Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Το μόνο που δεν βρήκα επαρκώς ανεπτυγμένο σε όλες αυτές τις σελίδες είναι αναφορές για τα BBBJ bars , το περίφημο Lolitas π.χ.  
θα αστειευσαι Βολταιρε πολλα πραγματα δεν ειναι επαρκως η καθολου ανεπτυγμενα εδω οπως καραοκες, μασσαζ, ταυλανδικες πιατσες, gclubs, ντισκος/μπαρακια/νυχτερινα κεντρα και happenings με νορμαλ κοσμο. Εδω απλως ξυνουμε την επιφανεια και ανακυκλωνουμε τα ιδια και τα ιδια. Το φορουμ χρειαζεται μερικους μονιμους που να εχουν ξεπερασει τον αρχικο μηνα του μελιτος και να ειναι προθυμοι για περαιτερω εξερευνηση. 3 χρονια ζωης του φορουμ μηδεν εις το πηλικο, σκετη απελπισια  :dunno: :woldman:

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
θα αστειευσαι Βολταιρε πολλα πραγματα δεν ειναι επαρκως η καθολου ανεπτυγμενα εδω οπως καραοκες, μασσαζ, ταυλανδικες πιατσες, gclubs, ντισκος/μπαρακια/νυχτερινα κεντρα και happenings με νορμαλ κοσμο. Εδω απλως ξυνουμε την επιφανεια και ανακυκλωνουμε τα ιδια και τα ιδια. Το φορουμ χρειαζεται μερικους μονιμους που να εχουν ξεπερασει τον αρχικο μηνα του μελιτος και να ειναι προθυμοι για περαιτερω εξερευνηση. 3 χρονια ζωης του φορουμ μηδεν εις το πηλικο, σκετη απελπισια   :dunno: :woldman:

Είναι πολλά τα γούστα, καλύτερα όποιος ενδιαφέρεται για άμεσες απάντήσεις να κανονίσει chat με άλλους ενδιαφερόμενους να είναι και πιό ζωντανό. Δεν νομίζω ότι πολύς κόσμος έχει διάθεση για άλλα ενδιαφέροντα πέρα από τα τετριμμένα γι΄αυτό και κάποια επαναλαμβάνονται.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Είναι πολλά τα γούστα, καλύτερα όποιος ενδιαφέρεται για άμεσες απάντήσεις να κανονίσει chat με άλλους ενδιαφερόμενους να είναι και πιό ζωντανό. Δεν νομίζω ότι πολύς κόσμος έχει διάθεση για άλλα ενδιαφέροντα πέρα από τα τετριμμένα γι΄αυτό και κάποια επαναλαμβάνονται.
χουσειν ο κοσμος δεν εχει διαθεση γιατι δεν εχει ακομα βαρεθει τα τετριμμενα ασε που δεν ξερει οτι ολα αυτα που συζηταμε ειναι απλα η κορυφη της πυραμιδας...επισης δεν εχει το χρονο γιατι τι να πρωτοκανει μεσα σε 2 βδομαδες...γιαυτο μιλησα για μονιμους...το ιδανικο θα ηταν να υπηρχαν μερικοι μονιμοι στο φορουμ και να ανοιγαν το δικο τους θρεντ κατι σαν "Expats in Thailand" και να συζητανε για ολα τα υπολοιπα...τοσος κοσμος εχει περασει εδω μεσα μου φαινεται απιστευτο οτι δεν εχει βρεθει ουτε ενας μετα απο 3 χρονια τι να λεμε τωρα

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
χουσειν ο κοσμος δεν εχει διαθεση γιατι δεν εχει ακομα βαρεθει τα τετριμμενα ασε που δεν ξερει οτι ολα αυτα που συζηταμε ειναι απλα η κορυφη της πυραμιδας...επισης δεν εχει το χρονο γιατι τι να πρωτοκανει μεσα σε 2 βδομαδες...γιαυτο μιλησα για μονιμους...το ιδανικο θα ηταν να υπηρχαν μερικοι μονιμοι στο φορουμ και να ανοιγαν το δικο τους θρεντ κατι σαν "Expats in Thailand" και να συζητανε για ολα τα υπολοιπα...τοσος κοσμος εχει περασει εδω μεσα μου φαινεται απιστευτο οτι δεν εχει βρεθει ουτε ενας μετα απο 3 χρονια τι να λεμε τωρα

Νομίζω, ξανά, και δεν το κάνω από κόντρα κι έτσι, ότι αν ενδιαφερόντουσαν για πιό παρακμιακές :rolleyes: λεπτομέρειες θα τις είχαν προσδιορίσει. Το ότι ρωτούν τα ίδια και τα ίδια σημαίνει ότι δεν χορταίνουν τα ίδια :grin:

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Εδώ όταν έφερα κοπέλα στο δωμάτιό μου και πέρασε από το έλεγχο στην είσοδο του ξενοδοχείου δεν υπήρξε η παραμικρή περιφρονητική τσιριμόνια κατά της κοπέλας, μόνο χαμόγελο άρα σεβασμός.

για ποιον σεβασμο μιλας τωρα? η αναγκη για επιβιωση τους κανει να χαμογελανε, να υποκλινονται και να κανουν και κωλοτουμπες στον καθε "πλουσιο" λευκο εκει κατω.

ας μην παραμυθιαζομαστε τοσο πολυ με την land of smiles, τους ασιατες εμεις οι ευρωπαιοι δεν μπορουμε να τους ψυχολογησουμε με τιποτα. αλλα δειχνουν και αλλα αισθανονται. και τα αληθηνα αισθηματα τους θα στα πουν σε ανυποπτο χρονο καποια αλλη ασχετη στιγμη.

αν κανω λαθος ας με διορθωσει ο φαντομας, κατι περισσοτερο ξερει νομιζω..

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Πίσω από το χαμόγελο κρύβονται πολλά!!! Μπορεί να χαμογελάει και να σου έχει βρίσει όλο το σόι με χαμόγελο!! :cheesy:

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Νομίζω, ξανά, και δεν το κάνω από κόντρα κι έτσι, ότι αν ενδιαφερόντουσαν για πιό παρακμιακές :rolleyes: λεπτομέρειες θα τις είχαν προσδιορίσει. Το ότι ρωτούν τα ίδια και τα ίδια σημαίνει ότι δεν χορταίνουν τα ίδια :grin:

για να χορτασεις κατι θα πρεπει να το βιωνεις καθημερινα ωστε πλεον να μην ειναι κατι το διαφορετικο...με αποτελεσμα να ερθει η φυσικη φθορα και να προχωρησεις παρακατω..σε κατι περισσοτερο απο το συνηθισμενο..ο φαντομας εχει δικιο αλλα.....
/....
.....ΑΛΛΑ πως να χορτασει ο νεοελληνας μια τοσο διαφορετικη νοοτροπια που ουτε στον υπνο του δεν ονειρευοταν οταν απο 5 χρονων μεγαλωνει σε μια κοινωνια οπου οι ελλειηνιδες και οι βλαχοελληνες του κανουν πληση εγκεφαλου για το τι ειναι σωστο και τι οχι..
θελει τουλαχιστον 10 χρονια απο τη ζωη του (ας μην αναφερθω μονο στην ταυλανδη) να γυρισει, να συναναστραφει και να ανοιξει τα ματια του ωστε να χορτασει κατι τοσο διαφορετικο απο αυτο που βιωνει καθημερινα..

voltaire ωραιος ρε...θα περασουν..που θα παει..

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Ροκο ξερεις ποσες φορες εχω προσπαθησει να μαντεψω τι διαολο σκεφτονται ορισμενοι Ταυλανδοι που συναναστρεφομαι και πολλες φορες τα παραταω? Ο τροπος σκεψης τους ειναι αλιεν για μας και δεν ειναι τυχαιο οτι θα συναντησεις ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ μονιμους φαρανγκς με πραγματικους φιλους Ταυλανδους. Εχω ξαναπει επισης οτι φαινομενικα μπορει να φαινονται ηρεμοι αλλα ειναι μεχρι να τους παρει ο διαολος. Ουε και αλιμονο στον ξενο που θα βρεθει στη διαβα τους τοτε. Αν κατι παει λιγο στραβα τα χαμογελα εξαφανιζονται σε χρονο ρεκορ. Στην Ταυλανδη πρεπει να εξασκεις πολλες φορες το χαμογελο του "μαλακα" και γενικα να κανεις το μαλακα δηλαδη οταν τα πραγματα πανε στα ακρα αντι να θυμωνεις να εξακολουθεις να χαμογελας. Κατι πολυ δυσκολο για μας τους ελληνες αλλα απαραιτητο για να εχεις καλα ξεμπερδεμματα.

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Συμφωνω με τον Συναγωνιστη Fantoma............ετσι πιστευω και εγω οτι συμβαινει στην Ταυλανδη......Ωραια τα χαμογελα αλλα δεν θελει και πολυ-πολυ να "απλωνεσαι" και να εμπιστευεσαι ατομα....

Α!!!!Μην Ξεχασω............Μολις Εκλεισα και εγω για Ταυλανδη.........σε 2 μηνες,φευγιο!!!!και Μονο Παταγια!!!αυτη τν φορα για καμια 25αρια μερες!!!!Οσοι πιστοι προσελθετε!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
διαβασα τις τελευταιες 100 σελιδες και τα ματια μου πεταχτηκαν εξω και απο αυτα που διαβαζω και απο αυτα που βλεπω αλλα και απο την πολυ χρηση Η/Υ. μπορουμε να κανουμε κανενα συγκεντροτικο που να μεινουμε που να ψωνισουμε σε καθε πολη τι να παρουμε τι να προσεχουμε χαρτες κτλ; θα ειναι πιστευω για ολους εμας που θελουμε να παμε για πρωτη φορα εκει οτι καλυτερο εργαλειο

spyros1980

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
σημερα πηγα σε ενα μασατζιδικο χωρετικοτητας 2 ατομων και ο δευτερος ηταν ελληνας  :think:  εχει φαση να ηταν κανενας απο εδω μεσα ?? λοιπον εμενα ειναι η δευτερη φορα που παω πατταγια και μονο πατταγια . την πρωτη εκατσα με τον βολταιρε αν θυμαμε καλα καμια 15 μερες και τωρα σε 5 μερες κλεινω 1 μηνα και γυριζω πισω ... πλεων χαιρομαι που βαρεθηκα τα παντα, ακομα  και τους ερωτες ,(μια που εβαλα μυαλο απο την πρωτη φορα που την πατησα...οπως πολλοι φυσικα...) και γενικοτερα που ξεκολισα απο το φαινομενο πατταγια και θα γυρισω πισω ανετος στην ελληνικη κολοβαρεμαρα  :headbang:

τωρα δεν ξερω για σας ποσο καιρο ειστε εκει αλλα εγω πιστευω οτι πηγα στα περισσοτερα μαγαζια για φαει,μασαζ,ποτο,σεχ και ψωνια και μπορω να βοηθησω αρκετα καποιον που θα παει για πρωτη φορα.οποτε οποιος εχει ερωτησεις μπορει να μου στηλει πμ η να μιλησουμε στο μσν μια που πολλες ωρες θα βρισκομαι στο πσ λογο δουλειας...

βεβαια σε 103 μερες θα ξαναπαω με τον φιλο βολταιρε και 2-3 αλλους αλλα πλεων για την παρεα και τον χαβαλε που θα εχουν οι νεοι εκει  :dancing:  και οχι για σεξοτουρισμο ( καλα αυτο μπορει να το λεω τωρα που εχω λιωσει στο  :knockinb: και σε 103 μερες να ερθω τρεχοντας αλλα λεμε τωρα...)

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
[Α!!!!Μην Ξεχασω............Μολις Εκλεισα και εγω για Ταυλανδη.........σε 2 μηνες,φευγιο!!!!και Μονο Παταγια!!!αυτη τν φορα για καμια 25αρια μερες!!!!Οσοι πιστοι προσελθετε!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν άντεξες άλλο...μακρια από τον παράδεισο!!!!Και γω σκέφτομαι σοβαρα να ξανακλείσω παρό ολο που γυρισα τη Πέμπτη!!Παταγια...Πατάγια... :rockon: :rockon: :rockon:

Σύνκαυλοι θα με κάνετε να σκάσω από τη ζήλεια :helpplea: :helpplea: Αισθάνομαι σαν την Ελλάδα. Σας έδωσα τα φώτα μου και για την πάρτη μου ούτε σπίρτο :grin:

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
για ποιον σεβασμο μιλας τωρα? η αναγκη για επιβιωση τους κανει να χαμογελανε, να υποκλινονται και να κανουν και κωλοτουμπες στον καθε "πλουσιο" λευκο εκει κατω.

ας μην παραμυθιαζομαστε τοσο πολυ με την land of smiles, τους ασιατες εμεις οι ευρωπαιοι δεν μπορουμε να τους ψυχολογησουμε με τιποτα. αλλα δειχνουν και αλλα αισθανονται. και τα αληθηνα αισθηματα τους θα στα πουν σε ανυποπτο χρονο καποια αλλη ασχετη στιγμη.

αν κανω λαθος ας με διορθωσει ο φαντομας, κατι περισσοτερο ξερει νομιζω..

Ρόκο δεν με κατάλαβες. Εννούσα ότι δεν έδειξαν περιφρονητική συγκατάβαση προς την κοπέλα. Κι εκείνη θα μπορούσε να καταλάβει την "άλλη" νοοτροπία που περιγράφεις. Αλλά να σου πώ προτιμώ το χαμόγελο το ειλικρινώς επιτηδευμένο από την sunny δουλοπρέπεια του ελληνικού χώρου, ξέρεις τα ΕΟΤικά χαμόγελα στις ρεκλάμες. Προσωπική άποψη

kaligoulas1

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε  lakisscorpio δεν άντεξες άλλο...μακρια από τον παράδεισο!!!!Και γω σκέφτομαι σοβαρα να ξανακλείσω παρό ολο που γυρισα τη Πέμπτη!!Παταγια...Πατάγια... :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
πολυ φιλοσοφια στις τελευταιες σελιδες.

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Παρτε και εμενα τον γερο ρε μορτες μια βολτα προς τα εκει...... θελετε να μαραζωσω με ολα αυτα που εχω διαβασει???

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Συμφωνω με τον Συναγωνιστη Fantoma............ετσι πιστευω και εγω οτι συμβαινει στην Ταυλανδη......Ωραια τα χαμογελα αλλα δεν θελει και πολυ-πολυ να "απλωνεσαι" και να εμπιστευεσαι ατομα....

Α!!!!Μην Ξεχασω............Μολις Εκλεισα και εγω για Ταυλανδη.........σε 2 μηνες,φευγιο!!!!και Μονο Παταγια!!!αυτη τν φορα για καμια 25αρια μερες!!!!Οσοι πιστοι προσελθετε!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

για ποτε εκλεισες??? καλα γιατι δεν εστειλες μηνυμα??? με ποιον θα πας???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom