Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Δεν είναι κακή ιδέα, αλλά νομίζω ότι η έρευνα δεν έχει βλάψει κανένα. Η Ταϋλάνδη είναι τέτοια φανταστική χω΄ρα και τα δεδομένα για εισιτήεια, πακέτα, μουνιά, γούστα αλλάζουν τόσο ραγδαία, που ενα Q&A γρήγορα θα γίνεται αναχρονιστικό. Θα χάνουν πολλοί έτσι και την πλάκα που νομίζω ότι σε πολλούς αρέσει :think:

θα συμφωνησω με τον hussain. πολλες απο τις πληροφοριες που εχουν γραφτει στις πρωτες σελιδες ισχυουν αλλα τα δεδομενα αλλαζουν γρηγορα σε μια χωρα με τετοια κινητηκοτητα..δεν μπορεις να στηριζεσαι σε πληροφοριες 2 χρονων..παιρνεις μια ιδεα ομως..καλη ειναι η ενημερωση.θα μπορουσαν ομως καποιοι συναγωνιστες να αναρτησουν μια λιστα με ξενοδοχεια για καθε πολη..μιας που δεν αλλαζουν τοσο ραγδαια..εκτος απο τις τιμες λογο περιοδου..

hussain ευχαριστω για τις πληροφοριες..

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
τα δεδομένα για εισιτήεια, πακέτα, μουνιά, γούστα αλλάζουν τόσο ραγδαία,
τα τελευταια τρια χρονια δεν εχει αλλαξει τιποτα, εκτος απο τα εισιτηρια που μειωθηκαν στο μισο και το μπατ που ειναι συνεχως γυρω στα 50.

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
θα συμφωνησω με τον hussain. πολλες απο τις πληροφοριες που εχουν γραφτει στις πρωτες σελιδες ισχυουν αλλα τα δεδομενα αλλαζουν γρηγορα σε μια χωρα με τετοια κινητηκοτητα..δεν μπορεις να στηριζεσαι σε πληροφοριες 2 χρονων..παιρνεις μια ιδεα ομως..καλη ειναι η ενημερωση.θα μπορουσαν ομως καποιοι συναγωνιστες να αναρτησουν μια λιστα με ξενοδοχεια για καθε πολη..μιας που δεν αλλαζουν τοσο ραγδαια..εκτος απο τις τιμες λογο περιοδου..

hussain ευχαριστω για τις πληροφοριες..

Ξενοδοχεία είναι δύσκολο να παραθέσεις, γιατί πολλές φορές κάνουν προσφορές που μια λίστα θα τα αδικούσε. Πάντως αν μπεις σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα για την Μπανγκοκ αναζήτησε πληροφορίες για τα ξενοδοχεία της περιοχής Σουκουμβιτ, είναι το κέντρο των πάντων για ψώνια ή για ψωνιστήρι, κλάμπινγκ και γκογκο μπαρ, και το υπέργειο μετρό τους την ακολουθεί κατά μήκος. Αλλιώς θα τρώς χρόνο στις μετακινήσεις αντί στο κρεβάτι σου... :fuck1:

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
τα τελευταια τρια χρονια δεν εχει αλλαξει τιποτα, εκτος απο τα εισιτηρια που μειωθηκαν στο μισο και το μπατ που ειναι συνεχως γυρω στα 50.

Κώστα καλησπέρα είχα πάρει το θάρρος να σου στειλω pm για κάποιες έξτρα ερωτήσεις. Μήπως έχεις κάποια απάντηση; Θα μπορούσες να τα πεις και από εδώ, αλλά νομίζω ότι δεν θα ενδιαφεραν και πολλούς άλλους του εξωτικού σπορ ;)

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ξενοδοχεία είναι δύσκολο να παραθέσεις, γιατί πολλές φορές κάνουν προσφορές που μια λίστα θα τα αδικούσε. Πάντως αν μπεις σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα για την Μπανγκοκ αναζήτησε πληροφορίες για τα ξενοδοχεία της περιοχής Σουκουμβιτ, είναι το κέντρο των πάντων για ψώνια ή για ψωνιστήρι, κλάμπινγκ και γκογκο μπαρ, και το υπέργειο μετρό τους την ακολουθεί κατά μήκος. Αλλιώς θα τρώς χρόνο στις μετακινήσεις αντί στο κρεβάτι σου... :fuck1:
Αυτο ακριβως εννοω. Καποιες γενικες πληροφοριες με μηχανες αναζητησης για ξενοδοχεια και αεροπορικες εταιρειες για τον πρωταρη για το που ειναι η δραση κλπ. για να μη σπαει αρχιδια και εισπρατει ειρωνειες.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Κώστα καλησπέρα είχα πάρει το θάρρος να σου στειλω pm για κάποιες έξτρα ερωτήσεις.
αν θες ξαναρωτας μεσω του φορουμ,
γενικα ομως εχω να ξαναπω οτι,
σε οποιον αρεσει η πολη μενει βκκ και αν του πεσει βαρια κατηφοριζει για πατταγια,
οσοι θελουν φυσικες ομορφιες (τρομαρα τους χε χε)  πανε πουκετ που εκει θα τα βρουν ολα,
ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 2-3 μερουλες στην βκκ ειναι απαραιτητες.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Εγώ θα έλεγα ότι τα πράγματα παραμένουν αναλλοίωτα (στον τομέα που μας ενδιαφέρει  :boobies:) τα τελευταία 20 και βάλε χρόνια.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
μεγα λαθος αλλαξε κατι πολυ σημαντικο
γεμισε τσιγαριλα και φραπε η Παταγια    :coffee:

kaligoulas1

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Παίδες εχω δει στο ιντερνετ για το μπουγελομα που πεφτει αν δεν κανω λάθος τον Απρίλη!!Ξέρεις κανεις πως λέγεται εκεινη η περίοδος και τη ημερομηνίες είναι????
  Υ.Γ Εχω 4 μερες Ελλάδα και ακομα δεν μπορω να εγκληματιστώ!!!!!Παταγια...Παταγια... :rockon: :rockon: :rockon:

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Παίδες εχω δει στο ιντερνετ για το μπουγελομα που πεφτει αν δεν κανω λάθος τον Απρίλη!!Ξέρεις κανεις πως λέγεται εκεινη η περίοδος και τη ημερομηνίες είναι????
   Υ.Γ Εχω 4 μερες Ελλάδα και ακομα δεν μπορω να εγκληματιστώ!!!!!Παταγια...Παταγια... :rockon: :rockon: :rockon:

Λέγεται Σονγκχραν, ή η γιορτή του νερού, συμπίπτει με την παλαιά Πρωτοχρονιά των Ταϊλανδών, είναι εορτή κινητή, όπως το ραμαζάνι, ακολουθεί δηλαδή την κινηση της σελήνης, για το 2010 εορτάζεται απο τις 13-15 Απριλίου 2010. Το θέμα είναι ότι το νερό βγάζει από πάνω σου την κακή τύχη. Ειδικά στην Πατονγκ του Πουκέ και την Πατάγια γίνεται της τρελλής και επειδή μαζέυει κόσμο έρχονται ενισχύσεις :fuck1: :tits: και έτσι λόγω ανταγωνισμού πέφτουν και οι τιμές.  :booty:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16

κλεινουν clubs/discos και ανοιγουν gogos!!!  :2funny:

Συνημμένα

• DSC_0017.jpg
    DSC_0017.jpg
    114,6 KB · Εμφανίσεις: 39

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Το Σονγκραν δεν γιορταζεται παντου τις ιδιες ημερομηνιες. Οι ημερομηνιες διαφερουν λιγακι απο πολη σε πολη.

Mikros

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Με την γρίπη τι γίνεται στην Ταυλάνδη, πιστεύεται ότι είναι ασφαλής περίοδος αυτό το καιρό για ταξίδι, διότι αν πάθεις τίποτα εκεί, σώνεσε?

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
για τους τουριστες το σονκραν ειναι διασκεδαστικο
για τους μονιμους κατοικους ειναι η χειροτερη περιοδος του χρονου...2 λυσεις υπαρχουν
στοκαρεις σε φαγητα, DVDs κτλ και κλειδαμπαρωνεσαι σπιτακι σου για 4-5 μερες η εναλλακτικα δραπετευεις εκτος Ταυλανδης μεχρι να ηρεμησουν τα πραγματα
ετσι και τολμησεις και βγεις εξω σε καταβρεχουν η σου πασαλειφουν το προσωπο  :jerking:  , μεθυσμενοι χορευουν σα μαιμουδες στη μεση του δρομου   :jerking: :jerking:, πολλα δυστυχηματα και κινηση δραμα παντου
μια φορα εκανα το λαθος και ειπα να παω απο ΒΚΚ προς Ισααν και ενα ταξιδι 4-5 ωρων μου πηρε τελικα 15+ ωρες   :headbang:
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
και η αγαπημενη εκφραση "ρε μαλακα"...

stefan00

Μέλος