Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Μην τους βαζεις ιδεες, (για τις ντοπιες λεω), λεμεεε ....  :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Παντα ελεγα οτι οσα ξερει ο νοικοκυρης (στη συγκεκριμενη περιπτωση ο ταλαιπωρος Α-Β Ταυλανδος)δεν τα ξερει ο κοσμος ολος. Πιστευω οτι λιγο-πολυ το ιδιο συμβαινει σε ολα τα μηκη και τα πλατη του κοσμου. Οι γυναικες εχουν με τον τροπο τους το πανω χερι ακομα και στις πιο πατριαρχικες κοινωνιες.Για αυτο λοιπον πριν αρχισουμε να λεμε παλι για τις ελεεινιδες ας ρωτησουμε και κανενα ταυλανδο να μας πει την γνωμη του για τις πατριωτισσες του. Τις κανονικες οχι αυτες των Bar και της WS. Γιατι αλλο προσωπο βλεπουμε εμεις που παμε (η που θα παμε) σαν σεξοτουριστες ,και καλα κανουμε που παμε,και αλλο προσωπο ταυλανδεζας βλεπει π.χ. ο Φαντομας. Και μην ξεχναμε οτι οι γυναικες ειναι ο καθρεπτης των ανδρων(Καμμια φορα παραμορφωτικος.)

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
16
Πόντοι
1
Τι γινεται στιν περιπτωση που κλεισεις εισητηρια και λογω καποιας υποχρεωσεις χρειαστη να τα ακυρωσεις η να αλλαξεις ημερομηνιες?

εστειλα μαιλ στην thai air  σε ελληνικο μαιλ τις εταιριας και δεν μου απαντησαν ακομα εδω και κατι μερες

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
αλλο προσωπο βλεπουμε εμεις που παμε (η που θα παμε) σαν σεξοτουριστες

Μερικές φορές βλέπουμε και το άσχημο πρόσωπο.
Τον Ιούλιο επισκέφτηκα το Sabai Dee για να κάνω ένα body to body massage.
Διαλέγω από την βιτρίνα μια ομορφούλα, κάνω και την κλασσική ερώτηση στον παπασάν για το αν έχει παιδί.
Μια κοιλιά στραπατσαρισμένη χαλάει στους περισσότερους τη καλή διάθεση για σεξ.
Περνάω στο ταμείο να πληρώσω τα 1700baht και αφού ακουμπάω το παραδάκι στρέφομαι προς την κατεύθυνση απ' όπου ερχόταν η κοπέλα.
"Θα φάω καλά σκέφτηκα" καθώς την έβλεπα να πλησιάζει λίγο φουριόζα και φόρεσα το πλατύ μου χαμόγελο.
Αυτή όμως με προσπερνάει σαν να μην υπάρχω μπροστά της και κατευθύνεται προς το ασανσέρ.
Την ακολουθώ σαν μαλάκας σε μικρή απόσταση και στεκόμαστε δίπλα-δίπλα στην πόρτα περιμένοντάς το να κατέβει.
Μόλις μπαίνουμε μέσα γυρίζει και μου ρίχνει την πρώτη ματιά και μου απευθύνει το λόγο.
Ειλικρινά δεν θυμάμαι να είχα δει πιο ξυνή έκφραση στη ζωή μου όταν με ρώτησε πως με λένε.
"Ναβουχοδονόσωρ" απάντησα και πρέπει να είχα παγερή και σκληρή εικόνα προσώπου γιατί την είδα λίγο τρομαγμένη.
Τώρα γελάω που τα σκέφτομαι αλλά εκείνη τη στιγμή ήμουν θυμωμένος.
Τι να έκανα άραγε;
Να το έβαζα στα πόδια, να έκανα φασαρία στην διεύθυνση, να προσπαθούσα να της αλλάξω τη διάθεση με κουβεντούλα, να σφύριζα αδιάφορα χαμογελώντας ηλίθια ή να περνούσα μέσα φορώντας εκείνη την παγερή μάσκα να δω επιτέλους που το πήγαινε;

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Τι γινεται στιν περιπτωση που κλεισεις εισητηρια και λογω καποιας υποχρεωσεις χρειαστη να τα ακυρωσεις η να αλλαξεις ημερομηνιες?

εστειλα μαιλ στην thai air  σε ελληνικο μαιλ τις εταιριας και δεν μου απαντησαν ακομα εδω και κατι μερες

Αν το εισιτήριο είναι προσφορά που σημαίνει  ότι υπόκειται σε περιορισμούς δεν το χάνεις, αλλά θα επιβαρυνθείς με μεγάλα ποσά σε οποιαδήποτε αλλαγή, αν βεβαια ο συγκεκριμένος ναύλος θα έχει ισχύ όταν αποφασίσεις τελικά να κάνεις το ταξίδι. Μην μπλέκεις με την ταϊ. Είναι εξαιρετική εταιρεία, αλλά για όσους ταξιδεύουν χωρίς γκρουπ  κοπανάει επειδή είναι η μόνη που πετά απευθείας. Αν πετάξεις με Καταρ ή Γκαλφ, αμφότερες γαμάτες πεντάστερες, μπορείς να βρεις εισιτήριο με 500 ευρώ, αλλά και πάλι το φθηνό εισιτήριο δεν μετατίθεται χωρίς κόστος σε άλλη ημερομηνία.

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μερικές φορές βλέπουμε και το άσχημο πρόσωπο.
Τον Ιούλιο επισκέφτηκα το Sabai Dee για να κάνω ένα body to body massage.
Διαλέγω από την βιτρίνα μια ομορφούλα, κάνω και την κλασσική ερώτηση στον παπασάν για το αν έχει παιδί.
Μια κοιλιά στραπατσαρισμένη χαλάει στους περισσότερους τη καλή διάθεση για σεξ.
Περνάω στο ταμείο να πληρώσω τα 1700baht και αφού ακουμπάω το παραδάκι στρέφομαι προς την κατεύθυνση απ' όπου ερχόταν η κοπέλα.
"Θα φάω καλά σκέφτηκα" καθώς την έβλεπα να πλησιάζει λίγο φουριόζα και φόρεσα το πλατύ μου χαμόγελο.
Αυτή όμως με προσπερνάει σαν να μην υπάρχω μπροστά της και κατευθύνεται προς το ασανσέρ.
Την ακολουθώ σαν μαλάκας σε μικρή απόσταση και στεκόμαστε δίπλα-δίπλα στην πόρτα περιμένοντάς το να κατέβει.
Μόλις μπαίνουμε μέσα γυρίζει και μου ρίχνει την πρώτη ματιά και μου απευθύνει το λόγο.
Ειλικρινά δεν θυμάμαι να είχα δει πιο ξυνή έκφραση στη ζωή μου όταν με ρώτησε πως με λένε.
"Ναβουχοδονόσωρ" απάντησα και πρέπει να είχα παγερή και σκληρή εικόνα προσώπου γιατί την είδα λίγο τρομαγμένη.
Τώρα γελάω που τα σκέφτομαι αλλά εκείνη τη στιγμή ήμουν θυμωμένος.
Τι να έκανα άραγε;
Να το έβαζα στα πόδια, να έκανα φασαρία στην διεύθυνση, να προσπαθούσα να της αλλάξω τη διάθεση με κουβεντούλα, να σφύριζα αδιάφορα χαμογελώντας ηλίθια ή να περνούσα μέσα φορώντας εκείνη την παγερή μάσκα να δω επιτέλους που το πήγαινε;
Tελικα τι εκανες?

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Αν τύχετε πάντως σε καλό μασατζιδικο και υπάρχουν τέτοια, το σχετικό μασάζ είναι μοναδική εμπειρία, μπορούν να σε κάνουν να κρατηθείς, αμα σε γουστάρουν οι γκόμενες, με λίγο κατιτις σε μπουρμπουαρ ακόμα και ώρα πρωτού έρθεις ή να σε κάνουν να έρθεις πολλές φορές κατά την σεάνς. Το κρυφό μυστικό όμως της Μπανγκοκ για τους μη γνωρίζοντες είναι τα παρακμιακά και γι΄αυτό underground τσιμπουκάδικα.

maehongson

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Like
12
Πόντοι
1
ναι, αν εισαι τοοοοσο φυσιολατρης οπως ο συντροφος φον.
δεν θελω να φανταστω το σολφεζ να αφηνει την πατταγια για ενα 10ημερο στην επαρχια κατσαναμπυρι που έχει πολλά μέρη για να δεις,
:headbang:

Το Κατσανάμπουρι φημίζεται για οικο-τουρισμό !
έχει πάρα πολλά εθνικά πάρκα και πολλούς καταρράκτες γι'αυτό
αν είσαι λάτρεις της φύσης θα περάσεις καλά.

Είχα πάει στον Έραβαν τον καταρράκτη πριν από χρόνια και έπαθα πλάκα.
Μιλάμε για στρέμματα από μικρούς καταρράκτες και μεγάλους και θέλεις περίπου
δύο ώρες για να φθάσεις στον τελευταίο και έβδομο καταρράκτη στην κορυφή!

Τώρα αν έχεις και την δικιά σου μαζί ! θα περάσεις ακόμη καλύτερα.
όταν θα πας θα καταλάβεις !!!

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Είπα να της ρίξω ένα μπερντάκι :fuck1: γιατί τό 'χε παρακάνει.
Το άκρον άωτον της αγένειας ήταν η περίπτωση της.
Από την άλλη ήταν ωραίο μουνάκι και είχα την περιέργεια να δω που θα καταλήξει το πράγμα.
Για να μην τα πολυλογώ hot sex μέσα σε παγερή ατμόσφαιρα.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Για αυτο λοιπον πριν αρχισουμε να λεμε παλι για τις ελεεινιδες ας ρωτησουμε και κανενα ταυλανδο να μας πει την γνωμη του για τις πατριωτισσες του. Τις κανονικες οχι αυτες των Bar και της WS.
Για τις κανονικες δε νομιζω ο μεσος Ταυλανδος να σου πει κατι συνταρακτικο αλλα για αυτες των Bar και της WS που πανε με φαρανγκς θα σου πει σιγουρα τα χειροτερα λογια  ;)

οι εμπειροι εχουν καταλαβει,
εσυ ακομα?
Κωστα ποτε παιρνεις συνταξη?  :grin:

Το Κατσανάμπουρι φημίζεται για οικο-τουρισμό !
έχει πάρα πολλά εθνικά πάρκα και πολλούς καταρράκτες γι'αυτό
αν είσαι λάτρεις της φύσης θα περάσεις καλά.
Είχα πάει στον Έραβαν τον καταρράκτη πριν από χρόνια και έπαθα πλάκα.
Μιλάμε για στρέμματα από μικρούς καταρράκτες και μεγάλους και θέλεις περίπου
δύο ώρες για να φθάσεις στον τελευταίο και έβδομο καταρράκτη στην κορυφή!
Προσωπικα δεν ειχα εντυπωσιαστει με το συγκεκριμενο καταρρακτη. 7 καταρρακτες μεν αλλα χαμηλου υψους τιποτα το ιδιαιτερο κατα τη γνωμη μου, οταν ημουν εκει δεν καταλαβα προς τι ο πανικος. Το παρκο ειναι ομορφο αλλα τετοια παρκα εχει δεκαδες ολη η Ταυλανδη. Εχω δει πιο εντυπωσιακους καταρρακτες αλλου στην Ταυλανδη. Γενικα παντως οι Ταυλανδοι αρκετες φορες "βαφτιζουν" ως καταρρακτη πτωση νερου ενος μετρου  :headbang:  Συμφωνω παντως οτι το Καντσαναμπουρι εχει πολλα πραγματα και κακως στεκομαστε στη γεφυρα-μουφα.

Τι να έκανα άραγε;
Περιμενες κατι καλυτερο απο ενα μαγαζι μασσαζ που
1) δουλευει μονο με farang και τουριστες που κανουν το πρωτο body-to-body της ζωης τους
2) το μανατζμεντ ξερει οτι θα εχει παντα πελατες ανεξαρτητα του επιπεδου υπηρεσιων

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Περιμενες κατι καλυτερο απο ενα μαγαζι μασσαζ που
1) δουλευει μονο με farang και τουριστες που κανουν το πρωτο body-to-body της ζωης τους
2) το μανατζμεντ ξερει οτι θα εχει παντα πελατες ανεξαρτητα του επιπεδου υπηρεσιων

Μάλλον έπεσε ο φίλος σε κακή μέρα, όσοι έχουν πάει σε αυτά τα ιδρύματα επιστρέφουν δριμύτεροι. Είναι απόλαυση και μερικές είναι και μαθητευόμενες επαγγελματίες που έτσι εκεί μέσα χαρτζιλικώνονται για να κάνουν μετά δικό τους μαγαζί ή να βγουν στο χώρο νομιμόφρονες. Είναι τέτοιος ο ανταγωνισμός που δεν παίρνει τους επιχειρηματίες να κάνουν αλητείες με τον "τουρισμό χαλάρωσης".

Οσο για την γνώμη των Ταϊλανδών για τις γυναίκες του χώρου, έχουν καταλάβει ότι πολλές γυναίκες προτιμούν τους ξένους γιατί δεν τις εξευτελίζουν όπως οι Ταϊλανδοί που ιδιαίτερα στις επαρχίες είναι και άξεστοι και οκνοί όπως λενε οι ίδιες.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Οσο για την γνώμη των Ταϊλανδών για τις γυναίκες του χώρου, έχουν καταλάβει ότι πολλές γυναίκες προτιμούν τους ξένους γιατί δεν τις εξευτελίζουν όπως οι Ταϊλανδοί που ιδιαίτερα στις επαρχίες είναι και άξεστοι και οκνοί όπως λενε οι ίδιες.
Αναρωτηθηκες ποτε μηπως πολλες Ταυλανδες προτιμουν τους ξενους επειδη γνωριζουν πολυ καλα οτι ειναι καμμενο χαρτι για τους Ταυλανδους και στρεφονται στη μοναδικη διεξοδο που εχουν δηλαδη τους ξενους?

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Αναρωτηθηκες ποτε μηπως πολλες Ταυλανδες προτιμουν τους ξενους επειδη γνωριζουν πολυ καλα οτι ειναι καμμενο χαρτι για τους Ταυλανδους και στρεφονται στη μοναδικη διεξοδο που εχουν δηλαδη τους ξενους?

Και αναρωτήθηκα και ρώτησα. Οχι δεν ισχύει. Ρώτησα και μεγάλους και μικρούς (ήμουν σε ένα φόρουμ πριν από λίγο καιρό. Είναι βέβαια και θέμα ματαιοδοξίας για πολλές από αυτές, εύκολο χρήμα και ωραία ζωή, αλλά ο μέσος Ταϊλανδος (εδώ θα ήταν πολυ μικρομεσαίος)γενικά δεν την σέβεται την γυναίκα σαν ερωτικό σύντροφο και σε πληροφορώ ότι πολλοί είναι γκομενιαρηδες εν γνώσεις των συζυγων τους ή των συντρόφων τους. Επίσης πέφτει πολύ ξύλο και πολλές γυναίκες κάνουν ότι κάνουν γιατί συντηρούν και το σοι του αντρα-αφέντη.

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Και αναρωτήθηκα και ρώτησα. Οχι δεν ισχύει. Ρώτησα και μεγάλους και μικρούς (ήμουν σε ένα φόρουμ πριν από λίγο καιρό. Είναι βέβαια και θέμα ματαιοδοξίας για πολλές από αυτές, εύκολο χρήμα και ωραία ζωή, αλλά ο μέσος Ταϊλανδος (εδώ θα ήταν πολυ μικρομεσαίος)γενικά δεν την σέβεται την γυναίκα σαν ερωτικό σύντροφο και σε πληροφορώ ότι πολλοί είναι γκομενιαρηδες εν γνώσεις των συζυγων τους ή των συντρόφων τους. Επίσης πέφτει πολύ ξύλο και πολλές γυναίκες κάνουν ότι κάνουν γιατί συντηρούν και το σοι του αντρα-αφέντη.
Ενω εμεις οι Ελληνες τις σεβομαστε και δεν γκομενιζουμε καθολου. :2funny: :2funny: :2funny:Παραδειγμα ο εαυτος μου. Θα κανω 10000 χιλ. για να βρεθω 15 μερες μακρυα απο την γυναικα μου. Φιλε μου, λιγο πολυ (ισως να αλλαζουν τα ποσοστα) σε ολο το κοσμο οι σχεσεις ανδρων-γυναικων ειναι περιπου ιδιες. Οι γυναικες για να επιβοιωσουν πρεπει να κανουν τις πουτανιες τους και οι αντρες για να επιβεβαιωσουν οτι ειναι αντρες πρεπει να κανουν τις γουρουνιες τους. Λογω επαγγελματος ερχομαι σε επαφη με τουλαχιστον 8 διαφορετικες φυλες.(και Γιαπωνεζους) Απλως καποιες ανατολλιτισες δεν εχουν χαλασει ακομα τοσο πολυ. Αλλα και αυτες λιγοστευουν σιγα -σιγα λογω παγκοσμοιοποιησης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom