Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

voltaire

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ταξιδιάρηδες, έλαβα ηλεκτρινικό μήνυμα από την Gulf Air, ρίχνει φοβερά τις τιμές, επισκεφθείτε το σαϊτ της όσοι κάνουν ταξιδι στην Ταϊλάνδη από Γενάρη.

Φυσικά το site δεν λειτουργεί σωστά και με προτρέπει να καλέσω τα γραφεία τους στην Αθήνα. Εκεί τηλεφωνικά μου είπαν για τις ημερομηνίες που θέλω κόστος ανά άτομο 726,44€ και με αναγκαστική (δωρεάν) διανυκτέρευση στο Μπαχρέιν.
Χίλιες φορές Qatar :)

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Φυσικά το site δεν λειτουργεί σωστά και με προτρέπει να καλέσω τα γραφεία τους στην Αθήνα. Εκεί τηλεφωνικά μου είπαν για τις ημερομηνίες που θέλω κόστος ανά άτομο 726,44€ και με αναγκαστική (δωρεάν) διανυκτέρευση στο Μπαχρέιν.

Μαλακίες λένε, οι καλύτερες ημερομηνίες ειναι από γενάρη μέχρι μάρτη, πάντως εγώ για ταϊλανδη δεν έχω πληρώσει ποτέ πάνω από 550 ευρώ μεικτά, από την άλλη ταξιδεύω εκεί πάντα Αύγουστο

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
κόστος ανά άτομο 726,44€ και με αναγκαστική (δωρεάν) διανυκτέρευση στο Μπαχρέιν.

Τον Γενάρη που ξαναφεύγω θα πετάξω με ΤΗΑΙ.
Δεν έχω και πολλές μέρες στη διαθεσή μου και με τις αραβικές εταιρείες χάνεις χρόνο...
Στα 800€ πηγαίνει τώρα η τιμή αλλά αν είχα την προνοητικότητα να έκλεινα από τον Οκτώβριο θα πλήρωνα μόνο 550€.
Ας όψεται όμως... >:(

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
βαλτε και σε ενα μασσατζιδικο και ενα μπαρ μια για να δεσει το γλυκο

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τον Γενάρη που ξαναφεύγω θα πετάξω με ΤΗΑΙ.
Δεν έχω και πολλές μέρες στη διαθεσή μου και με τις αραβικές εταιρείες χάνεις χρόνο...
Στα 800€ πηγαίνει τώρα η τιμή αλλά αν είχα την προνοητικότητα να έκλεινα από τον Οκτώβριο θα πλήρωνα μόνο 550€.
Ας όψεται όμως... >:(

δεν μπορω να καταλαβω ποσο χρονο χανεις  :huh:
πετας με thai το απογευμα φτανεις την επομενη μερα στις 6.30 το πρωι.
πετας με qatar-gulf το μεσημερι με 2-3 ωρες αναμονη φτανεις παλι την επομενη μερα στις 7 το πρωι.

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
δεν μπορω να καταλαβω ποσο χρονο χανεις  :huh:
πετας με thai το απογευμα φτανεις την επομενη μερα στις 6.30 το πρωι.
πετας με qatar-gulf το μεσημερι με 2-3 ωρες αναμονη φτανεις παλι την επομενη μερα στις 7 το πρωι.

Λες τη μισή αλήθεια γιατί αν αναφερθούμε και στην επιστροφή βλέπουμε οτι η Κατάρ φεύγει στις 8 το βράδυ ενώ η THAI στις 12 και μισή τα μεσάνυχτα.
Για μένα που θέλω να φύγω Σάββατο και να επιστρέψω την μεθεπόμενη Δευτέρα το πρωί (7 διανυκτερεύσεις στο έδαφος) η Κατάρ είναι χασούρα.
Και επίσης μεγαλύτερη ταλαιπωρία συνεπάγεται αφού φεύγω 3 ώρες νωρίτερα από Αθήνα και το σημαντικότερο επιστρέφω 5-6 ώρες αργότερα.
Και μιλάμε για κέρδος μόνο 150€.
Γι' αυτό ο vegankz πετάει με την thai. ;)

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
υπαρχουν και πρωινες πτησεις απο μπανγκοκ με την καταρ!
επισης με 150ευρω μπορεις να περασεις 2-3 μερες! αναλογα βεβαια με το τι κανει και τι τρωει ο καθενας!
ασε που ειναι παραπανω... μπορεις να βρεις προσφορα τον ιανουαριο στα 578.
οποτε γιατι να μην τα φαω εκει και να τα δωσω στην thai???
οι στασεις ειναι και ενα ξεμουδιασμα η να κανεις ενα τσιγαρο για οσους καπνιζουν.
την πρωτη φορα πηγα με την thai και ειχα σκασει 10ωρες μες'το αεροπλανο. ηταν και γεματο.
ενω με την gulf και την emirates ημουν πολυ πιο ανετος!

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ενω με την gulf και την emirates ημουν πολυ πιο ανετος!
σου εχει τυχει να θες να πας κατω σαν τρελλος και η βρωμοgulf να κανει κυκλους πανω απο τη Τζια και να καθυστερει να προσγειωθει στο βρωμοαεροδρομιο μας?, σου εχει τυχει να τρεχεις στο μπαχρειν να προλαβεις? τεσπα, τοσο που εχουν γινει φθηνα τα τικετς αξιζει με ται σιγουρα, οι ανταποκρισεις κρυβουν αγχος.
ασε που γλυτωνεις και τον εμετο που προκαλουν οι σκατοφατσες των αραβων.
σημερα αποχαιρετησα τον 31, πηγε στον παραδεισο παλι, καλα να περασεις φιλε,
ξερω πως νιωθεις
ξερω τι θα κανεις
ξερω πως ειναι να ξαναγεννιεσαι εκει κατω.

markhsios

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ κατεβαίνω αρχές Φεβρουαρίου με Thai, 561 Euros!!!

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
σου εχει τυχει να θες να πας κατω σαν τρελλος και η βρωμοgulf να κανει κυκλους πανω απο τη Τζια και να καθυστερει να προσγειωθει στο βρωμοαεροδρομιο μας?, σου εχει τυχει να τρεχεις στο μπαχρειν να προλαβεις? τεσπα, τοσο που εχουν γινει φθηνα τα τικετς αξιζει με ται σιγουρα, οι ανταποκρισεις κρυβουν αγχος.
ασε που γλυτωνεις και τον εμετο που προκαλουν οι σκατοφατσες των αραβων.
σημερα αποχαιρετησα τον 31, πηγε στον παραδεισο παλι, καλα να περασεις φιλε,
ξερω πως νιωθεις
ξερω τι θα κανεις
ξερω πως ειναι να ξαναγεννιεσαι εκει κατω.

δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο. αν βεβαια μου τυχει κατι εννοειτε οτι δεν θα ξαναπεταξω με την συγκεκριμενη εταιρεια.
προς το παρον ειμαι ευχαριστημενος με τις 2 αυτες εταιρειες και δεν μ'ενοχλουν οι σκατοφατσες τους.
ειπαμε να παμε διακοπες αλλα οχι και να πληρωσουμε 800και στην thai. οπως ειπα προτιμω να τα φαω εκει!!!

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ κατεβαίνω αρχές Φεβρουαρίου με Thai, 561 Euros!!!

εγω τον φεβρουαριο που πηγα πρωτη φορα με thai 470ευρω προσφορα!!!
μονο αν ξανακανει τετοια προσφορα θα ξαναπεταξω με thai. αλλιως να'ναι καλα οι σκατοφατσες!!!  :2funny:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Καλημέρα συναγωνιστές και από μένα
Επειδή σκέφτομαι (τι σκέφτομαι ένα κλικ είμαι) να κλείσω για 13-26 Μαρτίου με Qatar στα 525 ούρια με χρόνο αναμονής στην Doha 1:30 ώρα και στην επιστροφή
Το μόνο πρόβλημα είναι την προηγούμενη φορά είχα κλείσει μέσω air-tickets και τώρα σκέφτομαι να κλείσω απευθείας από το site της Qatar, πόσο αξιόπιστο είναι? φαντάζομαι ότι θα έχει την ίδια διαδικασία περίπου με την air-tickets δηλαδή σου στέλνουν το voucher του εισιτηρίου με mail και το πας στο αεροδρόμιο για να σου δώσουν τα εισιτήρια με τη μόνη διαφορά ότι στην Qatar πληρώνεις με πιστωτική μόνο
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια απάντηση

voltaire

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα συναγωνιστές και από μένα
Επειδή σκέφτομαι (τι σκέφτομαι ένα κλικ είμαι) να κλείσω για 13-26 Μαρτίου με Qatar στα 525 ούρια με χρόνο αναμονής στην Doha 1:30 ώρα και στην επιστροφή
Το μόνο πρόβλημα είναι την προηγούμενη φορά είχα κλείσει μέσω air-tickets και τώρα σκέφτομαι να κλείσω απευθείας από το site της Qatar, πόσο αξιόπιστο είναι? φαντάζομαι ότι θα έχει την ίδια διαδικασία περίπου με την air-tickets δηλαδή σου στέλνουν το voucher του εισιτηρίου με mail και το πας στο αεροδρόμιο για να σου δώσουν τα εισιτήρια με τη μόνη διαφορά ότι στην Qatar πληρώνεις με πιστωτική μόνο
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια απάντηση

100% αξιόπιστο είναι η σελίδα τους. Αλλά φρόντισε να ταξιδεύει μαζί σου και ο κάτοχος τις κάρτας αλλιώς θα σου κάνουν θέμα.
Αφού αγοράσεις το εισιτήριο σου στέλνουν τον αριθμό από το e-ticket σου. 36 ώρες πριν την αναχώρηση τις πρώτης πτήσης σου , μπορείς να κάνεις online check in στη σελίδα τους και να εκτυπώσεις μόνος σου το boarding pass. ( και να επιλέξεις θέση μέσα στο αεροσκάφος φυσικά , αν δε το έχεις κάνει κατά την αγορά) Μετά στο αεροδρόμιο δίνεις τις αποσκευές σου στο business booth και τέλος.
Απλά θα σου συνιστούσα να κλείσεις τα εισιτήρια σου μετά τις γιορτές που θα ξαναβγάλουν προσφορές.

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
100% αξιόπιστο είναι η σελίδα τους. Αλλά φρόντισε να ταξιδεύει μαζί σου και ο κάτοχος τις κάρτας αλλιώς θα σου κάνουν θέμα.
Αφού αγοράσεις το εισιτήριο σου στέλνουν τον αριθμό από το e-ticket σου. 36 ώρες πριν την αναχώρηση τις πρώτης πτήσης σου , μπορείς να κάνεις online check in στη σελίδα τους και να εκτυπώσεις μόνος σου το boarding pass. ( και να επιλέξεις θέση μέσα στο αεροσκάφος φυσικά , αν δε το έχεις κάνει κατά την αγορά) Μετά στο αεροδρόμιο δίνεις τις αποσκευές σου στο business booth και τέλος.
Απλά θα σου συνιστούσα να κλείσεις τα εισιτήρια σου μετά τις γιορτές που θα ξαναβγάλουν προσφορές.

Ευχαριστώ  φίλε μου
και για τη συμβουλή σου να κλείσω μετά τις γιορτές απλά είδα την ευκαιρία ειδικά με τον πολύ μικρό χρόνο αναμονής στην Doha και είπα μην τη χάσω γιατί παίζει να πάω μόνος χωρίς το κολλητό μου αυτή τη φορά και δεν λέει να περιμένω μισή μέρα στο πηγενέλα στο αεροδρόμιο οπότε το έκλεισα με 13-14 ώρες συνολικά ταξίδι, το ίδιο και στην επιστροφή
Την άλλη φορά έχασα μια προσφορά κυριολεκτικά για λίγες ώρες και τώρα δεν το σκεφτηκα πολύ το έκλεισα κατευθείαν

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
εγω τον φεβρουαριο που πηγα πρωτη φορα με thai 470ευρω προσφορα!!!
μονο αν ξανακανει τετοια προσφορα θα ξαναπεταξω με thai. αλλιως να'ναι καλα οι σκατοφατσες!!!  :2funny:

Ζαν,μαζι σου 1000%!!!Αντε κανονισε να βρεθουμε κατω!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom