εισαι σε καλο δρομο
ειμαι σε πολυ καλο δρομο!!! αυριο κλεινω τα εισητηρια!!!
εσυ ποτε με το καλο???
εισαι σε καλο δρομο
Εσι μπράβο σωστά λόγια,και να μη ξεχνάμε ότι το τίλακ που εμείς ρίχνουμε δάκρυ στην Ελλάδα εκείνο ρίχνει παραγάδι στη Ταυλάνδη. Την ώρα που της στέλνουμε sms εκείνο στέλει φαλάνγκ στους επτα ουρανούς.'Οταν δε μας σηκώνει το τηλέφωνο είναι που σηκώνει κάποιου πελάτη το..."κινητό". Έτσι είναι παίδες και εγώ τις καψουρεύομαι (πως να μη μαγευτείς από τέτοια πλάσματα...) αλλά μόνο εδώ , και εγώ τις έπαιρνα τα πρώτα χρόνια τηλέφωνα, τώρα δε δίνω κινητά, μόνο σε φίλες όχι γκόμενες. Πολλές φορές μαμάω κορίτσια και χτυπάει το κινητό τους (σπάνια το κλείνουνε ή το έχουν στη δόνηση...) σε μερικές λέω να απαντήσουν ...αχ βίτσιο μου νέο στα γεράματα, να μαμάω μουνάκι και να μιλάει στον μαμάκα τον φάλανγ και να του λέει I miss you too dalin...και εγώ να λειώνω...Ετσι φίλοι μου προσπαθήστε ότι κάνετε εδώ, πίσω μόνο τα θυμόμαστε και γελάμε και δε μελαχολούμε γιατί θα ξαναέρθουμε με περισσότερη πείρα....δεν ειμαστε ολοι ιδιοι. δεν μπορεις να σκεφτεις λογικα.
παντα θα υπαρξει καποια που θα σε συγκινησει παραπανω και ενα μικρο δακρυ η μια μελαγχολια θα πεσει την ωρα που πας πισω στο αεροδρομιο. αλλα και παλι δεν ειναι αναγκη να δακρυσεις για καποια συγκεκριμενη αλλα γενικα επειδη περασες πολυ ωραια και γυριζεις πισω στην σκληρη πραγματικοτητα και συνεχιζεις την ιδια καθημερινη ρουτινα.
οταν θα ρθεις Ταυλανδη θα καταλάβεις τι τζαμπα κοπο καθισες και εκανεςέφτιαξα αυτό τον ωραίο υπολογιστή ταξιδίου για την Ταϊλάνδη.
Περιμένω προτάσεις και σχόλια
Αγαντα Fantoma, εχουν να δουν τα ματια μας ακομα εδω.οταν θα ρθεις Ταυλανδη θα καταλάβεις τι τζαμπα κοπο καθισες και εκανες
με τετοιο υπολογιστικο μυαλο μονο πυροσβεστη δε σε εκανα
περισσοτερο για λογιστη η εφοριακο σε κοβω
ολα τα ειδαμε εδω μεσα πια
Ενταξει, ηρεμηστε τωρα για να μην παθετε κανενα συνδρομο στερησης.Εσι μπράβο σωστά λόγια,και να μη ξεχνάμε ότι το τίλακ που εμείς ρίχνουμε δάκρυ στην Ελλάδα εκείνο ρίχνει παραγάδι στη Ταυλάνδη. Την ώρα που της στέλνουμε sms εκείνο στέλει φαλάνγκ στους επτα ουρανούς.'Οταν δε μας σηκώνει το τηλέφωνο είναι που σηκώνει κάποιου πελάτη το..."κινητό". Έτσι είναι παίδες και εγώ τις καψουρεύομαι (πως να μη μαγευτείς από τέτοια πλάσματα...) αλλά μόνο εδώ , και εγώ τις έπαιρνα τα πρώτα χρόνια τηλέφωνα, τώρα δε δίνω κινητά, μόνο σε φίλες όχι γκόμενες. Πολλές φορές μαμάω κορίτσια και χτυπάει το κινητό τους (σπάνια το κλείνουνε ή το έχουν στη δόνηση...) σε μερικές λέω να απαντήσουν ...αχ βίτσιο μου νέο στα γεράματα, να μαμάω μουνάκι και να μιλάει στον μαμάκα τον φάλανγ και να του λέει I miss you too dalin...και εγώ να λειώνω...Ετσι φίλοι μου προσπαθήστε ότι κάνετε εδώ, πίσω μόνο τα θυμόμαστε και γελάμε και δε μελαχολούμε γιατί θα ξαναέρθουμε με περισσότερη πείρα.
Δεν πιστεύω να μην έχει κανεις εδώ αυτην την εμπειρία να μαμαει και να παιρνει το καψουρι τηλεφωνο... να του λέει οτι του λέει... και οταν κλεινει να σου λέει .... customer. Ολοι εμεις ειμαστε customer και πρεπει να προσγειωθειτε στον πλανήτη γη όσοι ζουν σε άλλο πλανήτη. Τι μαμακίες ειναι αυτά για δάκρυα κλπ; εκτός και εαν ο συναγωνιστής κάνει πλάκα. Οπως πλάκα έκαναν όσοι μίλαγαν για θεές του σεξ, για τέλεια κορμια΄χωρις κυταρίτιδα (αλλά κουβέντα για τις ζαρωμένες κοιλιές απο την εγκυμοσύνη). Ευτυχώς πλην ελαχίστων , μετά το 2 ταξίδι καταλαβαινουν τι παιζει και πανε εκει να περασουν καλά και να γυρισουν, πιο ορεξάτοι, εδω στην στην καθημερινότητα της Ελλάδος.Εσι μπράβο σωστά λόγια,και να μη ξεχνάμε ότι το τίλακ που εμείς ρίχνουμε δάκρυ στην Ελλάδα εκείνο ρίχνει παραγάδι στη Ταυλάνδη. Την ώρα που της στέλνουμε sms εκείνο στέλει φαλάνγκ στους επτα ουρανούς.'Οταν δε μας σηκώνει το τηλέφωνο είναι που σηκώνει κάποιου πελάτη το..."κινητό". ...... να μιλάει στον μαμάκα τον φάλανγ και να του λέει I miss you too dalin...και εγώ να λειώνω...Ετσι φίλοι μου προσπαθήστε ότι κάνετε εδώ, πίσω μόνο τα θυμόμαστε και γελάμε και δε μελαχολούμε γιατί θα ξαναέρθουμε με περισσότερη πείρα.
να γυρισουν, πιο ορεξάτοι, εδω στην καθημερινότητα της Ελλάδος.
Δεν πιστεύω να μην έχει κανεις εδώ αυτην την εμπειρία να μαμαει και να παιρνει το καψουρι τηλεφωνο... να του λέει οτι του λέει... και οταν κλεινει να σου λέει .... customer. Ολοι εμεις ειμαστε customer και πρεπει να προσγειωθειτε στον πλανήτη γη όσοι ζουν σε άλλο πλανήτη. Τι μαμακίες ειναι αυτά για δάκρυα κλπ; εκτός και εαν ο συναγωνιστής κάνει πλάκα. Οπως πλάκα έκαναν όσοι μίλαγαν για θεές του σεξ, για τέλεια κορμια΄χωρις κυταρίτιδα (αλλά κουβέντα για τις ζαρωμένες κοιλιές απο την εγκυμοσύνη). Ευτυχώς πλην ελαχίστων , μετά το 2 ταξίδι καταλαβαινουν τι παιζει και πανε εκει να περασουν καλά και να γυρισουν, πιο ορεξάτοι, εδω στην στην καθημερινότητα της Ελλάδος.
...που από μόνη της ούτε σκληρή είναι ούτε ανυπόφορη
οι δυσκολίες προέρχονται από άλλους λόγους...
Σύντροφε είπες μια μεγάλη αλήθεια.οσο για τις τιμες ενιοτε τα gogo girls της πατονγκ ζητουσαν το κατι παραπανω τα οποια μερικες το αξιζουν διοτι εχουν πολυ καλα γυμνασμενους τους κατω μυς για να κανουν και τα αντιστοιχα σοου (π.χ. φουσκωμα μπαλονιου και αλλα τετοια διαφορα) και στο πηδημα μετα ειναι καλη εμπειρια διοτι ξερουν να κανουν κατι που οι αλλες δεν γνωριζουν.
ειναι ομορφα την ωρα που κανεις την πραξη που εκεινη ξερει να σφιξει να το μουνακι της περιτεχνα στο πεος σου και αλλες τετοιες γαργαλιστικες λεπτομερειες ....
βεβαια το ποσο των 4000μπατ το ζητανε για οποιον τσιμπησει...
τζαμπα περιμενεις γειτονα αλλα νεα δεν προκειται να διαβασεις εδω μεσα...εδω λεμε μονο τα ευχαρισταΑγαντα Fantoma, εχουν να δουν τα ματια μας ακομα εδω.
Ποσο δικιο εχεις...Ειδικα για τις ζαρωμενες κοιλιες...!!!Δεν πιστεύω να μην έχει κανεις εδώ αυτην την εμπειρία να μαμαει και να παιρνει το καψουρι τηλεφωνο... να του λέει οτι του λέει... και οταν κλεινει να σου λέει .... customer. Ολοι εμεις ειμαστε customer και πρεπει να προσγειωθειτε στον πλανήτη γη όσοι ζουν σε άλλο πλανήτη. Τι μαμακίες ειναι αυτά για δάκρυα κλπ; εκτός και εαν ο συναγωνιστής κάνει πλάκα. Οπως πλάκα έκαναν όσοι μίλαγαν για θεές του σεξ, για τέλεια κορμια΄χωρις κυταρίτιδα (αλλά κουβέντα για τις ζαρωμένες κοιλιές απο την εγκυμοσύνη). Ευτυχώς πλην ελαχίστων , μετά το 2 ταξίδι καταλαβαινουν τι παιζει και πανε εκει να περασουν καλά και να γυρισουν, πιο ορεξάτοι, εδω στην στην καθημερινότητα της Ελλάδος.
To καινουργιο Point Bar μαγαζί του Γιωργου παει καλά, επειδή είναι τώρα εκτός πιάτσας το ρωτώ; Εάν ξέρεις κάνε από εκεί μία ανταπόκρισητο βράδυ προβλέπεται πάλι συναρπαστικό όπως συμβαίνει σε κάθε γωνιά αυτού του Παραδείσου.
αρχιζεις και μου θυμηζεις ολο και περισσοτερο τον γιαννακη666Δεν την πάλεψα....Πάλι εδώ είμαι....Μου έχει γίνει αρρώστια!!!! Τέλος πάντων. Κάτι για να καταλάβω το θέμα της υγρασίας. Στην Νέα Υόρκη δίνουν δύο τιμές για την θερμοκρασία. Μία που λέει ποια είναι η κανονική θερμοκρασία σε νούμερα και μία πως την αισθάνεσαι εσύ. Λένε π.χ. σήμερα θα έχει 30 β κελσίου αλλά θα την νοιώθετε σαν 34 β.κ. λόγο υγρασίας (είχα πάει τέλη Ιουλίου). Επίσης η ατμόσφαιρα ήταν πού αποπνικτική. Αν κάποιος ταξιδευτής της Ται έχει πάει και Νέα Υόρκη, μπορεί να μου πει αν μπορούν να συγκριθούν?
αρχιζεις και μου θυμηζεις ολο και περισσοτερο τον γιαννακη666
εχω ζησει ΝΥ αλλα δε θυμαμαι τις διπλες θερμοκρασιες ασε που εκει τα μετρανε σε F
επιγραμματικα να σου πω οτι η 40αρα στην Ελλαδα νομιζω αντεχεται περισσοτερο απο την 35αρα στην Ταυλανδη αλλα με φουλ υγρασια...δε μιλαω για γυναικα εεε αλλα για τη θερμοκρασια
Kαι βαλε...αν μιλουσες για γυναικα θα ηταν το αντιθετο!!!
αρχιζεις και μου θυμηζεις ολο και περισσοτερο τον γιαννακη666
εχω ζησει ΝΥ αλλα δε θυμαμαι τις διπλες θερμοκρασιες ασε που εκει τα μετρανε σε F
επιγραμματικα να σου πω οτι η 40αρα στην Ελλαδα νομιζω αντεχεται περισσοτερο απο την 35αρα στην Ταυλανδη αλλα με φουλ υγρασια...δε μιλαω για γυναικα εεε αλλα για τη θερμοκρασια