Lusifer----pattaya
only fools and horses---soi 7
enjoy bar----soi eric
mr tong----udon thani
Lusifer----pattaya
karabe που χαθηκες, το παλευεις?
εχω παει, ειναι πολυ ομορφο μερος, εχει πολλες παραλιες, τα πι πι ειναι τελεια, γενικα εχει πολλα να κανεις εκει,
το μονο αρνητικο ειναι η ζεστη η βροχη και οι ελληνες.
τα ΠιΠι είναι εδεμ...
Τα νησια Πι Πι ποσο μακρια απο Παταγια ειναι?
Αν ειναι μακρια απο Παταγια πειτε καμια ωραια παραλια που να ειναι κοντα να παω με κανενα θεμα....και γρηγορα γιατι την αλλη Παρασκευη φευγω!!!!
Aπο Παταγια καμια καλη παραλια που να παω με το καραβακι δεν υπαρχει?Τα νησιά Πι Πι είναι σε κοντινή απόσταση από το Πουκέτ (δες χάρτη σε γκουγκλ). Η Πατάγια είναι κοντά στην Μπανγκοκ, ειναι "ηπειρωτική" παραλιακή πόλη. Στα νησάκια πας με καραβάκι από το Πουκέτ για ολοήμερα ή για κάμπινγκ ή για επιστροφή στη φύση με την δικιά σου
καληνυχταAπο Παταγια καμια καλη παραλια που να παω με το καραβακι δεν υπαρχει?
Aπο Παταγια καμια καλη παραλια που να παω με το καραβακι δεν υπαρχει?
Τιποτα?ΟΚ θα δουλεψω μονο sex, η φυσιολατρεια κομενη...καληνυχτα
Σπευσατε πριν η αστυνομια βαλλει λουκετο και σε αυτο
Τιποτα?ΟΚ θα δουλεψω μονο sex, η φυσιολατρεια κομενη...
Τιποτα?ΟΚ θα δουλεψω μονο sex, η φυσιολατρεια κομενη...
Το αλλο το παρομοιο τζειμς το κλεισανε και θεμα χρονου ειναι να το κλεισουν και αυτο. Ακομη δεν εχει υποπεσει στην αντιληψη τους. Μωρε καλα το ελεγα εγω οτι το πας για swingingΑχ! όταν τό λεγα εγώ το καλοκαίρι με δούλευες!
(όχι για το συγκεκριμένο, για ένα παρόμοιο! ;))
Ουτε μια στο εκατομμυριο να δεις τη Maya beach στα Πι-Πι με 3 ψωροβαρκουλες εκτος κι αν εχει προηγηθει τσουναμι. Πανε αυτες οι εποχες...
Το αλλο το παρομοιο τζειμς το κλεισανε και θεμα χρονου ειναι να το κλεισουν και αυτο. Ακομη δεν εχει υποπεσει στην αντιληψη τους. Μωρε καλα το ελεγα εγω οτι το πας για swinging
Τέλος Μαρτίου.αρχες μαρτιου ξαναφευγωωωωωωωωωωωω!!! το πηρα αποφαση!!!