Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
ΧΑΙρετισματα απ'την χιονισμενη Σοφια!!!!ξερω οτι ειμαι εκτος θεματος αλλα ηθελα να πω ενα γεια στους συναγωνιστες εδω,,,,,απλα πεθυμησα λιγο "ανατολικο μπλοκ".........κανω προπονηση για την Πατταγια αφου σε λιγοτερο απο μηνα θα ειμαι εκει!!!
Ζαν,Κοναν εσεις εισαστε ετοιμοι για Παταγια??Προπονεισται καθολου??? :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

και μην αρχισε την διαμαχη ποιες ειναι καλυτερες...και οι 2 "φυλες" εχουν την χαρη τους!!!!!

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
το πλοιάριο είναι μούφα, κάτι παλαιολιθικά που πάνε πάνω κάτω σε τρεις ώρες, σε ταϊζουν τουριστικά ταϊλανδική κουζίνα, δεν το προτείνω, αν και ξέρω ότι ακούγεται συναρπαστικό.
Μην είσαι τόσο απόλυτος. ΔΕΝ είναι όλα μούφα. Προφανώς εννοείς αυτά που κάνουν οργανωμένες κρουαζίερες στον Τσάο Πράγια. Αυτά ναι δεν αξίζουν. Μπορείς όμως να πάρεις το καραβάκι της γραμμής (πάμφτηνα και βολικά γιατί αποφεύγεις την κίνηση στην πόλη) ή να νοικιάσεις  με την παρέα σου και να πας όπου θες στο ποτάμι. Μια περιήγηση στα κλονγκς (κανάλια) του ποταμού είναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ εμπειρία. Θα δείτε μια άλλη ΒΚΚ .

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Μην είσαι τόσο απόλυτος. ΔΕΝ είναι όλα μούφα. Προφανώς εννοείς αυτά που κάνουν οργανωμένες κρουαζίερες στον Τσάο Πράγια. Αυτά ναι δεν αξίζουν. Μπορείς όμως να πάρεις το καραβάκι της γραμμής (πάμφτηνα και βολικά γιατί αποφεύγεις την κίνηση στην πόλη) ή να νοικιάσεις  με την παρέα σου και να πας όπου θες στο ποτάμι. Μια περιήγηση στα κλονγκς (κανάλια) του ποταμού είναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ εμπειρία. Θα δείτε μια άλλη ΒΚΚ .

Μήπως μπορείς να μου πεις πως και απο που μπορείς να πάρεις το καραβάκι της γραμμής? Και πως νοικιάζεις?

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246

Αποσπάσματα απο το άρθρο....

These bars charge a “bar fine” to the customer and let the employee leave for the night or a “short time” usually about two to three hours. It is suspected that many of these rendezvous are sexually related, police said

Μπα, μην ανησυχείτε. Απλές υποψίες έχουν...Δεν ξέρουν τπτ... :)

Κeep in mind, Thais are pretty easy to find compared to foreigners, Thais have a mandatory National ID Card and associated number with a microchip of their history on the card

Στην χειρότερη πλαστογραφήστε μία ταυτότητα που να δείχνετε Ταϊλανδός.. Δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τους ξένους έτσι!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Έχουν αίσθηση του χιούμορ, δεν μπορώ να πω  :2funny: :2funny: :2funny:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16

φαντομα τι προβλεπεις οτι θα γινει?

αν γινει κατι τετοιο θα σβυσει η πατταγια. κανενας τουριστας δεν θα παταει.
ολοι θα τρεχουν μετα φιλιπινες, καμποδια.

fisarmonikas

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΧΑΙρετισματα απ'την χιονισμενη Σοφια!!!!ξερω οτι ειμαι εκτος θεματος αλλα ηθελα να πω ενα γεια στους συναγωνιστες εδω,,,,,απλα πεθυμησα λιγο "ανατολικο μπλοκ".........κανω προπονηση για την Πατταγια αφου σε λιγοτερο απο μηνα θα ειμαι εκει!!!
Ζαν,Κοναν εσεις εισαστε ετοιμοι για Παταγια??Προπονεισται καθολου??? :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

και μην αρχισε την διαμαχη ποιες ειναι καλυτερες...και οι 2 "φυλες" εχουν την χαρη τους!!!!!

Γιάσου Λάκη καλά να περνάς στην Βουλγαρία.
Όταν γυρίσεις πάρε τηλ. να τα πούμε.

fisarmonikas

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0

fisarmonikas

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0

zan μην ανησυχείς την κότα (Pattaya) που γενάει χρυσά αυγά
δεν την σφάζουν ποτέ.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δεν πειράζει ρε μάγκες πάλι θα κατεβαίνουμε για την υπέροχη παραλία και τον καθαρό αέρα της Πατάγιας... :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μήπως μπορείς να μου πεις πως και απο που μπορείς να πάρεις το καραβάκι της γραμμής? Και πως νοικιάζεις?
Φιλε Μανο μην τρελενεσαι απο τωρα . Διαβασε οσο μπορεις περισσοτερο και θα βρεις απαντησεις στα περισσοτερα ερωτηματα σου. Τουλαχιστον στα πιο ουσιωδη. Τα αλλα που ειναι δευτερευουσας σημασιας θα τα ανακαλυψεις και μονος σου. Στο λεω αυτο γιατι και εγω θα παω ΒΚΚ τον αλλο μηνα και εκανα την μαλακια και εβγαλα εισητηρια 6 μηνες πριν οποτε και εγω σε καποια φαση κοντευα να τρελαθω. Βεβαια προσπαθουσα να διαβαζω οσα μπορουσα περισσοτερα και να ρωταω οσο το δυνατον λιγοτερα για να μην γινω σαν τον Γιαννη τον 666 που τον ειχαν παρει στο ψιλο και αυτος απο αντιδραση κοντευε να γαμησει το θρεντ.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Πολύ απλό σύντροφε.  Η αφετηρία είναι στην Γέφυρα Ταξιμ (τερματικός σταθμός του μετρό), αλλά μπορείς να το πάρεις από οποιοδήποτε Pier (αποβάθρα) κατά μήκος του ποταμού.
Εκεί θα βρείς και ενοικιαζόμενα πλοιάρια για όλα τα βαλάντια και μπορείς να κανονίσεις εσυ τη διαδρομή σου.
Τα καραβάκι είναι ένα άνετο, γρήγορο και διασκεδαστικό μέσο για να κινσίσαι στην πολη αποφεύγοντας το μποτιλιάρισμα.

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Το θεμα ειναι το εξης, θελουν να προστατευσουν τους ντοπιους επιχειρηματιες απο
τον μεγαλο ανταγωνισμο που δεχονται απο τους ξενους owners/managers και οι οποιοι
κατεχουν ενα μεγαλο κομματι της πιτας που λεγεται sex show and business.
Κατα ταλλα οι ντισκο οπως Marine/Tonys οπου οι ιδιοκτητες ειναι Ται, τωρα αρχιζουν και τριβουν τα χερια τους και αποτι θυμαμαι εδω και πολλα χρονια ποτε δεν εχει κανει ντου
η αστυνομια σε αυτους.
Μην ξεχναμε εξαλλου οτι ο Τονι ειναι απο τους πιο ευπορους Ταιλανδους και διολου απιθανο να εχει βαλλει δακτυλακι στην υποθεση.
Λοιπον να μην ανησυχουν τα παιδια γιατι ολο και κατι θα βρουν.

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Δεν πειράζει ρε μάγκες πάλι θα κατεβαίνουμε για την υπέροχη παραλία και τον καθαρό αέρα της Πατάγιας... :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:   :2funny:   :2funny:   :2funny:   :2funny:
Λοιπον ενα πραμα μονο δεν εχω κανει εδω, να σβερκοσω τον ντραμιστα στη Lucifer,
ρε φιλε τι σβερκος ειναι αυτος.
Κατα ταλλα ειναι καλο παληκαρι, χτες ηρθε στην παρεα μας με κατι μεγαλοκοπελλες απο αυτες τις παπιες ξερεις... εχει παει και Σαντορινη παλαιοτερα.
Εδωσα μια παραγγελια τη Lady Gaga, αλλα το σφαξανε. :headbang:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Λοιπον να μην ανησυχουν τα παιδια γιατι ολο και κατι θα βρουν.
εγω περιμενα να ξυπνησω το πρωι και να εχουν γραξει 20 σελιδες με σχολια του στυλ  "πωπω καταστροφη που μας βρηκε", "αισχος", "και τωρα τι κανουμε?" κτλ 
τιποτα απο ολα αυτα σκετη απογοητευση  :2funny:
μαλλον η Παταγια δεν εχει τοσους οπαδους οσο νομιζα

business as usual
αλλα ποτε δεν ξερεις αφου καταφεραν να κλεισουν το αεροδρομιο τους για 1 βδομαδα εγω ολα τα περιμενω...τα crackdowns εχουν γινει της μοδας τα τελευταια χρονια τα περισσοτερα βεβαια ειναι για τα ματια του κοσμου
για ενα παντως ειμαι σιγουρος, τα ται στεκια που δεν ενοχλουν το μεσο Ταυλανδο τοσο πολυ δεν προκειται να τα αγγιξουν

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Φιλε Μανο μην τρελενεσαι απο τωρα . Διαβασε οσο μπορεις περισσοτερο και θα βρεις απαντησεις στα περισσοτερα ερωτηματα σου. Τουλαχιστον στα πιο ουσιωδη. Τα αλλα που ειναι δευτερευουσας σημασιας θα τα ανακαλυψεις και μονος σου. Στο λεω αυτο γιατι και εγω θα παω ΒΚΚ τον αλλο μηνα και εκανα την μαλακια και εβγαλα εισητηρια 6 μηνες πριν οποτε και εγω σε καποια φαση κοντευα να τρελαθω. Βεβαια προσπαθουσα να διαβαζω οσα μπορουσα περισσοτερα και να ρωταω οσο το δυνατον λιγοτερα για να μην γινω σαν τον Γιαννη τον 666 που τον ειχαν παρει στο ψιλο και αυτος απο αντιδραση κοντευε να γαμησει το θρεντ.

Παραδέχομαι ότι ως επί το πλείστον έχεις δίκιο. Όντως έχω τρελαθεί... Απλά αυτή την στιγμή όσο και αν φαίνεται περίεργο, αυτό το thread με συγκρατεί στο να μην τα πάρω στο κρανίο και να μην αρχίσω να κάνω ταρζανιές στην προσωπική μου ζωή. Και πιο συγκεκριμένα με συγκρατεί το όνειρο της Ταϊλάνδης. Και δεν αναφέρομαι μόνο στο κομμάτι του sex αλλά στην όλη φιλοσοφία και πολιτισμό τους.
Κάμποσες σελίδες πριν ο fantomas έλεγε ότι έχει βαρεθεί να λένε όλοι ότι θα πάνε να γίνουν  expatriate στην Ται, αλλά τελικά κανείς δεν το αποφασίζει. Έχω την εντύπωση ότι από αυτά που διάβασα αυτός που έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να το αποφασίσει πραγματικά είμαι εγώ…. Ευρώπη και Αμερική ξέρω τι παίζει και θα μπορούσα να πάω να ζήσω άνετα εκεί. Ταϊλάνδη δεν ξέρω όμως. Το ταξίδι μου εκεί αυτό τον σκοπό έχει. Να δω αν το όνειρο είναι πραγματικό.
Όποτε κάποιες φορές γίνομαι σπαστικός αλλά συγχωρέστε με ή μην μου δίνεται σημασία. Και να με πάρετε στο ψιλό όπως τον εξαποδό (john666) δεν πειράζει.. Χαβαλές να γίνεται. Πειράγματα από άτομα που ξέρω ιστορίες και σκέψεις τους - που πιθανόν ελάχιστα άτομα στον άμεσο κοινωνικό τους περίγυρο τα γνωρίζουν - και πάνω στα post και τα pm τους είναι σμιλευμένο το όνειρό μου, είναι καλοδεχούμενα. Και βέβαια επ ουδενί δεν πρόκειται να γαμήσω το thread. Έχω γαμήσει την ζωή μου. Μου φτάνει. 

Επίσης ταπεινά αναφέρω ότι τελείωσα το πρώτο διάβασμα του thread. Ξαναξεκινάω από την αρχή…. :headbang2:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246

εγω περιμενα να ξυπνησω το πρωι και να εχουν γραξει 20 σελιδες με σχολια του στυλ  "πωπω καταστροφη που μας βρηκε", "αισχος", "και τωρα τι κανουμε?" κτλ 
τιποτα απο ολα αυτα σκετη απογοητευση  :2funny:
μαλλον η Παταγια δεν εχει τοσους οπαδους οσο νομιζα

E όχι. Αδικείς τον djzan..... :)

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
εσυ τρομαξες λιγουλακι?
για να πω του στραβου το δικιο με ελουσε προς στιγμη κρυος ιδρωτας
εχει γουστο σκεφτηκα να σπασει ο διαολος το ποδαρι του και να γινει κατι τετοιο και να πλακωσει μετα ολος ο εκλεκτος κοσμος της Παταγιας εκει που εχω σκοπο να συνταξιοδοτηθω   :headbang: :headbang:
εσυ ανησυχησες λιγουλακι μπας και δεν ξαναζησεις τις παλιες δοξες?

E όχι. Αδικείς τον djzan..... :)
pardon?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom