pyrosvesths22
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ο Άλαν είναι ο Μάκης? Χεχεχε...
όχι. ο άλαν που λέμε έχει νικ alandallon, Θεσ/νίκη! (και δεν τον λένε Μάκη) ;)Ο Άλαν είναι ο Μάκης? Χεχεχε...
Κατ' αρχας ειναι πολυ δυσκολο να μαντεψεις την ηλικια των Ταυλανδεζων,λογω του οτι συνηθως ειναι μικροκαμωμενες και μικροδειχνουν.Στον καθενα ομως μπορει να συμβει,να του τη "πεσει" μια ανηλικη που δεν εχει κλεισει ακομα τα 18.
Γι αυτο βασικος κανονας ειναι οταν παιρνουμε τη κοπελα στο ξενοδοχειο ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να αφησει τη ταυτοτητα στη ρεσεψιον.Αυτοι ελεγχουν την ηλικια και εαν ειναι ανηλικη δεν την αφηνουν να ανεβει.Αυτο μας προφυλασει και απο χιλιες αλλες κακοτοπιες μιας και κρατανε τα στοιχεια τους για παν ενδεχομενο.
Τωρα ολες οι αλλες ΗΘΙΚΟΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ περι δηθεν "ανωμαλιας" και "αρρωστιας",μου προκαλουν "τον γελωτα"...Λες και γραφουμε σε φορουμ του σαιτ της Αποστολικης Διακονιας της Ελλαδας...ΣΤΟ BOURDELA.TV γραφουμε,για οσους δεν το εχουν παρει χαμπαρι...Και δε συζηταμε για το πως μπολιαζουν τις τριανταφυλλιες,ουτε για τη σωτηρια της χελωνας καρετα-καρετα..Για γαμησια,πουτανες,χυσιματα και παρτουζες μιλαμε...
Και ο ορος "ανωμαλια" ειναι σχετικος...Αλλωστε ολοι ανωμαλοι,μουνοδουλοι και σεξομανης ειμαστε...Παμε εκει για να γαμησουμε οχι για να μαζεψουμε πεταλουδες...
Για εμενα αλλωστε ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΔΕΝ ειναι αυτος που παει με ενα 17χρονο,αλλα αυτος που γαμαει πατσαβουρες και επιδιδεται και σε αλλου ειδους βιτσια,οπως να γαμιεται με ατομα του ιδιου φυλλου..Με ladyboys δηλαδη και που εννιοτε μπορει να αλλαξει και ρολους "για την εμπειρια" και να βρεθει με καμμια ψωλη στο κωλο...
Αυτα..
ΤΕΛΟΣ..
Με συγχισατε βραδιατικα..
Κατ' αρχας ειναι πολυ δυσκολο να μαντεψεις την ηλικια των Ταυλανδεζων,λογω του οτι συνηθως ειναι μικροκαμωμενες και μικροδειχνουν.Στον καθενα ομως μπορει να συμβει,να του τη "πεσει" μια ανηλικη που δεν εχει κλεισει ακομα τα 18.
Γι αυτο βασικος κανονας ειναι οταν παιρνουμε τη κοπελα στο ξενοδοχειο ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να αφησει τη ταυτοτητα στη ρεσεψιον.Αυτοι ελεγχουν την ηλικια και εαν ειναι ανηλικη δεν την αφηνουν να ανεβει.Αυτο μας προφυλασει και απο χιλιες αλλες κακοτοπιες μιας και κρατανε τα στοιχεια τους για παν ενδεχομενο.
Τωρα ολες οι αλλες ΗΘΙΚΟΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ περι δηθεν "ανωμαλιας" και "αρρωστιας",μου προκαλουν "τον γελωτα"...Λες και γραφουμε σε φορουμ του σαιτ της Αποστολικης Διακονιας της Ελλαδας...ΣΤΟ BOURDELA.TV γραφουμε,για οσους δεν το εχουν παρει χαμπαρι...Και δε συζηταμε για το πως μπολιαζουν τις τριανταφυλλιες,ουτε για τη σωτηρια της χελωνας καρετα-καρετα..Για γαμησια,πουτανες,χυσιματα και παρτουζες μιλαμε...
Και ο ορος "ανωμαλια" ειναι σχετικος...Αλλωστε ολοι ανωμαλοι,μουνοδουλοι και σεξομανης ειμαστε...Παμε εκει για να γαμησουμε οχι για να μαζεψουμε πεταλουδες...
Για εμενα αλλωστε ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΔΕΝ ειναι αυτος που παει με ενα 17χρονο,αλλα αυτος που γαμαει πατσαβουρες και επιδιδεται και σε αλλου ειδους βιτσια,οπως να γαμιεται με ατομα του ιδιου φυλλου..Με ladyboys δηλαδη και που εννιοτε μπορει να αλλαξει και ρολους "για την εμπειρια" και να βρεθει με καμμια ψωλη στο κωλο...
Αυτα..
ΤΕΛΟΣ..
σωστοςςςΚατ' αρχας ειναι πολυ δυσκολο να μαντεψεις την ηλικια των Ταυλανδεζων,λογω του οτι συνηθως ειναι μικροκαμωμενες και μικροδειχνουν.Στον καθενα ομως μπορει να συμβει,να του τη "πεσει" μια ανηλικη που δεν εχει κλεισει ακομα τα 18.
Αυτα..
ΤΕΛΟΣ..
Και οταν λεω ανηλικες ενοο 17-17,5 .Αν ηταν να για 8-9 δεν θα το ανεφερα καν...εχει κανενας πετυχει η ακουσει κανενα σκηνικο με ανηλικες στην πατταγια ? αστυνομιες-φυλακες-προστημα και τετοια ?
προδότη! μετά τα Ται-μπουμπουκάκια, θα πας στις μπατζοβουλγάρες!
(καλά να περάσετε ρε! και προσοχή στον Άλαν-μη σε κάνει βουλγαρο-μολδαβό!)
[size=10pt]υ.γ.θα λείπω για κάνα μήνα ακόμα όπως το κόβω.δουλειά βλέπεις [/size]
Και οταν λεω ανηλικες ενοο 17-17,5 .Αν ηταν να για 8-9 δεν θα το ανεφερα καν...
Απλα θελω να αναφερω ενα σκηνικο γιατι βλεπω οτι καθημερινα ολο και περισσοτεροι δικοι μας πανε κατα εκει και θα επρεπε να το προσεξουν και αυτο.
Ενας φιλος πηρε απο το ινσομνια μια μερα ενα γκομενακι που ηταν 17 χρονων και ειχε πανω της την ταυτοτητα της αδερφη της που ηταν 21, και στο ινσομνια παντα εχει καμια 20 17χρονες...οταν πηγαμε στο χοτελ την καναμε φιλι στο φειςμπουκ και ειδαμε τελικα οτι ηταν 17 και κατι ... τοτε εκανα 2 τηλεφωνα για να αναφερω το σκηνικο σε 2 φιλους ( γιατι δεν μου ειχε ξανασυμβει και ουτε το ειχα διαβασει πουθενα ) και μου ειπαν και οι 2 να την διωξουμε αμεσως γιατι αναπασα στιγμη μπορει να μας καρφωσουν για 100 μπατ ...
Και γιαυτο ρωταω τους παλιους αν εζησαν κανενα τετοιο σκηνικο γιατι μου φανικε περιεργο να ειναι ΕΚΕΙ τοσο αυστηρα και δεν ρωτησα αν επιτρεπετε η οχι...
οσο για σενα χαρντ19 το οτι ειμαι ονλινε δεν σημαινει οτι καθομαι πανω απο το φορουμ ολοι την ωρα ,για να απαντησω σε σενα για τον αυγουστο σε ποιο χοτελ να πας και με τη ελικοπτερο, σαν να βλεπω κανενα αγωνα . τωρα για αυτα που μου εχωσες , δεν ξερω ποιος εισαι και τη τραβας και ουτε που με νοιαζει , οποτε κανω μοκο ...
"πατερα κατσε φρονιμα" σε Ταυλανδικη εκδοση με τον αδερφο στο ρολο του πατεραΕίδα σήμερα το The Elephant King.
Ταινία του 2006, γυρισμένη στο Chiang Mai.
Θέμα 2 αδέρφια.
Ο ένας ζεί νύχτες κραιπάλης στην Ταιλάνδη και πηγαίνει ο άλλος να τον μαζέψει.
Νομίζω ότι είναι η πιο "αληθοφανής¨ταινία σχετικά με τη νύχτα (και όχι μόνο) της Ταιλάνδης.
Δεν θα μείνει στην ιστορία του κινηματογράφου, αλλά δεν είναι κακή.
"πατερα κατσε φρονιμα" σε Ταυλανδικη εκδοση με τον αδερφο στο ρολο του πατερα
Και μία ερώτηση απο τις πιο σοβαρές που πρόκειται να κάνω αφού αφορά θέμα υγείας. Ξέρετε κάποιο καλο, καθαρό και ασφαλές μαγαζί για ταττού (όχι χένας - για κανονικό τατού)? ΒΚΚ θα προτιμούσα (πιο ασφαλές το κόβω)αλλά και Πατάγια. Τιμές που παίζουν γενικά?
καλησπερα μεσημεριατικα στην Ελλαδα?Καλησπέρα - τουλάχιστον για εδώ, Μπάγκόνγκ δεν ξέρω - Fantoma.
Μήπως ξέρεις να μου απαντήσεις?