Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
φιλοι ενα θα πω..εχω βγει σαββατοβραδο σε γνωστο αθηναικο μαγαζι,κλαμπακι και ετσι φαση..ενω μεσα στο μαγαζι παρατηρω με το ρανταρ μου καθε τετραγωνικο οπου υπαρχει για κανα μωρο..εχω απογοητευτει με τη σαβουρια και την ξενερωτη συμπεριφορα των γυναικων μας..μια απο τα ιδια εδω και χρονια..(τα εχουμε πει,εχουμε κανει διδακτορικο στην αηδια!)

γυρναω λοιπον το κεφαλι και βλεπω ενα πλασμα.. :rockon: :rockon: :knockinb: :o :o
κοντουλικο,μινιον, με ελαφρος μαυριδερο γυαλιστερο δερματακι,τρελα τσιμπουκοχιλα και ασιατικα χαρακτιριστικα..(ματια,μυτη κτλ)ενα μωρο..μα τι μωρο..εχω παθει πλακα..

γυρναω και λεω στον κολλητο μου την φραση
"ΘΑ ΦΑΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΑΥΛΑΝΔΗ...ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ..."

no comments συναγωνιστες..αρχιζω ή μαλλον προσπαθω να καταλαβω εν μερει τι εχετε περασει και τι κολληματα πεφτουν εδω μεσα..(και δικαιολογημενα δλδη με αυτα που βλεπουμε σε αυτη τη χωρα οσον αφορα τις γυναικες μας..τρομαρα μας η greek beauty!! :jerking: :jerking: :jerking:)

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
...δυστυχως ή ευτυχως..
...καλως ή κακως...

16 εβδομαδες..
112 μερες...
για τον παραδεισο... :dancing:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
γυρναω λοιπον το κεφαλι και βλεπω ενα πλασμα.. :rockon: :rockon: :knockinb: :o :o
κοντουλικο,μινιον, με ελαφρος μαυριδερο γυαλιστερο δερματακι,τρελα τσιμπουκοχιλα και ασιατικα χαρακτιριστικα..(ματια,μυτη κτλ)ενα μωρο..μα τι μωρο..εχω παθει πλακα..
φιλιππινεζα θα ειδες.

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
φιλιππινεζα θα ειδες.
Τον άδειασες τον Ταϊλερ ρε Κώστα, σου λέει τον καϋμο για την νεοελληνική ξεφτίλα και σου του λες Φιλιππινέζα. Κατά κανόνα δεν έχει άδικο καθόλου, αλλιώς τί συζητάμε  εδώ πέρα, όχι μόνο τουρισμό αλλά και νοοτροπίες στην χώρα του χαμόγελου. Εδώ τσιγάρο πας να τους ανάψεις, έτσι από αντρική ευγένεια, και θεωρούν ότι είσαι αναιδής (εκτός από ΜΙΛΦ)εκτός και αν περάσεις το interview (δηλαδή το ξεσκόνισμα ή πάλαι ποτέ φλερτ). Στην Ταϊλάνδη ακόμα και μια ωραία κοπέλα να σου συστήσουν και της πεις να βγείτε, είσαι καλοδεχούμενος και αμα προκύψει προέκυψε, άμα όχι δεν τρέχει και τίποτα. Σου ειναι και ευγνώμων επειδή προτίμησες, μέσα σε τόσες άλλες επιλογές, την συντροφιά της. Το ίδιο και στα γκογκο κλαμπ. Οποιος έχει αντιρρηση ας το πει, εδώ που δεν μασάμε τα λόγια μας. Και άμα τα πεις σε γυναικοπαρέα, ότι έβγαλες γκόμενα στην Μπανγκοκ σε κοιτάνε σαν παιδεραστή...

Οσο για τα νοσοκομεία, η Ταϊλάνδη έχει από τα καλύτερα και ΦΘΗΝΌΤΕΡΑ νοσοκομεία διεθνώς. Οχι μόνο για πλαστικές και αλλαγές φύλου, όπως ενδεχομένως ειρωνευτούν κάποιοι, αλλά και για μεταμοσχεύσεις κλπ. Η περίθαλψη είναι πρώτης τάξεως τουλάχιστον στην πρωτεύουσα.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
τις ελλεεινιδες αλλα και ειδικα τους ΕΛΛΕΙΝελληνες τους γραφω κανονικα στα μεγαλα μου παπαρια οσο και αν χλευαζουν οτι εχω ζησει σαυτη τη χωρα και τους ανθρωπους που εχω γνωρισει γιατι δεν μπορουν και γιατι δεν εχουν τα αρχιδια να το κανουν και αυτοι

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
τις ελλεεινιδες αλλα και ειδικα τους ΕΛΛΕΙΝελληνες τους γραφω κανονικα στα μεγαλα μου παπαρια οσο και αν χλευαζουν οτι εχω ζησει σαυτη τη χωρα και τους ανθρωπους που εχω γνωρισει γιατι δεν μπορουν και γιατι δεν εχουν τα αρχιδια να το κανουν και αυτοι

Γιατί τόσο παράπονο ρε Στεφαν; Το ωραίο είναι ότι όσες φορές επιστρέφεις στην Ταϊλάνδη σου υπενθυμίζουν ότι όλα τα ανέχεσαι με ενα χαμογελο. Την ανεκτικότητα δηλαδή. Γαμάς τις γυναίκες τους και σου λένε ευχαριστώ που προτίμησες την ταϊλανδική ομορφιά. Ψέμματα λέω;

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Σου ειναι και ευγνώμων επειδή προτίμησες, μέσα σε τόσες άλλες επιλογές, την συντροφιά της.

Γαμάς τις γυναίκες τους και σου λένε ευχαριστώ που προτίμησες την ταϊλανδική ομορφιά. Ψέμματα λέω;

Ζωγραφίζεις φίλε!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Δεν ζωγραφίζω, τις εμπειρίες μου καταθέτω και τα καλά που πήρα από την επαφή μου με τον λαό αυτό και την έτσι και την αλλιώς :dancing:

έτσι!

κι απ τις 21/11/2006 που άνοιξε αυτό το θρεντ ο Κώστας έτσι ακριβώς είναι.

και ο καθένας που επισκέπτεται αυτόν τον τόπο το ίδιο ακριβώς σκέφτεται και λέει. Αυτές τις ίδιες με σένε εμπειρίες έχει!

Και φυσικά όλοι μας δεν έχουμε άλλο πράγμα στο μυαλό μας αλλά πότε θα ξαναπατήσουμε το πόδι μας στην χώρα του χαμόγελου!

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
έτσι!

κι απ τις 21/11/2006 που άνοιξε αυτό το θρεντ ο Κώστας έτσι ακριβώς είναι.

και ο καθένας που επισκέπτεται αυτόν τον τόπο το ίδιο ακριβώς σκέφτεται και λέει. Αυτές τις ίδιες με σένε εμπειρίες έχει!

Και φυσικά όλοι μας δεν έχουμε άλλο πράγμα στο μυαλό μας αλλά πότε θα ξαναπατήσουμε το πόδι μας στην χώρα του χαμόγελου!

Εδώ ακόμα και οι ταξιτζήδες, φτωχότατοι οι περισσότεροι, που βγάζουν το κατιτίς δίνοντας σου φυλλάδια από μασατζίδικα, δεν σε κοιτάει με το μάτι του κουτοπόνηρου φτωχονταβά, αλλά με την σπιρτάδα του κολλητού (ακόμα και αν δεν ξερει γρι αγγλικά) στην αντροπαρέα όταν το θέμα είναι οι γκόμενες. ;)

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Εδώ ακόμα και οι ταξιτζήδες, φτωχότατοι οι περισσότεροι, που βγάζουν το κατιτίς δίνοντας σου φυλλάδια από μασατζίδικα, δεν σε κοιτάει με το μάτι του κουτοπόνηρου φτωχονταβά, αλλά με την σπιρτάδα του κολλητού (ακόμα και αν δεν ξερει γρι αγγλικά) στην αντροπαρέα όταν το θέμα είναι οι γκόμενες.
Κράτα και λίγη πισινή σύντροφε, γιατί στην ΒΚΚ έχει κάτι σαϊνια ταξιτζήδες που σε ξεπαραδιάζουν κανονικότατα.

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Vonmakoulis θα συμφωνήσεις ότι λαμόγια υπάρχουν παντού, δεν είναι όλα παραδεισένια, σαφώς, αλλά αν έχεις επισκεφθεί τα μέρη αυτά θα με πιάσεις τί περιγράφω. Εδώ όταν έφερα κοπέλα στο δωμάτιό μου και πέρασε από το έλεγχο στην είσοδο του ξενοδοχείου δεν υπήρξε η παραμικρή περιφρονητική τσιριμόνια κατά της κοπέλας, μόνο χαμόγελο άρα σεβασμός. Αλλά για τα ταξί ναι υπάρχουν και μαλάκες.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Εδώ ακόμα και οι ταξιτζήδες, φτωχότατοι οι περισσότεροι, που βγάζουν το κατιτίς δίνοντας σου φυλλάδια από μασατζίδικα, δεν σε κοιτάει με το μάτι του κουτοπόνηρου φτωχονταβά, αλλά με την σπιρτάδα του κολλητού (ακόμα και αν δεν ξερει γρι αγγλικά) στην αντροπαρέα όταν το θέμα είναι οι γκόμενες. ;)
ξερεις πως σε κοιτταζουν ειδικα αυτοι που σου δειχνουν τα μασσαζοφυλλαδια?
σαν ενα τεραστιο χιλιομπατο  :grin:

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
... ευτυχώς ...
... καλώς ...

15 εβδομάδες ..
106 μέρες ...
για τον παράδεισο...    :pipa1:

Και εσύ Βολταίρε, ετοιμος για το ταξίδι της χαράς. Εντάξει ρε παιδιά, μπήξτε βαθιά το μαχαίρι :grin: :grin:

Ελπίζω να κάνετε καλή χρήση του thread και ότι θέλετε εδώ είμαστε.  :sunglasses:

voltaire

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Και εσύ Βολταίρε, ετοιμος για το ταξίδι της χαράς. Εντάξει ρε παιδιά, μπήξτε βαθιά το μαχαίρι :grin: :grin:

Ελπίζω να κάνετε καλή χρήση του thread και ότι θέλετε εδώ είμαστε.  :sunglasses:

Έχω διαβάσει και τις 1250+ σελίδες ακόμα πριν πάω την πρώτη φορά , τον Σεπτέμβριο 09
Ήταν μια αφάνταστη βοήθεια , ήδη από την δεύτερη μέρα ήμουν έτοιμος για όλα.
Και φυσικά το ίδιο προτείνω να κάνουν όλοι όσοι πηγαίνουν για πρώτη φορά.

Τώρα πλέον θα πάω ως "ξεναγός" μια και είμαι ο "παλιός" τις παρέας :)

Το μόνο που δεν βρήκα επαρκώς ανεπτυγμένο σε όλες αυτές τις σελίδες είναι αναφορές για τα BBBJ bars , το περίφημο Lolitas π.χ. Όπως και να έχει , άντλησα αρκετές info από ξένα φόρουμς και αυτή την φορά που θα είμαι εκεί θα το ερευνήσω το θέμα εις βάθος  :pipa1: :pipa3: 

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Έχω διαβάσει και τις 1250+ σελίδες ακόμα πριν πάω την πρώτη φορά , τον Σεπτέμβριο 09
Ήταν μια αφάνταστη βοήθεια , ήδη από την δεύτερη μέρα ήμουν έτοιμος για όλα.
Και φυσικά το ίδιο προτείνω να κάνουν όλοι όσοι πηγαίνουν για πρώτη φορά.

Τώρα πλέον θα πάω ως "ξεναγός" μια και είμαι ο "παλιός" τις παρέας :)

Το μόνο που δεν βρήκα επαρκώς ανεπτυγμένο σε όλες αυτές τις σελίδες είναι αναφορές για τα BBBJ bars , το περίφημο Lolitas π.χ. Όπως και να έχει , άντλησα αρκετές info από ξένα φόρουμς και αυτή την φορά που θα είμαι εκεί θα το ερευνήσω το θέμα εις βάθος  :pipa1: :pipa3: 

Τα τσιμπουκάδικα; Αν σου αρέσει η παρακμή και η κοινωνιολογία ΠΡΕΠΕΙ να πάς. Δεν θα το δεις πουθενά αλλού αυτό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom