HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
pardon?
"μαλλον η Παταγια δεν εχει τοσους οπαδους οσο νομιζα"
Αδικείς τον djzan...Αμέσως ρώτησε...
pardon?
στο pattaya addicts παντως εχουν γραψει παρα πολλοι γι'αυτο το θεμα και οι περισσοτεροι γραφουν οτι δεν προκειτε να συμβει τπτ σπουδαιο. απλα η αστυνομια θα ζητησει πιο πολλα tea money και η interpoll θα ειναι για την εγκληματικοτητα.
ολα αυτα γινοντε για τα ματια του κοσμου οτι οντως προσπαθουν να καθαρισουν την πορνεια απο την πατταγια και να την κανουν πιο πολυ για οικογενειακες διακοπες. επισης οι μπατσοι ειναι που διευθυνουν τα μπαρακια οποτε δεν ειναι χαζοι να κανουν κατι τετοιο. μαλλον θα κυνηγησουν τους φαρανγκς που εχουν καποια επιχειρηση.
προσπαθουν να καθαρισουν την πορνεια απο την πατταγια
Ας είναι καλά η πληθώρα των μασατζήδικων της Μπανγκόκ που προσφέρουν διακριτικότητα και ατέλειωτες συγκινήσεις.
αδιαβαστος φιλε, εγω ΠΡΟΤΕΙΝΩ το royal twins, σto royal palace μενει συνηθως ο σολφεζ.ο φ16 προτεινει το royal palace!
σιγα τις δοξες, εκανα οτι κανουν ολοι,μπας και δεν ξαναζησεις τις παλιες δοξες?
αδιαβαστος φιλε, εγω ΠΡΟΤΕΙΝΩ το royal twins, σto royal palace μενει συνηθως ο σολφεζ.
για νυχτερινη ζωη Hua Hin καμια σχεση με Πουκετ η Παταγιαπαιδια για νυχτερινη ζωη στο hua hin ξερει κανεις τιποτα! θα παω τον αλλο μηνα (μηπως ο φαντομας)? σε ξενα φορουμ γραφει οτι ειναι λιγο πιο λαιτ κατασταση απο πουκετ! ξερω θα μου πειτε σα τη παταγια πουθενα, και τετοια! 3 μερες εχω μεινει μονο, καλα ηταν, αλλα μπροστα στο μυστηκισμο του πουκετ, και το μαγευτικο χαος της μπανγκοκ! δε πιανει μια! (τιλακ βρισκεις παντου πανευκολα ετσι κι αλλιως, ουτε για το κοστος μιλαω) αυτο που συζηταω εδω ειναι για την "αισθηση" που σου απομενει! δεν εχει ταυλανδεζικο χρωμα
Αρχιζεις και μας φτιαχνεις η μου φαινεταιγια νυχτερινη ζωη Hua Hin καμια σχεση με Πουκετ η Παταγια
εχει ενα μπλοκ με μπαρακια, μια αφτερ-αουρς ντισκο με ελαχιστες επιλογες και μερικα καραοκες...και κανα μασσαζ
γνωμη μου ειναι οτι το μερος ενω ειναι ενα απο τα καλυτερα για μακροχρονια η μονιμη διαμονη, για τουρισμο εγω δε θα το συνιστουσα...
ειναι επισης ενα απο τα ακριβοτερα αν οχι το ακριβοτερο μερος (εκτος κεντρου ΒΚΚ) για μονιμη διαμονη...τα παντα ειναι σε τιμες υψηλοτερες απο Παταγια εκτος ισως απο σεξ υπηρεσιες που κινουνται περιπου στα ιδια επιπεδα...γενικα ειναι προσεγμενη πολη και δημοφιλες θερετρο για ευκαταστατους πρωτευουσιανους τα σαββατοκυριακα...οι Ταυλανδοι δεν την αφηνουν να ξεφυγει και να γινει Παταγια γιατι εκει μενει μονιμα ο Βασιλιας
αυτα...λιγο πριν ερθεις στειλε πμ ισως αν εχω χρονο να τα πουμε
ευχαριστω φαντομ! θα σου στειλω π.μ αλλωστε θα κατσω αρκετα βκκγια νυχτερινη ζωη Hua Hin καμια σχεση με Πουκετ η Παταγια
εχει ενα μπλοκ με μπαρακια, μια αφτερ-αουρς ντισκο με ελαχιστες επιλογες και μερικα καραοκες...και κανα μασσαζ
γνωμη μου ειναι οτι το μερος ενω ειναι ενα απο τα καλυτερα για μακροχρονια η μονιμη διαμονη, για τουρισμο εγω δε θα το συνιστουσα...
ειναι επισης ενα απο τα ακριβοτερα αν οχι το ακριβοτερο μερος (εκτος κεντρου ΒΚΚ) για μονιμη διαμονη...τα παντα ειναι σε τιμες υψηλοτερες απο Παταγια εκτος ισως απο σεξ υπηρεσιες που κινουνται περιπου στα ιδια επιπεδα...γενικα ειναι προσεγμενη πολη και δημοφιλες θερετρο για ευκαταστατους πρωτευουσιανους τα σαββατοκυριακα...οι Ταυλανδοι δεν την αφηνουν να ξεφυγει και να γινει Παταγια γιατι εκει μενει μονιμα ο Βασιλιας
αυτα...λιγο πριν ερθεις στειλε πμ ισως αν εχω χρονο να τα πουμε
για το κοστος ειναι προσωπικο, εγω λαρτζ ειμαι και με 50-60 ευρω τη μερα (20 για δωματιο το πολυ)! ας σου πουνε πιο ευκαταστατοι εδω μεσα τωρα λεγοντας κο πανιαν, μηπως εννοεις το κο πανγκαν, που γινονται τα ρειβ(γκοα) παρτυ? εκει πας μονο απο κο σαμουι, ενα αλλο νησι στο κολπο της ταυλανδης (σχετικα νοτια και αυτο) με σχετικα καλη (απο οτι λενε, δεν εχω παει, νυχτερινη ζωη) οποτε πρεπει να πας απο πουκετ σε σαμουι (μαλλον μονο με λεωφορειο) 6-8 ωρες περιπου, συν το πορθμειο απο σουρατ τανι, για να περασεις στο σαμουι! οποτε για να κουβαλησεις τιλακ απο πουκετ σε κο πανγκαν, πολυ δυσκολο το βλεπω! λογικα μπορεις να "φορτωσεις" απο κο σαμουι! αν και σ αυτα τα ρειβ παρτυ, του πανγκαν, ολο και καμια "κλασμενη" αγγλοαυστραλεζα (αν γουσταρεις τετοια φαση) μπορεις να πετυχεις! α και προσοχη στα ντραγκς, εκει περα, αν μπλεξεις, θα νε ζορικα τα πραγματα ;)Γεια σας μάγκες. 20 του Φλεβάρη πετάω για ΒΚΚ και μετά λέω να αφήσω την Πατάγια και να πάω μόνο Πουκέτ. Θα μείνω 15 μέρες εκεί και θέλω από την εμπειρία σας να μου λέγατε πόσα χρειάζονται την μέρα μαζί με την διαμονή για να είσαι LARGE! Ξανα'επεσα σε ποσά διαβάζοντας το ποστ μήνες τώρα, αλλά δεν έβγαλα συμπέρασμα. Επίσης, για το Κο Πανιάν ξέρει κάποιος λεπτομέρειες? Θα βρω μωρό εκεί ή να το κουβαλήσω από Πουκέτ?
Βοηθάτε παιδιά
έχω αγχωθεί.... HELP!!!!
διαβαζοντας μερικες σελιδες εκει εγω δεν ειδα αυτο που λες...θα ελεγα οτι ειναι περιπου μοιρασμενοι δηλαδη οι μισοι περιπου λενε οτι δεν προκειται να γινει τιποτα και οι αλλοι μισοι λενε οτι τα πραγματα αλλαζουνστο pattaya addicts παντως εχουν γραψει παρα πολλοι γι'αυτο το θεμα και οι περισσοτεροι γραφουν οτι δεν προκειτε να συμβει τπτ σπουδαιο. απλα η αστυνομια θα ζητησει πιο πολλα tea money και η interpoll θα ειναι για την εγκληματικοτητα.
ολα αυτα γινοντε για τα ματια του κοσμου οτι οντως προσπαθουν να καθαρισουν την πορνεια απο την πατταγια και να την κανουν πιο πολυ για οικογενειακες διακοπες.
ας μην εχει παραπονο ο τονι..αυτος επελεξε να κανει το κλαμπ του σκυλαδικο για αραβογυφτουςΤο θεμα ειναι το εξης, θελουν να προστατευσουν τους ντοπιους επιχειρηματιες απο
τον μεγαλο ανταγωνισμο που δεχονται απο τους ξενους owners/managers και οι οποιοι
κατεχουν ενα μεγαλο κομματι της πιτας που λεγεται sex show and business.
Κατα ταλλα οι ντισκο οπως Marine/Tonys οπου οι ιδιοκτητες ειναι Ται, τωρα αρχιζουν και τριβουν τα χερια τους και αποτι θυμαμαι εδω και πολλα χρονια ποτε δεν εχει κανει ντου
η αστυνομια σε αυτους.
Μην ξεχναμε εξαλλου οτι ο Τονι ειναι απο τους πιο ευπορους Ταιλανδους και διολου απιθανο να εχει βαλλει δακτυλακι στην υποθεση.
Λοιπον να μην ανησυχουν τα παιδια γιατι ολο και κατι θα βρουν.
διαβαζοντας μερικες σελιδες εκει εγω δεν ειδα αυτο που λες...θα ελεγα οτι ειναι περιπου μοιρασμενοι δηλαδη οι μισοι περιπου λενε οτι δεν προκειται να γινει τιποτα και οι αλλοι μισοι λενε οτι τα πραγματα αλλαζουν
δε νομιζω παντως οτι υπαρχει καμια αμφιβολια οτι η Παταγια εχει αλλαξει προσωπο τα τελευταια χρονια...ολα τα νεα μεγαλα εργα που εχουν γινει εκει πχ το νεο floating market, τα μεγαλα εμπορικα central festival η mall avenue γινανε περισσοτερο για να προσελκυσουν το ειδος τουριστα που θα ηθελαν να προσελκυσουν...και νομιζω ως ενα βαθμο τα εχουν καταφερει...κοιττα τι γινεται απο ρωσσους, κινεζους, κορεατες, ινδους και αραβες...εβλεπες τετοια παλαιοτερα?
πριν μια δεκαετια κανεις δεν μπορουσε να πιστεψει οτι θα εβγαινε νομος στην ΒΚΚ που θα εκλεινε τα μαγαζια στις 2...και ομως τελικα εγινε και κρατησε μεχρι σημερα...3 περιοχες με κωλομπαρα στην ΒΚΚ ισοπεδωθηκαν και στη θεση τους χτιστηκαν επιχειρησεις και γραφεια...το συμβολαιο της νανα πλαζα ληγει το 2012 και ακουγεται οτι θα εχει παρομοια τυχη...
παντως επιμενω σε αυτο που ειπα τα ται στεκια δε θα εχουν προβλημα παρολο που εχουν τη μεριδα του λεοντος...ειναι πολυ πιο διακριτικα και δεν ενοχλουν τους Ταυλανδους τοσο πολυ οσο τα φαινομενα στυλ Παταγιας