σημερα πηγα σε ενα μασατζιδικο χωρετικοτητας 2 ατομων και ο δευτερος ηταν ελληνας
εχει φαση να ηταν κανενας απο εδω μεσα ?? λοιπον εμενα ειναι η δευτερη φορα που παω πατταγια και μονο πατταγια . την πρωτη εκατσα με τον βολταιρε αν θυμαμε καλα καμια 15 μερες και τωρα σε 5 μερες κλεινω 1 μηνα και γυριζω πισω ... πλεων χαιρομαι που βαρεθηκα τα παντα, ακομα και τους ερωτες ,(μια που εβαλα μυαλο απο την πρωτη φορα που την πατησα...οπως πολλοι φυσικα...) και γενικοτερα που ξεκολισα απο το φαινομενο πατταγια και θα γυρισω πισω ανετος στην ελληνικη κολοβαρεμαρα
τωρα δεν ξερω για σας ποσο καιρο ειστε εκει αλλα εγω πιστευω οτι πηγα στα περισσοτερα μαγαζια για φαει,μασαζ,ποτο,σεχ και ψωνια και μπορω να βοηθησω αρκετα καποιον που θα παει για πρωτη φορα.οποτε οποιος εχει ερωτησεις μπορει να μου στηλει πμ η να μιλησουμε στο μσν μια που πολλες ωρες θα βρισκομαι στο πσ λογο δουλειας...
βεβαια σε 103 μερες θα ξαναπαω με τον φιλο βολταιρε και 2-3 αλλους αλλα πλεων για την παρεα και τον χαβαλε που θα εχουν οι νεοι εκει
και οχι για σεξοτουρισμο ( καλα αυτο μπορει να το λεω τωρα που εχω λιωσει στο
και σε 103 μερες να ερθω τρεχοντας αλλα λεμε τωρα...)