Καλησπέρα παίδες, πρώτη φορά γράφω αν και παρακολουθώ κάπου κάπου το ταξιδιωτικό (κυρίως) φόρουμ, είναι να κατέβω στο Πουκέτ στο 3ο δεκαήμερο του Ιανουαρίου για πρώτη φορά.
Ο φίλος που είναι και έμπειρος στα μέρη όμως, δυστηχώς αναγκάστηκε να μήν κάνει το ταξίδι, και έτσι θα το κάνω αναγκαστικά μόνος.
Μπορείτε να μου προτείνετε κάνα κατάλληλο ξενοδοχείο στο πουκέτ, ο φίλος μου ήταν να κλείσει στο baumannville, το ξέρετε? αξίζει? και αν ας πούμε κάποιος δικός σας κατέβαινε μόνος του όμως, για πρώτη φορά (στο πουκέτ) τι θα του προτείνατε να κάνει τις 2 πρώτες μέρες (όσο είναι τελείως στραβάδι..)
Και ένα τελευταίο, επειδή εγώ είμαι Σαλονικιός, άρα έχω και το επιπλέον κόστος του πήγαινε-έλα Αθήνα, βρήκα με KLM από Λονδίνο για κουάλα λουμπούρ αρκετα φθηνό εισητήριο, μιά και δεν με περισσεύουν καθόλου, οπότε σχεδιάζω να κάνω easyjet θεσ/νικη-λονδίνο+κλμ μέσω αμστερνταμ για μαλαισία και τούμπαλιν. Είδα πως υπάρχουν αρκετές και φθηνές πτήσεις απο κει για πουκέτ.
Πιστεύετε ότι αξίζει να κλείσω κάτι τέτοιο με την ταλαιπωρία των πολλών αλλαγών (αλλά με κλμ) ή να περιμένω να βρώ κάτι καλύτερο μετά το νέο έτος γιατι άκουσα απο κάποιον εδώ μέσα ότι μετά τις γιορτές οι άραβες θα κάνουν προσφορά τα εισητήριο.
σόρρυ αν σας κούρασα σας ευχαριστώ,
ΥΓ και κάτι ακόμα, υπάρχει κάνα μέρος εκεί που συχνάζουν οι Έλληνες?