Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Λετε να την πατησω μην ξεχναμε οτι ειναι και υψηλη περιοδος εκει και να μην βρω ξενοδοχειο λεω να την κανω κατα της 21/12.

Παιδια μην αγχωνεστε για ξενοδοχειο στην Ταυλανδη. Πριν δυο χρονια ειχα βρει παραμονη πρωτοχρονιας (που ειναι super peak time) δωματιο στην περιοχη Νανα με 500 μπατ. Εχει γραφτει παμπολλες φορες εδω μεσα. Ξενοδοχειο στην Ταυλανδη NO PROBLEM.

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Ειδικά τώρα με την κρίση, ίσως ο φίλος Μ. Σολφέζ να έχει δικιο. Αλλά δεν έχει ο λούκ να χάσει τίποτα

luke

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
παντος στα videakia βλεπω οτι αρκετες μιλανε και αγγλικα εστω τα βασικα εχει την πλακα του

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
παντος στα videakia βλεπω οτι αρκετες μιλανε και αγγλικα εστω τα βασικα εχει την πλακα του

Είναι από τα δέλεαρ και αυτό. Μόνο Τζιμ μην τους πει κάποιος ότι τον λένε, γιατί θα γελάσουν. Στα ταϊλανδικά σημαίνει μουνί. :2funny:

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
τα παμε πολλες φορες, ολα εκει, απο δω κανονιζουμε μονο πτηση-στυση

Γίνεται πάθος η ταϊλάνδη, τόσο ωραίος τόπος, τόσο χαμογελαστοί, αλήθινά, άνθρωποι, μουνί που σε καυλώνει λές και είσαι ντούρασελ, έχω πόθο να μετοικήσω εκεί. :)

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
δεν με βοηθανε οι φιλοσοφιες σου, στην ουσια και γρηγορα.
κωστα μη ρωτας πολλα οσο λιγοτερα ξερεις τοσο καλυτερα για σενα
μια χαρα ηταν η ζωη μου πριν αρχισω να το ψαχνω οπως καλη ωρα κανεις εσυ τωρα  :bottom:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ξερεις τωρα, θα μενω διπλα στο σαμετ, αλλα που και που θα πεταγομαι στην τσατουτσακ και στα περιξ για "ψωνια".

luke

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
παντος τα σχολια του lakkisscorpio ειναι ολα τα λεφτα σε κατι βιντεακια να'σε καλα ρε φιλε πολυ γελιο  :grin:

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Πάντως δεν έχεις να πεις σε φροντίσαμε, insider information για πολύ λίγους και επιρρεπείς στο :fuck2:

kaligoulas1

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Παίδες σήμερα γύρισα μετά από δέκα μέρες στη Pattaya....δεν εχω λόγια να πω πόσο ξετρελαμένος είμαι, πέραα καταπληκτικά και δεν βλέπω την ώρα να ξαναπάω (με περιμένει το τίλακ μου). Δεν μπορω ακομα να εγκληματιστώ τώρα που γύρισα λες και έζησα ένα όνειρο!!!Παντός θα ήθλελα να πω ενα ευχαριστώ για τις πληροφορίες που πήρα γιατί με βοήθησαν πολύ...

otto-3

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Παίδες σήμερα γύρισα μετά από δέκα μέρες στη Pattaya....δεν εχω λόγια να πω πόσο ξετρελαμένος είμαι, πέραα καταπληκτικά και δεν βλέπω την ώρα να ξαναπάω (με περιμένει το τίλακ μου). Δεν μπορω ακομα να εγκληματιστώ τώρα που γύρισα λες και έζησα ένα όνειρο!!!Παντός θα ήθλελα να πω ενα ευχαριστώ για τις πληροφορίες που πήρα γιατί με βοήθησαν πολύ...
                                                το τιλακσου?????? :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :think: :think: :think: τη μονο ενα???? :think: :think: :think: :huh: :huh: :huh: σε 10 μερες επρεπε ναχεις τουλαχηστον 7... κασανακατεβα γρηγορα! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
ΕΜΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕ ΞΕΝΑΓΗΣΕΙ ρε αλανια ???  :think: :think: :think:

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
                                                το τιλακσου?????? :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :think: :think: :think: τη μονο ενα???? :think: :think: :think: :huh: :huh: :huh: σε 10 μερες επρεπε ναχεις τουλαχηστον 7... κασανακατεβα γρηγορα! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Otto ασε τον άνθρωπο, ερωτεύτηκε φαίνεται, αλλά άμα δεν ερωτευτείς στην Ταϊλάνδη, τον τόπο, την φύση, το χαμόγελο, και το θεσπέσιο μουνί που γεννιέται εκεί με το χαμόγελο στα χείλη ;), που θα ερωτευτεί. Ακόμα και οι βιζιτες έχουν ανθρωπιά εκεί, δεν είναι μηχανές, σε πάνε και βόλτα, σε πανε σε μέρη που δεν σε παει ο μαζικός τουρισμός, είναι φίλες σου, ίσως για μια ή όσες θες βραδιές, αλλά άμα έχεις βρει το ερωτικό κονέ σου εκεί κάτω, γιατί να ψάχνεσαι; Ο χρόνος για σεξ είναι πολύτιμος. :sunglasses:

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ο χρόνος για σεξ είναι πολύτιμος.

όχι  και να ερωτευωμαστε με μια μόνο στη Ταΐλανδη !!!!!!

είμαστε ερωτευμενοι με όλο το πακέτο..........

ολα ειναι ωραια εκει πέρα.............ας ξεπληρωσουμε τις μ@λ@κιες που καναμε τοσα χρονια με τις Ελεεΐνιδες. :headbang: :headbang: :headbang:

τώρα καταλαβαινω πως σκεφτονται εδω οι δικες μας αφου στη Ελλάδα το μούνι ειναι υπερτιμημενο....... :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Βίβα Ταΐλαντ...................... :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

otto-3

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
BIBA BIBA :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: καιγω ερωτευτηκα στη παταγια.... 9 την πρωτη φορα 11 τη δευτερη....... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66

Πες μας κανενα φρεσκο νεο απο Pattaya

οχι απαραιτητα τις τρελες σου, αν δεν θελεις

Πες μας πως ειναι η κατασταση στα Bar, Go-Go, Walking, πως ηταν ο Καιρος...e.t.c

Ενημερωσε μας λιγο..  :uglystupid: :uglystupid:

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Ο χρόνος για σεξ είναι πολύτιμος.

όχι  και να ερωτευωμαστε με μια μόνο στη Ταΐλανδη !!!!!!

είμαστε ερωτευμενοι με όλο το πακέτο..........

ολα ειναι ωραια εκει πέρα.............ας ξεπληρωσουμε τις μ@λ@κιες που καναμε τοσα χρονια με τις Ελεεΐνιδες. :headbang: :headbang: :headbang:

τώρα καταλαβαινω πως σκεφτονται εδω οι δικες μας αφου στη Ελλάδα το μούνι ειναι υπερτιμημενο....... :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Βίβα Ταΐλαντ...................... :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ποιός θα διαφωνήσει, αλλά ξερω πολλούς που πάνε εκεί κάτω, βρίσκουν κάποια που τις καβλώνει, την κάνουν επίσημη για να γαμάνε χωρίς ψάξιμο, τις σπιτώνουν και στο ξενοδοχείο (ουτως ή αλλως ποιός δεν κλίνει δίκλινο για να έχει το κεφάλι του ήσυχο με ρεσεψιον-πηγαίνω πάντα σε πεντάστερα, τηνστέλνουν να δει τον κόσμο της το πρωϊ άμα θέλει και εκείνοι πάνε στα μασατζιδικα και ρίχνουν κανένα για ποικιλία, διότι ακόμα και το αγαπημένο σου φαγητό καθε μέρα να το τρως βαριέσαι. Και επι γης παράδεισος.

Τώρα βεβαια αν είσαι "ερωτιάρης" μορμόνος και το βαριέσαι το αίσθημα, φυσικά και έχει προνοήσει η φύσις και οι μαμασαν... :2on1:

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
Ας πω κι εγω λοιπον μια εμπειρια μου,ενδεικτικη της ευκολης προσεγγισης των κοριτσιων,της διαφορας νοοτροπιας και ως κινητρο σ αυτους που δεν εχουν παει και το σκεφτονται ακομα.Καποτε ημουν κι εγω σ αυτην την θεση.

Βρισκομαι pattaya και ειναι κυριολεκτικα τα πρωτα μου 5 λεπτα.
Εχω ανεβει στο δωματιο μου εχω αφησει τα πραγματα μου και θελω καφε.
Κατεβαινω λοιπον στο lobby του ξενοδοχειου παιρνοντας μαζι το laptop με σκοπο να ειδοποποιησω καποιον στη χωρα μας οτι εφτασα και ολα ok
Ειναι11-12 το πρωι.Ανοιγω το msn και φυσικα δε βρισκω κανενα αφου εδω ειναι ξημερωματα.
Βρισκω online ομως την kung
Αυτη ειναι μια κοπελα την οποια μου εχει κανει πασα φιλος απο το site με πολυ καλες συστασεις και λεγοντας μου πως ειναι αστερι(να σαι καλα dimmy)
Την ξερω ελλαχιστα,εχουμε μιλησει μια φορα μονο,συντομα και λεγοντας τα τυπικα.

Ακολουθει ο παρακατω διαλογος.............

-Για σου
-Για σου
-Ειμαι παταγια
-Και γιατι δε με πηρες τηλεφωνο?(!!!)
-Μα δεν το εχω....
-Α οκ 087........
-Τι κανεις τωρα?
-Εμαι σπιτι μονη μου,θες να ερθεις?(Αρχιζω να φουντωνω.Εγω ειχα σκοπο να πω ενα για  αρχικα)
-Δε ξερω να ερθω, ελα εσυ,παρε ταξι και θα το πληρωσω
-Οκ σε 15 λεπτα θα ειμαι εκει

Ετσι κι εγινε.συνεχιζω.........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom