ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ ΠΟΤΕ!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Συνημμένα
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
οι εμπειροι εχουν καταλαβει,
εσυ ακομα?
Γιατι εγω θεωρουμαι εμπειρος;
rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
παιδια 1500 ευρο για 8 μερες ειναι καλα(ξενοδοχειο,εισητηρια,γκομενακια,ποτα,εστιατορια) η λιγα γιατι μονο τοσα διαθετω!
καλα ειναι !!
δηλαδη σου βαζω ...
500€ εισητηρια + 125€ * 8 ημερες
καυλα σκετη σε κοβω
Αντε κλειστα τι περιμενεις..
παιδια 1500 ευρο για 8 μερες ειναι καλα(ξενοδοχειο,εισητηρια,γκομενακια,ποτα,εστιατορια) η λιγα γιατι μονο τοσα διαθετω!
Και πολλά είναι. Σε καμμιά περίπτωση δεν θα δεχτείς να γαμήσεις για περισσότερα από 2000 μπαχτ ανα ώρα δηλ. 40 ευρώ και ογδόντα για όλα το βράδυ. ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. Θα παζαρεύεις προς τα κάτω. Μπορείς να βρεις πακέτο (για να μην έχεις πρόβλημα με ακριβά εισιτήρια, αλλά άμα δεν έχεις παρέα και πρέπει να ακολουθείς πρόγραμμα και δεν θα ξεσκίσεις και θα τραβολογιέσαι. Τα κλαμπ είναι πάμφθηνα, γενικά σε κωλομπαρο η μπύρα έχει από δύο ευρώ και στα κανονικά κλαμπ (που είναι γαμάτα στην Μπανγκοκ) οι τιμές είναι το ένα τριτο του ποσου που πληρώνεις εδώ. Νομίζω ότι θα την βγάλεις καλά, υπάρχουν καθαρά καλά ξενοδοχεία από 40 ευρώ η βραδιά με πρωϊνο, σου συνιστώ την περιοχή Σουκουμβιτ ανάμεσα στη Νανα Σκουέρ και το Σοϊ Καουμπόϊ για να είσαι κοντά στο μετρό και τα μπαρα τα έτσι και τα αλλοιώς. Ισως γύρω στα 1800 να ήταν καλύτερα αν είσαι για μεγάλες κρεπάλες, εστιατόρια πολύ φθηνα. Μιλάω πάντα για Μπανγκοκ, αν θες να ταξιδεψεις σε Πουκετ, κλείνεις εισιτήριο με Air Asia, 15€ μετ' επιστροφής!!!
bestathens1972
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Συγνώμη αλλά εσύ στην Ταϊλάνδη που πήγες γαμούσες με την ώρα???
Συγνώμη αλλά εσύ στην Ταϊλάνδη που πήγες γαμούσες με την ώρα???
Η ταρίφα έτσι πάει, βέβαια μπορείς στο διάστημα αυτό να την γαμήσεις όσες φορές θες και με κάτι λίγω παράπάνω κανά δεκαευρο σου κάθεται και παραπάνω. Το μουνί είναι άφθονο, αλλά καλύτερα να το ψάξεις στα κωλόμπαρα, γιατί τις εξετάζουν μήν κολήσει κανείς και καμιά και πέσει έξω η δουλειά. Οι ελεύθερες είναι φθηνότερες και μπορείς να κανονίσεις τα πάντα και την ώρα και τα κόλπα, αλλά παίρνεις και τα μέτρα σου. ΠΑΝΤΑ προφυλακτικό, γιατί οι των μπαρ στο φοράνε θες δεν θες.
πω αυτα ειναι!!! ρε παιδια επειδη ειναι η πρωτη φορα που λεω να παω και επειδη επιση ειμαι μονος μου εχετε να μου προτεινεται κανενα καλο πρακτοριο(μεμονομενα οχι group) γιατι δεν θελω να παω εκει και να ψαχνομαι το μονο που με ενδιαφερει ειναι στην ουσια εισητηρια,ξενοδοχειο(girl friendly) μεταφορα στην pattaya(ολλα αυτα μαζι ποσo λετε να παει?). Αυτο το πρακτοριο ειναι αξιοπιστο Α και κατι αλλο οταν λεω 8 μερες εννοω 6 διανυκτερευσεις (+2 πηγαινε -ελα)το ξερω ειναι μαλακια για τοσες λιγες μερες αλλα δυστυχως λογω δουλειας εχω μονο 8 μερες και απο το να παω τιποτα λονδινο παρισι λεω καλυτερα στον παραδεισο και ας ειναι 5 μερες.
Ευχαριστω για την βοηθεια και τα παιδια που απαντανε να'στε καλα αντε και αμα παω σαν φωτογραφος υποσχομαι πλουσιο φωτογραφικο υλικο!!
Ευχαριστω για την βοηθεια και τα παιδια που απαντανε να'στε καλα αντε και αμα παω σαν φωτογραφος υποσχομαι πλουσιο φωτογραφικο υλικο!!
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
εγω με τις ωρεςΣυγνώμη αλλά εσύ στην Ταϊλάνδη που πήγες γαμούσες με την ώρα???
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
τα χω κανονισει,Κωστα ποτε παιρνεις συνταξη?
ενα πραγμα φοβαμαι, τα χουμε ξαναπει.
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
εκει που εισαι ημουν και εδω που ειμαι θα ρθεις (κυριολεκτικα και μεταφορικα, οποιος καταλαβε καταλαβε) ;)ενα πραγμα φοβαμαι, τα χουμε ξαναπει.
πω αυτα ειναι!!! ρε παιδια επειδη ειναι η πρωτη φορα που λεω να παω και επειδη επιση ειμαι μονος μου εχετε να μου προτεινεται κανενα καλο πρακτοριο(μεμονομενα οχι group) γιατι δεν θελω να παω εκει και να ψαχνομαι το μονο που με ενδιαφερει ειναι στην ουσια εισητηρια,ξενοδοχειο(girl friendly) μεταφορα στην pattaya(ολλα αυτα μαζι ποσo λετε να παει?). Αυτο το πρακτοριο ειναι αξιοπιστο Α και κατι αλλο οταν λεω 8 μερες εννοω 6 διανυκτερευσεις (+2 πηγαινε -ελα)το ξερω ειναι μαλακια για τοσες λιγες μερες αλλα δυστυχως λογω δουλειας εχω μονο 8 μερες και απο το να παω τιποτα λονδινο παρισι λεω καλυτερα στον παραδεισο και ας ειναι 5 μερες.
Η Πατάγια είναι κοντά στην Μπανγκογκ, μην κοιτά που τα πρακτορεία το κάνουν θέμα για να κονομάνε. Είναι σαν να λέμε Αθήνα Κόρινθος. Αμα πάς τώρα είναι η καλύτερη εποχή, και από μουνί αβέρτα, σε βρίσκουν και στην παραλία, πολλές είναι μάνες αλλά δεν θα στο πούνε και μπορείς να μην το καταλάβεις. Ο τουρίστας είναι Θεός στην ΤαΥλάνδη, ακου τί θα κάνεις. Θα κλείσεις από εδώ μόνο ξενοδοχείο και αεροπορικά. Οταν φτάσεις εκεί, δεν υπάρχει ξενοδοχείο που να μην συνεργάζεται με πρακτορεία αγγλοφωνα για ημερίσιες εκδρομές. Τα ταξί είναι ΠΑΜΦΘΗΝΑ, αλλά η κινηση είναι τραγική. Μάξιμουμ για μια απόσταση με κίνηση να πληρώσεις δύο ευρώ Θα δεις τί θες να κάνεις, και τους λες στα κανονίζουν αυτοί. Τις μετακινήσεις από και προς το αεροδρόμιο μπορείς να τα κανονίσεις και απο εδώ, αλλά δεν υπάρχει νομίζω λόγος. Για τις τρέλλες η καλύτερη περιοχή είναι αυτή που είπα πιό κάτω σουκουμβιτ μετάξυ νανα σκουερ ( ενα είδος τρούμπας) και σοϊ καουμπόϊ (δρόμος με μπαρ και κωλομπαρα και σόοτ, για να μην χρειάζεται να τρέχεις. Ολα τα ξενοδοχεία είναι GF, χαζοί είναι να χάνουν πελάτη;
rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Η Πατάγια είναι κοντά στην Μπανγκογκ, μην κοιτά που τα πρακτορεία το κάνουν θέμα για να κονομάνε. Είναι σαν να λέμε Αθήνα Κόρινθος. Αμα πάς τώρα είναι η καλύτερη εποχή, και από μουνί αβέρτα, σε βρίσκουν και στην παραλία, πολλές είναι μάνες αλλά δεν θα στο πούνε και μπορείς να μην το καταλάβεις. Ο τουρίστας είναι Θεός στην ΤαΥλάνδη, ακου τί θα κάνεις. Θα κλείσεις από εδώ μόνο [size=15pt]ξενοδοχείο και[/size] αεροπορικά. Οταν φτάσεις εκεί, δεν υπάρχει ξενοδοχείο που να μην συνεργάζεται με πρακτορεία αγγλοφωνα για ημερίσιες εκδρομές. Τα ταξί είναι ΠΑΜΦΘΗΝΑ, αλλά η κινηση είναι τραγική. Μάξιμουμ για μια απόσταση με κίνηση να πληρώσεις δύο ευρώ Θα δεις τί θες να κάνεις, και τους λες στα κανονίζουν αυτοί. Τις μετακινήσεις από και προς το αεροδρόμιο μπορείς να τα κανονίσεις και απο εδώ, αλλά δεν υπάρχει νομίζω λόγος. Για τις τρέλλες η καλύτερη περιοχή είναι αυτή που είπα πιό κάτω σουκουμβιτ μετάξυ νανα σκουερ ( ενα είδος τρούμπας) και σοϊ καουμπόϊ (δρόμος με μπαρ και κωλομπαρα και σόοτ, για να μην χρειάζεται να τρέχεις. Ολα τα ξενοδοχεία είναι GF, χαζοί είναι να χάνουν πελάτη;
Γιατί ρε Ράφμαν,όχι ξενοδοχεία; Το παλικάρι δεν έχει ξαναπάει και μπορεί να μην την μιλά την αγγλική για να παει στο αεροδρομείο να κλείσει ξενοδοχείο. Εγώ πάντως πέρα από ταξιδια επαγγελματικά, κλείνω μέσω από τις σελίδες των ξενοδοχείων που έχουν και τις καλύτερες τιμές, ειδικά στην Ταϊλάνδη
rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Γιατί ρε Ράφμαν,όχι ξενοδοχεία; Το παλικάρι δεν έχει ξαναπάει και μπορεί να μην την μιλά την αγγλική για να παει στο αεροδρομείο να κλείσει ξενοδοχείο. Εγώ πάντως πέρα από ταξιδια επαγγελματικά, κλείνω μέσω από τις σελίδες των ξενοδοχείων που έχουν και τις καλύτερες τιμές, ειδικά στην Ταϊλάνδη
Αμα το παζαρεψεις εκει θα ειναι καλλιτερα πιστευω, ασε που απο το Internet
δεν φαινονται ολα (βεβαια αυτο ειναι αποψη μου) ο καθε ενας κανει επιλογες.
Παντως εγω ποτε δεν κλεινω ξενοδοχειο απο Ελλαδα..
θα ελεγα το ιδιο ή εστω αν κλεισεις, κλεισε για 1-2 μερες και μετα βλεπεις
Παντως εγω ποτε δεν κλεινω ξενοδοχειο απο Ελλαδα..
Είσαι σωστος. Αντί να τα τρώνε οι πράκτορες, καλύτερα να τα τρώμε στα γαμήσια.
rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Είσαι σωστος. Αντί να τα τρώνε οι πράκτορες, καλύτερα να τα τρώμε στα γαμήσια.
λοιπον γενικα ταξιδευω αρκετα για παραδειγμα τον προηγουμενο μηνα ημουν στην βορεια ευρωπη και γενικοτερα ξενοδοχεια και tickets κλεινω παντα μονος μου και δεν ασχολουμαι καν με πρακτορια,σιγουρα γλιτωνεις αρκετα λεφτα θεμα με γλωσσας δεν υπαρχει καθως μιλαω αριστα αγγλικα,τωρα θα μου πειτε γιατι δεν κανω το ιδιο και για patttaya μαλλον επειδη ισως ειναι και λιγο οφοβος οτι παω πρωτη φορα ασια και γενικοτερα τοσο μακρια...και οτι γενικοτερα δεν ξερω κατα ποσο θα βγαλω ακρη σε περιπτωση που αντιμετωπισω καποιο προβλημα(ενο με πρακτορειο πας "συστημενος" ας πουμε,παντος σκεφτομαι οτι ισως να προσπαθησω να βγαλω εισητηρια μονο για αεροπλανο και μολις φτασω να παρω ταξι για pattaya κατ'ευθειαν σε ενα ξενοδοχειο πχ που θα βρω απο το ιντερνετ αλλωστε οπως εχουμε πει ειναι σχετικα κοντα η pattaya απο bangkonk.
Λετε να την πατησω μην ξεχναμε οτι ειναι και υψηλη περιοδος εκει και να μην βρω ξενοδοχειο λεω να την κανω κατα της 21/12.
Λετε να την πατησω μην ξεχναμε οτι ειναι και υψηλη περιοδος εκει και να μην βρω ξενοδοχειο λεω να την κανω κατα της 21/12.
λοιπον γενικα ταξιδευω αρκετα για παραδειγμα τον προηγουμενο μηνα ημουν στην βορεια ευρωπη και γενικοτερα ξενοδοχεια και tickets κλεινω παντα μονος μου και δεν ασχολουμαι καν με πρακτορια,σιγουρα γλιτωνεις αρκετα λεφτα θεμα με γλωσσας δεν υπαρχει καθως μιλαω αριστα αγγλικα,τωρα θα μου πειτε γιατι δεν κανω το ιδιο και για patttaya μαλλον επειδη ισως ειναι και λιγο οφοβος οτι παω πρωτη φορα ασια και γενικοτερα τοσο μακρια...και οτι γενικοτερα δεν ξερω κατα ποσο θα βγαλω ακρη σε περιπτωση που αντιμετωπισω καποιο προβλημα(ενο με πρακτορειο πας "συστημενος" ας πουμε,παντος σκεφτομαι οτι ισως να προσπαθησω να βγαλω εισητηρια μονο για αεροπλανο και μολις φτασω να παρω ταξι για pattaya κατ'ευθειαν σε ενα ξενοδοχειο πχ που θα βρω απο το ιντερνετ αλλωστε οπως εχουμε πει ειναι σχετικα κοντα η pattaya απο bangkonk.
Καλό είναι να κάνεις από τώρα έρευνα αγοράς. Μερικά ξενοδοχεία έχουν και δικαιωμα προκράτησης στα σαϊτ τους και δεν πληρώνεις πρόστιμος αν ακυρώσεις έγκαιρα (διαβασε τις οδηγίες των rates). ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ τίποτα. Πιό ξένος αισθάνεσαι στην ευρώπη παρά εκεί. Οι άνθρωποι χαμογελάνε εκεί. Χριστούγεννα σε κωλόμπαρα της Πατάγια θα σου μείνουν αξέχαστα και θα κουλάρεις στην παραλία, μπορείς επίσης να τις βγάλεις έξω σαν γκόμενα, δεν στο συνιστώ γιατί μετά σε θεωρούν "δικό" τους και θα την έχεις στα πόδια σου.