Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
karabe  που χαθηκες, το παλευεις?

Συνημμένα

• 131-chompoo-001.jpg
    131-chompoo-001.jpg
    34 KB · Εμφανίσεις: 28
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
εχω παει, ειναι πολυ ομορφο μερος, εχει πολλες παραλιες, τα πι πι ειναι τελεια, γενικα εχει πολλα να κανεις εκει,
το μονο αρνητικο ειναι η ζεστη η βροχη και οι ελληνες.

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
εχω παει, ειναι πολυ ομορφο μερος, εχει πολλες παραλιες, τα πι πι ειναι τελεια, γενικα εχει πολλα να κανεις εκει,
το μονο αρνητικο ειναι η ζεστη η βροχη και οι ελληνες.

Εγώ έμενα πολύ μακρια από την Πατόνγκ στην νότια νομίζω πλευρά του νησιού, σε ενα πεντάστερο, το Μεριντιεν Γιωτ Κλαμπ, για ηρεμία, είχα περάσει τις εξετάσεις μου στην Μπανγκοκ επι 10ημερο ;) ;)Και εκεί που έλεγα ότι θα είμαι άγιος, την έπεσα (ή μάλλον μου την έπεσε) στην μασέζ, ένα μιλφ  που για τέσσερεις μέρες με περιποιόταν σαν δικό της παιδί :grin: :grin: Ηταν καλή στα προκαταρκτικά, αλλά μαξιλάρα. :cheesy: Φοβερά ηλιοβασιλέματα, εμένα η τροπική βροχή με ανάβει, δεν έπεσα ούτε σε ένα συμπατριώτη και τα ΠιΠι είναι εδεμ...

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Τα νησια Πι Πι ποσο μακρια απο Παταγια ειναι?
Αν ειναι μακρια απο Παταγια πειτε καμια ωραια παραλια που να ειναι κοντα να παω με κανενα θεμα....και γρηγορα γιατι την αλλη Παρασκευη φευγω!!!!

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Τα νησια Πι Πι ποσο μακρια απο Παταγια ειναι?
Αν ειναι μακρια απο Παταγια πειτε καμια ωραια παραλια που να ειναι κοντα να παω με κανενα θεμα....και γρηγορα γιατι την αλλη Παρασκευη φευγω!!!!

Τα νησιά Πι Πι είναι σε κοντινή απόσταση από το Πουκέτ (δες χάρτη σε γκουγκλ). Η Πατάγια είναι κοντά στην Μπανγκοκ, ειναι "ηπειρωτική" παραλιακή πόλη. Στα νησάκια πας με καραβάκι από το Πουκέτ για ολοήμερα ή για κάμπινγκ ή για επιστροφή στη φύση με την δικιά σου :sunglasses:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Τα νησιά Πι Πι είναι σε κοντινή απόσταση από το Πουκέτ (δες χάρτη σε γκουγκλ). Η Πατάγια είναι κοντά στην Μπανγκοκ, ειναι "ηπειρωτική" παραλιακή πόλη. Στα νησάκια πας με καραβάκι από το Πουκέτ για ολοήμερα ή για κάμπινγκ ή για επιστροφή στη φύση με την δικιά σου :sunglasses:
Aπο Παταγια καμια καλη παραλια που να παω με το καραβακι δεν υπαρχει?

kaligoulas1

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Aπο Παταγια καμια καλη παραλια που να παω με το καραβακι δεν υπαρχει?

Θα σου πρότεινα το νησί ΄΄κο λάν΄΄ κάπως έτσι λέγεται...είναι το μόνο που είναι κοντά στη πατάγια κσι έχει σχετικά καλή παραλία!Παντώς η Πατάγια φημίζεται για άλλα πραγματα... :pipa1: :knockinb: :zfuck: :knockinb: :pipa1: :knockinb:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Σπευσατε πριν η αστυνομια βαλλει λουκετο και σε αυτο   :rolleyes:

Αχ! όταν τό λεγα εγώ το καλοκαίρι με δούλευες! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

(όχι για το συγκεκριμένο, για ένα παρόμοιο! ;))

Τιποτα?ΟΚ θα δουλεψω μονο sex, η φυσιολατρεια κομενη...

κι άλλος φυσιολάτρης! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Τιποτα?ΟΚ θα δουλεψω μονο sex, η φυσιολατρεια κομενη...

Στο Κο Λαρν θα πας, κάπου 7 χλμ από ακτή. Εχει μια καλή παραλία, την Χατ Τα Βαέν. Κάθε δύο ώρες φεύγει καραβάκι για το νησάκι. Η τελευταία αναχώρηση από το νησί είναι στις 17.00. Ολοημερη εκδρομή με καραβάκι που έχει γυάλινο πάτωμα κοστίζει 3 ευρώ. Πες μου μετά για ελληνικό τουρισμό :tickedoff:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Ουτε μια στο εκατομμυριο να δεις τη Maya beach στα Πι-Πι με 3 ψωροβαρκουλες εκτος κι αν εχει προηγηθει τσουναμι. Πανε αυτες οι εποχες...

Αχ! όταν τό λεγα εγώ το καλοκαίρι με δούλευες! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

(όχι για το συγκεκριμένο, για ένα παρόμοιο! ;))
Το αλλο το παρομοιο τζειμς το κλεισανε και θεμα χρονου ειναι να το κλεισουν και αυτο. Ακομη δεν εχει υποπεσει στην αντιληψη τους. Μωρε καλα το ελεγα εγω οτι το πας για swinging  :2funny:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Ουτε μια στο εκατομμυριο να δεις τη Maya beach στα Πι-Πι με 3 ψωροβαρκουλες εκτος κι αν εχει προηγηθει τσουναμι. Πανε αυτες οι εποχες...
Το αλλο το παρομοιο τζειμς το κλεισανε και θεμα χρονου ειναι να το κλεισουν και αυτο. Ακομη δεν εχει υποπεσει στην αντιληψη τους. Μωρε καλα το ελεγα εγω οτι το πας για swinging   :2funny:

το κλείνουν κι αυτό????

όχι ρε γαμώτο! πες τους να το κρατήσουν μέχρι νάρθω! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
αρχες μαρτιου ξαναφευγωωωωωωωωωωωω!!! το πηρα αποφαση!!!  :grin:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Τωρα τελευταια διαβαζω αλλεπαληλες αναφορες στην Bangkokpost σχετικα με τα χαλια της ελληνικης οικονομιας. Πριν λιγες μερες ειχε ολοκληρο αρθρο σχετικα με αυτο. Σημερα παλι στη σελιδα των ισοτιμιων εγραφε οτι το ευρω επεσε λιγο λογω υποβαθμισης των ελλαδας και ισπανιας και οτι γενικα παμε κατα διαολου  :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom