Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
ΚΑλησπέρα zan. Μήπως ξέρεις το four-seasons-place hotel στην Πατάγια?

εχεις φαει κοληματα με τα ξενοδοχεια. χαλαρωσε! δεν φευγεις τωρα, τον αυγουστο θα πας.
οπως εχω πει απειρες φορες, μπειτε στο pattaya-addicts και θα βρειτε πολλες πληροφοριες για παρα πολλα ξενοδοχεια.
διαβασε και στο agoda τις κριτικες που δινουν.
ψαξου και'συ λιγακι μην τα θελεις ολα ετοιμα. εμεις εδω οσο μπορουμε βοηθαμε. και για να βοηθησω λιγακι το four seasons ειναι μακρυα απο την πιατσα. τα υπολοιπα ψαξτα μονος. εχεις αφθονο χρονο!

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
εχεις φαει κοληματα με τα ξενοδοχεια. χαλαρωσε! δεν φευγεις τωρα, τον αυγουστο θα πας.
οπως εχω πει απειρες φορες, μπειτε στο pattaya-addicts και θα βρειτε πολλες πληροφοριες για παρα πολλα ξενοδοχεια.
διαβασε και στο agoda τις κριτικες που δινουν.
ψαξου και'συ λιγακι μην τα θελεις ολα ετοιμα. εμεις εδω οσο μπορουμε βοηθαμε. και για να βοηθησω λιγακι το four seasons ειναι μακρυα απο την πιατσα. τα υπολοιπα ψαξτα μονος. εχεις αφθονο χρονο!

Δεν διαφωνώ σε τπτ απότι λες. Απλά με το συγκεκριμένο έχω φάει κόλλημα, το έχω ψάξει, έχω δει κριτικές κλπ. Δεν έχει site όμως το γαμημένο. Και ρωτάω μήπως το ξέρει κανείς που έχει πάει κάτω. Και αν αξίζει να το παρακολουθω πως πάει στις τιμές και μόλις βρω καλύτερη τιμή να το κλείσω και ας είναι τώρα ... Το νερό μπήκε στο αυλάκι και δεν είμαι απο αυτούς που θα κατέβουν να αρχίσουν να ψάχνουν hotel.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δεν διαφωνώ σε τπτ απότι λες. Απλά με το συγκεκριμένο έχω φάει κόλλημα, το έχω ψάξει, έχω δει κριτικές κλπ. Δεν έχει site όμως το γαμημένο. Και ρωτάω μήπως το ξέρει κανείς που έχει πάει κάτω. Και αν αξίζει να το παρακολουθω πως πάει στις τιμές και μόλις βρω καλύτερη τιμή να το κλείσω και ας είναι τώρα ... Το νερό μπήκε στο αυλάκι και δεν είμαι απο αυτούς που θα κατέβουν να αρχίσουν να ψάχνουν hotel.

πως φαινετε οτι δεν εχεις ψαξει...
μπαινεις στο google γραφεις το ονομα του ξενοδοχειου και οριστε:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
πως φαινετε οτι δεν εχεις ψαξει...
μπαινεις στο google γραφεις το ονομα του ξενοδοχειου και οριστε:

Α καλά... :headbang:
Βαριά κουβέντα είπες, άδικη, αλλά απόλυτα δικαιολογημένη…
Όντος πρέπει να χαλαρώσω αφού έχω χάσει τον μπούσουλα όταν ψάχνω και δεν μπορώ να βρω κάτι τόσο απλό!!!! Και μακάρι να ήταν μόνο εδώ... Γαμώ την μαλακία μου γαμώ…. Σιγή ασυρμάτου σε αυτό το thread μέχρι να ηρεμήσω λιγάκι…

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ριξε μια ματια στο sun shine και στο fliper lodge και τα δυο soi 8 φτηνα και καλα και κοντα στο χαμο των soi 6-7

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
θα ερθει και εκεινη η μερα που θα φυγεις και θα κλαις με μαυρο δακρυ. θα σας παιρνει κανα μωρο τηλ. την ωρα που θα περιμενετε την πτηση σου και θα τρελενεστε

Μεγάλη αλήθεια είπες φίλε και ακόμα χειρότερα είναι όταν το προηγούμενο βράδυ έχεις το μωρό αγκαλιά στο κρεβάτι και κλαίει που φεύγεις την επομένη, και στο αεροδρόμιο όταν σε ακολουθεί πάλι κλαίει γιατί την αφήνεις και εσύ είσαι σκατά μέχρι να πατήσεις Ελλάδα και αφού πατήσεις δηλαδή πάλι σκατά είσαι
αααααααααχ άντε να περάσουν αυτές οι 50 γαμημένες να ξαναβρεθώ στο παράδεισο

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ευχαριστώ Hard19 περνάω πολύ καλά θα είμαι εδώ μέχρι 29 Ιαμουαρίου και κλείνει η δίμηνη περιοδεία στη χώρα των ονείρων, αχ πως περνάει ο καιρός οι μέρες λεπτά και οι ώρες δευτερόλεπτα,τα ξαναλέμε boy

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Όχι ρε φίλε. Δεν πας για λίγες μέρες κάτω. Πας για κάμποσες. Αλλιώς πήγαινε Γερμανία,  Άμστερντάμ, Βαρκελώνη κλπ και με τα ίδια λίγα λευτά που θα δώσεις θα περάσεις το ίδιο καλά και θα κάνεις τα ίδια πράγματα και ίσως για περισσότερες μέρες και με μουνάρες. Μόνο τιλάκ δεν θα βρείς..
Γερμανια,Αμστερνταμ,Βαρκελωνη,Πραγα και λοιπες Ευρωπαικες Σεξοπρωτευουσες,ειναι ακριβες για να επιδωθεις στο σπορ.
Τωρα οσον αφορα το θεμα,ποσες μερες πρεπει να εχεις για να αξιζει να πας Ταυλανδη,δεν υπαρχει κανονας...Προπερσι μου τη βαρεσε μεσα στο καταχειμωνο και κατεβηκα για 4 μερες...Μια χαρα περασα και δεν το μετανιωσα...
θα σας παιρνει κανα μωρο τηλ. την ωρα που θα περιμενετε την πτηση σου και θα τρελενεστε. με το που φτασετε στο σπιτακι σας το μυαλο σας θα ειναι συνεχεια εκει και θα κανετε σχεδια για το επομενο ταξιδι.
Τα "καψουριλικια" ειναι για το πρωτο..αντε δευτερο ταξιδι...Μετα συνηθιζεις και δε σου κανει αισθηση...
Κι εγω μετα το πρωτο και δευτερο ταξιδι ετσι ημουνα..."Αγαπουλης" του κερατα...
Απλα πρεπει να βαλετε τη "κοινη λογικη" να λειτουργησει...Η συντριπτικη πλειοψηφια των κοριτσιων αυτων,γαμανε εσας και το πορτοφολι σας...Μην τις αφηνετε να σας γαμανε και τη ψυχολογια...
ΠΑΜΕ-ΓΑΜΑΜΕ-ΓΥΡΝΑΜΕ...Και μολις μπαινουμε στο αεροπλανο,κλεινουμε μια και καλη το Ταυλανδεζικο καρτοκινητο και το ξανανοιγουμε στο επομενο ταξιδι...ΚΑΝΟΝΑΣ... ;)

manthos_kriti1

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
μια ερωτηση θελω να κανω σχετικα με το θεμα με τα ανηλικα, πιστευω αρκετα σοβαρη......αν πχ καποιος βρει μια κοπελα σε ενα κλαμπ πχ ινσομνια, η οποια ειναι ας πουμε μολις 15 χρονων ΑΛΛΑ ζηταει ταυτοτητα ο καποιος απο τη κοπελα και η ταυτοτητα λεει 20 γιατι ειναι ταυτοτητα της αδερφης της και μοιαζουνε......αυτος πιστευει οτι το κοριτσι ειναι 20....στο ξενοδοχειο τι γινεται? θα καταλαβει ο ρεσεπτιονιστ οτι δεν ειναι δικια της η ταυτοτητα να μην μπλεξει ο ανθρωπος χωρις να φταιει? επισης αν η κοπελα ειναι βαλμενη απο καπου να τη πεσει σε καποιο θυμα, εχοντας ψευτικη ταυτοτητα και μολις βγει απο το κλαμπ με το θυμα πριν παρουν το ταξι για το ξενοδοχειο να την πεσουν οι μπατσοι(οι οποιοι ειναι στο κολπο) και να του ζητανε τα κερατα του για να μη μπλεξει....πως προστατευεται το θυμα που νομιζει οτι η συνοδος του ειναι 20, με βαση τη ταυτοτητα που ειδε και δεν φταιει? τελος, στα κλαμπ δεν ελεγχονται οι ταυτοτητες, ετσι ωστε να ειμαστε σιγουροι οτι μπαινουν ανηλικες?

manthos_kriti1

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
ετσι ωστε να ειμαστε σιγουροι οτι ΔΕΝ μπαινουν ανηλικες?

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
ετσι ωστε να ειμαστε σιγουροι οτι ΔΕΝ μπαινουν ανηλικες?

Αυτο ειναι οντως ενα πολυ μεγαλο προβλημα, του οποιου την ευθυνη δεν την παιρνει ο ρεσεψιονιστ, και κανενας αλλος εκτος απο ΕΣΕΝΑ. Γι αυτο, δεν γαμαμε οριακες ηλικιες, και οταν κατι σου φαινεται παραξενο ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ. Εξαλλου οι 19αχρονες και 20αχρονες ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ το κρεββατι που κανουν οι 25-35 η και ακομη παραπανω. Εγω περισυ επαιρνα μια που ηταν ΦΩΤΙΑ στο γαμησι ετων 34αρων. Μια φορα που τσεκαρα την ταυτοτητα της ειδα οτι ηταν 44. Στον πουτσο μου, αφου με εκανε τουρμπο και της εριχνα τρια ΚΑΘΕ νυχτα. Μην ασχολεισαι με οριακες ηλικιες, μονο μπελαδες μπορεις να βρεις. Και αν πεσεις και σε κυκλωμα με ανηλικες/αστυνομους, δεν σε ξεπλενει ουτε ο Νιαγαρας. Ολα αυτα εχουνε συμβει, και καλο ειναι να μην συμβουν και σε κανεναν απο εδω μεσα.

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Αν σου φαίνεται πολύ νέα και δεν θες να το ρισκάρεις, βρες μια μεγαλύτερη.
Τόσο απλά.
Τα υπόλοιπα (εμένα) μου ακούγονται δικαιολογίες.

Και για να μην έχουμε αυταπάτες: 16χρονα και 17χρονα δουλεύουν στα gogo (αυτό το καλοκαίρι, για παράδειγμα, ήταν 3 στο Dollhouse της Bangkok) και ακόμη μικρότερα στην free lance  σκηνή.
Κι αν μένεις apartment και όχι κλασσικό ξενοδοχείο, κανείς δεν θα σου ζητήσει ταυτότητα για κανένα.
Αλλά ακόμα και σε κλασσικό ξενοδοχείο να μένεις, έχω φίλη που ήρθε ένα βράδυ (μετά τις 2) με την 14χρονη αδερφή της να δούμε ταινίες.
Είμαι 1000000% σίγουρος ότι αν ήθελα να βάλω χέρι στο 14χρονο έβαζα.
Τώρα, τι σκέφτηκαν στην ρεσεψιόν και την άφησαν ν' ανέβει, ή τι σκέφτηκαν στην ρεσεψιόν για μένα, άγνωστο.

Συμπέρασμα: Αν σου φαίνεται πολύ μικρό, ή παίρνεις την ευθύνη και το ρισκάρεις, ή πας λίγο παρακάτω και βρίσκεις κάτι άλλο. Αλλά η απόφαση είναι δική σου. Μην περιμένεις καμιά πόρτα και καμιά ρεσεψιόν να καθαρίσει για σένα.
Και το 17χρονο από το 20χρονο ξεχωρίζει 99 φορές στις 100.

ΕDIT Έγραψα τα ίδια με τον mathima solfez  :cheesy:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Καλά το ίδιο ζήτημα εδώ και δυο μέρες! και να πεις ότι δεν έχει ειπωθεί 100 φορές!

σε όποιο μέρος του κόσμου, όπως και να είναι τα μάτια, το χρώμα και η φάτσα των ανθρώπων, ένα 15χρονο από ένα 20χρονο, πρέπει να είσαι βλάκας για να μην τα ξεχωρίζεις!Αλλά επίσης πρέπει να είσαι πιο πολύ βλάκας για να σε δουλέψει τόσο!
εκτός κι αν είσαι και συ 18χρονος.....

όμως: όπως είπαν και όλοι οι "βετεράνοι" πιο πάνω, ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ!

θα πάτε στην άλλη άκρη του πλανήτη, θα διαλέξετε ανάμεσα σε χιλιάδες διαθέσημες γυναίκες, και θα πάτε να βρειτε το ανήλικο?
έλεος!

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
καλα ρε σολφεζ, πως την πατησες ετσι.

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Κώστα, σε μισώ ρε!
;)

Το ποιο τέλειο κωλαράκι το είχα δει σε παλιό post σου ήταν η εικόνα μιας Thai.
Όσο και αν έχω ψάξει δεν το έχω ξαναβρει!
:thumbsup:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τα "καψουριλικια" ειναι για το πρωτο..αντε δευτερο ταξιδι...Μετα συνηθιζεις και δε σου κανει αισθηση...
Κι εγω μετα το πρωτο και δευτερο ταξιδι ετσι ημουνα..."Αγαπουλης" του κερατα...
Απλα πρεπει να βαλετε τη "κοινη λογικη" να λειτουργησει...Η συντριπτικη πλειοψηφια των κοριτσιων αυτων,γαμανε εσας και το πορτοφολι σας...Μην τις αφηνετε να σας γαμανε και τη ψυχολογια...
ΠΑΜΕ-ΓΑΜΑΜΕ-ΓΥΡΝΑΜΕ...Και μολις μπαινουμε στο αεροπλανο,κλεινουμε μια και καλη το Ταυλανδεζικο καρτοκινητο και το ξανανοιγουμε στο επομενο ταξιδι...ΚΑΝΟΝΑΣ... ;)

πιπινο ευκολα το λες δυσκολα να το κανεις. δεν ειμαστε ολοι ιδιοι. δεν μπορεις να σκεφτεις λογικα.
παντα θα υπαρξει καποια που θα σε συγκινησει παραπανω και ενα μικρο δακρυ η μια μελαγχολια θα πεσει την ωρα που πας πισω στο αεροδρομιο. αλλα και παλι δεν ειναι αναγκη να δακρυσεις για καποια συγκεκριμενη αλλα γενικα επειδη περασες πολυ ωραια και γυριζεις πισω στην σκληρη πραγματικοτητα και συνεχιζεις την ιδια καθημερινη ρουτινα.  :'(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom