mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Εντάξει παιδιά δόθησαν οι απαντήσεις για το θέμα ανήλικα,ηρεμία τώρα και συνεχίζουμε με άλλα θέματα.
Η Πατόνγκ είναι σαν ένα σόι της Πατάγιας, όσοι θέλουν μόνο δράση Πατάγια χωρίς δεύτερεη σκέψη.Οι γκόμενες στο πρώτο Gogo της Bagla το παίζουνε high κάθονται μόνο πέντε λεπτά και το ποτό τους 180 μπατόπουλα.Επίσης ζητάνε 4000 λονγκ και τρία σορτ. Οι τιμές μπορεί να πέσουν με παζάρι, αλλά μουρμουρισμένο μουνί ξυνό γαμίσι. Μερικά άλλα Gogos έχουν αναβαθμιστεί αλλά μέσα χορεύουν βαρεμένα μπαζάκια. Επίσης πολλά καροτάκια στα γύρω beerbars. Η πίεση παντού είναι απίστευτη για να πάρεις δεύτερο ποτό ενώ ακόμα είσαι σχεδόν στη μέση.Στις Ντίσκο κυκλοφορούνε όλες οι τελειωμένες πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων.Η αποζημίωση σου εδώ είναι η παραλία και οι απίστευτες εκδρομές στα γύρω νησάκια. Τα κορίτσια πίνουν πολύ ίσως καλό για μάς γιατί τα δίνουν όλα στο γαμίσι, μια φορά όμως μια κοπέλα πέρυσι αντί για μπουμμπουμ μου έκανε εμετούς όλη τη νύχτα, φέτος τη συνάντησα πάλι και εκτός που τρελάθηκε από τη χαρά της δε ξέρω γιατί μου είπε χίλια συγνώμη και με αποζημίωσε στο δωμάτιο τζάμπα με τη φίλη της μαζί....αυτά είναι και τα καλά με τις Ταυλανδέζες φυσικά της έδωσα καλό τιπ και πολά κεράσματα την άλλη μέρα.Πάντως τη καρδιά τους την έχουν δεξιά οπως λέει και ο Cristobal πολλά έμπειρος στα Ταυλανδικά θέματα και να τον ακούτε αν και γράφει με γρίφους και κώδικες χε χε. Συμέρασμα τα κορίτσια μας έχουν δεξιά την καρδιά τους και αριστερά το πορτοφόλι τους, να το θυμάστε πάντα και μακυά από μικρά οι 25άρες είναι ήδη απίστευτα μωρά και με πείρα. Ο καιρός δροσερός στο Πουκέτ το βράδυ δε χρειάζεται κλιματιστικό εκτός την ώρα της έργασίας.Καλή διασκέδαση σε όλους.
λες οτι η πατονγκ ειναι οσο ενα σοι της πατταγιας....
ΛΑΘΟΣ.... ειναι ενας δρομος με πολλους καθετους που η καθε καθετος εχει πολλα μπαρ και τις αντιστοιχες ντισκο....
ενα πολυ ωραιο ειναι οτι το καθε σοι καθετο της μπανγκλα εχει κοινη μουσικη και ετσι γλυτωνεις την οχλαγογια.
τα κατοϊς ειναι περιορισμενα στο δικο τους σοι και ετσι δρας στα υπολοιπα ανενοχλητος.
η ποιοτητα ειναι κλασης ανωτερης απο αυτης της πατταγιας, οπως επισης οτι εχει πολλα μερη να γυρισεις και να δεις (το αναφερεις και εσυ).
οσο για τις τιμες ενιοτε τα gogo girls της πατονγκ ζητουσαν το κατι παραπανω τα οποια μερικες το αξιζουν διοτι εχουν πολυ καλα γυμνασμενους τους κατω μυς για να κανουν και τα αντιστοιχα σοου (π.χ. φουσκωμα μπαλονιου και αλλα τετοια διαφορα) και στο πηδημα μετα ειναι καλη εμπειρια διοτι ξερουν να κανουν κατι που οι αλλες δεν γνωριζουν.
ειναι ομορφα την ωρα που κανεις την πραξη που εκεινη ξερει να σφιξει να το μουνακι της περιτεχνα στο πεος σου και αλλες τετοιες γαργαλιστικες λεπτομερειες ....
βεβαια το ποσο των 4000μπατ το ζητανε για οποιον τσιμπησει... συγκεκριμενα το πρωτο gogo απλα μουρη ειναι εκει δεν αξιζει και ουτε εχει τετοιες γυναικες που περιγραφω εγω ....
αλλα μπορεις να βρεις τετοιες σε αλλα παρακειμενα gogo ....
συνεχιζεται....