Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

fisarmonikas

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
σας εχω και αλλα χριστουγεννιατικα δωρακια!!!

απολαυστε 2 βιντεακια απο την γνωστη jay/casey που δουλευει στο whats up! απο το site everyholesagogo.com

:dancing: :rockon: :dancing: :rockon: :dancing: :rockon:

Άγιε Βασίλη zan, μήπως έχεις και πρωτοχρονιάτικα δώρα?

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ο Γεράκης είχε γυναίκα πορτογαλικής καταγωγής.

Αυτό αποτελεί ασέλγεια και μόνο να το σκεπτόμαστε.
Ο Γεράκης είχε μάτια μόνο για τα σχιστομάτικα.
Και για την ιστορία η γυναίκα του ήταν γιαπωνέζα.

εδώ που δεν ταιριάζει στο πατρις θρησκεία οικογένεια δεν είναι καν υποσημείωση στα βιβλία ιστορίας μας

Παρ' όλα αυτά στα τεύχη του 1959 του χριστιανικού περιοδικού "Η ζωή του παιδιού" υπήρχε μεγάλο αφιέρωμα ελόγου του σε συνέχειες με τίτλο: "Ένα Ελληνόπουλο στο Σιάμ". Δεν χρειάζεται βέβαια να ανατρέξετε στα παλαιά τομίδια που αναφέρω γιατί λείπουν, όπως είναι φυσικό, οι πικάντικες ιστορίες του σύντομου πλην όμως ταραχώδους βίου του.

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Αυτό αποτελεί ασέλγεια και μόνο να το σκεπτόμαστε.
Ο Γεράκης είχε μάτια μόνο για τα σχιστομάτικα.
Και για την ιστορία η γυναίκα του ήταν γιαπωνέζα.

Παρ' όλα αυτά στα τεύχη του 1959 του χριστιανικού περιοδικού "Η ζωή του παιδιού" υπήρχε μεγάλο αφιέρωμα ελόγου του σε συνέχειες με τίτλο: "Ένα Ελληνόπουλο στο Σιάμ". Δεν χρειάζεται βέβαια να ανατρέξετε στα παλαιά τομίδια που αναφέρω γιατί λείπουν, όπως είναι φυσικό, οι πικάντικες ιστορίες του σύντομου πλην όμως ταραχώδους βίου του.

Για τον Γεράκη γνωρίζω ότι παντρεύτηκε Πορτογαλίδα με γιαγιά Γιαπωνέζα που ανήκε σε χιλιαστική σέκτα. Αλλά με υπερηφάνεια επαναλάμβανω ότι δεν χόρταινε το ασιατικό κορμί
Επαναλαμβανω μήπως πρέπει να ξανασκεφτούμε την ανακηρυξη του σε προστάτη των ελληνων προσκυνητών της Ταϊλανδης. :sunglasses: :sunglasses:

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Η ζωή του Γεράκη, λίγο πιο μυθιστορηματική, υπάρχει και σε BELL με τίτλο "Το Γεράκι του Σιάμ".

karabe

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Η ζωή του Γεράκη, λίγο πιο μυθιστορηματική, υπάρχει και σε BELL με τίτλο "Το Γεράκι του Σιάμ".
Κυκλοφορησε απο τις εκδοσεις bell , αλλα δεν ειναι σαν τα bell βιβλια που ολοι γνωριζουν
the falcon of siam by axel aylwen

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Κυκλοφορησε απο τις εκδοσεις bell , αλλα δεν ειναι σαν τα bell βιβλια που ολοι γνωριζουν
the falcon of siam by axel aylwen

Δεν είναι θλιβερό ότι στην Ελλάδα ελάχιστοι γνωρίζουν την προσωπικότητα αυτή; Πόσοι πάνε στην Ταϊλάνδη για τα γνωστά και δεν ξέρουν τίποτα για τον συμπατριώτη γαμιά που έκανε τον κόσμο ανω κάτω στην Ασία και δεν πάνε ούτε μεχρι τα ερείπια του σπιτιού του.

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Συνημμένα

• lopburi.jpg
    lopburi.jpg
    89,4 KB · Εμφανίσεις: 49
  • kefallonitikospiti.jpg
    kefallonitikospiti.jpg
    11,2 KB · Εμφανίσεις: 22

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Μήπως υπάρχει κάποια ομοιότης;

Υπάρχει, αν και το νεοκλασικό μοντέλο υπάρχει παντού στις πρώην αποικίες των Γάλλων και Βρετανών. Είναι τόπος για επίσκεψη πάντως το σπίτι αυτό για κάθε Ελληνα, καλύτερο από κάτι καρακιτσαριά κήπους που σε πάνε τα οργανωμένα one-day tours των Ταϊλανδών.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
δεν κανετε μια βολτα απο thai.gr???  :headbang:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16

καμερα υψηλης ευκρινειας τοποθετημενη απο μενα και συνεργατες μου !!!!

ωστε βλεπετε με μεγαλη ευκρινεια το τι γινεται στην walking street της πατταγιας !!!!

σε λίγο καιρο την βαλουμε σε αλλον server ωστε να δεχεται περισσοτερη επισκεψιμοτητα οπως επισης σας ενημερωσω για τις υπολοιπες συντομα !!!!  ;)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
ταυλανδη χρησιμοποιει ιντερνετ ΑDSL (Asymmetric digital subscriber line) οπως αυτο της ελλαδας.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16

καμερα υψηλης ευκρινειας τοποθετημενη απο μενα και συνεργατες μου !!!!

ωστε βλεπετε με μεγαλη ευκρινεια το τι γινεται στην walking street της πατταγιας !!!!

σε λίγο καιρο την βαλουμε σε αλλον server ωστε να δεχεται περισσοτερη επισκεψιμοτητα οπως επισης σας ενημερωσω για τις υπολοιπες συντομα !!!!  ;)

ασε φιλε σε προλαβα εγω!  :2funny:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
ασε φιλε σε προλαβα εγω!  :2funny:
εσυ το ειχες ποσταρει ως λινκ πριν μερες. οχι οτι την ειχες βαλει εσυ ....

server ακομη δεν αντεχει μεγαλη επισκεψιμοτητα.

με την μεταφορα στο νεο server το κανω embed στο σαϊτ του thai.gr  ;)

ισως και σε αυτο εδω.  ;)

μαζι και τις υπολοιπες που ανακοινωθουν.  ;)

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Ταξιδιάρηδες, έλαβα ηλεκτρινικό μήνυμα από την Gulf Air, ρίχνει φοβερά τις τιμές, επισκεφθείτε το σαϊτ της όσοι κάνουν ταξιδι στην Ταϊλάνδη από Γενάρη.

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Αν η Gulf δουλεύει όπως το site της τα πιάσαμε τα λεφτά μας!!!

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Gulf ούτε απέξω από το αεροπλάνο... καλύτερα με τα πόδια!!!:) Πως λέμε σύγκριση tuk tuk με κλιματιζόμενο ταξί!!!

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Gulf ούτε απέξω από το αεροπλάνο... καλύτερα με τα πόδια!!!:) Πως λέμε σύγκριση tuk tuk με κλιματιζόμενο ταξί!!!

Εγώ έχω ταξιδέψει πολλές φορές στον αραβικό κόσμο γιατί έχει καλές συνδέσεις, μου άρεσε και το σέρβις, μαζί με την ΚΑΤΑΡ είναι οι καλύτερες, αλλά πάμε για off topic...

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Ναι ναι και θα μας κράξει και ο Duke of Pattaya djzan :P

Stories