόμα πιο τυχεροί όσοι βρήκαν το δρόμο για τον παράδεισο. Τι μου λείπει από κάτω...τα γνωστά.., τιλάκ, μπάνια, φίλοι Παταγιανοί,Thai food, εξωτικά φρούτα, διασκέδαση, hello welcome...

Μάλλον ακόμα ροζ τα βλέπεις εδώ και ρόδινα τα βλέπεις κάτω. Αλλά καταλαβαινόμαστε ;)

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
φιλοι οποιος γνωριζει κατι ας δωσει καποιες πληροφοριες για αυτα τα ξενοδοχεια στην μπανγκοκ..

citadines bangkok
s sukhumvit suites
admiral premier
adelphi suites.

οποιος εχει παλιοτερες εμπειριες η εχει μεινει θα  εκτιμουσα να δωσει καποιες πληροφοριες..
η ας προτεινει κατι αλλο σε λογικες τιμες.

ευχαριστω..

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Dynasty Grande
Φτηνοτερο,καλυτερο και πιο κοντα στο ΝΑΝΑ απο αυτα που ανεφερες.Δεν ειναι τυχαιο που σε ολα τα site που εχουν κριτικες ξενοδοχειων,θεωρειται το πιο "value for money" της περιοχης..
Τωρα "λογικες τιμες" και Σουκουμβιτ,ειναι πραγμα δυσκολο...Για 2000 μπατ ομως τη βραδια,το dynasty grande ειναι εξαιρετικο,τηρουμενων βεβαια των αναλογιων...

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ωραιος πιπινομανιακ θα το τσεκαρω..σκεφτομαι να μεινω 3-4 μερες μπανγκοκ αρα ψηνομαι να δωσω γυρω στα 8.000-9.000βατ για 3 η 4 μερες..οποτε και κατι πιο ακριβο δεν θα με χαλουσε.

οποιος συναγωνιστης εχει να προτεινει κατι αλλο κυριως με βαση την εμπειρια του ας βοηθησει..

ευχαριστω..

fisarmonikas

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Να και ένας καλός λόγος για μας τους fun της Pattaya να μένουμε
και κάποιες ημέρες στην ΒΚΚ.
Αν έχει και την ανάλογη επιτυχία όπως αναφέρεις θα είναι ότι καλύτερο.
Από γυναίκες νομίζω ότι θα έχει επιτυχία γιατί γνωρίζουμε όλοι ότι
αρκετές από τοις γυναίκες που έχει το insomnia της Pattaya τα Σαββατοκύριακα,
έρχοντε από ΒΚΚ και νομίζω ότι είναι καλύτερα για αυτές να γλυτώνουν 360 km
πήγαινε - έλα.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ημέρα πρώτη:
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από του να προσγειώνεσαι επιτέλους στο αεροδρόμιο Σουβαρνάμπουμι της πρωτεύουσας. Φέτος στην Τhai air έχουν βάλει νέα αεροπλάνα οι δύο πρώτες καμπίνες είναι Business class, η επόμενη Economy premium και οι άλλες Economy. Στην premium (same same economy price) αν κλείσεις θέση είναι μια χαρά,άνετα και σχεδόν σαν τις παλιές Business class. Εγώ είχα την 32G θέση  στο διάδρομο, τέλεια. Ταξίδι πολύ ξεκούραστο δίπλα μου στο παράθυρο δεν ήταν κανένας και χώρος για πόδια κόμα και ψηλό παίχτη του μπασκετ!(Δυστυχώς στην επιστροφή είχαν άλλο αεροπλάνο...) Επόμενος προορισμός το Πουκέτ με πτήση της Thai στις 8:40. Στις πτήσεις αυτές βάζουν τα 747 Tζάμπο πάντα γεμάτα παραλαμβάνουν όσους έρχονται από Ευρώπη αλλά και Ασία . Σιγά-σιγά και αφού πέρασα έλεγχο διαβατηρίων συνέχισα για την Έξοδο 32Α όπου και θα επιβιβαζόμουνα στο αεροπλάνο για Πουκέτ. Λίγο χάζεμα λίγο, μουσική περνάει η ώρα και αρχίζει η επιβίβαση, η θέση μου ήταν η τελευταία αριστερά παράθυρο, εδώ θυμάμαι ότι ήθελα να την αλλάξω για μπροστά αλλά μετά κάτι με εμπόδισε. Μπαίνω στο αεροπλάνο και προχωράω προς το τέλος, οι αεροσυνοδοί ευγενέστατες φυσικά Ταϊλανδές, κάποτε φτάνω στη θέση μου, δίπλα μου στο διάδρομο κάθεται μια κοπελίτσα Ταϊλανδέζα μάλλον που την χαιρετάω η οποία ευγενικά ανταποδίδει τον χαιρετισμό.. Σε λίγο ετοιμαζόμαστε για την απογείωση η μικρή δίπλα διαβάζει εφημερίδα και εγώ χαζεύω έξω από το παράθυρο. Το τεράστιο Τζάμπο τρέχει με ταχύτητα και σε λίγο σηκώνεται στον αέρα, κάθε απογείωση έχει και το χτυποκάρδι της , πόσο μάλλον τώρα που δίπλα μου είχα έναν πειρασμό δεν ξέρω κι εγώ πως μου έτυχε, κι άλλες φορές έχω ταξιδέψει δίπλα σε ωραίες υπάρξεις αλλά τώρα ένοιωθα διαφορετικά. Σε λίγο ήρθαν και οι καφέδες και τα σάντουιτς και άρχισε σιγά-σιγά να ανοίγεται η μικρή, την ρώτησα πολλά πράματα και τα έχασε στην αρχή μάλλον δεν καταλάβαινε, αργότερα μου χάρισε και το όνομα της γαρίδα την λέγανε στα Ταιλανδικά Κούνγκ. Μου άρεσε πολύ και ήθελα να προχωρήσω μαζί της οπότε την ρώτησα  τι κάνει που δουλεύει  αν έχει φίλο κλπ , μου είπε ότι δουλεύει σε μπαρ στην Κάρον και είναι ελεύθερη, ετών είκοσι δύο.
Έθεσα σε εφαρμογή το εξής σχέδιο. Τη ρώτησα αν ήθελε να έρθει μαζί μου με το ταξί και απάντησε θετικά, τρελή χαρά εγώ αν και η Κάρον δεν ήταν στη διαδρομή μου, σιγά τα ωά, ανταλλάξαμε και αριθμούς τηλεφώνων. Προσγειωθήκαμε με το καλό στο αεροδρόμιο του Πουκέτ και της είπα να με ακολουθήσει, κάπου στο δρόμο την έχασα, γιατί η βαλίτσες μας πάνε σε διαφορετικό μέρος, την αναζήτησα στο τηλέφωνο, αλλά δεν απάντησε, με παίρνει εκείνη όμως και αυτή τη φορά δεν το ακούω εγώ μέσα στο χάος που προκαλούν οι ταξιτζήδες και οι άλλοι κράχτες. Τελικά την ξαναπαίρνω,  και την συναντώ στην έξοδο του αερολιμένα με μεγάλη ανακούφιση. Κανονίζω με τον ταρίφα πρώτη στάση Πατόνγκ και συνέχεια να ξεφορτώσει το μωρό στην Κάρον. Η διαδρομή γνωστή και όμορφη σε λίγα λεπτά η μικρή έχει αποκοιμηθεί στην αγκαλιά μου... Θεέ μου ψιθυρίζω, είμαι στον Παράδεισο και οι άγγελοι με υποδέχτηκαν από τον ουρανό...
Όταν έφτασα στο ξενοδοχείο μου στη Πατόνγκ της είπα ότι θα την συναντήσω αύριο, τη χαιρετάω και εκείνη  συνέχισε το ταξίδι της. Μετά τη κλασική ξεκούραση πήρα τους δρόμους αλλά τη σκεπτόμουν συνέχεια παρά την πληθώρα των κοριτσιών της Μπλάγκλα. Της τηλεφωνάω να δω τι κάνει όλο χαρά με ρωτάει που ειμαι και γιατί δεν πάω απόψε να τη δω, άλλο που δεν ήθελα, ταξί και βουρ για Κάρον. Με υποδέχτηκε έξω από το beer bar που δουλεύει με άρπαξε από το χέρι και με τραβάει μέσα γρήγορα. Την ίδια στιγμή πέφτει κεραυνός και αρχίζει τροπική καταιγίδα, δεν με ενδιαφέρει καθόλου, έχω ήδη περάσει την πόρτα του Παραδείσου, έχω φύλακα άγγελο μαζί μου και το εισιτήριο της επιστροφής έχει μακρινή ημερομηνία...   

fisarmonikas

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Και κάτι άσχετο με το θέμα αλά σχετικό με την Pattaya.

Ο Παταγιακός (Pattaya United) τερμάτισε στην 11η θέση και
παρέμεινε στην μεγάλη κατηγορία.
Μεγάλη επιτυχία γιατί δεν είναι και εύκολο να τους μαζεύεις από
τα club για να παίξουν.
Προχωράμε ακάθεκτοι για το καινούργιο πρωτάθλημα.

Παταγιακάρα ολέ.

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ειναι καλη ειδηση αυτη, αντε να ερχομαστε και λιγο πανω.
Πιστευω το ωραριο θα κρατησει ως εχει εδω στο χωριο, αν και καπου ειναι υπερβολικοι
οι Πατταγιανοι, προχθες εξημιση το πρωι που ημουν μεσα, ητανε ντιγκα δεν μπορουσες
να πας ουτε για πιπι.
Καταταλλα καλο ειναι το club, τα φωτορυθμικα η μουσικη σε ταξιδευουν.
Για τους ενδιαφερομενους η καλυτερη ωρα για καμακι μετα της 2 το πρωι. :fuck1:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
πως φαινεται η αδικαιολογητη και εκνευριστικη μερικες φορες θα ελεγα μανια των Ταυλανδων για το αγγλικο ποδοασφαιρο  :headbang:

Ειναι καλη ειδηση αυτη, αντε να ερχομαστε και λιγο πανω.
μπορω να σου βρω και αλλους λογους να ερχεσαι πανω  :tits2:

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
πως φαινεται η αδικαιολογητη και εκνευριστικη μερικες φορες θα ελεγα μανια των Ταυλανδων για το αγγλικο ποδοασφαιρο   :headbang:
μπορω να σου βρω και αλλους λογους να ερχεσαι πανω   :tits2:
:think: :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom