Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
16
Πόντοι
1
γεια σας και απο μένα.

ενδιαφέρομαι να πάω ταυλάνδη και απο οτι βλέπω εδω έχει πολλους που γνωρίζουν.

μερικές ερωτησούλες...ενδυκνεται να πάω μόνος ? εισητήρια να κλείσω μόνος η απο πρακτορείο?

σε ποιες περιοχές να μείνω? μάλλον για ιανουάριο λέω να πάς είναι καλη εποχη? τι καιρο εχει ιανουάριο εκει?

σκεφτομαι καμια 15 μέρες ισως και παραπάνω. σε όλα τα μέρη ταυλάνδη θα μπορω να έχω παρέα μαζί μου κάνα πιπίνι? για 1-2 μέρες συνεχόμενα?

με ενδιαφέρη να κάνω και κάποιες εκδρομές με παρέα ταυλανδέζικη να και δίαφορα τοπία και παραλίες.

να πέρνω παρέα απο πρίν? η θα βρίσκω στις κατατόπους εκδρομές? ευχαριστώ πολυ.

p.s εαν έχει καποιος πληροφορίες για φτηνά εισητήρια ας ενημερώση.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
γεια σας και απο μένα.

ενδιαφέρομαι να πάω ταυλάνδη και απο οτι βλέπω εδω έχει πολλους που γνωρίζουν.

μερικές ερωτησούλες...

Κατ' αρχήν, καλώς ήρθες στο Forum :)
Σαν νέο μέλος, δες κι εδώ...

Οσον αφορά τις ερωτήσεις σου... έχουν ΟΛΕΣ απαντηθεί, πολλές φορές, στις προηγούμενες σελίδες! Καλό διάβασμα...

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
16
Πόντοι
1
βασικά έριξα μια ματία αλλα μπερδέυτικα απο τον όγκο τον πληροφοριών (ξενύχτισα εχτες)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
βασικά έριξα μια ματία αλλα μπερδέυτικα απο τον όγκο τον πληροφοριών (ξενύχτισα εχτες)

Δεν είσαι ούτε ο πρώτος, ούτε κι ο τελευταίος! :grin:
Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ΤΥΠΩΣΕΙ τις σελίδες του thread κ το διαβάζουν σαν βιβλίο, ΜΕΣΑ στο αεροπλάνο... υπογραμμίζοντας τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν !!!

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
16
Πόντοι
1
ειναι καλυτερα να πάω μέσα στον δεκέμβριο? η στον ιανουάριο?
δηλαδη να πέσω τις γιορτές εκεί η να ξεκινήσω μετα τις γιορτες ?

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ευχαριστω  για τις πληροφοριες σχετικα με κο σαμετ, εχω ακουσει ομως οτι ειναι τσιμπημενες οι τιμες σε ολα, αν και το ρεσορτ που εμενες ειναι απολυτα λογικο 1000 μπατ ειναι οκ.

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Επιτέλους γύρισα φορτωμένος με χιλιάδες αναμνήσεις.
Με απορρόφησε εντελώς η Μπανγκόκ σε σημείο που ξέχασα την Πατάγια.
Ρε μπας και μου ταιριάζει καλύτερα η πρωτεύουσα που ‘χει όλα τα καλούδια;
Αναρωτιέμαι τι παραπάνω έχει να προσφέρει η λουτρόπολη. Ίσως πιο πάρτι ατμόσφαιρα, ίσως πιο χαμηλές τιμές, μπορεί πάλι και τα δύο ή και τίποτα απ’ αυτά.
Λοιπόν κάποιος που δεν αγαπάει τα ξενύχτια και είναι λίγο άνετος στο οικονομικό κατά την ταπεινή μου γνώμη μάλλον δεν έχει λόγους να ξεμακραίνει από τον σεξομφαλό της γης.
Βέβαια για να ικανοποιήσω και τις φυσιολατρικές μου τάσεις πετάχτηκα και στο Κο Σαμέτ. Η θάλασσα, τις μέρες που έμεινα, ήταν γαλήνια και διαυγέστατη, κυριολεκτικά να την πιεις στο ποτήρι. Η παρέα που είχα μαζί μου καταπληκτική, με αποτέλεσμα το διήμερο που πέρασα εκεί να μπορώ να το χαρακτηρίσω ως την καλύτερη εμπειρία επί ταϊλανδέζικου εδάφους.
Βρήκα όμως την ευκαιρία να κάνω και ένα μικρό ευχάριστο διάλειμμα στο Hong Kong  και να  συγκρίνω τα πάντα.
Προς το παρόν ένα έχω να πω, η Ταϊλάνδη φαίνεται να είναι η νέα γη της επαγγελίας.
Καμμια ενδιαφερουσα πληροφορια για δραση  :knockinb:στην ΒΚΚ μπορεις να μας δωσεις συντροφε συναγωνιστη?

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ειναι καλυτερα να πάω μέσα στον δεκέμβριο? η στον ιανουάριο?
δηλαδη να πέσω τις γιορτές εκεί η να ξεκινήσω μετα τις γιορτες ?
πηγαινε οσο πιο γρηγορα μπορεις, ισως κατι γινει αυριο που να σε εμποδισει να πας, και δεν θα μαθεις ποτε πως ειναι ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ.

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
16
Πόντοι
1
εαν καταλαβα καλα οποια σου γυαλισει στον δρομο οπου και να εισαι ταυλανδη και τις γυαλισεις και εσυ φυσικα την καμακωνεις εν ψυχρω και μετα απο ποτακια κ φαγητα την περνεις μαζι στο ξενοδοχειο και τις δινεις την επομενη μερα 1000p ?

η αυτα τα βρισκεις μονο σε συγκεκριμενα μαγαζια ?

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αδελφέ μην αγχώνεσαι, τράβα κάτω και όλα θα πάρουν τον δόμο τους, μη μεριμένεις να τα μάθεις όλα εδώ, ο καθένας μας έχει και μία διαφορετική γνώμη (όπως και κ%#*&^δα) αλλά ένα κοινό παρανομαστή,τον αγαπημένο μας προορισμό, γιαυτό διάβασε λίγο το φόρουμ και βουρ για κάτω,πήγαινε όποτε θέλεις αλλά βιάσου για να ξαναπάς και αργότερα...

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
εαν καταλαβα καλα οποια σου γυαλισει στον δρομο οπου και να εισαι ταυλανδη και τις γυαλισεις και εσυ φυσικα την καμακωνεις εν ψυχρω και μετα απο ποτακια κ φαγητα την περνεις μαζι στο ξενοδοχειο και τις δινεις την επομενη μερα 1000p ?
Προφανώς και δεν κατάλαβες καλά σύντροφε.
Δεν είναι όλες οι Ταύλανδές πουτάνες. Αυτά συμβάινουν μόνο σε ειδικες περιοχές κάποιών πόλεων.

yumyum

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2009
Κριτικές
10
Like
123
Πόντοι
290

Οτι και να λεμε εδω μολις πας θα δεις οτι τα πραγματα θα παρουν τον δρομο τους απο μονα τους.
Αυτη η χωρα εχει τοσο πολλα προσωπα που σιγουρα καποιο θα σου ταιριαξει.

Εγω οσο και αν ειχα διαβασει το μονο που μου εμεινε ηταν τα ξενοδοχεια κοντα στον πολεμο.

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6

Φίλε εγώ από τη μικρή μου εμπειρία στην thai αυτό κατάλαβα ότι αν είσαι λίγο εμφανίσημος μπορείς να καμακώσεις όποια θες μα όποια θες στο δρόμο, σε μαγαζιά, σε μπαρ οπουδήποτε και δεν υπάρχει περίπτωση με το κατάλληλο αντίτιμο ή αν φερεσαι σωστά και σε γουστάρει να σου κάτσει free με τα απαραίτητα κεράσματα και δωράκια φυσικά

stelios58

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε εγώ από τη μικρή μου εμπειρία στην thai αυτό κατάλαβα ότι αν είσαι λίγο εμφανίσημος μπορείς να καμακώσεις όποια θες μα όποια θες στο δρόμο, σε μαγαζιά, σε μπαρ οπουδήποτε και δεν υπάρχει περίπτωση με το κατάλληλο αντίτιμο ή αν φερεσαι σωστά και σε γουστάρει να σου κάτσει free με τα απαραίτητα κεράσματα και δωράκια φυσικά

Τοτε τι free ειναι φιλε? αφου τα κερασματα και δωρακια θα κοστισουν περισσοτερο απο 1000 μπατ?

voltaire

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τοτε τι free ειναι φιλε? αφου τα κερασματα και δωρακια θα κοστισουν περισσοτερο απο 1000 μπατ?

Αν δεν σου φαίνεται free το 1000 μπατ (20€) τότε βγες εδώ να κάνεις one night stand με λιγότερα ;)

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6

Δεν θα τη περάσεις και εντελός τσάμπα ρε φίλε, μην τα θέλουμε και όλα
Μπορεί αν γουστάρει την παρέα σου να μην χρειαστεί να κάνεις δωράκια αλλά τουλάχιστον τα φαγητά, τα ποτά και τα λοιπά
μην περιμένεις να τα πληρώσουν αυτές
Αν θες gfe και τα λοιπά και κρατήσεις μία πάνω από 2-3 μέρες μπορεί (λέω μπορεί) να μην τη πληρώσεις στο χέρι αλλά να πληρώνεις τις εξόδους και τυχόν δώρα που θες αν θες να της κάνεις δεν είναι απαραίτητο ότι θα τις ψωνίζεις διάφορα (ρούχα, κοσμήματα κτλ) αν θες το κάνεις. Εμένα η δικιά μου που την είχα για 3 μέρες μου ζήτησε να τις πάρω κάτι ρούχα και μπιχλιμπίδια πάμφτηνα από παζάρι σύνολο όχι πάνω 2500 baht Στα εμπορικά ενώ ζαχάρωνε κάποια ποιο ακριβά ρούχα και τσάντες δεν πήρε τίποτα γιατί και καλά ήταν ακριβά ενώ της είχα πει να πάρει ένα φόρεμα πχ 5000 baht εντέλει δεν πήρε τίποτα
Αν δε σε νιάζει το gfe τότε τα 1000 baht είναι ότι πρέπει, ξεχαρμανιάζεις και μετά ο καθένας το δρόμο του
Συμφωνώ ότι τελικά το πρώτο μπορεί και να σου κοστίσει ποιο πολύ αναλόγος με το πόσο κουβαρντάς είσαι
αλλά επιλογές είναι αυτές

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
16
Πόντοι
1
σε ποιες πολης μου προτεινεται να παω?

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
φιλοι ταυλανδοπληκτοι,φιλοι μου αγαπημενοι!!
εσεις που μου κρατουσατε συντροφια με τις περιγραφες σας μεσα στο σιτε πολυ πριν γινω μελος..2 χρονια πριν ο kostasf16 και οι υπολοιποι μου δωσατε το εναυσμα και μου ανοιξατε τα ματια για τον παραδεισο που λεγεται ταυλανδη!..προσπαθησα στη διαρκεια των χρονων για αυτο το ταξιδι αλλα λογω προβληματων προσοπικων και μη αρκεστηκα στις απιστευτες περιγραφες των συναγωνιστων..λοιπον ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ...καθως σημερα εκλεισα τα εισητηρια για ταυλανδη...βεβαια πεταω 29 μαρτιου αλλα anyway ηθελα τοσο πολυ αυτο το ταξιδι που ειμαι ενθουσιασμενος..ως παλιος βεβαια στο διαβασμα του ταυλανδη σεξ τριπ δεν χρειαζεται να ανατρεξω απο την αρχη γιατι ευτυχως ολοι σας εχετε βοηθησει κατα πολυ σε σημειο που πρεπει να εκδοθει ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ:ΤΑΥΛΑΝΔΗ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ.GR
Φυσικα και ειμαι λιγο καχυποπτος για το τι θα συναντησω σε αυτη τη χωρα γιατι ξερω και απο προηγουμενα ταξιδια οτι αλλο να ακους...και αλλο να τα βλεπεις...και στην τελικη αλλο να τα κανεις κιολας...
θα ενημερωσω το σιτε και ολους  τους φιλους για τα τεκτενομενα κατα την διαρκεια του ταξιδιου, για τα αρνητικα αλλα και για τα θετικα και κυριως με αληθινα γεγονοτα και οχι ανακριβειες..

εως τοτε αναμονη......
και παλι ευχαριστω..

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
σε ποιες πολης μου προτεινεται να παω?
πηγενε πατταγια ,πουκετ,η μπανγκοκ............................μην ρωτας αλλα ,οτι θες θα το βρεις ευκολα η θα σε βρει αυτο..αν θες λεπτομερειες ριξε μια ματια στα ποστ με πληροφορειες και οχι σε αυτα με περιγραφες πως γαμεισα ποσες ,ποσες με γουσταραν η πο η που η μιαο η τσιν η τσον αυτα ειναι αδιαφορα δες αυτα με πληροφορειες ουσιαστικες για χοτελ για μπαρ κλαμπ γκο γκο(στριπ) εστιατορια παραλειες εμπορικα κεντρα και αγορες,τιμες γενικα
πιστεψε με αυτα δεν ειναι πολλα,τα πιο πολλα εδω ειναι τα ιδια και τα ιδια οπως γαμισα ξεσκισα με καψουρευτικαν τα τιλακ μου (μαθανε ολοι και το τιλακ) και μπλα μπλα παπαριες
να πας και να περασεις καλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom