You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
ξερεις τι γινεται?Το thread αυτό Κώστα είναι κλασάτο,
οσοι ειναι στην ελλαδα ειναι κλασατοι και φιλοσοφουν,
οσοι ειναι κατω μαμανε χωρις κλαση και φιλοσοφιες.
ξερεις τι γινεται?
οσοι ειναι στην ελλαδα ειναι κλασατοι και φιλοσοφουν,
οσοι ειναι κατω μαμανε χωρις κλαση και φιλοσοφιες.
Καλησπέρα Κώστα,
το ένα δεν αναιρεί το άλλο, αρκεί να σου αρέσει το παιγνίδι και γενικά η ζωή ;) ;)
σας εχω κατι πολυ superrrrrrrrrrrrrrrrr!!!
walking street webcam!!!
η καμερα ειναι στο παγωτατζιδικο με την μασκοτ!
walking street webcam!!!
kaligoulas1
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
walking street webcam!!!
Πολυ καλό....έχει και ήχο για να στα θυμίζει κατευθείαν στο μαυλό σου το τη γίνεται εκεί...Pattaya
Πολυ καλό....έχει και ήχο για να στα θυμίζει κατευθείαν στο μαυλό σου το τη γίνεται εκεί...Pattaya
Αυτοκράτορά μου ποιό είναι το αγαπημένο σας μέρος στην Πατάγια,βάζω αυτό το θρεντ εν ονοματι φίλων που δεν ξέρουν καλά την περιοχή και ετοιμάζονται για εισβολή, και άλλοι φίλοι μπορούν να απαντήσουν αν θέλουν...ή άν θυμούνται
fisarmonikas
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
walking street webcam!!!
zan να είσαι καλά για το δώρο που μας έκανες.
Από το σπίτι μου θα μπορώ να βλέπω την walking street όλο το 24ωρο.
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 644
- Πόντοι
- 4.255
zan να είσαι καλά για το δώρο που μας έκανες.
Από το σπίτι μου θα μπορώ να βλέπω την walking street όλο το 24ωρο.
Φιλε Φυσαρμονικα δεν ειναι ολο το 24ωρα!!!!Τωρα αν μπεις δεν δειχνει τιποτα!!!
Αντε ετοιμασου να παμε κατω..........
Ζαν,ετοιμασου και εσυ!!!
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
ποιό είναι το αγαπημένο σας μέρος στην Πατάγια,
κωστα το royaltwins πολυ καλο..
απο οτι θυμαμαι απο τα λογια σου ειναι joiners free,.. ή εχει αλλαξει κατι?
μπορεις να μετακινησε με τα ποδαρατος στον πανικο?συγγνωμη που ξαναρωταω αλλα δεν θυμαμαι σε ποια σελιδα του forum ειναι για να ξαναψαχνω.
ευχαριστω..
απο οτι θυμαμαι απο τα λογια σου ειναι joiners free,.. ή εχει αλλαξει κατι?
μπορεις να μετακινησε με τα ποδαρατος στον πανικο?συγγνωμη που ξαναρωταω αλλα δεν θυμαμαι σε ποια σελιδα του forum ειναι για να ξαναψαχνω.
ευχαριστω..
Το μόνο που δεν βρήκα επαρκώς ανεπτυγμένο σε όλες αυτές τις σελίδες είναι αναφορές για τα BBBJ bars , το περίφημο Lolitas π.χ.
Τα τσιμπουκάδικα λοιπόν...
Είναι ένα είδος σεξοπωλείου που δεν νομίζω ότι υπάρχει κάπου αλλού στον κόσμο (ας με διορθώσουν οι επαϊοντες ). Απλά πηγαίνεις εκεί ΜΟΝΟ για πίπες. Στην Μπανγκοκ τα περισσότερα βρίσκονται χωμένα σε παρακμιακούς παραδρόμους και κάθετες της Σουκουμβιτ, από το ύψος της Νανα Σκουέρ και προς το άλλο σεξοκομείο της Σοϊ Καουμπόϊ με τα θρυλικά σόου (μειωμένα πλέον λόγω νόμου τύπου Παπαθεμελή ). Τα μπαράκια αυτά λειτουργούν όλο το 24ωρο με διαφορετικές βάρδιες κοριτσιών, που δεν γουστάρουν να γαμιούνται, είναι ζωντοχήρες ή εν διαστάσει και καταλήγουν εκεί για έξτρα φράγκα. Τα πιό πολλά έχουν θεματική ενδυμασία, σε κάποιο παριστάνουν τις μαθήτριες τύπου Λολίτας, φοράνε και καλά σχολική στολή κ.ο.κ. Τα κορίτσια κάθονται έξω από την είσοδο αναλόγα βεβαια με τον καιρό και στην πέφτουν με την μία. Η ταρίφα είναι περίπου 15 ευρώ αλλά διαπραγματεύσιμο. Μέσα ο χώρος είναι συνήθως δίπατος. Κάτω το μπαρ με σκαμπώ και παλαιές πολυθρόνες (σαν ξεπεσμένο κωλάδικο ας πούμε) όπου συνήθως θα κεράσεις το κορίτσι σου. Πολλές από αυτές δεν ξέρουν γρι αγγλικά, αλλά δεν χρειάζεται αφού ένα πράγμα μόνο κάνουν. Συνήθως θαμώνες είναι μεθυσμένοι κοιλιάδες Ιρλανδοί και Βρετανοί, που καθονται με τις ώρες και τσιμπουκώνονται πλειστάκις . Αφού κανονίσεις τα περαιτέρω, αν θα είναι ακάποτο ή όχι (συνιστώ ΠΑΝΤΑ καπότα) ανεβαίνεις στον πάνω όροφο ή την μέσα αιθουσα.
Εκεί θα δείτε εναν τεράστιο καναπέ περιμετρικά του δωματίου, που ανα διαστήματα χωρίζεται με ριντώ ή κουρτίνες. Αυτά είναι δηλαδή τα "δωμάτια". Με άλλα λόγια ο ένας τσιμπουκώνεται πλάϊ στον άλλο με χώρισμα ένα σεπαρέ. Η γκόμενα σε βοηθά να βολευτείς πάνω στον καναπέ, πάνω σε πεντακάθαρη πετσέτα που φέρνει η ίδια αφού πλύνει με οδοντοκρεμα και αντιμικροβιακό ξέπλυμα το στόμα της. Ερχεται με το τσαντάκι της που έχει διάφορες καποτες και στην περνάει. Η μόνη διακόσμηση στο κάθε σεπαρέ είναι μια φωτογραφία του βασιλιά που είναι θεοποιημένος και καλά και μια φωτογραφία του Βούδα. Σε τσιμπουκώνει και το μόνο οπτικό πεδίο που έχεις, αν δεν κοιτάς την γκόμενα, είναι τα ιερά σύμβολα του Σιαμ Οσο χαλαρώνεις και απολάμβάνεις η γκόμενα σε ρωτά πόσο θες να διαρκέσει, αν βιάζεσαι δηλαδή, γιατί πολλοί πετάγονται για ένα τσιμπουκι και επιστρέφουν στις δουλειές τους. Οσο σε τσιμπουκώνει ο μόνος άλλος ήχος είναι τα βογγητά των άλλων λάγνων του σπορ. Οταν τελειώσει κανείς, τον σκουπίζει με ειδικό σφουγγάρι σε ολο το μέρος του εφηβαίου και σε αφήνει να χαλαρώσεις, μέχρι να επιστρέψει και σε οδηγήσει ξανά στο μπαρ. Τα χρήματα τα παίρνει πριν από το παιγνίδι. Μετά ενδεχομένως να σε πιέσει για νέο κέρασμα. Μην μασησετε, έτσι βγάζει φράγκα το μαγαζί. Μπορείς να κάτσεις μαζί της, άσκοπο αφού δεν μιλούν ξένη γλώσσα. Αν είστε με αντροπαρέα έρχονται και άλλες για να σσαλιαρίσουν μαζί σας μήπώς και τις πάρετε για ρεβανς. Αν δεν θέλετε, πίνετε το ποτό σας, είναι καθαρά, και αποχωρείτε σαν κύριοι. Το αγοραίο σέξ σε όλο το καπιταλιστικό μεγαλείο του. Με άλλα λόγια φαστ φουντ σεξ...
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Σπευσατε πριν η αστυνομια βαλλει λουκετο και σε αυτο
mathima solfez
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Like
- 41
- Πόντοι
- 6
Αφού κανονίσεις τα περαιτέρω, αν θα είναι ακάποτο ή όχι (συνιστώ ΠΑΝΤΑ καπότα)
Το τσιμπουκι με καποτα ειναι σαν να δινεις στην κοπελα να γλυψει καραμελα χωρις να την βγαλεις απο το χαρτακι.
Σπευσατε πριν η αστυνομια βαλλει λουκετο και σε αυτο
Μπορείς να πας εκεί να μείνεις με το τιλάκ σου, ή πρέπει να είναι απαραιτήτως ευρωπαία??
Καλή φάση φαίνεται......
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
γεια σου μαρκησιε swingerΜπορείς να πας εκεί να μείνεις με το τιλάκ σου, ή πρέπει να είναι απαραιτήτως ευρωπαία??
Καλή φάση φαίνεται......
φυσικα και πας με το τιλακ σου
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
Είναι ένα είδος σεξοπωλείου
αριστη η αναλυση φιλε, παντα τετοια.
την ολη φαση δεν την συνιστω, ειναι συμβιβασμος, στην ταιλανδη δεν συμβιβαζομαστε.
FAST FΟΟD ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑΙ, ΕΚΕΙ ΟΧΙ,
Επιτελους ηρθε και η δικη μου σειρα για τον παραδεισο.
Θελω να ευχαριστησω ολους στο forum που με τις ιστοριες τους με επεισαν να κανω αυτο το ταξιδι
και με τις συμβουλες τους σιγουρα θα κανουν το ταξιδι μου πιο ευκολο.
Και παλι ευχαριστω και το επομενο post θα ειναι απο το Phuket
Θελω να ευχαριστησω ολους στο forum που με τις ιστοριες τους με επεισαν να κανω αυτο το ταξιδι
Επιτελους ηρθε και η δικη μου σειρα για τον παραδεισο.
Φρόντισε το ξενοδοχείο σου να μην είναι μακριά από την πλαζ της Πατόνγκ όπου θα παίζεις το σπορ. Το Πουκέ είναι μεγάλο και τα ταξί από τα μακρινά ξενοδοχεία κοστίζουν περισσότερο και από τα γαμήσια, Επίσης θυμήσου ότι πολλοί οδηγοί ταξί θα σου ζητήσουν να τους πληρώσεις διπλό ταρίφα για να έρθουν να σε πάρουν για την επιστροφή. Μην το κάνεις. Αν ο καιρός είναι χαλασμένος, θα είναι πιό δύσκολο. Και με τα τουκ τουκ που θα πέσουν πάνω σου σαν μύγες θα κάνεις ΧΟΝΤΡΟ παζάρι, γιατί μετά κάνουν ότι δεν σε κατάλαβαν. Θεωρώ αυτονόητο ότι δεν πάς με γυναίκα γιατί θα φτύσεις αίμα Στο Πουκέ καλά μασατζίδικα με λάδι ή με σαπούνι. Διάλεξε το πρώτο
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
τζαμπα γραφουμε ρε φιλε τοσα χρονια?Θελω να ευχαριστησω ολους στο forum που με τις ιστοριες τους με επεισαν να κανω αυτο το ταξιδι
το επομενο post θα ειναι απο το Phuket
στο πουκετ θα πας?
δεν καταλαβες ποιο ειναι το καλυτερο μερος?