Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Για οποιον παει πρωτη φορα,χρειαζεται μεγαλη προσοχη στην οικονομικη διαχειριση."Η φτωχια τρωει τον παρα" γι αυτο ευκολα ξεφευγεις απο τον προυπολογισμο.
Περαν αυτου βεβαια,η εννοια "Large",ειναι υποκειμενικη.Για να δωσω ενα παραδειγμα,σε οσους προκειται να κανουν το "παρθενικο" τους ταξιδι..ΕΑΝ θελουν..
α)να βρισκονται διπλα ακριβως στις πιατσες και δε γουσταρουν να περπατανε πολυ η να περνουν συνεχεια μεσα μεταφορας,
β)να μενουν σε ξενοδοχειο καθαρο με A/C,μινι μπαρ,δορυφορικη τηλεοραση και safe box μεσα στο δωματιο,
γ)να τρωνε σε κανονικα εστιατορια 2 γευματα την ημερα και που και που να χτυπανε και κανα αστακο,γαριδες και φρεσκα ψαρια,
δ)να πηδανε ΚΑΘΕ μερα γκομενες απο μπαρακια η α γκο γκο και οχι να "ψωνιζουν" freelancers (με οτι κινδυνους παραπανω δημιουργει αυτο),
ε)να πινουν 3-4 ποτακια την ημερα και να κερνανε και καμμια γκομενα,
στ)να κανουν εκδρομες και να δουν κανα αξιοθεατο,
συν καποια εξτρα προσωπικα εξοδα,τσιγαρα,χυμους,καρτες για το τηλεφωνο,συν και κανα "ψευτοδωρακι" η σουβενιρ που θα αγορασουν,τοτε πρεπει να υπολογιζουν ΜΕ ΣΩΣΤΗ διαχειριση και χωρις υπερβολες,τουλαχιστον 100 ευρω την ημερα,ισως και κατι παραπανω...
Τωρα βεβαια μπορουν να κανουν και ενα πιο σφιχτο προυπολογισμο και να τη βγαλουν πιο οικονομικα,ΕΑΝ..
α)Μενουν λιγο πιο εξω απο το κεντρο του "παιχνιδιου",
β)Σε ξενοδοχειο με λιγοτερες ανεσεις και με μια σχετικη μεγαλυτερη ανοχη στη καθαριοτητα,
γ)να τρωνε τουλαχιστον το ενα γευμα απο καντινες στο δρομο και βεβαια ουτε λεξη για αστακους και τετοια,
δ)να μη πηδανε καθε μερα,η να ψωνιζουν ΜΟΝΟ απο τις ντισκο η το δρομο,η να βρουν μια γκομενα μονιμη για ολες τις μερες που θα κατσουν ωστε να της δωσουν λιγοτερα στο συνολο,
ε)να κανουν την ελαχιστη καταναλωση (1 ποτο) καθε μαγαζι που πανε,και οταν ερχεται γκομενα διπλα τους και γουτσαρει "κονσομα",κερασματα και τετοια,να το παιζουν "κινεζοι" και να μπαινουν κατευθειαν στο ψητο,ξεκινωντας το παζαρι για να κατεβασουν τη τιμη που ζηταει για να ερθει μαζι σου στο ξενοδοχειο για τα περαιτερω..Εαν δεν σου "κατσει" με τα λεφτα που προσφερεις,πας σε μια πιο ασχημη για να εισαι σιγουρος...
στ)να κανουν ελαχιστο τουρισμο και να επικεντρωθουν στο "σπορ"
Με αυτο το τροπο,σιγουρα σου φτανουν 50 ευρω και εαν δε πηδας και καθε μερα,τη βγαζεις κατα μεσο ορο και φτηνοτερα.. ;)

jungle78

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Χρήσιμες οι συμβουλές! ευχαριστώ σύντροφε! Είμαι στην πρώτη κατηγορία με μπάτζετ 100 και βάλε και ήσουν αρκετά κατατοπιστικός! Βασικά θα πάω μόνο Μπανγκόγκ και Πουκέτ μόνο και μόνο για να έχω αυτό το μπάτζετ. Το σκέφτηκα έτσι και θα αφήσω το Σαμουί και άλλα νησιά για την επόμενη φορά. Πλέον μετράω μέρες!

...πιο κατατοπιστική ερώτηση...
τα μωρά εκεί με όσα διαβάζω είναι στην φάση GF. Το ακάπωτο θεωρείτε στάνταρ?

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Χρήσιμες οι συμβουλές! ευχαριστώ σύντροφε! Είμαι στην πρώτη κατηγορία με μπάτζετ 100 και βάλε και ήσουν αρκετά κατατοπιστικός! Βασικά θα πάω μόνο Μπανγκόγκ και Πουκέτ μόνο και μόνο για να έχω αυτό το μπάτζετ. Το σκέφτηκα έτσι και θα αφήσω το Σαμουί και άλλα νησιά για την επόμενη φορά. Πλέον μετράω μέρες!

...πιο κατατοπιστική ερώτηση...
τα μωρά εκεί με όσα διαβάζω είναι στην φάση GF. Το ακάπωτο θεωρείτε στάνταρ?
Καλο ειναι να υπολογιζεις σε αυτο το μπατζετ και αν εχεις μια σχετικη οικονομικη ανεση,αλλα πρεπει να εισαι προσεκτικος.Εχω δει και ανθρωπους που χαλανε 150-200 ευρω τη μερα και τα "πετανε" χωρις λογο.
Στο Πουκετ ας πουμε υπαρχουν εστιατορια που μπορεις να φας ΤΟΝ ΙΔΙΟ αστακο,με 10 ευρω λιγοτερα...Η ενα πιατο ρυζι με γαριδες,μπορεις να το φας σε εστιατοριο που πανε Ταυλανδεζοι με 1 ευρω και αν πας στο απεναντι που πανε μονο τουριστες να το πληρωσεις 3 ευρω,ΤΟ ΙΔΙΟ ακριβως πιατο..Μπορεις επισης να πηδηξεις ΤΗΝ ΙΔΙΑ γκομενα φτηνοτερα,κανοντας ενα "διακριτικο" παζαρι..Να μεινεις στο ΙΔΙΟ ξενοδοχειο,με 5-6 ευρω λιγοτερα...
Αν τα βαλεις κατω,με σωστη διαχειριση και γνωριζωντας τις τιμες "που παιζουν" στην αγορα,μπορεις να γλυτωσεις 20-30 ευρω τη μερα κανοντας τα σχετικα παζαρια και χωρις να σου λειψει ΤΙΠΟΤΑ.
Μη συγκρινεις επισης τη Μπανγκοκ με το Πουκετ,οσον αφορα τη τιμη των ξενοδοχειων.Εαν μεινεις στη Σουκουμβιτ στη Μπανγκοκ,γυρω απο το ΝΑΝΑ,οι τιμες των ξενοδοχειων ειναι διπλασιες απο ενα αντιστοιχο στο Πουκετ.Την εποχη επισης που θα πας ειναι ακομα high season και τα ξενοδοχεια ειναι 20-30% πανω.
Το καλοκαιρι πληρωνα 17 ευρω την ημερα σε ενα ωραιοτατο ξενοδοχειο στο Πουκετ,50 μετρα απο τα μπαρακια και στη Μπανγκοκ,με 21 ευρω εμενα σε ενα που κανανε παρτυ οι κατσαριδες.Αναγκαστηκα και μετακομισα σε ενα αλλο και πληρωνα 45 ευρω την ημερα...Τουλαχιστον αυτο ηταν ξενοδοχειαρα...Φετος βρηκα στο ιντερνετ ενα με 27 (στη Μπανγκοκ,διπλα στο ΝΑΝΑ) και μαλλον εκει θα μεινω.
Οσον αφορα το ακαποτο,ειναι στανταρ.Για την ακριβεια,βρισκεται στη δικη σου διακριτικη ευχερεια,αν θα βαλεις το "καπελο" και στη πιπα.Αν δεν της πεις τιποτα,προχωραει ακαθεκτη με ακαποτο...

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Για οποιον παει πρωτη φορα,χρειαζεται μεγαλη προσοχη στην οικονομικη διαχειριση."Η φτωχια τρωει τον παρα" γι αυτο ευκολα ξεφευγεις απο τον προυπολογισμο.
Περαν αυτου βεβαια,η εννοια "Large",ειναι υποκειμενικη.Για να δωσω ενα παραδειγμα,σε οσους προκειται να κανουν το "παρθενικο" τους ταξιδι..ΕΑΝ θελουν..
α)να βρισκονται διπλα ακριβως στις πιατσες και δε γουσταρουν να περπατανε πολυ η να περνουν συνεχεια μεσα μεταφορας,
β)να μενουν σε ξενοδοχειο καθαρο με A/C,μινι μπαρ,δορυφορικη τηλεοραση και safe box μεσα στο δωματιο,
γ)να τρωνε σε κανονικα εστιατορια 2 γευματα την ημερα και που και που να χτυπανε και κανα αστακο,γαριδες και φρεσκα ψαρια,
δ)να πηδανε ΚΑΘΕ μερα γκομενες απο μπαρακια η α γκο γκο και οχι να "ψωνιζουν" freelancers (με οτι κινδυνους παραπανω δημιουργει αυτο),
ε)να πινουν 3-4 ποτακια την ημερα και να κερνανε και καμμια γκομενα,
στ)να κανουν εκδρομες και να δουν κανα αξιοθεατο,
συν καποια εξτρα προσωπικα εξοδα,τσιγαρα,χυμους,καρτες για το τηλεφωνο,συν και κανα "ψευτοδωρακι" η σουβενιρ που θα αγορασουν,τοτε πρεπει να υπολογιζουν ΜΕ ΣΩΣΤΗ διαχειριση και χωρις υπερβολες,τουλαχιστον 100 ευρω την ημερα,ισως και κατι παραπανω...
Τωρα βεβαια μπορουν να κανουν και ενα πιο σφιχτο προυπολογισμο και να τη βγαλουν πιο οικονομικα,ΕΑΝ..
α)Μενουν λιγο πιο εξω απο το κεντρο του "παιχνιδιου",
β)Σε ξενοδοχειο με λιγοτερες ανεσεις και με μια σχετικη μεγαλυτερη ανοχη στη καθαριοτητα,
γ)να τρωνε τουλαχιστον το ενα γευμα απο καντινες στο δρομο και βεβαια ουτε λεξη για αστακους και τετοια,
δ)να μη πηδανε καθε μερα,η να ψωνιζουν ΜΟΝΟ απο τις ντισκο η το δρομο,η να βρουν μια γκομενα μονιμη για ολες τις μερες που θα κατσουν ωστε να της δωσουν λιγοτερα στο συνολο,
ε)να κανουν την ελαχιστη καταναλωση (1 ποτο) καθε μαγαζι που πανε,και οταν ερχεται γκομενα διπλα τους και γουτσαρει "κονσομα",κερασματα και τετοια,να το παιζουν "κινεζοι" και να μπαινουν κατευθειαν στο ψητο,ξεκινωντας το παζαρι για να κατεβασουν τη τιμη που ζηταει για να ερθει μαζι σου στο ξενοδοχειο για τα περαιτερω..Εαν δεν σου "κατσει" με τα λεφτα που προσφερεις,πας σε μια πιο ασχημη για να εισαι σιγουρος...
στ)να κανουν ελαχιστο τουρισμο και να επικεντρωθουν στο "σπορ"
Με αυτο το τροπο,σιγουρα σου φτανουν 50 ευρω και εαν δε πηδας και καθε μερα,τη βγαζεις κατα μεσο ορο και φτηνοτερα.. ;)
πωπω ρε μεγαλε τι ειπες τωρα....
....και συμπληρωνω ...αμα θελεις να την βγαλεις πιο οικονομικα δεν πας και καθεσαι στα αυγα σου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
πωπω ρε μεγαλε τι ειπες τωρα....
....και συμπληρωνω ...αμα θελεις να την βγαλεις πιο οικονομικα δεν πας και καθεσαι στα αυγα σου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Κι ομως...Υπαρχουν και ΠΟΛΥ χειροτερα..Ξερω καποιον που εμεινε 4 μηνες Πουκετ και την εβγαλε με 3000 ευρω... ;)
Τωρα μη με ρωτησεις ΠΩΣ...
Πενια τεχνας κατεργαζεται...
:2funny: :2funny: :2funny:

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Κι ομως...Υπαρχουν και ΠΟΛΥ χειροτερα..Ξερω καποιον που εμεινε 4 μηνες Πουκετ και την εβγαλε με 3000 ευρω... ;)
Τωρα μη με ρωτησεις ΠΩΣ...
Πενια τεχνας κατεργαζεται...
οικονομικος μςταναστης πηγε?? :2funny: :2funny: :2funny:

jungle78

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Like
2
Πόντοι
0
αδερφέ βοηθάς πολύ...
έχω αποφασίσει να μην κλείσω ξενοδοχείο απο το booking.com (καλές τιμές έχει) για το λόγο ότι δεν θέλω να δεσμευτώ όσον αφορά την μέρα που θα φύγω από Μπαγκόνγκ για Πουκέτ. Λες να κάνω μαλακία και από κοντά να μου ζητάνε περισσότερα?
τελείως υποκειμενικά, εσύ προσωπικά θα έκλεινες από ιντερνετ ή θα το έκλεινες επιτόπου? (εννοείτε πως έχω τυπώσει τα ξενοδοχεία που με ενδιαφέρουν και έχω σκοπό να πάω κατευθείαν σε αυτά χωρίς να ψάχνω αόριστα)

ΥΓ: Στη Μπαγκόνγκ δεν τρελένομαι για το ξενοδοχείο. Θα επιλέξω από ιντερνετ ένα καθαρό και απλό. Προτιμώ στο Πουκέτ να χαλάσω περισσότερα λεφτά για το δωμάτιο και γενικά να χαλάσω ότι έχω και δεν έχω. Στο Πουκέτ άμα βρω γκόμενα που να γουστάρω θα την κρατήσω μόνιμη (αφού ξεσπάσω τις πρώτες μέρες). Παρόλ αυτα το ακάπωτο και το γλυφομούνι τα έχω μαστ. Αν δεν τα κάνω είναι σαν να μην γάμησα.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
οικονομικος μςταναστης πηγε?? :2funny: :2funny: :2funny:
Οχι...Δεν δουλεψε καθολου στους 4 μηνες!
Για "διακοπες" ειχε παει...
Με τη δικη του βεβαια λογικη,γιατι το να μετρας ακομα και ΤΟ ΕΝΑ ΜΠΑΤ,ειναι ενας τροπος ζωης που εγω δυσκολευομαι να ονομασω "διακοπες"...

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
αδερφέ βοηθάς πολύ...
έχω αποφασίσει να μην κλείσω ξενοδοχείο απο το booking.com (καλές τιμές έχει) για το λόγο ότι δεν θέλω να δεσμευτώ όσον αφορά την μέρα που θα φύγω από Μπαγκόνγκ για Πουκέτ. Λες να κάνω μαλακία και από κοντά να μου ζητάνε περισσότερα?
τελείως υποκειμενικά, εσύ προσωπικά θα έκλεινες από ιντερνετ ή θα το έκλεινες επιτόπου? (εννοείτε πως έχω τυπώσει τα ξενοδοχεία που με ενδιαφέρουν και έχω σκοπό να πάω κατευθείαν σε αυτά χωρίς να ψάχνω αόριστα)

ΥΓ: Στη Μπαγκόνγκ δεν τρελένομαι για το ξενοδοχείο. Θα επιλέξω από ιντερνετ ένα καθαρό και απλό. Προτιμώ στο Πουκέτ να χαλάσω περισσότερα λεφτά για το δωμάτιο και γενικά να χαλάσω ότι έχω και δεν έχω. Στο Πουκέτ άμα βρω γκόμενα που να γουστάρω θα την κρατήσω μόνιμη (αφού ξεσπάσω τις πρώτες μέρες). Παρόλ αυτα το ακάπωτο και το γλυφομούνι τα έχω μαστ. Αν δεν τα κάνω είναι σαν να μην γάμησα.

Αυτό εξαρτάτε καθαρά από σένα...Εγώ πάντως σε όλα τα ταξίδια που έχω κάνει (όχι ΤΑΙ αλλά USA, Amsterdam, Barcelona, Αγγλία και Γερμανία σε διάφορες πόλεις αλλά και Ελλάδα) πάντα κλείνω από το ιντερνέτ. Έτσι γλυτώνω χρόνο και δεν κάθομαι να ψάχνω μες στο χάος. Εν το μεταξύ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τα booking που έχω κάνει από το ιντερνέτ. Βέβαια πρέπει να ισχύουν κάποια πράγματα. Τα ξενοδοχεία πρέπει να έχουν καλό site και να βλέπεις που πηγαίνεις ενώ και ένα mail όπου ρωτάς το οτιδήποτε σε προβληματίζει πάντα το στέλνεις στα 2-3 ξενοδοχεία που έχεις ξεχωρίσει. Ένα καλό site για σύγκριση τιμών ξενοδοχείων από πολλά site είναι το ενώ και το έχω δει ότι έχει πολύ καλές προσφορές… Και βέβαια τις πληροφορίες τις παίρνεις από το ίδιο το site toy hotel και σε αυτό στέλνεις το mail αλλά το δωμάτιο το κλείνεις από το agoda ή κάποιο άλλο site. 

Υ.Γ. Πίπες ακάποτες αβέρτα αλλά το γλειφομούνι καλύτερα απεφυγέ το..

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
αδερφέ βοηθάς πολύ...

Συνηθως τις καλυτερες τιμες για Ασια τις εχει το agoda.com...Για το Πουκετ δε χρειαζεται να κλεισεις ξενοδοχειο απο εδω,μιας και πεφτει πολυ "παζαρι" στις τιμες,εαν πας επι τοπου.Για Μπανγκοκ ομως,παιζουν καποιες καλες προσφορες στο agoda και γενικα το παζαρι δεν πολυπερναει...Ειδικα γυρω απο το ΝΑΝΑ ειναι πολυ σκληροι στις διαπραγματευσεις και στα καλα ξενοδοχεια,δε κοβουν τιποτα.
Οσον αφορα το ακαποτο και το γλυφομουνι,ειναι 2 πραγματα για τα οποια ο καθε ενηλικος κανει τις επιλογες του και περνει τα ρισκα του..
Απλα μην τα συγχεουμε,γιατι αν το ακαποτο τσιμπουκι εγκυμωνει 10 κινδυνους,το γλυφομουνι εγκυμονει 1.000.000...

jungle78

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Like
2
Πόντοι
0
διάβαζα σε ένα post-οδηγού στις αρχές του φόρουμ, ότι αν βρεις και γουστάρεις μόνιμο μωρό σκας και σε μικροβιολογικό και το κανονίζεις έτσι το θέμα. θα δείξει. Θα κοιτάξω το θέμα με τα ξενοδοχεία.
Να΄στε καλά παλίκαροι

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
διάβαζα σε ένα post-οδηγού στις αρχές του φόρουμ, ότι αν βρεις και γουστάρεις μόνιμο μωρό σκας και σε μικροβιολογικό και το κανονίζεις έτσι το θέμα.
Ναι...ΟΚ...Απλα να ξερεις πως ο ιος του AIDS εχει συνηθως και μια περιοδο 4-6 εβδομαδων,που ενω βρισκεται μεσα στον οργανισμο και μεταδιδεται κανονικοτατα,δεν μπορει να ανιχνευθει απο το τεστ... ;)

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Ναι...ΟΚ...Απλα να ξερεις πως ο ιος του AIDS εχει συνηθως και μια περιοδο 4-6 εβδομαδων,που ενω βρισκεται μεσα στον οργανισμο και μεταδιδεται κανονικοτατα,δεν μπορει να ανιχνευθει απο το τεστ... ;)

Και αυτή την περίοδο ο HIV δεν μεταδίδεται απλά κανονικότητα, αλλά και με μεγαλύτερη ευκολία όσο επωάζεται απ ότι όταν είσαι φορέας....

jungle78

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Like
2
Πόντοι
0
έχεις απόλυτο δίκιο και είναι κάτι που το γνωρίζω χρόνια.
αυτό που επίσης ξέρω είναι ότι δεν θα ήθελα και δεν θα μπορούσα να μπω ποτέ στο καλούπι της 100% ασφάλειας. Ακόμα και αν το πω, με ξέρω καλά και μιλάω μόνο για πάρτη μου φυσικά. Την κάποια συγκεκριμένη στιγμή το ρισκάρω, τι να πω, έτσι είμαι. Είχα καλομάθει όντας μονογαμικός, ακάπωτος και μονίμως καυλωμένος με την ίδια γυναίκα για 4 χρόνια (χάπι κ έτσι, όλα μέσα) και τώρα έχω προσαρμοστεί ξανά στην καπότα αλλά... αλλά άμα μου αρέσει σύντροφε το μουνάκι θα το γλύψω ακόμα και με call girl γιατί άμα δεν, θα πάθω κατάθλιψη μετά. Όπως είπες αυτά είναι υποκειμενικά τελείως και ξέρω ότι μπορεί άλλοι να ταυτίζονται με αυτό και άλλοι να το θεωρούν ακραίο και τρελό ή αυτοκτονικό. Είμαι φετιχιστής με αυτό, τι να κάνω? :-)
Πάντως ευχαριστώ για τις πληροφορίες, το εκτιμώ πολύ, να'σαι καλά

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
έχεις απόλυτο δίκιο και είναι κάτι που το γνωρίζω χρόνια.
αυτό που επίσης ξέρω είναι ότι δεν θα ήθελα και δεν θα μπορούσα να μπω ποτέ στο καλούπι της 100% ασφάλειας. Ακόμα και αν το πω, με ξέρω καλά και μιλάω μόνο για πάρτη μου φυσικά. Την κάποια συγκεκριμένη στιγμή το ρισκάρω, τι να πω, έτσι είμαι. Είχα καλομάθει όντας μονογαμικός, ακάπωτος και μονίμως καυλωμένος με την ίδια γυναίκα για 4 χρόνια (χάπι κ έτσι, όλα μέσα) και τώρα έχω προσαρμοστεί ξανά στην καπότα αλλά... αλλά άμα μου αρέσει σύντροφε το μουνάκι θα το γλύψω ακόμα και με call girl γιατί άμα δεν, θα πάθω κατάθλιψη μετά. Όπως είπες αυτά είναι υποκειμενικά τελείως και ξέρω ότι μπορεί άλλοι να ταυτίζονται με αυτό και άλλοι να το θεωρούν ακραίο και τρελό ή αυτοκτονικό. Είμαι φετιχιστής με αυτό, τι να κάνω? :-)
Πάντως ευχαριστώ για τις πληροφορίες, το εκτιμώ πολύ, να'σαι καλά

Μία φορά ένας φοιτητής παρμένος από αυτά που έλεγε ο καθηγητής του Αρθούρος Σοπενάουερ (Η βούληση είναι αιτία ύπαρξης όλων των όντων, και επειδή ακριβώς είναι τυφλή, η ζωή είναι γεμάτη ανησυχία και πόνο. Η θλίψη και ο πόνος είναι το περιεχόμενο της ύπαρξης του ανθρώπου και ότι και αν ακόμα απαλλαγεί ο άνθρωπος από το άγχος των αναγκών του, πάλι γεμίζει με θλίψη και οδύνη μεγαλύτερη από πρώτα και έλεγε ότι η μόνη διέξοδος από αυτό είναι η αυτοκτονία) γιατί δεν αυτοκτονεί αφού πιστεύει ότι έτσι επέρχεται η λύτρωση. Τον κοιτάζει και του λέει. « Παιδί μου, όταν σε ρωτήσει κάποιος πιος είναι ο δρόμος και πια κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσεις για να βρεις αυτό που ψάχνεις, του τον δείχνεις και τον καθοδηγείς. Δεν πας μαζί του»…Το ότι σου λέμε να αποφύγεις το γλυφομούνι, δεν πάει να πει ότι εμείς έχουμε ξεχάσει την γεύση του μουνιού…Απλά πρόσεχε.. Μην σκέφτεσαι με το κάτω κεφάλι αλλά με το πάνω...

:offtopic:

Και κάτι ακόμα για τον Σοπενάουερ..

Ο Λέων Τολστόι έγραφε: "Διαβάζω τον Σοπενάουερ και τον θαυμάζω. Είναι δυνατόν το όνομά του να μην είναι στην πρώτη σειρά των σύγχρονων φιλοσόφων; Η εξήγηση είναι μόνο μία - αυτή που ο ίδιος συχνά επαναλαμβάνει - αυτός ο κόσμος, εκτός από τους ηλιθίους, δεν παράγει τίποτε άλλο…"

pyrosvesths22

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μπράβο HARD19, ανεβάζεις την ποιότητα, έτσι...
Μάγκες εχτές είδα το Elephant King την ταινία και με επιασε ψιλομελανχολία. Ειδικά ο μικρός στο τέλος που έκλαιγε ήταν τραγική φιγούρα έτσι;. Πάντως ωραία και η Chiang Mai τουλαχιστον οπως την έδειχνε εκεί

kaligoulas1

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Για σας παίδες!!!!Γνωρίζει κάποιος αν η ''Thai'' τον μήνα Απρίλιο θα βγάλει καμιά προσφορά??? Μου είπανε ότι μετά την άνοιξη και μέχρι Οκτώβρη δεν βγάζει προσφορές,δεν ξέρω αν αληθεύει...

jungle78

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Like
2
Πόντοι
0
HARD19 εν αρχή σε ευχαριστώ για τις χρήσιμες πληροφορίες. Οι μέρες πλησιάζουν και κάθε πληροφορία βοηθάει πολύ σύντροφε. Δεν εννοούσα ότι εσύ ή οποιοσδήποτε διαφωνεί μαζί μου δεν έχει γευτεί ποτέ του, αλίμονο ούτε καν σε ξέρω φίλε και ούτε είπες 'κοίτα φίλε μην γλύφεις', που και πάλι δεν θα μου έπεφτε λόγος δηλαδή άλλα άλλο θέμα αυτό.
Όπως θα έλεγε και ο έτερος σύγχρονος φιλόσοφος, Μπουκόφσκι: Ξεκινάω παρμένος για τον δρόμο της λύτρωσης! Το δρόμο του μουνιού, του ξυδιού και του κώλου! και το κακό είναι πως ήδη σκέφτομαι ότι 15 μέρες είναι λίγες για να λυτρωθώ!

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Για σας παίδες!!!!Γνωρίζει κάποιος αν η ''Thai'' τον μήνα Απρίλιο θα βγάλει καμιά προσφορά??? Μου είπανε ότι μετά την άνοιξη και μέχρι Οκτώβρη δεν βγάζει προσφορές,δεν ξέρω αν αληθεύει...
Στη τοσο περιεργη οικονομικη συγκυρια που βρισκομαστε,κανενας δε ξερει πως θα αντιδρασουν οι αεροπορικες εταιριες...Ποιος αλλωστε περιμενε τη περσινη υπερπροσφορα της Emirates στα 424 ευρω πηγαινε-ελα?
Ομως ολα τα πραγματα εχουν την εξηγηση τους..Η Emirates ειχε κανει κακο υπολογισμο της τουριστικης κινησης και ειχε προγραμματισει περισσοτερες πτησεις απο οσες μπορουσε να γεμισει..Χωρια που ειχε δρομολογησει και το Α380 που ειναι διοροφο και μεταφερει περισσοτερους επιβατες..Κατεφυγε λοιπον σε αυτη τη προσφορα για να δελεασει τους ταξιδιωτες και να γεμισει τα αεροπλανα,ωστε να μη πηγαινουν αδεια...Το ιδιο επαθαν και αλλες εταιριες,αλλα σε μικροτερο βαθμο..Εκ των πραγματων βεβαια,αναγκαστηκαν και αυτες να κατεβασουν τις τιμες για να αντεξουν στον ανταγωνισμο,αλλα και παλι δεν εφτασαν τις τιμες τους σε τοσο χαμηλα επιπεδα οπως η Emirates.
Η ΤΗΑΙ βεβαια,παντα υιοθετουσε και υιοθετει λιγοτερο ελαστικη "οικονομικη πολιτικη" κι αυτο γιατι ειχε και εχει το συγκριτικο πλεονεκτημα οτι ειναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ που εχει απευθειας πτηση για Μπανγκοκ...Και για αυτο το λογο, παροτι ειναι η ακριβοτερη,παντα εχει τη μεγαλυτερη πληροτητα στις πτησεις προς Μπανγκοκ..Μεχρι προτινος τη προτιμουσαν και οσοι ταξιδευαν Αυστραλια γιατι ειχε τους μικροτερους χρονους αναμονης (με σταση στη Μπανγκοκ βεβαια) κι ετσι γεμιζε ακομα πιο ευκολα τις πτησεις για Μπανγκοκ.Φετος μπαινει στο παιχνιδι και η ETIHAD και ολα δειχνουν πως θα αποκτησει πολυ σοβαρο ανταγωνισμο.
Περυσι,μεσα σε ολο αυτο το "παιχνιδι" μειωσης τιμων,συμμετειχε και η ΤΗΑΙ,αλλα σε μικροτερο βαθμο απο ολες τις αλλες...Και πριν βγει η προσφορα της Emirates,οταν ολες "επαιζαν" γυρω στα 600-650 ευρω,η ΤΗΑΙ στα 750-800 ηταν κατα τη προσωπικη μου αποψη "Value for money",οταν με 150 ευρω περισσοτερα,πηγαινες απευθειας και γλυτωνες τη ταλαιπωρια της αναμονης στα διαφορα αεροδρομια..Συν βεβαια οτι "κερδιζες" και περιπου μια μερα παραπανω διακοπων.Και μη ξεχναμε βεβαια πως η ΤΗΑΙ το 2007 και 2008 πουλαγε γυρω και πανω απο 1000αρικο...
Φετος,αν δεν ανατραπει και παλι το σκηνικο και υπαρξει ακομα μεγαλυτερη μειωση των κρατησεων,προβλεπω οι εταιριες να κανουν ενα πιο "ορθολογικο" προγραμματισμο των πτησεων και να ασκησουν πιο σφικτη οικονομικη πολιτικη...
Με λιγα λογια για το φετινο διαστημα του καλοκαιριου,το βλεπω πολυ "χλωμο" να ξαναδουμε να βγαζουν "στο σφυρι",τοσες χιλιαδες θεσεις στις πτησεις με κατω απο 500 ευρω...Προσφορες θα υπαρξουν,αλλα πιο συγκρατημενες...Και η ΤΗΑΙ,οπως παντα (εκτος απο φετος το διαστημα Ιανουαριου-Μαρτιου που τιναξε τη μπανκα με τα 551 ευρω),ακολουθει τελευταια...
Τελος,να μη ξεχναμε και την υποτιμηση του ευρω σε σχεση με τα ξενα νομισματα...Ολα παιζουν το ρολο τους... ;)

Υ.Γ...Μηπως πρεπει να με προσλαβει καμμια εταιρεια για οικονομικο αναλυτη?? :grin:

spyros1980

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
εγω 2 φορες πεταξα με qatar με 450 ευρω τον σεπτ και οκτο του 2009 ενω η thai το ειχε στα 700 ...
τωρα η qatar το εχει 600 και περιμενα μεχρι να ξαναπεσει αλλα ολο και περισοτερο ανεβαινει ... προχθες δεν αντεχα να το ρισκαρω αλλο και εκλεισα με thai για πρωτη φορα με 551, πολυ καλη ευκαιρια μια που γλυτωνεις πολυ ταλαιπορια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom