james070
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
αφού διαβάσω όλο το thread…
καλά από χθες στην 950 σελ, δεν το τέλειωσες ακόμα?
άντε γρήγορα!από αύριο αρχίζει η εξεταστική.
αφού διαβάσω όλο το thread…
φαντομα που τραγουδουσες να'ρθουμε να σ'ακουσουμε!!!
[youtube=425,350]L1i2SkOVkjI[/video]
καλά από χθες στην 950 σελ, δεν το τέλειωσες ακόμα?
άντε γρήγορα!από αύριο αρχίζει η εξεταστική.
Εσύ μην μιλάς ...Γουστάρεις χοντρές...
εγω γουσταρω ταυλανδεζες μεταμφιεσμενες σε ελληνιδες ηθοποιους των 80ς!
βλ. ρενα παγκρατη!
Χωρίς πλάκα πάντως, εγώ θεωρώ ότι η γεματούλα που έδειξες είναι απο τις καλύτερες που έχω δει εδώ....Ειδικά αν κρίνεις με τις φώτο στο solfez
Φιλε μου
Σε διαβαζω απο την αρχη και κρατηθηκα μεχρι τωρα αλλα αμαν πια να την λες σε ολους επειδη πηγες μια φορα στη ζωη σου ΚΑΤΩ χωρις να ξερεις εαν θα ξαναπας.
Την ειπες στον F16 την λες στον πιπιν
εεε χαλαρωσε επιτελους και φχαριστησου την ζωουλα σου με τις χοντρες/αδυνατες ψηλες/κοντες που γουσταρεις, γουστο σου και καλα κανεις.
Μη μας πρηζεις τωρα και μην θελεις να μας βαλεις στο τριπακι του ποιος την εχει πιο μεγαλη να τη βγαλουμε να τη μετρησουμε.
Κοντολογης για να το πω απλα ΧΕΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ.
Παιδιά. έχει μείνει κανείς sto FOUR SEASONS PLACE, Central Pattaya 341/44 Moo 9, Soi Chalermprakiat 22? Ξέρετε αν είναι guest friendly? Είναι μακριά από την w/s?
εχει κανενας πετυχει η ακουσει κανενα σκηνικο με ανηλικες στην πατταγια ? αστυνομιες-φυλακες-προστημα και τετοια ?
Μην το κάνεις ούτε για αστείο, ΄πρώτον μπορεί να σε δώσουν, δεύτερον μπορεί να πέσεις σε κανένα μπλόκο και να βρεθείς στο εξπρες του μεσονυχτίου, τρίτον τις περισσότερες τις πουλούν οι μάνες τους, οπότε συμμετέχεις σε σωματεμπορία άρα τί απόλαυση μπορεί να έχει η ενοχή και τελευταίον έχει τόσες ωραίες του σπορ εκεί, τί να σου προσφέρει το άβγαλτο που μόνο τρόμο θα αισθάνεται;
>:εχει κανενας πετυχει η ακουσει κανενα σκηνικο με ανηλικες στην πατταγια ? αστυνομιες-φυλακες-προστημα και τετοια ?
>:
ΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΛΗ ΑΜΕΣΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μακρια απο εμας αυτα!!!!!!!!!!!και θα ειναι καλο να μην γινονται τετοιου ειδους ερωτησεις........
James,ηρθες????η ακομα λειπεις???Αντε να παμε για κανα ποτακι και να γνωρισεις και τα αλλα παιδια στο "στεκι".......Βεβαια,την Πεμπτη και την Παρασκευη μαζι με τον αλλαν(τον γνωστο)θα παμε Βουλγαρια........Ζητω ταπεινα συγνωμμη απ'τα κοριτσια της Ταυλανδης αλλα "πεθυμησα" και λιγο "ανατολικο μπλοκ".........Ωραιες και οι Ταυλανδες αλλα και το ανατολικο μπλοκ εχει και αυτο την χαρη του!!!Εξαλλου καποιος πρεπει να δοκιμαζει διαφορετικα φαγητα για μην παθει και τιποτα το "στομαχι του"!!!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-*