Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
16
Πόντοι
1
δεν σε καταλαβα κωστας? εννοεις οτι 8α εχει πολλα κουνουπια? δεν αξιζει να το δω?

pyrosvesths22

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πλακώσαν οι φραγκάτοι στη Ταϋλάνδη και χαλάνε την πιάτσα. Σε λίγο θα συμφέρει περισσότερο η Φρανκφούρτη με αυτά που μας λέτε. Α και τα μπατ από δω και πέρα κόβεται τα μηδενικά και λέγετέ τα κιλομπάτ. δλδ 5000 μπατ= 5 κιλομπατ. Οπως τα Κιλοβατ της Δεη και τα Κιλομπάϊτ των υπολογιστών  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
δεν σε καταλαβα κωστας? εννοεις οτι 8α εχει πολλα κουνουπια? δεν αξιζει να το δω?
στο κατσαναμπουρι ειναι η μουφα ατραξιον "river kwai".
αξιζει να το δεις, δεν υπαρχουν αλλωστε και πολλα μερη, τα μη τουριστικα ειναι ολα ιδια , και τα τουριστικα επισης ιδια.
μην ξεχναμε την αγιουταγια, ειναι ονειρικη πολη.

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
16
Πόντοι
1
13 h 14 ιανουαριο θα παω για καμια 20 μερουλες, εαν ειναι κανεις εκει να τα πουμε να μου δωσει τα φωτα του

maehongson

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Like
12
Πόντοι
1
στο κατσαναμπουρι ειναι η μουφα ατραξιον "river kwai".
αξιζει να το δεις, δεν υπαρχουν αλλωστε και πολλα μερη, τα μη τουριστικα ειναι ολα ιδια , και τα τουριστικα επισης ιδια.
μην ξεχναμε την αγιουταγια, ειναι ονειρικη πολη.

Το Κατσανάμπουρι έχει πολλά μέρη για να δεις, ασχέτος αν δεν είναι τόσο πολύ διάσημο όπως άλλες επαρχίες της Ταϊλάνδης.
Ούτως σι άλλως είναι μία από τις μεγαλύτερες σε έκταση επαρχίες της Ταϊλάνδης.
Δες περισσότερα για το Κατσανάμπουρι

www.thailandbethere.com/Provinces/GRC/GR_Kanchanaburi.htm]http://www.thailandbethere.com/Provinces/GRC/GR_Kanchanaburi.htm[/url]

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Το Κατσανάμπουρι έχει πολλά μέρη για να δεις,
ναι, αν εισαι τοοοοσο φυσιολατρης οπως ο συντροφος φον.
δεν θελω να φανταστω το σολφεζ να αφηνει την πατταγια για ενα 10ημερο στην επαρχια κατσαναμπυρι που έχει πολλά μέρη για να δεις,
:headbang:

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Ξέρει κανείς αν οι farangs είναι κατ' αρχήν ευπρόσδεκτοι στα G-clubs της soi Taniya;
Ποιός τις χέζει τις Γιαπωνέζικες μαλακίες...
Τράβα παραδίπλα στο Star of Light να σου πάρουν την καλύτερη πίπα της ΒΚΚ :grin: :grin: :pipa1:

Μια-δυό φορές που έχω κάνει να μπω με έδιωξαν.
Γαμημένοι Γιαπωνέζοι.
Ξεφτίλησαν ακόμη και το πιο ντεκαντανς μέρος της ΒΚΚ. To Thermae cafe.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
το μπατ πενηνταρισε παλι

JOLO1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
kalημερα
Σκεφτομαι για πρωτη φορα στην ζωη μου να κανω ενα ταξιδι στην Ταιλανδη μια κ εχω ακουσει τα καλυτερα τοσο απο το θεμα μας (για σεξ), αλλα κ γενικοτερα απο αποψη φυσικων ομορφιω. Διστυχως το φορουμ ειναι τεραστιο κ ξεκινωντας να το διαβαζω επηξα. Θελω λοιπον ως αρχαριος να θεσω μερικα ερωτηματα κ να με βοηθησεται,ζητωντας την κατανο ηση σας επιδη ισως εχουν αναφερθει παλιοτερα. Λοιπον, επειδη απο οτι καταλαβα δεν συμφερει να παω με γκρουπ, μπορω να παω μονος μου (χωρις παρεα κ χωρις καλη γνωση της αγγλικης)? Μετα πιο θα ειναι το κοστος των απαραιτητων (δηλαδη αεροπορικα,ξενοδοχεια, φαγητο) και εξτρα υπηρεσιων (σεξ μασαζ κλπ)? Επισης ατη περιπτωση που δεν εδικνιτε να παω μονος με τις παραπανω προυποθεσεις, στο γκρουπ θα μπορω να αναζητησω υπηρεσιες σεξ ή θα εινια δυσκολο καθωτι θα ειμαι μεσα σε ενα σφικτο προγραμμα ? Αυτα και οτιδηποτε αλλο κρινετε πως ειναι σκοπιμο να με βοηθησεται, σας ευχαριστω εκ των προτερων

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
kalημερα
Σκεφτομαι για πρωτη φορα στην ζωη μου να κανω ενα ταξιδι στην Ταιλανδη μια κ εχω ακουσει τα καλυτερα τοσο απο το θεμα μας (για σεξ), αλλα κ γενικοτερα απο αποψη φυσικων ομορφιω. Διστυχως το φορουμ ειναι τεραστιο κ ξεκινωντας να το διαβαζω επηξα. Θελω λοιπον ως αρχαριος να θεσω μερικα ερωτηματα κ να με βοηθησεται,ζητωντας την κατανο ηση σας επιδη ισως εχουν αναφερθει παλιοτερα. Λοιπον, επειδη απο οτι καταλαβα δεν συμφερει να παω με γκρουπ, μπορω να παω μονος μου (χωρις παρεα κ χωρις καλη γνωση της αγγλικης)? Μετα πιο θα ειναι το κοστος των απαραιτητων (δηλαδη αεροπορικα,ξενοδοχεια, φαγητο) και εξτρα υπηρεσιων (σεξ μασαζ κλπ)? Επισης ατη περιπτωση που δεν εδικνιτε να παω μονος με τις παραπανω προυποθεσεις, στο γκρουπ θα μπορω να αναζητησω υπηρεσιες σεξ ή θα εινια δυσκολο καθωτι θα ειμαι μεσα σε ενα σφικτο προγραμμα ? Αυτα και οτιδηποτε αλλο κρινετε πως ειναι σκοπιμο να με βοηθησεται, σας ευχαριστω εκ των προτερων

Φίλε μπορείς να πας μόνος σου αν και όταν έχει φίλο/φίλους παρέα έχει ποιο πολύ πλάκα (βέβαια αν μπλέξεις με καμία  την παρέα θα την βλέπεις μόνο στο ξενοδοχείο άντε και με κανένα μήνυμα για να βεβαιωθήτε ότι είστε ok) Αεροπορικά καλό είναι να προγραμματίσεις να κλείσεις 2-3 μήνες νωρίτερα για ποιο φτηνά, εγώ πχ είχα κλείσει μέσω airtickets.gr, ξενοδοχείο μπορείς να κλείσεις είτε από internet πχ agoda.com πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα είτε κατευθείαν εκεί όταν πας, όλα τα υπόλοιπα έξοδα θα είναι καθαρά δικά σου εκεί, ότι χαλάσεις δηλαδή
Αν πας με κάποιο group ή έστω με πρακτορείο ταξιδίων το τι θα συμπεριλαμβάνει στην τιμή θα στο πει το ίδιο το πρακτορείο αν και δεν νομίζω να συμπεριλαμβάνει εξορμήσεις σε μασατζήδικα κτλ παρά μόνο επισκέψεις σε αξιοθέατα, φαντάζομαι βέβαια ότι θα υπάρχει συγκεκριμένο πρόγραμμα για τα γκρουπάκια αλλά δεν θα πρέπει να σε υποχρεώνουν να το ακολουθήσεις
Καταλαβαίνω ότι είναι to much να διαβάσεις κοντά 1300 σελίδες λόγο χρόνου αλλά αν μπορέσεις να διαβάσεις τις πρώτες 100 και τις τελευταίες 100 σελίδες θα σε βοηθήσουν πολύ
Αν θυμηθείς κάτι άλλο εδώ είμαστε, μη νομίζεις και εμένα ένα ένα μου ερχόντουσαν και ρώταγα

JOLO1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
thanks ,απλα ειμαι πρωταρης σε τετοια ταξιδια κ δεν ξερω καλα αγγλικα γι αυτο φοβαμαι, εξαλλου δεν ξερω καν το μπατζετ μιας τετοιας εκδρομης, εχω απλα ακουσει εδω τοσα κ εχω φτιαχτει, παντως ειναι συζητησιμο να παω παρεουλα με κανεναν σωστο απο εδω μια κ δεν παιζει δικη μου παρεα,

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
thanks ,απλα ειμαι πρωταρης σε τετοια ταξιδια κ δεν ξερω καλα αγγλικα γι αυτο φοβαμαι, εξαλλου δεν ξερω καν το μπατζετ μιας τετοιας εκδρομης, εχω απλα ακουσει εδω τοσα κ εχω φτιαχτει, παντως ειναι συζητησιμο να παω παρεουλα με κανεναν σωστο απο εδω μια κ δεν παιζει δικη μου παρεα,

Καλύτερα που δεν ξέρεις καλά αγγλικά ποιο εύκολα θα συνενοηθείς, αν ήξερες πολύ καλά θα τα ξέχναγες και αυτά γιατί γενικά δεν μιλάνε πολύ καλά αγγλικά εκτός ξενοδοχείων, εστιατορίων και εμπορικών, συννενοήσε όμως άνετα.
Το μπάτζετ εξαρτάται, εισητήρια μπορεί να κλείσεις από 400+ euro, ξενοδοχείο μπορεί να κλείσεις από 10+ euro τη βραδιά αναλόγος το ξενοδοχείο βέβαια από εκεί και πέρα είναι το τι θα χαλάσεις εκεί.
Μπορείς να προυπολογίσεις ότι θα παιρνάς με 30 euro την μέρα ή 100 ή 200+ αναλόγος τα φράγκα που μπορείς να διαθέσεις,
Μην κάνεις το ίδιο λάθος με μένα που πήγα πρώτη φορά και εντιπωσιάστηκα με το σκηνικό που δεν κατάλαβα πως μου φεύγανε τα baht (και ξανά στο atm για ανάλυψη) παζάρι πάντα σε όλα και φυσικά μπορεί να κρατήσεις κάποιο ποσό για να κάνεις τα ψώνια και δωράκια για τους ανθρώπους σου στη πατρίδα

voltaire

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Budget : Υπολόγισε περίπου 100 με 120 ευρώ την μέρα τα έξοδα σου , 20 ως 40 ευρώ το ξενοδοχείο και 450 ως 750 ευρώ το αεροπορικό σου από Αθήνα μέχρι ΒΚΚ και επιστροφή.
Αγγλικά : Αν ήξερες καλά αγγλικά ίσως να αντιμετώπιζες μεγαλύτερα προβλήματα γιατί θα χρησιμοποιούσες πιο σύνθετες εκφράσεις και περίπλοκες λέξεις. Αν μπορείς να συνεννοηθείς με έναν ξένο τουρίστα στην Ελλάδα για απλά βασικά πράγματα , δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα εκεί.
Group : Ούτε για πλάκα
Παρέα : Όταν αποφασίσεις τις ημερομηνίες που θα πας , ενημέρωσε μας(forum). Δε νομίζω να βρεις κάποιον(μέσω του φόρουμ) για να κάνετε όλο τα ταξίδι μαζί , αλλά αν κάποιος είναι εκεί τις ίδιες ημερομηνίες σίγουρα θα προσφερθεί να να σε γυρίσει λιγάκι , ειδικά τις πρώτες σου μέρες εκεί , και να σε ενημερώσει για τα τεκταινόμενα.

Αλλά αυτό που πρέπει να κάνεις σίγουρα είναι να διαβάσεις όλες τις σελίδες του παρόντος. Εγώ είχα ανοιχτά 2 word για να κάνω c/p. Ένα γενικό και ένα για την Παττάγια. Ίσως κάποια στιγμή να το σουλουπώσω και να το ανεβάσω σε rapidshare. Αλλά μη στηρίζεσαι σε αυτό.  

JOLO1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλύτερα που δεν ξέρεις καλά αγγλικά ποιο εύκολα θα συνενοηθείς, αν ήξερες πολύ καλά θα τα ξέχναγες και αυτά γιατί γενικά δεν μιλάνε πολύ καλά αγγλικά εκτός ξενοδοχείων, εστιατορίων και εμπορικών, συννενοήσε όμως άνετα.
Το μπάτζετ εξαρτάται, εισητήρια μπορεί να κλείσεις από 400+ euro, ξενοδοχείο μπορεί να κλείσεις από 10+ euro τη βραδιά αναλόγος το ξενοδοχείο βέβαια από εκεί και πέρα είναι το τι θα χαλάσεις εκεί.
Μπορείς να προυπολογίσεις ότι θα παιρνάς με 30 euro την μέρα ή 100 ή 200+ αναλόγος τα φράγκα που μπορείς να διαθέσεις,
Μην κάνεις το ίδιο λάθος με μένα που πήγα πρώτη φορά και εντιπωσιάστηκα με το σκηνικό που δεν κατάλαβα πως μου φεύγανε τα baht (και ξανά στο atm για ανάλυψη) παζάρι πάντα σε όλα και φυσικά μπορεί να κρατήσεις κάποιο ποσό για να κάνεις τα ψώνια και δωράκια για τους ανθρώπους σου στη πατρίδα
ναι συμφωνω πως ξοδευεις αναλογα την τσεπη σου, ομως με ποσα εναν μεσο ορο θες ημερησιως για τα στοιχειωδη δηλαδη φαγητο, κανενα ποτο κ τα γαμησια?

JOLO1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Budget : Υπολόγισε περίπου 100 με 120 ευρώ την μέρα τα έξοδα σου , 20 ως 40 ευρώ το ξενοδοχείο και 450 ως 750 ευρώ το αεροπορικό σου από Αθήνα μέχρι ΒΚΚ και επιστροφή.
Αγγλικά : Αν ήξερες καλά αγγλικά ίσως να αντιμετώπιζες μεγαλύτερα προβλήματα γιατί θα χρησιμοποιούσες πιο σύνθετες εκφράσεις και περίπλοκες λέξεις. Αν μπορείς να συνεννοηθείς με έναν ξένο τουρίστα στην Ελλάδα για απλά βασικά πράγματα , δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα εκεί.
Group : Ούτε για πλάκα
Παρέα : Όταν αποφασίσεις τις ημερομηνίες που θα πας , ενημέρωσε μας(forum). Δε νομίζω να βρεις κάποιον(μέσω του φόρουμ) για να κάνετε όλο τα ταξίδι μαζί , αλλά αν κάποιος είναι εκεί τις ίδιες ημερομηνίες σίγουρα θα προσφερθεί να να σε γυρίσει λιγάκι , ειδικά τις πρώτες σου μέρες εκεί , και να σε ενημερώσει για τα τεκταινόμενα.

Αλλά αυτό που πρέπει να κάνεις σίγουρα είναι να διαβάσεις όλες τις σελίδες του παρόντος. Εγώ είχα ανοιχτά 2 word για να κάνω c/p. Ένα γενικό και ένα για την Παττάγια. Ίσως κάποια στιγμή να το σουλουπώσω και να το ανεβάσω σε rapidshare. Αλλά μη στηρίζεσαι σε αυτό.  
παντος αν ταξοδευα με καποιον εμπειρο συναγωνιστη κ καναμε μαζι (ο λογος του λεγει δηλαδη μαζι, ο καθενας αλλου θα γαμαει χαχα), διακοπες θα ενιωθα κ περισσοτερη ασφαλεια καθωτι αδαης

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
100 ευρω th mera einai mia xaroyla gia ola τα καλα!
μεσο ορο μιλαμε.

περιπου θες

20 ευρω τη μερα ενα καλο δωματιο
8 ευρω τη μερα φαγητο να φας 2 φορες.
6-7 ευρω για 2 ποτα
30 ευρω για γκομενα εκτος αν βρισκεις καλες και με 20 ευρω. 20-30 λοιπον.
ενικιο μηχανακι,μετακινησεις κτλ 5 ευρω και διαφορα μικροεξοδα.
για να ισε καλυμενος και να γαμας καθε μερα λογκ τιμε θες 100 ευρω πανω κατω.
μπορεις να τη βγαλεις ομως και με 60-70 αν κοψεις μερικα περιτα

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Βαλε χοντρικα απο 1500 - 2000 φλουρια για 10  μερες (μεσα και το εισητηριο) και εισαι μαγκας !!!! Νομιζω??????? Μπα πολλα σαν να ειπα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom