Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (0 μέλη και 43 επισκέπτες)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Φιλέ πιπινομανή,

Διάβαζα διάβαζα για το περιφημο Ογκοτο, αλλά τελικά αποδείχθει μια απλή μαλακία.
Ισως οι προσδοκίες να ήταν πολύ μεγάλες μετά απο αυτά που γραφόσαντο..

Τι να πώ, τα 1500Bht δεν τα άξιζε μια μαλακία, πέριμενα να έκανε το μωρο κάτι καλό με τον προστάτη.
Μύθος τελικά.

Εντωμεταξύ πήρα στο λαιμό μου και άλλον συναγωνιστή και αφού είδε οτι δεν τράβαγε η σούπερ φάση, γδύνει το μωρό και το βάζει στα 4, με ένα μικρό κόστος 500Bht.

Αυτά!
Φιλε tester,εχει επισυμανθει πολλες φορες οτι οι μασατζουδες κανουν το μασατζιδικο και οχι το μασατζιδικο τις μασατζουδες.Με λιγα λογια ΟΛΑ τα μασατζιδικα,με το που μπαινεις μεσα,τραβας "λαχειο"...Οχι μονο για το τι "φουρνια" μασατζουδων δουλευει τη συγκεκριμενη περιοδο,αλλα και εαν αυτη που θα επιλεξεις κανει το σωστο προγραμμα...
ΒΕΒΑΙΑ,απο τη στιγμη που δεν εισαι γιαπωνεζος,οι πιο πολλες κανουν "τη παλαβη" και κανουν "αλλα αντι αλλων",επειδη ξερουν οτι στο 99% των περιπτωσεων,δε προκειται να καταλαβεις και τη διαφορα.
Μου συνεβη μια τετοια φαση με μια μασατζου στο ΑΚΑΝΕ...Ειχα κλεισει 1 ωρα oil massage και prostate και με το που παμε στο κρεββατι μετα το ντουζ,αρχιζει να με τριβει 2-3 λεπτα με τα λαδια και στο καπακι αρχιζει να μου τον παιζει...Επ!Της λεω..Τι κανεις εκει?Δεν εχω κανονισει εγω τετοιο προγραμμα!!..Με κοιταζει με ενα υφος "αφελιας" και μου λεει "But..you no want finish?"...Φωναζω στο καπακι τη μαμασαν και αφου της εξηγω,μου αρχιζει κατι συγγνωμες και κατι παπαρολογιες "Η κοπελα δεν καταλαβε...Ειναι καινουρια..κλπ κλπ"...Στο καπακι τη διωχνει και μου στελνει μια αλλη για να με "περιποιηθει"..Δεν ηταν βεβαια τοσο καλη απο ομορφια,αλλα το δουλευε καλα το μασαζ...
Στο τελος,αφου της εδωσα και ενα 500αρικο τιπ παραπανω απο οτι συμφωνησαμε για το handjob,ανοιγουμε τη συζητιση για το συμβαν με τη πρωτη κοπελα...Κι εκει μου ειπε μια ΜΕΓΑΛΗ αληθεια...Δε φταιει μου λεει η κοπελα..ΟΙ ΦΑΛΑΝΓΚ φταινε,γιατι ΚΑΝΕΝΑΝ σχεδον δεν τον ενδιαφερει το μασαζ...ΟΛΟΙ,αδημονουν ποτε θα τελειωσει το τριψιμο (για αυτο περνουν το ελαχιστο υποχρεωτικο προγραμμα της 1 ωρας oil massage) και θα μπει η κοπελα στο προκειμενο...ΑΥΤΟ αλλωστε μου λεει,ΘΕΛΟΥΝ και οι κοπελες που δουλευουν εκει για αυτο επισπευδουν τη διαδιακασια,μιας και ζουν απο τα "εξτρα" τιπ που περνουν (για το handjob,blowjob η πηδημα)και οχι απο τα ποσοστα απο το μασαζ.
ΑΥΤΟ θελουν και οι μαμασαν,για να μην απασχολουνται οι κοπελες ολοκληρη την ωρα για την οποια εχουν πληρωθει (εαν χυσεις στο μισαωρο φευγεις,δε καθεσαι με τη γκομενα να μετρατε τις τρυπες στο ταβανι),ετσι εχουν περισσοτερες κοπελες διαθεσιμες στο "σαλονι"...
Εν κατακλειδι,θα επαναλαβω το ιδιο ερωτημα που εκανα το καλοκαιρι,οταν γυρισα...
Μου "φαινεται" η ειναι τελικα γεγονος πως οι παντος ειδους "προσφερομενες σεξουαλικες υπηρεσιες" απο τις Ταυλανδεζες,χρονο με το χρονο "υποβαθμιζονται"? >:(

tester

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
η τελευταία σου γραμμή είναι ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, πηγαίνω τα τελευταία χρόνια και δυστυχώς κάθε χρόνο και χειρότερα
(παρότι οι μαμασανες με ξέρουνε και με προσέχουνε)

Στο Ογκότο ίσα-ισα, μου έκανε 1.5 ώρα Oil massage και χαίδευε εκεί την περιοχή του προστάτη, αλλά συγκίνηση μηδέν, μια καλή μαλακία ήτανε. Μήπως έχει κανα γιαπωνέζικο όνομα-κωδικό να ζητάω?!

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
η τελευταία σου γραμμή είναι ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, πηγαίνω τα τελευταία χρόνια και δυστυχώς κάθε χρόνο και χειρότερα
(παρότι οι μαμασανες με ξέρουνε και με προσέχουνε)

Στο Ογκότο ίσα-ισα, μου έκανε 1.5 ώρα Oil massage και χαίδευε εκεί την περιοχή του προστάτη, αλλά συγκίνηση μηδέν, μια καλή μαλακία ήτανε. Μήπως έχει κανα γιαπωνέζικο όνομα-κωδικό να ζητάω?!

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Μήπως έχει κανα γιαπωνέζικο όνομα-κωδικό να ζητάω?!
"Σου-το-χυνω-με-χωνακι"...
:2funny: :2funny: :2funny:
Παντως το κανονικο προστατικο μασαζ δεν ειναι μονο χαιδεμα στο περινεο,αλλα σπρωχνει απαλα και τα δαχτυλα της για να ερθει σε επαφη με τον αδενα...(οχι κωλοδαχτυλο,οπως λεει ο Κωστας.. :grin:).
Τι να σου πω ρε μαγκα?..Επεσες στη περιπτωση..Μαλλον η γκομενα δεν ηταν ιδιαιτερα σχετικη με το αθλημα..
Ευτυχως παντως που κατεθεσες την εμπειρια σου για να ριξουμε μαυρο και στο εν λογω ιδρυμα...
Παμε γι αλλα...

roulis81

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μακάρι φίλε αλλά υπάρχουν 2 προβλήματα

1ον δε πίνω κρασί και γενικά αλκόλ
2ον δεν βολεύομαι να κοιμηθώ στο αεροπλάνω για πάνω από 1-1:30 ώρα σερί
χώρια που είμαι τέτοιο λιγούρι που θα περιμένω να δω τι φαί θα σερβίρουν στην πτήση  :2funny: :2funny: :2funny:
Θα πω κατι χωρις να σιμαινει οτι πρεπει να το κανει ο καθενας.επειδι και εγω δεν μπορω να κοιμιθω πανω απο 1:30 ωρα στις καρεκλες του αεροπλανου,περνω ενα ταβορακι και ξερενωμε εντελως.Απλα σαν τελευταια λυση το λεω αλλα πολυ αποτελεσματικη

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Με λιγα λογια ΟΛΑ τα μασατζιδικα,με το που μπαινεις μεσα,τραβας "λαχειο"...
ok πανω κατω ετσι ειναι αλλα μερικα μαγαζια εχουν πιο αυστηρα στανταρντς στο σερβις απο αλλα και κοιτταζουν να τα περασουν και στις κοπελλες...ας πουμε οτι σε αυτα τα μαγαζια οι πιθανοτητες να πεσεις πανω σε καλη ειναι πολυ περισσοτερες απο το αντιθετο...το μυστικο ειναι να αποκτησεις "φιλικη" σχεση με το μαγαζι και ιδιαιτερα με τους παπασαν...αν σε δουν μερικες φορες και καταλαβουν οτι δεν εισαι πελατης της ξεπετας, δινουν καλες συμβουλες...αν μαλιστα τους τιπαρεις συχνα ριχνουν σημα στην κοπελλα να σε προσεξει παραπανω...

Κι εκει μου ειπε μια ΜΕΓΑΛΗ αληθεια...Δε φταιει μου λεει η κοπελα..ΟΙ ΦΑΛΑΝΓΚ φταινε,γιατι ΚΑΝΕΝΑΝ σχεδον δεν τον ενδιαφερει το μασαζ...ΟΛΟΙ,αδημονουν ποτε θα τελειωσει το τριψιμο (για αυτο περνουν το ελαχιστο υποχρεωτικο προγραμμα της 1 ωρας oil massage) και θα μπει η κοπελα στο προκειμενο...
τα περισσοτερα λαδαδικα της σουκ ειναι κεκαλλυμμενα μπουρδελα
απλως χρησιμοποιουν το μασσαζ ως βιτρινα για να καλυψουν τις υπολοιπες δραστηριοτητες
αν θελει καποιος καλο μασσαζ δεν παει στα μασσαζ-μπουρδελα αλλα σε ενα καλο μασσαζαδικο
βεβαια τα γιαπωνεζικα ειναι καπως ιδιαιτερη περιπτωση γιατι σε αντιθεση με τα αλλα μπουρδελα στα γιαπωνεζικα κανουν ΚΑΙ καλο μασσαζ
προσωπικα δεν τρελλαινομαι και οσες φορες μπηκα στο Ακανε δεν ειδα κατι της προκοπης

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
βεβαια τα γιαπωνεζικα ειναι καπως ιδιαιτερη περιπτωση γιατι σε αντιθεση με τα αλλα μπουρδελα στα γιαπωνεζικα κανουν ΚΑΙ καλο μασσαζ
προσωπικα δεν τρελλαινομαι και οσες φορες μπηκα στο Ακανε δεν ειδα κατι της προκοπης
Αμ αυτη τη πληροφορηση ειχα και εγω για τα "γιαπωνεζικα",για αυτο αρχισα να τα τιμαω ιδιαιτερως.
Βεβαια τη τελευταια φορα που επισκεφτηκα το ΑΚΑΝΕ,δεν ειχε τιποτα γι αυτο πηγα στο Ογκοτο που μου το συστησε ενας γιαπωνεζος που μεναμε στο ιδιο ξενοδοχειο..
Ευχομαι ο tester με το φιλο του να πεσανε στη περιπτωση και να μη χαλασε κι αυτο...
Θα κανω μια επιτοπια ερευνα σε λιγο καιρο και θα ενημερωσω..!!

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ολα τα site χρεωνουν service fee...Το pamediakopes,χρεωνει 20 ευρω..
Εαν επισης κλεισετε μεσω ΤΗΑΙ,η τιμη ειναι τουλαχιστον 300 ευρω πανω γιατι η προσφορα των 550 ευρω ισχυει για αγορα εισιτηριων μονο μεσω πρακτορειων.
Τα περισσοτερα επισης site (ειδικα τα ελληνικα),δεν λειτουργουν 24 ωρες το 24ωρο...Μπορει να βρισκονται online αλλα εαν κλεισετε εισιτηριο το βραδυ,το clearance γινεται το πρωι.
Και επειδη μιλαμε για ενα παγκοσμιο online system,οι τιμες μπορουν να αλλαξουν απο στιγμη σε στιγμη,μεσα σε δευτερολεπτα,αναλογα τη διαθεσιμοτητα των θεσεων..Φανταστειτε τι μπορει να γινει σε ενα ολοκληρο βραδυ...
Τα 50 ευρω που τελικα θα πληρωσετε παραπανω,δεν ειναι σοβαρη διαφορα...Υπαρχουν και χειροτερα..
Εγω ας πουμε πηρα το πρακτορα μου τηλεφωνο κατα τις 9 το βραδυ και τον ρωτησα τη τιμη για καποιες συγκεκριμενες μερες μεσα στο Φεβρουαριο...Μου λεει 554,να το κλεισω?..Οχι του λεω,αστο για αυριο το πρωι γιατι υπαρχει σοβαρη περιπτωση να ερθει και ενα φιλαρακι μαζι μου..Θα βγω μαζι του τωρα για καφε και θα σε παρω αυριο το πρωι να τα κλεισουμε...
Το φιλαρακι μου λεει το ΟΚ και την επομενη το πρωι παιρνω ξανα τηλεφωνο το πρακτορα...
"Αργησαμε" μου λεει.."Τι εννοεις",του λεω?...Η τιμη που μου βγαζει τωρα ειναι 1430 ευρω!!!Αλλα θα σε βαλω λιστα εσενα και το φιλαρακι σου και ΕΑΝ γινει καποια ακυρωση στις "φτηνες θεσεις",θα τσακωσω 2 εισιτηρια...Μπαινω στο καπακι στο ιντερνετ και βλεπω οτι οντως τις συγκεκριμενες ημερομηνιες ειχε παει 1430!!Μπαινω στη ΤΗΑΙ 2200 ευρω!!ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ!!!
ΕΥΤΥΧΩΣ,με παιρνει τηλεφωνο κατα τις 8 το βραδυ και μου λεει ΟΛΑ ΟΚ...Τα κλεισαμε στα 554...
Αυτο βεβαια προυποθετει να ειναι ο πρακτορας συνεχεια μεσα στο συστημα και να περιμενει ποτε θα γινει καποια ακυρωση..Και βεβαια κανενας πρακτορας δε καθεται να κανει αυτη τη δουλεια,εαν δεν εισαι φιλος η καλος ΠΕΛΑΤΗΣ... ;)

EDIT...Και το μπατ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ολο πεφτει..πεφτει..
Κατω απο τα 46 το ευρω σημερα... >:(

spyros1980

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
εγω πριν 4 μερες πηγα να κλεισω απο με 551 αλλα η κρατηση δεν γινοταν και την αλλη μερα με πηραν τηλ απο το πρακτορειο και μου ειπαν οτι με εκλεισαν με 605 . τους ειπα ευχαριστω πολυ αλλα δεν θελω . εψαξα μετα σε αλλο πρακτορειο και εκλεισα απο το με 551 + 6 ευρω για εξοδα βιζας και την επομενη μερα μου εστηλαν το εισητηριο και την αποδειξη απο τα λεφτα που εδωσα 557 .

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Το καλοκαίρι είχα μπεί στην Thai και διάλεξα την θέση μου.
Σήμερα που έκλεισα δεν μου βγάζει ξανά την επιλογή, ή δεν θυμάμαι εγώ πως το έκανα.
Κανείς που να θυμάται;

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Καλησπέρα παίδες
Εκλεισα σήμερα με bell travel service βανάκι να με πάει από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο στην Πατάγια κατά τις 8:00 και το αεροπλάνο προσγειώνεται στις 7:00 (αν δεν έχει τίποτα καθυστερήσεις) το ερώτημα είναι αν θα προλάβω σε μια ωρίτσα να ξεμπλέξω με αποσκευές, ελέγχους διαβατηρίων κτλ
Αν κάποιος συναγωνιστής έχει δοκιμάσει την bell travel service θα βοηθούσε αφάνταστα για να ξέρω αν είναι να κλείσω για την επόμενη αναχώρηση που έχει η bell στις 10:00 που τότε του πούστη θα προλάβω και θα πάω και ποιο άνετος απλά θα περιμένω κανά 2ωρο στο αεροδρόμιο
Φαντάζομαι ότι για να κλείσω με bell επιτόπου όταν φτάσω δεν θα υπάρχει θέση για δείγμα
Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπέρα παίδες
Εκλεισα σήμερα με bell travel service βανάκι να με πάει από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο στην Πατάγια κατά τις 8:00 και το αεροπλάνο προσγειώνεται στις 7:00 (αν δεν έχει τίποτα καθυστερήσεις) το ερώτημα είναι αν θα προλάβω σε μια ωρίτσα να ξεμπλέξω με αποσκευές, ελέγχους διαβατηρίων κτλ
Αν κάποιος συναγωνιστής έχει δοκιμάσει την bell travel service θα βοηθούσε αφάνταστα για να ξέρω αν είναι να κλείσω για την επόμενη αναχώρηση που έχει η bell στις 10:00 που τότε του πούστη θα προλάβω και θα πάω και ποιο άνετος απλά θα περιμένω κανά 2ωρο στο αεροδρόμιο
Φαντάζομαι ότι για να κλείσω με bell επιτόπου όταν φτάσω δεν θα υπάρχει θέση για δείγμα
Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη

κλεισε στις 10 για να εισαι πιο ανετος. λιγο δυσκολο να προλαβεις το πρωτο. μια ωρα θα φας σιγουρα στην προσγειωση, αποσκευες, ελεγχο. επισης μπορει αν φτασεις πολυ πρωι στο ξενοδοχειο να περιμενεις για να κανεις check in. σε περιπτωση που τελικα προλαβεις ρωτα τους αν υπαρχει κενη θεση για να φυγεις εκεινη την ωρα. καλυτερα να κλεισεις μεσω internet παρα επιτοπου γιατι δεν ξερεις ποτε τι γινετε. απο αεροδρομιο θα φυγεις με κανονικο λεωφορειο και απο τον σταθμο λεωφορειων της πατταγια για το ξενοδοχειο με βαν. 200μπατ!!! μια χαρα!!!  :rockon:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
κλεισε στις 10 για να εισαι πιο ανετος. λιγο δυσκολο να προλαβεις το πρωτο. μια ωρα θα φας σιγουρα στην προσγειωση, αποσκευες, ελεγχο. επισης μπορει αν φτασεις πολυ πρωι στο ξενοδοχειο να περιμενεις για να κανεις check in. σε περιπτωση που τελικα προλαβεις ρωτα τους αν υπαρχει κενη θεση για να φυγεις εκεινη την ωρα. καλυτερα να κλεισεις μεσω internet παρα επιτοπου γιατι δεν ξερεις ποτε τι γινετε. απο αεροδρομιο θα φυγεις με κανονικο λεωφορειο και απο τον σταθμο λεωφορειων της πατταγια για το ξενοδοχειο με βαν. 200μπατ!!! μια χαρα!!!  :rockon:

Thanks φίλε, νόμιζα ότι με το βανάκι φεύγεις από το αεροδρόμιο για Πατάγια

kaligoulas1

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εαν επισης κλεισετε μεσω ΤΗΑΙ,η τιμη ειναι τουλαχιστον 300 ευρω πανω γιατι η προσφορα των 550 ευρω ισχυει για αγορα εισιτηριων μονο μεσω πρακτορειων.

Φίλος μου έκλεισε μονος του μέσω Thai δηλαδή από τα γρφεία της, με την προσφορά που είχε χώρις να χρεωθεί παραπάνω!!!

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Φίλος μου έκλεισε μονος του μέσω Thai δηλαδή από τα γρφεία της, με την προσφορά που είχε χώρις να χρεωθεί παραπάνω!!!
Αλλο να κλεινεις απο τα γραφεια της ΤΗΑΙ στην Ελλαδα και αλλο μεσω του site... ;)

kaligoulas1

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Για τα γραφεια μιλαω δηλαδη πηρε τηλ και τα κανονισε!!!Απο το σαιτ αν κλισεις δεν ισχυει η προσφορα απο τη θυμαμαι.

tester

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πιπινομανη, εγώ πήρα την Μάααμ (πάει να πεί νερό στα Ταυλάνδέζικα)
Πολύ γλυκό μωρό αλλά απο prostate μασαζ είναι "έρημος"...

Αμ αυτη τη πληροφορηση ειχα και εγω για τα "γιαπωνεζικα",για αυτο αρχισα να τα τιμαω ιδιαιτερως.
Βεβαια τη τελευταια φορα που επισκεφτηκα το ΑΚΑΝΕ,δεν ειχε τιποτα γι αυτο πηγα στο Ογκοτο που μου το συστησε ενας γιαπωνεζος που μεναμε στο ιδιο ξενοδοχειο..
Ευχομαι ο tester με το φιλο του να πεσανε στη περιπτωση και να μη χαλασε κι αυτο...
Θα κανω μια επιτοπια ερευνα σε λιγο καιρο και θα ενημερωσω..!!

tester

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
πηγαινε εδώ

Πάτα το κουμπάκι στα δεξία κάπου που λέει i-Check in

Θέση διαλέγεις ΜΟΝΟ 24 ώρες πρίν την πτήση σου.
Δες στο email που σου ήρθε με τον κωδικό e-ticket (είναι κάτι σαν GFSA9A )

Το καλοκαίρι είχα μπεί στην Thai και διάλεξα την θέση μου.
Σήμερα που έκλεισα δεν μου βγάζει ξανά την επιλογή, ή δεν θυμάμαι εγώ πως το έκανα.
Κανείς που να θυμάται;

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Σήμερα προσγειώθηκα στην Αθήνα με ΤΗΑΙ, μετά από πολυήμερη παραμονή στο Παράδεισο. Η THAI με απογοήτευσε, πάλι άλλαξε τον τύπο του αεροπλάνου της, αυτή τη φορά ήταν ένα με τέσσερις κινητήρες το μισό business Class φυσικά άδειο και στο άλλο μισό εμείς οι σαρδέλες, απορώ με τι σκεπτικό πετάνε μισοάδεια αεροπλάνα, το φαγητό δεν έχει αλλάξει εδώ και δέκα χρόνια, οι θέσεις στριμόκωλες και το κλανίδι πέφτει σύννεφο… αφού έχεις τελειώσει το φαγητό έρχεται το δεύτερο  ποτήρι κρασί επίσης στο πρωινό γεύμα μοιράζανε ψωμάκια δέκα λεπτά αφού τελειώσαμε το φαγητό , και τρώγω και αργά. Νομίζω είναι μεγάλη η ταλαιπωρία της επιστροφής  (σχεδόν έντεκα ώρες)  ίσως είμαι και δοσμένος λόγω στέρησης Παραδείσου. Την επομένη θα δοκιμάσω μία από τις άλλες εταιρίες που κάνουν στάση. Οι γνωστοί βιαστικοί και έξυπνοι επιβάτες σηκώθηκαν να κατεβάσουν τις διπλές με  ψώνια χειραποσκευές τους από τα ντουλάπια ενώ το αεροπλάνο τσουλούσε ακόμα, στο τελικό φρένο μερικοί παραπάτησαν οι αεροσυνοδοί είχαν φρικάρει, και φυσικά όλοι οι βιαστικοί περίμεναν όρθιοι ντυμένοι για σκι για πάνω από δέκα λεπτά. Ο καιρός είναι καλός σχετικά, αυτοί οι ίδιοι επιβάτες έκαναν τροχάδην για το πρώτο σταθμό  που επιτρέπεται το κάπνισμα. Οι βαλίτσες τους έκανα πέντε γύρους όσα και τα τσιγάρα του ξεχαρμανιάσματος… Εν τω μεταξύ έχω απίστευτη καθυστέρηση για τον τελικό μου προορισμό λόγω κακοκαιρίας και μαλακίας της Aegean, καλά να πάθω αφού κατηγορώ καπνιστές και αεροπορικές εταιρείες. Καλή συνέχεια στους συναγωνιστές.       

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom