Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
τζαμπα περιμενεις γειτονα αλλα νεα δεν προκειται να διαβασεις εδω μεσα...εδω λεμε μονο τα ευχαριστα   :rolleyes:
τι καιρο εχει εκει στο ψαροχωρι? εδω πιασαν παλι τα κρυα, σημερα εβρεχε ΒΚΚ
Λοιπον εδω στα νοτια προαστια γειτονα ψιλοβρεξε και την εβγαλα μπαλκονι.
Νεα αποδω μια απτα ιδια, αμα υπαρχει ορεξη παμε και ριχνουμε καμια ζειμπεκια στη
Marine/iso.
Με στεναχωρει αυτο το κωλομπατ που πεφτει, να δουμε που θα παει.

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
:offtopic:  :2funny::2funny: Καλές είναι και στις δύο περιπτώσεις, αλλά για γαμήσι μόνο...... :fuck1:

ΤΗΧ.

Αν και δεν μου λύθηκε η απορία διότι απότι καταλαβαίνω μιλάμε για τελείως διαφορετικά κλίματα. Εκεί πρέπει να είναι ο συνδυασμός υγρασίας με ζέστης που σε στέλνει αδιάβαστο, κάτι που δεν συμβαίνει ιδιαίτερα στην Ελλάδα. Γι αυτό έφερα ως παράδειγμα την Ν.Υ. και δεν ζήτησα να συγκρίνετε με την Ελλάδα. Για να καταλάβεις τι εννοώ, το 40 της Ελλάδας αντέχετε πολύ άνετα σε σύγκριση με το 32 της Βόρειας Αγγλίας..Είχα κοντέψει να πάθω αποπληξία και μιλάμε είμαι Χανιώτης που έχω φάει τα 42άρια, με ζεστά κύματα αέρα 7 και 8 μποφόρ που έρχονται από την Αφρική, με το κουτάλι. Πάλι αυτό δεν νομίζω να μπορεί να συγκριθεί με Ται 

Κοιτα να δεις, επειδη NY ημουν και γω καποτε με τις ιδιες θερμοκρασιες δηλ. 40 εκει
υποφερεται, εδω 40 σχολασες.
Τωρα το κρυο Ελλαδα ας πουμε μηδεν υποφερεται, η ιδια θερμ. NY κακαροσες.
Πιστευω οτι τα ξερεις.
Εδω ημουν Απριλη καποτε με 36 και εκοψα τις φλεβες μου.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ακου μανθο,
εκει νομιζουν πως ειναι μπουρδελο αλλα δεν ειναι, εκει δεν θα βρεις ανηλικες να κανουν κοπανα και να πηδιουνται στα χχχ οπως στην ελλαδα,οι ανηλικες εκει ειναι "αποκλεισμενες" απο παντου, δεν τις βαζουν πουθενα χωρις συνοδεια, στην ελλαδα εχεις δει ανηλικες με τη μαμα τους στη ντισκο?  εγω ποτε,
ειδικα στα τουριστικα μερη πατταγια πουκετ κλπ.
εκδιδουν ανηλικες με τροπο, αλλα με τη συνοδεια της μαμας.
οι τουριστες δεν πλησιαζουν γιατι ξερουν οτι ανηλικα και ναρκωτικα τιμωρουνται σκληρα,
οσο για τις πλαστες ταυτοτητες παιζουν αλλα νομιζω οι πιτσιρικες κανουν μπαμ, οταν λεμε οτι δεν καταλαβαινεις ηλικιες λογω μικρου σωματοτυπου σημαινει οτι η τριανταρα δειχνει 25, η σαρανταρα 3ο κτλ, αν εχεις αμφιβολια αστην.
ΚΑΝΟΝΑΣ, να μενεις σε μεγαλα οργανωμενα ξενοδοχεια, εκει τσεκαρουν καλα και εχεις σε μεγαλο βαθμο το κεφαλι σου ησυχο απο καθε αποψη

ioannis226

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
0
Συναδελφοι γεια σας
προκειται να παω Παταγια τον Απριλη για πρωτη φορα. Επειδη θα κλεισω πακετο με επιλογη ξενοδοχειου (ειδα οτι ειναι αρκετα πιο φθηνο απο το να κλεισει κανεις μονος του), ηθελα να ρωτησω αν ολα τα ξενοδοχεια επιτρεπουν να μπασεις τη γκομενα μεσα ή κανουν τσιριτσατζουλες.

