Κωλο-γερος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καλως ορισες συναγωνιστη και καλη προσαρμογη. Μας ειχες δωσει καλες ανταποκρισεις απο το μετωπο, ελπιζω οταν θα συνελθεις να γραψεις περισσοτερες λεπτομερειες.
Δε βαριέσαι που καιρός για διάβασμα, εξάλλου όλες ξέρουν τα σημαντικά:short time 1000 baht, long time 2000 baht (Παράδειγμα) Up to you..!οι καινουργιοι που ερχονται εδω καλο ειναι να προμηθευτουν ενα bar guide, σαν μικρο λεξικο με ολες τις μπουρδελοκουβεντες.
Αντιπροεδρε κατι ξερεις εσυΔε βαριέσαι που καιρός για διάβασμα, εξάλλου όλες ξέρουν τα σημαντικά:short time 1000 baht, long time 2000 baht (Παράδειγμα) Up to you..!
...που με βασάνιζε τρελά πολύ καιρό, μέχρι να έρθω κάτω να το βρω...Σαν θα πεσει ο ηλιος περα στο γυαλο, μπαινει στο μυαλο μου κατι μαγικο...
Πριν λιγο καιρο ειχα πει οτι οι επιτυχημενες συνταγες της ΒΚΚ μεταφερονται στην Παταγια και ποτε το αντιθετο. Ισως συντομα για πρωτη φορα να δουμε το αντιστροφο.
Εμαθα οτι θα ανοιξει ινσομνια στην ΒΚΚ επι της σουκουμβιτ. Ηδη εχουν ξεκινησει τα εργα στο "νεο" ινσομνια που θα ειναι διωροφο οταν τελειωσει μαλλον τον αυγουστο. Το μεγαλο ερωτηματικο ειναι τι ωρα θα κλεινει και αν θα εχει την επιτυχια της Παταγιας γιατι ηδη υπαρχει μεγαλος ανταγωνισμος.
Είμαι μία μέρα στην Ελλάδα, δε μπορώ να πω ότι έχω φρικάρει, ίσως επειδή ήμουνα για δύο μηνες κάτω , λοιπόν τι χάρηκα εδώ, τον καλό καιρό (οχι ζέστη και φούλ A/C όπως κάτω) την καθαριότητα της πόλης μου και το ανύπαρκτο κυκλοφοριακό (βλέπε Μπανγκόκ-Πατάγια-Πουκέτ) τη σπιρτάδα και τη ζωντάνια του Ελληνα,τις πλάκες με τους φίλους που μίλησα, και τη ζεστασιά της οικογένειας, Νομίζω ότι είμαστε τυχεροί που ζούμε σε τέτοια χώρα, παρά τα προλήματα της, και ακόμα πιο τυχεροί όσοι βρήκαν το δρόμο για τον παράδεισο. Τι μου λείπει από κάτω...τα γνωστά.., τιλάκ, μπάνια, φίλοι Παταγιανοί,Thai food, εξωτικά φρούτα, διασκέδαση, hello welcome...
Πριν λιγο καιρο ειχα πει οτι οι επιτυχημενες συνταγες της ΒΚΚ μεταφερονται στην Παταγια και ποτε το αντιθετο. Ισως συντομα για πρωτη φορα να δουμε το αντιστροφο.
Εμαθα οτι θα ανοιξει ινσομνια στην ΒΚΚ επι της σουκουμβιτ. Ηδη εχουν ξεκινησει τα εργα στο "νεο" ινσομνια που θα ειναι διωροφο οταν τελειωσει μαλλον τον αυγουστο. Το μεγαλο ερωτηματικο ειναι τι ωρα θα κλεινει και αν θα εχει την επιτυχια της Παταγιας γιατι ηδη υπαρχει μεγαλος ανταγωνισμος.
Ειναι καλη ειδηση αυτη, αντε να ερχομαστε και λιγο πανω.Πριν λιγο καιρο ειχα πει οτι οι επιτυχημενες συνταγες της ΒΚΚ μεταφερονται στην Παταγια και ποτε το αντιθετο. Ισως συντομα για πρωτη φορα να δουμε το αντιστροφο.
πως φαινεται η αδικαιολογητη και εκνευριστικη μερικες φορες θα ελεγα μανια των Ταυλανδων για το αγγλικο ποδοασφαιρο(Pattaya United)
μπορω να σου βρω και αλλους λογους να ερχεσαι πανωΕιναι καλη ειδηση αυτη, αντε να ερχομαστε και λιγο πανω.
πως φαινεται η αδικαιολογητη και εκνευριστικη μερικες φορες θα ελεγα μανια των Ταυλανδων για το αγγλικο ποδοασφαιρο
μπορω να σου βρω και αλλους λογους να ερχεσαι πανω