Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
Σταματαει λοιπον το ταξι μπροστα στο ξενοδοχειο και κατεβαινει.
Τι να πω.....επαθα πλακα παιδια.
10 φορες καλυτερη απ οτι περιμενα.
Στα ματια του αδαη και πρωταρη εαυτου μου ειδα ενα μοντελο σε κοντη εκδοση.
Μαυρο στενο και κοντο φουστανακι,καταμαυρα ισια μακρυα μαλια και μαυρα μικρα χαριτωμενα γιαλακια.
Εχοντας διαβασει ολες τι σελιδες εδω ηξερα βεβαια τι παιζει και κινηθηκα αναλογως
Θες να πιεις κατι? (τα ποδια μου ψιλοτρεμανε εν τω μεταξυ....)
Οχι πιο καλα παμε στο loom :2funny:
Ανεβηκα τις σκαλες πετωντας
5 λεπτα κουβεντα και μου λεει παω για showel :2funny:
Βγαινει τυλιγμενη με την πετσετα και πεφτει στο κρεβατι
Σειρα σου μου λεει
Δε θα πω λεπτομερειες για το μετα.... ουτε χρειαζεται.

Θα επισημανω μονο
Το βελουδινο δερμα που ειχαν ΟΛΕΣ
Τα κορμια χωρις ιχνος κυτταριτιδας
Τα απιστευτα στενα μουνακια
Το ποσο φιλικες και δοτικες ειναι

Και τωρα η συγκριση με τη χωρα μας και τις γυναικες μας δικια σας

kaligoulas1

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ρε φίλε ενοήται πως δεν είχα μία τόσες μέρες αλλά απλός με αυτή δέθηκα ποιο πολύ από τις άλλες όχι ότι δεν με περίμενει και άλλη αλλά λέμε τώρα.Πρώτα θα ξεκινήσω με αυτό ότι έχουν τεράστια διαφορά με τις Ελληνίδες σε πολλά πράγματα προς το καλύτερο ενοήται, το λέγαται και δεν το πίστευα να σας πω την αλήθεια...Πρώτη φορά πήγα και όπως φαντάζεσται ξανακατεβαίνω με χίλια κάτω με την πρώτη ευκαιρία!!Τώρα κάτω έχει ωραίο καιρό δεν έβρεξε καθόλου όσες μέρες ήμουνα αλλά έχει πολύ κόσμο λόγω της περιόδου.Στην αρχή που φτάσαμε πήγα με 4 φίλους είχαμε πάθει ένα ψηλο σοκ από την πόλη που ήτανε λίγο περίεργη αλλά μόλης νύχτωσε μας αποζιμίωσε με το παραπάνω δεν έχω λόγια να πω...Επειδή έμενα σοι 8 η πρώτη επαφή εκτός από το 8, ήτανε το σοι 7 όπου το θεωρώ ένα από τα καλύτερα σοι ειδικά όταν φωνάζανε και δεν μπορούσες να περπατήσεις επείδη σε τραβάγανε ήτανε το κάτι αλλο αυτή η αίσθηση (τα γνωρίζεται αυτα).Στο σοι 6 να σας πω την αλήθεια μία φορά πήγαμε επείδη έχει αρκετα Kattoeys καιυπήρχε κίνδυνος να μην ξέρεις τη θα φορτώσεις αλλά είχε καλά κομάτια εκεί.Το άλλο σοκ ήτανε η Walking ειδικά με τα της 01.00 που γινοτανε χαμός, κόσμος περα δώθε να βλέπεις να μην ξέρεις που να πρωτο κοιτάξεις...Δεν θυμάμαι το μαγαζί πως λέγεται αλλα θα το ξερεται ποιο λέω είναι σχετικά στην αρχη της  Walking στο δεξί μας χέρι που έχει μέσα πολλά μπαράκια στη σειρά που σε ξετρελένουν από τις φωνές τους, βαράνε καμπάνες γενικά ένας χαμός εκεί...Ενοήται πως πήγαινα ισόμνια το οποίο ήτανε όπως τα λέγατε έχει το γούστο του και αυτό..Πάντως ονόματα από μαγαζιά δεν θυμάμαι γενικα αλλα κάτω έχει πολύ κοσμο αυές τις μέρες. Εδω κατά καιρούς γράφουνε πολύ ότι όποιος πάει εκεί κολάει και θέλει να ξαναπάει. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!! :rockon: :rockon:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
παντος τα σχολια του lakkisscorpio ειναι ολα τα λεφτα σε κατι βιντεακια να'σε καλα ρε φιλε πολυ γελιο  :grin:

Ευχαριστω,φιλε μου..να’σαι καλα.αληθεια ποτε φευγεις για Ταυλανδη;;;

kaligoulas1

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Θα επισημανω μονο
Το βελουδινο δερμα που ειχαν ΟΛΕΣ
Τα κορμια χωρις ιχνος κυτταριτιδας
Τα απιστευτα στενα μουνακια
Το ποσο φιλικες και δοτικες ειναι

Και τωρα η συγκριση με τη χωρα μας και τις γυναικες μας δικια σας

kaligoulas1

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μια ερωτηση έχω ενα κινητο που ξεκινάει από ΄΄08030'' το παίρνω και μου λέει ότι είναι λάθος ο αριθμός, βάζω κάποιο κωδικό μπροστά για να στείλω μηνημα η να παρω τηλ???

spyros1980

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
00668030...
προσεχε κανει 1.5 ευρω το λεπτο
αν σε παρει αυτι χρεωνετε 0.5 ευρω το λεπτο  ;)

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Ρε φίλε ενοήται πως δεν είχα μία τόσες μέρες αλλά απλός με αυτή δέθηκα ποιο πολύ από τις άλλες όχι ότι δεν με περίμενει και άλλη αλλά λέμε τώρα.Πρώτα θα ξεκινήσω με αυτό ότι έχουν τεράστια διαφορά με τις Ελληνίδες σε πολλά πράγματα προς το καλύτερο ενοήται, το λέγαται και δεν το πίστευα να σας πω την αλήθεια...Πρώτη φορά πήγα και όπως φαντάζεσται ξανακατεβαίνω με χίλια κάτω με την πρώτη ευκαιρία!!Τώρα κάτω έχει ωραίο καιρό δεν έβρεξε καθόλου όσες μέρες ήμουνα αλλά έχει πολύ κόσμο λόγω της περιόδου.Στην αρχή που φτάσαμε πήγα με 4 φίλους είχαμε πάθει ένα ψηλο σοκ από την πόλη που ήτανε λίγο περίεργη αλλά μόλης νύχτωσε μας αποζιμίωσε με το παραπάνω δεν έχω λόγια να πω...Επειδή έμενα σοι 8 η πρώτη επαφή εκτός από το 8, ήτανε το σοι 7 όπου το θεωρώ ένα από τα καλύτερα σοι ειδικά όταν φωνάζανε και δεν μπορούσες να περπατήσεις επείδη σε τραβάγανε ήτανε το κάτι αλλο αυτή η αίσθηση (τα γνωρίζεται αυτα).Στο σοι 6 να σας πω την αλήθεια μία φορά πήγαμε επείδη έχει αρκετα Kattoeys καιυπήρχε κίνδυνος να μην ξέρεις τη θα φορτώσεις αλλά είχε καλά κομάτια εκεί.Το άλλο σοκ ήτανε η Walking ειδικά με τα της 01.00 που γινοτανε χαμός, κόσμος περα δώθε να βλέπεις να μην ξέρεις που να πρωτο κοιτάξεις...Δεν θυμάμαι το μαγαζί πως λέγεται αλλα θα το ξερεται ποιο λέω είναι σχετικά στην αρχη της  Walking στο δεξί μας χέρι που έχει μέσα πολλά μπαράκια στη σειρά που σε ξετρελένουν από τις φωνές τους, βαράνε καμπάνες γενικά ένας χαμός εκεί...Ενοήται πως πήγαινα ισόμνια το οποίο ήτανε όπως τα λέγατε έχει το γούστο του και αυτό..Πάντως ονόματα από μαγαζιά δεν θυμάμαι γενικα αλλα κάτω έχει πολύ κοσμο αυές τις μέρες. Εδω κατά καιρούς γράφουνε πολύ ότι όποιος πάει εκεί κολάει και θέλει να ξαναπάει. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!! :rockon: :rockon:

Αχ,τι μου θυμισες τωρα!!!!Το σοκ που επαθα και εγω οταν πηγα εκει με τον Αρη και τον Βαγγελη........Το μονο που θυμαμαι ειναι ενα που λεγοταν Frog bar.........Ετσι το θυμαμαι αυτο το συμπλεγμα των Μπαρ........Frog bar και ενα Neon Blue Light σ’ολο το μηκος και πλατος του συμπλεγματος....Πατταγια ολεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Μια ερωτηση έχω ενα κινητο που ξεκινάει από ΄΄08030'' το παίρνω και μου λέει ότι είναι λάθος ο αριθμός, βάζω κάποιο κωδικό μπροστά για να στείλω μηνημα η να παρω τηλ???
Πρέπει να είναι 00668030, όλοι οι διεθνείς κωδικοί φέρουν δύο μηδενικά στην αρχή.

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
και μια μικρή γεύση απο μασάζ μπόντι του μπόντι το οποίο κρατά 1 ωρα και 30΄ ,αυτά είναι τα πρώτα .............

κόστος περίπου 50€ αλλά αξιζει τα λευτά του..........

ένα γκομενάκι την ημέρα και ένα τετοιο μασαζάκι κάθε 2-3 μέρες δεν θέλεις τίποτε άλλο.

Βίβα Ταϊλάντ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και μην ξανακούσω ότι καψουρέφτικε κανένας μόνο μια ταϊλανδεζα γιατί τα παίρνω στο κρανίο.............

αύτο συνήθως δεν γίνετε περιμένεις να πας στο κρεβάτι μετά που είναι καλήτερα.Αν τελειώσεις πρίν σε παίρνει αγγάλια μέχρι να τελειώσει η ώρα.....καλό θα είναι να δώσετε κάτι παραπάνω μόλις μπήτε στο δωμάτιο,γιατί απο τα 50€ δηλάδη 2500 μπατ αυτη παίρνει μόνο το 10% δηλαδή 5€.μην ξεχνατε ότι όλες θελούν κάτι τι παραπάνω............

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
και μια μικρή γεύση απο μασάζ μπόντι του μπόντι το οποίο κρατά 1 ωρα και 30΄ ,αυτά είναι τα πρώτα .............

κόστος περίπου 50€ αλλά αξιζει τα λευτά του..........

ένα γκομενάκι την ημέρα και ένα τετοιο μασαζάκι κάθε 2-3 μέρες δεν θέλεις τίποτε άλλο.

Βίβα Ταϊλάντ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και μην ξανακούσω ότι καψουρέφτικε κανένας μόνο μια ταϊλανδεζα γιατί τα παίρνω στο κρανίο.............

αύτο συνήθως δεν γίνετε περιμένεις να πας στο κρεβάτι μετά που είναι καλήτερα.Αν τελειώσεις πρίν σε παίρνει αγγάλια μέχρι να τελειώσει η ώρα.....καλό θα είναι να δώσετε κάτι παραπάνω μόλις μπήτε στο δωμάτιο,γιατί απο τα 50€ δηλάδη 2500 μπατ αυτη παίρνει μόνο το 10% δηλαδή 5€.μην ξεχνατε ότι όλες θελούν κάτι τι παραπάνω............

Είναι η ΑΠΟΛΑΥΣΗ. ΣΠΕΥΣΑΤΕ :fuck1: :dancing: Γιωργάρα ενημέρωσέ τους!!! Αν δώσεις κάτι παραπάνω σε κάνουν Θεό και να σου πέσει σε ξανανασταίνουν. Αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει πιό παρακμιακή εμπειρία, την οποία συνιστώ έτσι για το ιστορικό της σεξοεμπειρίας είναι τα μπαρ-τσιμπουκάδικα, το άκρον άωτον της παρακμής... :pipa3:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
καλό θα είναι να δώσετε κάτι παραπάνω μόλις μπήτε στο δωμάτιο,γιατί απο τα 50€ δηλάδη 2500 μπατ αυτη παίρνει μόνο το 10% δηλαδή 5€.μην ξεχνατε ότι όλες θελούν κάτι τι παραπάνω............
φιλε κανεις λαθος...δεν ξερω απο που το εμαθες αυτο αν στο ειπε η κοπελλα σου ειπε ψεμματα για να της δωσεις καλο τιπ...η κοπελλα παιρνει περιπου τα μισα...παντως ναι καλο ειναι να τις τιπαρεις αν ειναι καλες αλλα τιπ οχι πανω απο 500Β

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
φιλε κανεις λαθος...δεν ξερω απο που το εμαθες αυτο αν στο ειπε η κοπελλα σου ειπε ψεμματα για να της δωσεις καλο τιπ...η κοπελλα παιρνει περιπου τα μισα...παντως ναι καλο ειναι να τις τιπαρεις αν ειναι καλες αλλα τιπ οχι πανω απο 500Β

Θεωρώ ότι οι καλές, οι σταρ του μαγαζιού τα μοιράζονται μισά μισά, αλλά όσο ξεπέφτουν λόγω ηλικίας πέφτει και η συμμετοχή τους στο κέρδος. Καπιταλισμός σκληρός, αλλά που να πάνε; Εχουν συνηθίσει στην ασφάλεια της κυριλέ και καλά γαμωκατάστασης.

PATTAYA666

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ο κοδικος ειναι 0066 και τον αριθμο ποθ θελεις να καλεσεις!!!!καλιτερα αμα θελεις να κρατισεις επικινονια με μαιλ η facebook η ακομα καλιτερα skype!!! ;) ;) ;)

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1

με 10€ το μήνα μπορείς να παίρνεις μέσω skype ένα μήνα σε σταθερά και κινήτα στη Ταϊλάνδη.............

απλώς πρέπει να το κατεβάσεις στο p.c σου.

αν εχεις αποριες πες μου

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Η ταρίφα έτσι πάει, βέβαια μπορείς στο διάστημα αυτό να την γαμήσεις όσες φορές θες και με κάτι λίγω παράπάνω κανά δεκαευρο σου κάθεται και παραπάνω. Το μουνί είναι άφθονο, αλλά καλύτερα να το ψάξεις στα κωλόμπαρα, γιατί τις εξετάζουν μήν κολήσει κανείς και καμιά και πέσει έξω η δουλειά. Οι ελεύθερες είναι φθηνότερες και μπορείς να κανονίσεις τα πάντα και την ώρα και τα κόλπα, αλλά παίρνεις και τα μέτρα σου. ΠΑΝΤΑ προφυλακτικό, γιατί οι των μπαρ στο φοράνε θες δεν θες.

σορρυ αλλα μαλλον σε ταριφα επεσες  2000 ειναι τα χρηματα που ζηταει ενα μπαρ γκερλ για ολονυχτια  και πολλες φευγουν το απογευμα τις αλλης μερας

luke

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστω,φιλε μου..να’σαι καλα.αληθεια ποτε φευγεις για Ταυλανδη;;;

Μεσα στον Δεκέμβριο! κατεληξα για pattaya απλα δεν εκλεισα ακομα εισητηρια απο το ινερτνετ γιατι ηθελα να παω πρωτα απο ορσιμενα ταξιδιωτικα πρακτορια να παρω τιμες μηπως ειναι καλυτερα... Τωρα το μονο που μενει ειναι να βρω τις καταλληλες ημερομηνιες  (λογω αδειας λετε να πω στον αφεντικο μου οτι θα παω pattaya μπας και με καταλαβει? και παρω κανα δυο μερες παραπανω).Μαλλον  18 με 24(5 διανυκτερευσεις)
τα εισητηρια βγαινουν 683.91 € με επιστροφη με egypt airlines(λεει τιποτα η εταιρια?),τωρα με πρακτοριο βγαινει κανα 100-150 πιο ακριβα με το ξενοδοχειο που μου προτεινουν αυτοι.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
εχουμε γραψει πολλες φορες για το voipdiscount, 120 meres free ακομα και σε κινητα στην ταιλανδη, καθε δωρεαν απεριοριστη κληση χρεωνει 0.05 σεντς , ειναι δηλαδη τζαμπα.
το σκαιπ ειναι παπαρια για να μιλας με τα πιπινια, δεν εχουν ιντερνετ στα δωματια τους, και πηγαινουν σε νετ καφε και χρεωνονται.
τα χουμε γραψει ρε παιδες

axl33

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚOH-SAMUI 11-18/12??
PATTAYA 18/12-3/01 ??? ΚΑΙ ΒΚΚ 3/01-7/01??
ΠΕΤΥΧΑΙΝΩ ΚΑΠΟΙΟΝ?

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
εχουμε γραψει πολλες φορες για το voipdiscount, 120 meres free ακομα και σε κινητα στην ταιλανδη, καθε δωρεαν απεριοριστη κληση χρεωνει 0.05 σεντς , ειναι δηλαδη τζαμπα.
το σκαιπ ειναι παπαρια για να μιλας με τα πιπινια, δεν εχουν ιντερνετ στα δωματια τους, και πηγαινουν σε νετ καφε και χρεωνονται.
τα χουμε γραψει ρε παιδες
To skype πλέον δίνει απεριόριστα κινητά και σταθερά στην Ταϊλάνδη με περίπου 5 ευρώ το μήνα... Ποιοτικά είναι πολύ καλύτερο από το voip και μπορείς να το πληρώσεις με paypal!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom