Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Kαλημέρα φίλε και από μένα πολύ καλά φαίνονται τα ξενοδοχεία που προτείνεις δεν ξέρω αν το έχεις ψάξει για το αν είναι guest friendly επίσης δες το Grant millennium shukumvit στην BKK που είχα μείνει στην προηγούμενη επίσκεψη στην BKK που είνα σίγουρα guest friendly κυριλάτο με ωραία αλλά ακριβή κουζίνα, παραγγέλνεις macdonalds, pizza hut κτλ αφού σου έχει καταλόγους με διάφορα τέτοια άνετα και για την εποχή που ψάχνεις είναι 50-60 euro τη μέρα χωρίς πρωινό και χωρίς τσάμπα internet βέβαια αλλά μπαίνοβγαίνεις όποτε θέλεις με κοριτσάκια χωρίς να σε ενοχλήσει κανένας εκτός και αν φορτώσεις πάνω από μιά κορασίδα που τους ζητάνε ταυτότητα και αυτό για δική σου προστασία και είναι και καμιά 50αριά μέτρα από το soicowboy τεσταρισμένο από μένα αυτό

Για guest friendly δεν το έχω ψάξει να πω την αλήθεια..Σύντομα θα στείλω όμως mail για τα περαιτέρω και θα σε ενημερώσω... Θα ελέγξω και αυτό το hotel που λες....

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Γι αυτό ρώτησα για NY. Απότι έχω διαβάσει πρέπει να μοιάζουν αρκετά στο κλίμα και ήθελα να δω αν ισχύει αυτό. Αν ισχύει όλα είναι οκ. Δεν με ενόχλησε καθόλου το κλίμα που έχει η ΝΥ οπότε υποθέτω ούτε το κλίμα στην Ται θα με ενοχλήσει. Απλά ήθελα μια επιβεβαίωση από κάποιον που έχει εμπειρία και στα δύο κλίματα..
Καμια σχεση το ενα κλιμα με το αλλο. Στο λεω απο προσωπικη εμπειρια. Συγκρινεις αγγουρια με ντοματες. Η ΝΥ δεν εχει σε καμια περιπτωση την υγρασια της Ταυλανδης, δεν ξερω που διαβασες οτι μοιαζουν στο κλιμα. Αφου σου αρεσουν οι συγκρισεις επι αμερικανικου εδαφους το κλιμα της Ταυλανδης θα μπορουσε να συγκριθει μονο με ημι-τροπικες περιοχες των νοτιοανατολικων ΗΠΑ οπως Μαιαμι η Νεα Ορλεανη.

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Εσυ ρε Hard πως σε λενε, δεν παιρνεις και απο λογια.
Με το τεμπο που κρατας μεχρι τον Αυγουστο που λες οτι θαρτης, θα γινεις οχταστερος
και θα νομιζουν ολοι οτι μενεις στο Βασιλικο παλατι.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Καμια σχεση το ενα κλιμα με το αλλο. Στο λεω απο προσωπικη εμπειρια. Συγκρινεις αγγουρια με ντοματες. Η ΝΥ δεν εχει σε καμια περιπτωση την υγρασια της Ταυλανδης, δεν ξερω που διαβασες οτι μοιαζουν στο κλιμα. Αφου σου αρεσουν οι συγκρισεις επι αμερικανικου εδαφους το κλιμα της Ταυλανδης θα μπορουσε να συγκριθει μονο με ημι-τροπικες περιοχες των νοτιοανατολικων ΗΠΑ οπως Μαιαμι η Νεα Ορλεανη.

Καμία σχέση. Έκανα την σύγκριση διότι από τα γραφώμενα εδώ νόμιζα ότι τα δύο κλίματα μοιάζουν. Λόγω υγρασίας έφτασα σε αυτό το συμπέρασμα (αυθαίρετο απότι καταλαβαίνω) διότι και η ΝΥ απο υγρασία είναι full. ΓΜΤ Δεν έχω πάει φλόριδα η Ν.Ορλεάνη ώστε να καταλάβω. Τέλος πάντων δεν γαμιέται, θα το καταλάβω όταν πάω Ται...
Φαντομά θα μείνω μία εβδομάδα ΒΚΚ. 25 με 31 Αυγ. μάλλον. Εκτός από

"αν θα πρότεινα 3 μέρη στην Mπανκονκ, αυτά θα ήταν :
α) Μια επίσκεψη στην αγορά του Σαββατοκύριακου (Jatujak ή Chatuchak market)
β) Μια βόλτα με πλοιάριο στον Chao Praya με στάσεις στην China town και στο Royal Barge museum και
γ) Μια επίσκεψη στο Ζωολογικό κήπο της πόλης και στη συνέχεια βολτάρισμα στην πέριξ περιοχή (Dusit), όπου και τα ανάκτορα"

έχεις κάτι άλλο να προτείνεις? (για τον Ναό του tattoo απο αυτά που διάβασα μου σηκώθηκε η τρίχα όρθια. Πιο εύκολα μπορώ να πάθω ηπατίτιδα εκεί παρά οπουδήποτε αλλού. Απότι κατάλαβα όταν, και εάν αποστειρώνουν, τις βελόνες είναι από ένα άγνωστο μίγμα αμφιβόλου προελεύσεως. Για όσους ενδιαφέρονται πάντως βρήκα αυτό: )

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Χριστόφορε δεν ξέρω αλλά εμένα ο τροπικός Αυγουστος στην Μπανγκοκ ειδικά με γοητεύει, αυτές οι μπόρες με ανάβουν, είναι τόσο ερωτικές σου δημιουργούν διάθεση για σεξ, ειδικά όταν είναι αποπνυκτικα. Λένε ότι το κλίμα αυτό ούτως η άλλως επιτείνει την ερωτική προδιαθεση. Ασε που τουριστικά είναιχαμηλή περίοδος και όλα μου φαίνονται λιγότερο μαζικά, ακόμα και στα mall με τις καταπληκτικες εκπτώσεις

Φαντομά θα μείνω μία εβδομάδα ΒΚΚ. 25 με 31 Αυγ. μάλλον. Εκτός από

"αν θα πρότεινα 3 μέρη στην Mπανκονκ, αυτά θα ήταν :
α) Μια επίσκεψη στην αγορά του Σαββατοκύριακου (Jatujak ή Chatuchak market)
β) Μια βόλτα με πλοιάριο στον Chao Praya με στάσεις στην China town και στο Royal Barge museum και
γ) Μια επίσκεψη στο Ζωολογικό κήπο της πόλης και στη συνέχεια βολτάρισμα στην πέριξ περιοχή (Dusit), όπου και τα ανάκτορα"

έχεις κάτι άλλο να προτείνεις? (για τον Ναό του tattoo απο αυτά που διάβασα μου σηκώθηκε η τρίχα όρθια. Πιο εύκολα μπορώ να πάθω ηπατίτιδα εκεί παρά οπουδήποτε αλλού. Απότι κατάλαβα όταν, και εάν αποστειρώνουν, τις βελόνες είναι από ένα άγνωστο μίγμα αμφιβόλου προελεύσεως. Για όσους ενδιαφέρονται πάντως βρήκα αυτό: )

το πλοιάριο είναι μούφα, κάτι παλαιολιθικά που πάνε πάνω κάτω σε τρεις ώρες, σε ταϊζουν τουριστικά ταϊλανδική κουζίνα, δεν το προτείνω, αν και ξέρω ότι ακούγεται συναρπαστικό. Καλύτερα αν επιμένεις να το κάνεις απόγευμα προς βράδυ, ή ακόμα καλύτερα πήγαινε για ηλιοβασίλεμα στο roof garden του ξενοδοχείου Banyan Tree και για εξαιρετικα κοκτεϊλ στο μπαρ του Χίλτον Μιλλένιουμ πάνω στον Τσάο Πράγια με εξαιρετικές μαύρες τζαζ τραγουδίστριες και θέα ολή την Μπανγκοκ, γιατί είναι στον 42 όροφο.

Για απογευματινό καφέ αξίζει η βεράντα στο Οριενταλ, πάνω στο ποτάμι, με ιστορία μεγάλη, όλοι οι σπουδαίοι συγγραφείς έμεναν σε αυτό το ξενοδοχείο που έχει αποικειακή κατά το ήμισυ αρχιτεκτονική.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Εσυ ρε Hard πως σε λενε

Κοίτα, είμαι σε μία πολύ δύσκολη και περίεργη φάση στην ζωή μου. Παραδέχομαι ότι έχω φάει χοντρό κόλλημα με το όλο θέμα και πραγματικά ελπίζω πηγαίνοντας εκεί να κάνω restart, reset, reboot, όπως θέλεις πες το, στην ζωή μου. Και εκτός από την ελπίδα, το ονειρεύομαι κιόλας και γι αυτό τα τόσα post εδώ. Με τις αφηγήσεις των παιδιών (KF16, pipin, james, laki, john, von, djzan,solfez,arximakaka και άλλων που δεν μου έρχονται στο μυαλό, sorry παιδιά) έχω γελάσει, έχω κλάψει, έχω ονειρευτεί, έχω ξεφύγει από αυτή την γαμοκατάσταση που ζω και όπου οποιοδήποτε άλλο συναίσθημα εκτός από λύπης, θυμού και απελπισίας απουσιάζει αυτή την στιγμή από την καθημερινή ζωή μου.  Ίσως σας ενοχλώ βέβαια και σίγουρα κάποιες στιγμές γίνομαι γραφικός ή εκνευριστικός. Δύο τινά παίζουν. Ή πείτε μου, φίλε ενοχλείς οπότε ξεκόλλα και ρώτα μόνο τα απολύτως απαραίτητα ή να με ανεχτείτε για λίγο καιρό.
Όσο για τον αριθμό post, εδώ έχω σχετικά λίγα. Καμιά 30-40ρια. Τα υπόλοιπα είναι σε διάφορα άλλα threads. 

Μάνο με λένε

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Μαγκες...Οταν εισαστε Ταυλανδη,καντε καμμια βολτα προς Χονγκ Κονγκ (2.30 ωρες με air asia 80 ευρω πηγαινε-ελα)και στο γυρισμο ο καιρος της Ταυλανδης θα σας φαινεται "παραδεισενιος"... :grin:

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Κοίτα, είμαι σε μία πολύ δύσκολη και περίεργη φάση στην ζωή μου. Παραδέχομαι ότι έχω φάει χοντρό κόλλημα με το όλο θέμα και πραγματικά ελπίζω πηγαίνοντας εκεί να κάνω restart, reset, reboot, όπως θέλεις πες το, στην ζωή μου. Και εκτός από την ελπίδα, το ονειρεύομαι κιόλας και γι αυτό τα τόσα post εδώ.  Ίσως σας ενοχλώ βέβαια και σίγουρα κάποιες στιγμές γίνομαι γραφικός ή εκνευριστικός. Δύο τινά παίζουν. Η πείτε μου, φίλε ενοχλείς οπότε ξεκόλλα και ρώτα μόνο τα απολύτως απαραίτητα ή να με ανεχτείτε για λίγο καιρό.
Όσο για τον αριθμό post, εδώ έχω σχετικά λίγα. Καμιά 30-40ρια. Τα υπόλοιπα είναι σε διάφορα άλλα threads. 
Ελα τωρα αστειευομαι.
Εισαι καλοδεχουμενος και σιγουρα δεν θα εισαι μονος.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246

Δες το post μου ολοκληρωμένο.... Έκανα μια μικρή τροποποίηση

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ελα ενταξει,
επειδη και εγω ειμαι restarted εδω, σου λεω ανεπιφυλακτα οτι αν τελικα ειναι η επιλογη σου η Ταιλανδη, μεσα σε ενα διαστημα 6 μηνων παραμονης εδω θα ξεχασεις και το ονομα σου.

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Ελα ενταξει,
επειδη και εγω ειμαι restarted εδω, σου λεω ανεπιφυλακτα οτι αν τελικα ειναι η επιλογη σου η Ταιλανδη, μεσα σε ενα διαστημα 6 μηνων παραμονης εδω θα ξεχασεις και το ονομα σου.

Μονο άμα το ζήσει κανείς, μπορεί να μας καταλάβει. Διαφορετικά μπορεί και να θεωρηθούμε αγάμητοι νεορομαντικοί

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Ελα ενταξει,

:2funny: :2funny: :2funny:

Πάντως δεν μιλάω για restart σε χώρα, αλλά σε ψυχολογία και πορεία ζωής μέσα στην Ελλάδα. Αν και σε μερικά χρόνια αν γουστάρω αυτό που θα δω και θα ζήσω εκεί, και αναλόγως πως θα έχουν εξελιχθεί τα πράγματα στην ζωή μου, σίγουρα θα μπορώ να μείνω μόνιμα εκεί και με καλή δουλειά ώστε να εξασφαλίσω ζωή με ένα πολύ καλό βιοτικό επίπεδο.

Μονο άμα το ζήσει κανείς, μπορεί να μας καταλάβει. Διαφορετικά μπορεί και να θεωρηθούμε αγάμητοι νεορομαντικοί

Καμία σχέση, τουλάχιστον για μένα...Σας καταλαβαίνω απόλυτα...Ίσως καλύτερα απότι θάπρεπε

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Για να εχετε μια πληρη συγκριση των τιμων των ξενοδοχειων χρησιμοποιειτε το οπου μπορειτε να βρειτε συγκριτικες τιμες ολων των σαιτ για το ιδιο δωματιο ενος ξενοδοχειου. Και το tripadvisor και το agoda για σχολια kαι εντυπωσεις των πελατων.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Για να εχετε μια πληρη συγκριση των τιμων των ξενοδοχειων χρησιμοποιειτε το οπου μπορειτε να βρειτε συγκριτικες τιμες ολων των σαιτ για το ιδιο δωματιο ενος ξενοδοχειου. Και το tripadvisor και το agoda για σχολια kαι εντυπωσεις των πελατων.
:thumbsup: ΤΗΧ

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ναι σωστα, το αλλο θεμα εδω ειναι οτι δεν βαριεσαι και ξερεις ειναι πολυ σημαντικο
αυτο  στο σημειο της προσαρμογης.

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Ναι σωστα, το αλλο θεμα εδω ειναι οτι δεν βαριεσαι και ξερεις ειναι πολυ σημαντικο
αυτο  στο σημειο της προσαρμογης.

Τι να βαρεθείς την ζωή την ίδια; Ανθρωποι του μεροκάματου που λένε δοξα σοι ο Βούδας και απολαμβάνουν τα πάντα; Τί προσαρμογή, στις πέντε ημερες έχεις πιάσει το νοημα, αν δεν μπορείς να εγκλιματιστείς εκεί δεν θα μπορείς να εγκλιματιστεις πουθενά, όσοι έχουν πάει έστω και για πέντε μέρες μια φορά με πιάνουν.

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά μη φοβάστε. Αν θες μπορείς να εξασφαλίσεις σταθερή ισοτιμία Ευρω-μπατ. Αυτό γίνεται μέσω Hedging που κάνουν οι τράπεζες, και αξίζει μόνο αν είσαι μόνιμος κάτοικος ή αν σκοπεύεις να πας για μεγάλο χρονικό διάστημα και να αλλάξεις πολλά ευρώ σε μπατ.
Η διαδικασία δεν είναι εύκολη, όμως εαν πιστέυεις ότι το μπατ θα ενισχυθεί κι άλλο και το ευρώ θα αξίζει λιγότερα μπατ, τότε πας στην τράπεζα και στο χρηματιστηριακό κομμάτι της ζητάς να αγοράσεις παράγωγα του Μπατ έναντι του ευρώ. Άμα θέλετε μπορώ να γράψω κι άλλα για το πως δουλεύει το παράγωγο, αλλά δεν θέλω να γίνομαι κουραστικός. Πρέπει επιπλέον να βρούμε και μια τράπεζα στην Ταϊλάνδη που να πουλάει τέτοια προϊόντα. Πάντως μπορείς να κλειδώσεις την ισοτιμία σου. Φυσικά αν το ευρώ ανέβει και πάει στα 55-60 μπατ το ευρώ, θα χάσεις έτσι, μη τα θεμε όλα δικά μας...
Ευχαριστω, θα το δω.

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
1. oriental βεράντα
2. banyantree hotel roof garden
3. hilton millenium 360* bar