KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
παντου υπαρχει ενας μυθοςπέριμενα να έκανε το μωρο κάτι καλό με τον προστάτη.
Μύθος τελικά.
παντου υπαρχει ενας μυθοςπέριμενα να έκανε το μωρο κάτι καλό με τον προστάτη.
Μύθος τελικά.
Φιλε tester,εχει επισυμανθει πολλες φορες οτι οι μασατζουδες κανουν το μασατζιδικο και οχι το μασατζιδικο τις μασατζουδες.Με λιγα λογια ΟΛΑ τα μασατζιδικα,με το που μπαινεις μεσα,τραβας "λαχειο"...Οχι μονο για το τι "φουρνια" μασατζουδων δουλευει τη συγκεκριμενη περιοδο,αλλα και εαν αυτη που θα επιλεξεις κανει το σωστο προγραμμα...Φιλέ πιπινομανή,
Διάβαζα διάβαζα για το περιφημο Ογκοτο, αλλά τελικά αποδείχθει μια απλή μαλακία.
Ισως οι προσδοκίες να ήταν πολύ μεγάλες μετά απο αυτά που γραφόσαντο..
Τι να πώ, τα 1500Bht δεν τα άξιζε μια μαλακία, πέριμενα να έκανε το μωρο κάτι καλό με τον προστάτη.
Μύθος τελικά.
Εντωμεταξύ πήρα στο λαιμό μου και άλλον συναγωνιστή και αφού είδε οτι δεν τράβαγε η σούπερ φάση, γδύνει το μωρό και το βάζει στα 4, με ένα μικρό κόστος 500Bht.
Αυτά!
η τελευταία σου γραμμή είναι ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, πηγαίνω τα τελευταία χρόνια και δυστυχώς κάθε χρόνο και χειρότερα
(παρότι οι μαμασανες με ξέρουνε και με προσέχουνε)
Στο Ογκότο ίσα-ισα, μου έκανε 1.5 ώρα Oil massage και χαίδευε εκεί την περιοχή του προστάτη, αλλά συγκίνηση μηδέν, μια καλή μαλακία ήτανε. Μήπως έχει κανα γιαπωνέζικο όνομα-κωδικό να ζητάω?!
"Σου-το-χυνω-με-χωνακι"...Μήπως έχει κανα γιαπωνέζικο όνομα-κωδικό να ζητάω?!
Θα πω κατι χωρις να σιμαινει οτι πρεπει να το κανει ο καθενας.επειδι και εγω δεν μπορω να κοιμιθω πανω απο 1:30 ωρα στις καρεκλες του αεροπλανου,περνω ενα ταβορακι και ξερενωμε εντελως.Απλα σαν τελευταια λυση το λεω αλλα πολυ αποτελεσματικηΜακάρι φίλε αλλά υπάρχουν 2 προβλήματα
1ον δε πίνω κρασί και γενικά αλκόλ
2ον δεν βολεύομαι να κοιμηθώ στο αεροπλάνω για πάνω από 1-1:30 ώρα σερί
χώρια που είμαι τέτοιο λιγούρι που θα περιμένω να δω τι φαί θα σερβίρουν στην πτήση
ok πανω κατω ετσι ειναι αλλα μερικα μαγαζια εχουν πιο αυστηρα στανταρντς στο σερβις απο αλλα και κοιτταζουν να τα περασουν και στις κοπελλες...ας πουμε οτι σε αυτα τα μαγαζια οι πιθανοτητες να πεσεις πανω σε καλη ειναι πολυ περισσοτερες απο το αντιθετο...το μυστικο ειναι να αποκτησεις "φιλικη" σχεση με το μαγαζι και ιδιαιτερα με τους παπασαν...αν σε δουν μερικες φορες και καταλαβουν οτι δεν εισαι πελατης της ξεπετας, δινουν καλες συμβουλες...αν μαλιστα τους τιπαρεις συχνα ριχνουν σημα στην κοπελλα να σε προσεξει παραπανω...Με λιγα λογια ΟΛΑ τα μασατζιδικα,με το που μπαινεις μεσα,τραβας "λαχειο"...
τα περισσοτερα λαδαδικα της σουκ ειναι κεκαλλυμμενα μπουρδελαΚι εκει μου ειπε μια ΜΕΓΑΛΗ αληθεια...Δε φταιει μου λεει η κοπελα..ΟΙ ΦΑΛΑΝΓΚ φταινε,γιατι ΚΑΝΕΝΑΝ σχεδον δεν τον ενδιαφερει το μασαζ...ΟΛΟΙ,αδημονουν ποτε θα τελειωσει το τριψιμο (για αυτο περνουν το ελαχιστο υποχρεωτικο προγραμμα της 1 ωρας oil massage) και θα μπει η κοπελα στο προκειμενο...
Αμ αυτη τη πληροφορηση ειχα και εγω για τα "γιαπωνεζικα",για αυτο αρχισα να τα τιμαω ιδιαιτερως.βεβαια τα γιαπωνεζικα ειναι καπως ιδιαιτερη περιπτωση γιατι σε αντιθεση με τα αλλα μπουρδελα στα γιαπωνεζικα κανουν ΚΑΙ καλο μασσαζ
προσωπικα δεν τρελλαινομαι και οσες φορες μπηκα στο Ακανε δεν ειδα κατι της προκοπης
Καλησπέρα παίδες
Εκλεισα σήμερα με bell travel service βανάκι να με πάει από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο στην Πατάγια κατά τις 8:00 και το αεροπλάνο προσγειώνεται στις 7:00 (αν δεν έχει τίποτα καθυστερήσεις) το ερώτημα είναι αν θα προλάβω σε μια ωρίτσα να ξεμπλέξω με αποσκευές, ελέγχους διαβατηρίων κτλ
Αν κάποιος συναγωνιστής έχει δοκιμάσει την bell travel service θα βοηθούσε αφάνταστα για να ξέρω αν είναι να κλείσω για την επόμενη αναχώρηση που έχει η bell στις 10:00 που τότε του πούστη θα προλάβω και θα πάω και ποιο άνετος απλά θα περιμένω κανά 2ωρο στο αεροδρόμιο
Φαντάζομαι ότι για να κλείσω με bell επιτόπου όταν φτάσω δεν θα υπάρχει θέση για δείγμα
Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη
κλεισε στις 10 για να εισαι πιο ανετος. λιγο δυσκολο να προλαβεις το πρωτο. μια ωρα θα φας σιγουρα στην προσγειωση, αποσκευες, ελεγχο. επισης μπορει αν φτασεις πολυ πρωι στο ξενοδοχειο να περιμενεις για να κανεις check in. σε περιπτωση που τελικα προλαβεις ρωτα τους αν υπαρχει κενη θεση για να φυγεις εκεινη την ωρα. καλυτερα να κλεισεις μεσω internet παρα επιτοπου γιατι δεν ξερεις ποτε τι γινετε. απο αεροδρομιο θα φυγεις με κανονικο λεωφορειο και απο τον σταθμο λεωφορειων της πατταγια για το ξενοδοχειο με βαν. 200μπατ!!! μια χαρα!!!
Εαν επισης κλεισετε μεσω ΤΗΑΙ,η τιμη ειναι τουλαχιστον 300 ευρω πανω γιατι η προσφορα των 550 ευρω ισχυει για αγορα εισιτηριων μονο μεσω πρακτορειων.
Αλλο να κλεινεις απο τα γραφεια της ΤΗΑΙ στην Ελλαδα και αλλο μεσω του site... ;)Φίλος μου έκλεισε μονος του μέσω Thai δηλαδή από τα γρφεία της, με την προσφορά που είχε χώρις να χρεωθεί παραπάνω!!!
Αμ αυτη τη πληροφορηση ειχα και εγω για τα "γιαπωνεζικα",για αυτο αρχισα να τα τιμαω ιδιαιτερως.
Βεβαια τη τελευταια φορα που επισκεφτηκα το ΑΚΑΝΕ,δεν ειχε τιποτα γι αυτο πηγα στο Ογκοτο που μου το συστησε ενας γιαπωνεζος που μεναμε στο ιδιο ξενοδοχειο..
Ευχομαι ο tester με το φιλο του να πεσανε στη περιπτωση και να μη χαλασε κι αυτο...
Θα κανω μια επιτοπια ερευνα σε λιγο καιρο και θα ενημερωσω..!!
Το καλοκαίρι είχα μπεί στην Thai και διάλεξα την θέση μου.
Σήμερα που έκλεισα δεν μου βγάζει ξανά την επιλογή, ή δεν θυμάμαι εγώ πως το έκανα.
Κανείς που να θυμάται;