thnx

Γιαννης

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
Ποσο δικιο εχεις...Ειδικα για τις ζαρωμενες κοιλιες...!!!
Αν δεν εχει γυμνασμενους κοιλιακους και βυζι τσιμεντο,εστω και "υποτυπωδους μεγεθους",τρωει αμεσως ΑΚΥΡΟ...
Σκέφτηκες ομως μηπως κανει και αυτη το ιδιο με εσένα ????
Εχω δει ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ φορες να τρώνε άκυρο οι πελάτες από που***ες λόγω της εμφάνισής τους.... Ειδικα σε καποιες που ειναι πολυτελείας και ΔΕΝ τις νοιάζουν μόνο τα λεφτά.... :s&m_3:

kaligoulas1

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Συναδελφοι γεια σας
προκειται να παω Παταγια τον Απριλη για πρωτη φορα. Επειδη θα κλεισω πακετο με επιλογη ξενοδοχειου (ειδα οτι ειναι αρκετα πιο φθηνο απο το να κλεισει κανεις μονος του), ηθελα να ρωτησω αν ολα τα ξενοδοχεια επιτρεπουν να μπασεις τη γκομενα μεσα ή κανουν τσιριτσατζουλες.

thnx

Γιαννης

Ενοείται πως όχι όλα τα ξενοδοχεία!Σε κάποια πληρώνεις αλλα εσυ θα κοιτάξεις να έχει ''join free''.Αυτό θα το διαπιστώσεις με δύο τρόπους πρώτον (για να ξεμπερδευεις) θα στειλεις email και θα το ρωτήσεις και ο δεύτερος θα διαβάσεις τα σχόλια των πελατών μήπως και το γράφει κάποιος. Αφού αποφασίσεις ποιο ή ποια ξενοδοχεία θες, τα κανεις αυτά.

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
:offtopic:  :2funny::2funny: Καλές είναι και στις δύο περιπτώσεις, αλλά για γαμήσι μόνο...... :fuck1:

ΤΗΧ.

Αν και δεν μου λύθηκε η απορία διότι απότι καταλαβαίνω μιλάμε για τελείως διαφορετικά κλίματα. Εκεί πρέπει να είναι ο συνδυασμός υγρασίας με ζέστης που σε στέλνει αδιάβαστο, κάτι που δεν συμβαίνει ιδιαίτερα στην Ελλάδα. Γι αυτό έφερα ως παράδειγμα την Ν.Υ. και δεν ζήτησα να συγκρίνετε με την Ελλάδα. Για να καταλάβεις τι εννοώ, το 40 της Ελλάδας αντέχετε πολύ άνετα σε σύγκριση με το 32 της Βόρειας Αγγλίας..Είχα κοντέψει να πάθω αποπληξία και μιλάμε είμαι Χανιώτης που έχω φάει τα 42άρια, με ζεστά κύματα αέρα 7 και 8 μποφόρ που έρχονται από την Αφρική, με το κουτάλι. Πάλι αυτό δεν νομίζω να μπορεί να συγκριθεί με Ται 

Ειχα παει καλοκαιρι νεα υορκη και ακόμα κολλάω από την υγρασια.πραγματικά απόρησα πως μπορεσε και εγινε κατοικισιμη απο 10.000.000 μεταναστες αυτη η πολη

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Ισως να γινω λιγο κουραστικος, αλλα σε μερικα πραγματα πρεπει να συγκεκριμμενολογουμε απο την αρχη, για να τα μαθαινουμε σωστα. Οτι εχω μαθει σωστα, ποτε δεν το εχω μετανοιωσει. Κατ αρχας, ο ορισμος ''join free'' δεν υπαρχει. Το νταβατζιλικι που πληρωνεις στο ξενοδοχειο για να παρεις στο δωματιο την κοπελλα λεγεται joiner fee, και οχι joiner free. Και εδω μπορουν να προκυψουν παρεξηγησεις... Αν καποιος στειλει μαιλ και ρωτησει αν το ξενοδοχειο εχει ''join free'' (joiner fee), και το ξενοδοχειο του απαντησει ''ναι'', το μονο που δεν θα σημαινει αυτο, θα ειναι οτι δεν πρεπει να πληρωσει για την κοπελλα. Το ξενοδοχειο του εχει απαντησει οτι εχει την παγια χρεωση για την κοπελλα με το ''ναι''. Το ξενοδοχειο, δεν χρεωνει για την κοπελλα, αν δεν εχει το joiner fee. Για να παρεις την σωστη απαντηση, πρεπει να κανεις και την σωστη ερωτηση. Προς αποφυγη οποιονδηποτε παρεξηγησεων...

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Εμενα να δεις...Σημερα επεσε στη χαμηλοτερη τιμη του τελευταιου 6 μηνου...
Να δεις και το αλλο σεναριο που κυκλοφορει, που λεει για ανατιμηση.
Ε τοτε με βλεπω να κανω παρεα του Τακσιν στην Καμποτζη. :headbang:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
αχχχ παιδια τι παθαμε βραδιατικα...

μπηκα στο pattaya addicts και εχει ποσταρει ενας τυπος πολλες φωτογραφιες απο ws με γκομενες. τραβηγμενες τον δεκεμβριο.
σε μια απο αυτες ειναι ενα κουκλακι που γνωρισα στο insomnia. εκει που εκοβα βολτες μεσα στο club την βλεπω μου χαμογελαει και μου λεει: i know you, your name is john.  :S με κουφανε η γκομενα. την ρωτησα που ξερει τ'ονομα μου, μου εξηγησε αλλα δεν καταλαβα απολυτως τιποτα γιατι ειχε πολυ ενταση. ηθελα να την παρω μαζι μου αλλα ειχε περιοδο  :headbang:
εβαλα το χερι μου κατω απο το φορεμα της και οντως ειχε σερβιετα. δουλευει σ'ενα gogo bar στην ws σαν showgirl και πηγα 1-2 φορες να την δω. δυστηχως την γνωρισα τις τελευταιες 2-3 μερες και ετσι δεν προλαβα να την μαμησω. ενα βραδυ με ειδε στο insomnia με αλλη γκομενα και ερχοταν συνεχεια και με τσιμπουσε. της εστειλα μηνυμα με το ελληνικο μου νουμερο και δεν εχει σταματησει να με παιρνει τηλ. και να μου στελνει μηνυματα. με παιρνει 2-3 ωρα το βραδυ την ωρα που δουλευω και δεν μπορω να της μιλησω. εχει φαει μεγαλο κολημα... που να την μαμουσα κιολας.
παντως ειναι μια φατσουλα ολο γλυκα και συνεχεια χαμογελαστη! που να δειτε και το show που κανει. τρελλη καυλααααα!!!
αυτη με τα μαυρα μαλλια ειναι!

Συνημμένα

• post-24021-126412867466.jpg
    post-24021-126412867466.jpg
    70,8 KB · Εμφανίσεις: 29

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Mια που λέγατε για joiner fee σε ξενοδοχεία έστειλα mail στο LK Royal Suite στην Πατάγια για αυτό ακριβός το λόγο
και μου απαντήσανε σήμερα ότι από καιρό σε καιρό μπορεί να υπάρχει χρέωση σε φιλοξενούμενο από 300 baht τη βραδιά το άτομο, βέβαια είχα κάνει έρευνα ποιο πριν σε pattaya-addicts και agoda σχετικά με κριτικές για αυτό το ξενοδοχείο αλλά και γενικά για όλα τα LK (που με ενδιαφέρουν) ξενοδοχεία στη Πατάγια ότι όλα είναι guest friendly
Μου αρέσει αυτό το ξενοδοχείο γιατί είναι κοντά στη δράση περιλαμβάνει στην τιμή πρωινό και όλα αυτά για σουίτα 80 τμ με τζακούζι στο δωμάτιο με 44 ούρια τη βραδιά, δεν ξέρω αν κάποιος συναγωνιστής έχει τιμήσει το εν λόγο ξενοδοχείο ή τα άλλα LK για να πει την γνώμη του αλλά κατά πάσα πιθανότητα κλείνω αυτό και στην BKK είμαι για το president solitare hotel
που επίσης έχω διαβάσει ότι είναι guest friendly αλλά θα το επιβεβαιώσω στέλνοντας και σε αυτούς mail

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Mια που λέγατε για joiner fee σε ξενοδοχεία έστειλα mail στο LK Royal Suite στην Πατάγια για αυτό ακριβός το λόγο
και μου απαντήσανε σήμερα ότι από καιρό σε καιρό μπορεί να υπάρχει χρέωση σε φιλοξενούμενο από 300 baht τη βραδιά το άτομο, βέβαια είχα κάνει έρευνα ποιο πριν σε pattaya-addicts και agoda σχετικά με κριτικές για αυτό το ξενοδοχείο αλλά και γενικά για όλα τα LK (που με ενδιαφέρουν) ξενοδοχεία στη Πατάγια ότι όλα είναι guest friendly
Μου αρέσει αυτό το ξενοδοχείο γιατί είναι κοντά στη δράση περιλαμβάνει στην τιμή πρωινό και όλα αυτά για σουίτα 80 τμ με τζακούζι στο δωμάτιο με 44 ούρια τη βραδιά, δεν ξέρω αν κάποιος συναγωνιστής έχει τιμήσει το εν λόγο ξενοδοχείο ή τα άλλα LK για να πει την γνώμη του αλλά κατά πάσα πιθανότητα κλείνω αυτό και στην BKK είμαι για το president solitare hotel
που επίσης έχω διαβάσει ότι είναι guest friendly αλλά θα το επιβεβαιώσω στέλνοντας και σε αυτούς mail

Καλημέρα. Καταρχάς ότι γράφω παρακάτω είναι από ψακτική και όχι από εμπειρία αφού δεν έχω πάει Ταϊλάνδη.

Φίλε μου από πληροφορίες που πήρα από παλιότερα μέρη για το Preident Solitaire μαζεύει κυρίως Άραβες. Για μένα δεν είναι πρόβλημα, αλλά σε αρκετούς από εδώ μέσα είναι…Οπότε απλά στο αναφέρω. Επίσης απ ότι καταλαβαίνω κινούμαστε στα ίδια γούστα περίπου, οπότε για Πατάγια σου προτείνω να δεις και το four seasons place
( :offtopic:αυτό το site είχα βρει μόνο DJZAN, σε ευχαριστώ για το link του hotel, αλλά ρε φίλε μην ρίχνεις στην πυρά τον άλλο τόσο εύκολα)

Για Μπαγκόνγκ θα πρότεινα να δεις και τα παρακάτω

Σε αυτά τα (+ president) τρία έχω καταλήξει εγώ με την ψακτική μου στο Από κριτικές που διάβασα στο τα παραπάνω είναι αρκετά καλά…

Άντε πήγαινε να μου πεις και μένα  :)!!!!!

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Ειχα παει καλοκαιρι νεα υορκη και ακόμα κολλάω από την υγρασια.πραγματικά απόρησα πως μπορεσε και εγινε κατοικισιμη απο 10.000.000 μεταναστες αυτη η πολη

Γι αυτό ρώτησα για NY. Απότι έχω διαβάσει πρέπει να μοιάζουν αρκετά στο κλίμα και ήθελα να δω αν ισχύει αυτό. Αν ισχύει όλα είναι οκ. Δεν με ενόχλησε καθόλου το κλίμα που έχει η ΝΥ οπότε υποθέτω ούτε το κλίμα στην Ται θα με ενοχλήσει. Απλά ήθελα μια επιβεβαίωση από κάποιον που έχει εμπειρία και στα δύο κλίματα..

pyrosvesths22

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Να δεις και το αλλο σεναριο που κυκλοφορει, που λεει για ανατιμηση.
Ε τοτε με βλεπω να κανω παρεα του Τακσιν στην Καμποτζη. :headbang:

Παιδιά μη φοβάστε. Αν θες μπορείς να εξασφαλίσεις σταθερή ισοτιμία Ευρω-μπατ. Αυτό γίνεται μέσω Hedging που κάνουν οι τράπεζες, και αξίζει μόνο αν είσαι μόνιμος κάτοικος ή αν σκοπεύεις να πας για μεγάλο χρονικό διάστημα και να αλλάξεις πολλά ευρώ σε μπατ.
Η διαδικασία δεν είναι εύκολη, όμως εαν πιστέυεις ότι το μπατ θα ενισχυθεί κι άλλο και το ευρώ θα αξίζει λιγότερα μπατ, τότε πας στην τράπεζα και στο χρηματιστηριακό κομμάτι της ζητάς να αγοράσεις παράγωγα του Μπατ έναντι του ευρώ. Άμα θέλετε μπορώ να γράψω κι άλλα για το πως δουλεύει το παράγωγο, αλλά δεν θέλω να γίνομαι κουραστικός. Πρέπει επιπλέον να βρούμε και μια τράπεζα στην Ταϊλάνδη που να πουλάει τέτοια προϊόντα. Πάντως μπορείς να κλειδώσεις την ισοτιμία σου. Φυσικά αν το ευρώ ανέβει και πάει στα 55-60 μπατ το ευρώ, θα χάσεις έτσι, μη τα θεμε όλα δικά μας...

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Καλημέρα. Καταρχάς ότι γράφω παρακάτω είναι από ψακτική και όχι από εμπειρία αφού δεν έχω πάει Ταϊλάνδη.

Φίλε μου από πληροφορίες που πήρα από παλιότερα μέρη για το Preident Solitaire μαζεύει κυρίως Άραβες. Για μένα δεν είναι πρόβλημα, αλλά σε αρκετούς από εδώ μέσα είναι…Οπότε απλά στο αναφέρω. Επίσης απ ότι καταλαβαίνω κινούμαστε στα ίδια γούστα περίπου, οπότε για Πατάγια σου προτείνω να δεις και το four seasons place
( :offtopic:αυτό το site είχα βρει μόνο DJZAN, σε ευχαριστώ για το link του hotel, αλλά ρε φίλε μην ρίχνεις στην πυρά τον άλλο τόσο εύκολα)

Για Μπαγκόνγκ θα πρότεινα να δεις και τα παρακάτω

Σε αυτά τα (+ president) τρία έχω καταλήξει εγώ με την ψακτική μου στο Από κριτικές που διάβασα στο τα παραπάνω είναι αρκετά καλά…

Άντε πήγαινε να μου πεις και μένα  :)!!!!!

Kαλημέρα φίλε και από μένα πολύ καλά φαίνονται τα ξενοδοχεία που προτείνεις δεν ξέρω αν το έχεις ψάξει για το αν είναι guest friendly επίσης δες το Grant millennium shukumvit στην BKK που είχα μείνει στην προηγούμενη επίσκεψη στην BKK που είνα σίγουρα guest friendly κυριλάτο με ωραία αλλά ακριβή κουζίνα, παραγγέλνεις macdonalds, pizza hut κτλ αφού σου έχει καταλόγους με διάφορα τέτοια άνετα και για την εποχή που ψάχνεις είναι 50-60 euro τη μέρα χωρίς πρωινό και χωρίς τσάμπα internet βέβαια αλλά μπαίνοβγαίνεις όποτε θέλεις με κοριτσάκια χωρίς να σε ενοχλήσει κανένας εκτός και αν φορτώσεις πάνω από μιά κορασίδα που τους ζητάνε ταυτότητα και αυτό για δική σου προστασία και είναι και καμιά 50αριά μέτρα από το soicowboy τεσταρισμένο από μένα αυτό

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Παιδιά μη φοβάστε. Αν θες μπορείς να εξασφαλίσεις σταθερή ισοτιμία Ευρω-μπατ. Αυτό γίνεται μέσω Hedging που κάνουν οι τράπεζες, και αξίζει μόνο αν είσαι μόνιμος κάτοικος ή αν σκοπεύεις να πας για μεγάλο χρονικό διάστημα και να αλλάξεις πολλά ευρώ σε μπατ.
Η διαδικασία δεν είναι εύκολη, όμως εαν πιστέυεις ότι το μπατ θα ενισχυθεί κι άλλο και το ευρώ θα αξίζει λιγότερα μπατ, τότε πας στην τράπεζα και στο χρηματιστηριακό κομμάτι της ζητάς να αγοράσεις παράγωγα του Μπατ έναντι του ευρώ. Άμα θέλετε μπορώ να γράψω κι άλλα για το πως δουλεύει το παράγωγο, αλλά δεν θέλω να γίνομαι κουραστικός. Πρέπει επιπλέον να βρούμε και μια τράπεζα στην Ταϊλάνδη που να πουλάει τέτοια προϊόντα. Πάντως μπορείς να κλειδώσεις την ισοτιμία σου. Φυσικά αν το ευρώ ανέβει και πάει στα 55-60 μπατ το ευρώ, θα χάσεις έτσι, μη τα θεμε όλα δικά μας...

Ρε φίλε, χαραμίζεσαι στην πυροσβεστική  ...Τι exl κάνεις για την απόσβεση του ταξιδιού, τι τραπεζικά κόλπα μας λες, δεν πας καλύτερα να κάνεις καριέρα σαν τραπεζικός?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom