Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
και γιατι να κοιμηθεις την τελευταια βραδυα και να μην το ξενυχτησεις και ριξεις εναν υπνο στο αεροπλανο?

πιστευω ενα short time την τελευταια βραδυα ειναι καλυτερα απ'το να εχεις καποια απο τις προηγουμενες μερες και σε αποχαιρετησει την ωρα που θα φευγεις προς το αεροδρομιο. θελεις να εχεις δραμα την τελευταια σου βραδυα???

Μα εγώ δεν είπα για ύπνο με αυτή που θα έχω σιγά μην κοιμηθώ το τελευταίο βράδυ
θα ρίχνω τα τελευταία μερεμέτια και επειδή θα ξέρω ότι είναι το τελευταίο βράδυ θα πρέπει να είμαι σε φουλ ρυθμούς
αν αντέχω από από τις προηγούμενες μέρες δηλαδή
Βέβαια θα είμαι κομμάτια την επομένη γιατί για να κοιμηθώ στο αεροπλάνω δεν το βλέπω

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μα εγώ δεν είπα για ύπνο με αυτή που θα έχω σιγά μην κοιμηθώ το τελευταίο βράδυ
θα ρίχνω τα τελευταία μερεμέτια και επειδή θα ξέρω ότι είναι το τελευταίο βράδυ θα πρέπει να είμαι σε φουλ ρυθμούς
αν αντέχω από από τις προηγούμενες μέρες δηλαδή
Βέβαια θα είμαι κομμάτια την επομένη γιατί για να κοιμηθώ στο αεροπλάνω δεν το βλέπω

αν εισαι κοματια και πιεις κανα κρασακι στο αεροπλανο να δεις πως θα κοιμηθεις!!!  :sleeping:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
αν εισαι κοματια και πιεις κανα κρασακι στο αεροπλανο να δεις πως θα κοιμηθεις!!!  :sleeping:
Μακάρι φίλε αλλά υπάρχουν 2 προβλήματα

1ον δε πίνω κρασί και γενικά αλκόλ
2ον δεν βολεύομαι να κοιμηθώ στο αεροπλάνω για πάνω από 1-1:30 ώρα σερί
χώρια που είμαι τέτοιο λιγούρι που θα περιμένω να δω τι φαί θα σερβίρουν στην πτήση  :2funny: :2funny: :2funny:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
ετσι ακριβως ηταν το δρομολογιο στο δευτερο ταξιδι μου με την gulf αλλα ειχε 1 ωρα καθηστερηση στην επιστροφη και φυγαμε το πρωι τελικα απο μπαχρειν για αθηνα. παλι καλα που ειχαμε δωρεαν διανυκτερευση σε ξενοδοχειο.
Μια χαρα ειναι η Gulf...Αυτες τις καθυστερησεις να μην ειχε...
Οσον αφορα τη τελευταια "εκτονωση",εγω προτιμω πριν φυγω,να κανω μια τελευταια επισκεψη αργα το απογευμα σε καποιο "οικο χειρομαλαξης" (μασατζιδικο) της Μπανγκοκ,να μου κανουν ενα χαλαρωτικο oil massage για 1-1,5 ωριτσα μαζι με prostate massage και στο τελος ενα ξεγυρισμενο handjob...
Στη συνεχεια μπανακι και "φρεσκος-φρεσκος" να παρω το δρομο της επιστροφης... :grin:

Υ.Γ..οσον αφορα το φαγητο που σερβιρεται στα αεροπλανα,νομιζω οως η ΤΗΑΙ εχει μακραν το καλυτερο...Η δε Egypt,μαυρα χαλια... ;)

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Μια χαρα ειναι η Gulf...Αυτες τις καθυστερησεις να μην ειχε...
Οσον αφορα τη τελευταια "εκτονωση",εγω προτιμω πριν φυγω,να κανω μια τελευταια επισκεψη αργα το απογευμα σε καποιο "οικο χειρομαλαξης" (μασατζιδικο) της Μπανγκοκ,να μου κανουν ενα χαλαρωτικο oil massage για 1-1,5 ωριτσα μαζι με prostate massage και στο τελος ενα ξεγυρισμενο handjob...

Αυτή είναι η καλύτερη πρόταση για τα τελειώματα ;) ;)

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Εισαστε Απιθανοι ρε μορτες, πατε στην αλλη ακρη της Γης και κοιτατε πως θα την βγαλετε μεχρι τελευταια ωρα στο γαμισι  :2funny: :2funny: :2funny: κανονιζοντας τα δρομολογια.

Τα σεβη, μου μιλαμε για τον προγραμματισμο !!! :thumbsup: :thumbsup:

Τωρα βεβαια μια αλλη λυση ειναι να καβατζαρεται ενα 100αρι ακομα και να επιλεξετε μια πτηση με Τhai χωρις στασεις και αναμονες.  ;) ;)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Τωρα βεβαια μια αλλη λυση ειναι να καβατζαρεται ενα 100αρι ακομα και να επιλεξετε μια πτηση με Τhai χωρις στασεις και αναμονες.   ;) ;)
Μωρε αν ηταν μονο για 100αρι,οι πιο πολλοι δεν θα το σκεφτοντουσαν...
Δυστυχως τις περισσοτερες φορες ειναι 200αρι και πανω...
Οποτε υπαρχει θεμα σοβαρο...
Δε τα βρισκουμε και στο δρομο...
"Ειναι πολλα τα λεφτα Αρη"... :grin:

jungle78

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Like
2
Πόντοι
0
mm_001.jpg

Γιατί το λές αυτό?

Το μόνο που με κάνει να το ξεπερνάω λίγο είναι να κανονίζω από τώρα στο μυαλό μου πότε θα σκάσω δεύτερη φορά και εκείνη τη φορά θα συμβιβαστώ μόνο με ΜΗΝΑ!!!

Εγώ παίδες έκλεισα πριν 4-5 μέρες THAI 20/2 με 8/3 ΜΟΝΟ 566 Ευρώ όλα πληρωμένα!

George Cumalot

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2006
Κριτικές
8
Like
229
Πόντοι
6
Κατέβηκε και η Emirates σχεδόν στα 500 αλλά όχι με απ' ευθείας πτήση!

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
επισκεψη σε καποιο "οικο χειρομαλαξης" (μασατζιδικο) της Μπανγκοκ,να μου κανουν ενα χαλαρωτικο oil massage για 1-1,5 ωριτσα μαζι με prostate massage και στο τελος ενα ξεγυρισμενο handjob...

Χαλαρωτικό oil massage για 1-1,5 ωρίτσα μαζί με prostate massage και  blowjob παίζει ή μονο handjob σε αυτά τα ιδρύματα?

skorpios4

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Θέλω να ανέβω και τον Baioke sky tower

Γνωρίζει κανείς αν έχει είσοδο για τον τελευταίο
όροφο και αν αξίζει ?

Αξίζει πραγματικά να πας αν έχεις χρόνο βλέπεις όλη τη μπανγκοκ στο πιάτο απόσο θυμάμαι έχει είσοδο (εγώ πήγαινα τζάμπα επειδή έμενα εκεί).

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Μπορεί να προτείνει κάποιος ένα ξενοδοχείο της προκοπής σχετικά κοντά σε στάση του BTS ή του MRT (έστω και μακρινή) που να μην είναι full booked τα κυριακάτικα πρωινά ώστε να κάνω εκεί την πρώτη διανυκτέρευση;

Αν είναι να μείνεις και κάποιες μέρες το Citadines Soi 16, (γύρω στα 35€ στο agoda)με βάζει γρήγορα στο δωμάτιο και είναι πέντε λεπτά από το BTS Asoke.

Φέτος λέω να μείνω στην Πατάγια κοντά στο Soi Buakaw. Έχει μείνει κανείς εκεί κοντα;

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Θέλω να ανέβω και τον Baioke sky tower

Γνωρίζει κανείς αν έχει είσοδο για τον τελευταίο
όροφο και αν αξίζει ?
 μη χασεις με τιποτα, το μπουφε στον 77ο νομιζω (παρα 2-3 οροφους κορυφη) παντα τον τιμαω! τελευταια φορα νομιζω 400bath! εχει καμια 10αρια εθνικ κουζινες! και τρως με θεα απο 300 μετρα! στη κορυφη εχει περιστρεφομενη μεταλικη εξεδρα! πριν κανα 2 χρονια θυμαμαι  στο εδαφος ειχε  πολυ ελαφρια  συννεφια! και πανω "μαυριλα" και ψιλοβρεχε!  εχει καλυτερη θεα, και ειναι και ψηλοτερα απο πετρονας (σε αφηνουν λιγο πανω απ τη μεση) και μεναρα στη μαλαισια

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Οσοι θα είναι στο Πουκέτ από 30/1 έως 3/2 να αλλάξουν προορισμό...έρχεται ο στόλος (USA Navy) και τα κορίτσια περιμένουν πως και πως, κάθε μέρα θα βγαίνου έξω πάνω από δύο χιλιάδες καυλωμένοι ναύτες... οι κοπέλες θα κάνουν έως και πέντε sort time=no time for us.Ευτυχώς φεύγω 29 μετά από δύο μήνες τουρνέ.Χτες παρήγγειλα ποτο στο Roxy Agogo Patong, στο καπάκι έρχεται δεύτερη σερβιτόρα για παραγγελία της λέω I ordered μου κολλάει τον τιμοκατάλογο στη μούρη της ξαναλέω NO I order, αυτή καταλαβαίνει ΝΟ Drink μάλλον και μου λεει OUT (σε εμένα που έχω τιμήσει το νησί τους έξι φορές και τη χώρατους δέκα, και έχω δώσει προίκες πολλές χιλιάδες ευρώ) δείχνοντας μου την έξοδο...ΠΟΙΑ? ένα σκατό που ήρθε από τα κατσάβραχα του Ισάν η δε ξέρω γω και δεν την ενδιαφέρουν οι πελάτες γιατί μπαινοβγαίνουν έκατοντάδες από το μαγαζί ένεκα μουνάκια μέσα. Ούτε και τους νοιάζει να μάθουν δυό Αγγλικά αλλά δέχονται και πιέσεις από τους ιδιοκτήτες για γρήγορο χρήμα.Το ποτό μου ήρθε τελικά αλλά τα πήρα στο κρανίο και έφυγα στη μέση (του ποτού) γιατί κοιτούσαν ανυπόμονα και ηταν έτοιμες για το κλασικό σλόγκαν...one more? Από τη χώρα του πληρωμένου χαμόγελου σας χαιρετώ και θα γράχω πολλά ακόμα που πολοί φίλοι παραβλέπουν και δεν αναφέρουν λόγω της δύναμης του φτηνού Ταυλανδικού μουνιού (που αρκετές φορές είναι τόσο φαρδύ που θα έπλεε μέσα ακόμα και μαύρος ναύτης με μεγάλα προσόντα...) 

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
να μου κανουν ενα χαλαρωτικο oil massage για 1-1,5 ωριτσα μαζι με prostate massage και στο τελος ενα ξεγυρισμενο handjob...
δηλαδη για το τελος του ταξιδιου αξιζει ενα κ@@δαχτυλο και μια μαλακια.
ειναι  μια αποψη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom