Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Στην Πατάγια παιδιά τηρούν ωράριο όπως στην Μπανγκοκ ή χύμα όλα;

3 με 4 τα bars και gogos.
τα clubs/discos μεχρι το πρωι, εκτος αν τους κανει κανα ντου η αστυνομια.

το μοναδικο beer bar που ειναι μεχρι το πρωι ανοιχτο ειναι το jp, οπου μπορεις να βρεις γυναικα και 9 το πρωι!
ειναι στη soi που ειναι και το goodfellas στην walking street! πηγα ενα πρωι και ηταν μια παρεα 3γυναικες και ενας αντρας.
πηγα να κολλησω σε μια και της λεω απο που ειμαι και μου λεει και το παιδι στην παρεα απο Ελλαδα ειναι! συμπτωση εεε!!!  :2funny:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
αντε καληνυχτααα

Συνημμένα

• 018.jpg
    018.jpg
    122,7 KB · Εμφανίσεις: 49
  • 019.jpg
    019.jpg
    107,5 KB · Εμφανίσεις: 46
  • 021.jpg
    021.jpg
    126,1 KB · Εμφανίσεις: 44

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Suadam μεταξυ μας τωρα τον hussain τι τον εχεις?   :2funny:

Κωστα ποιος σου σφυριξε ρε συ για το σουβλατζιδικο? για πες να παμε να λαδωσουμε το εντερακι μας

ρε μάγκες μη μου βάζετε ιδέες! :2funny: :2funny: :2funny:

ειναι ολοκληρη ιστορια αυτος, μπουμπουκι.

νομίζω ότι την έχεις ξαναπεί αυτήν την ιστορία! (ή από άλλον το έμαθα?) ;)

Φιξ

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
  Καλησπέρα παίδες, πρώτη φορά γράφω αν και παρακολουθώ κάπου κάπου το ταξιδιωτικό (κυρίως) φόρουμ, είναι να κατέβω στο Πουκέτ στο 3ο δεκαήμερο του Ιανουαρίου για πρώτη φορά.
  Ο φίλος που είναι και έμπειρος στα μέρη όμως, δυστηχώς αναγκάστηκε να μήν κάνει το ταξίδι, και έτσι θα το κάνω αναγκαστικά μόνος.
    Μπορείτε να μου προτείνετε κάνα κατάλληλο ξενοδοχείο στο πουκέτ, ο φίλος μου ήταν να κλείσει στο baumannville, το ξέρετε? αξίζει? και αν ας πούμε κάποιος δικός σας κατέβαινε μόνος του όμως, για πρώτη φορά (στο πουκέτ) τι θα του προτείνατε να κάνει τις 2 πρώτες μέρες (όσο είναι τελείως στραβάδι..)
  Και ένα τελευταίο, επειδή εγώ είμαι Σαλονικιός, άρα έχω και το επιπλέον κόστος του πήγαινε-έλα Αθήνα, βρήκα με KLM από Λονδίνο για κουάλα λουμπούρ αρκετα φθηνό εισητήριο, μιά και δεν με περισσεύουν καθόλου, οπότε σχεδιάζω να κάνω easyjet θεσ/νικη-λονδίνο+κλμ μέσω αμστερνταμ για μαλαισία και τούμπαλιν. Είδα πως υπάρχουν αρκετές και φθηνές πτήσεις απο κει για πουκέτ.
  Πιστεύετε ότι αξίζει να κλείσω κάτι τέτοιο με την ταλαιπωρία των πολλών αλλαγών (αλλά με κλμ)  ή να περιμένω να βρώ κάτι καλύτερο μετά το νέο έτος γιατι άκουσα απο κάποιον εδώ μέσα ότι μετά τις γιορτές οι άραβες θα κάνουν προσφορά τα εισητήριο.

σόρρυ αν σας κούρασα σας ευχαριστώ,

ΥΓ και κάτι ακόμα, υπάρχει κάνα μέρος εκεί που συχνάζουν οι Έλληνες?

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
   Καλησπέρα παίδες, πρώτη φορά γράφω αν και παρακολουθώ κάπου κάπου το ταξιδιωτικό (κυρίως) φόρουμ, είναι να κατέβω στο Πουκέτ στο 3ο δεκαήμερο του Ιανουαρίου για πρώτη φορά.
   Ο φίλος που είναι και έμπειρος στα μέρη όμως, δυστηχώς αναγκάστηκε να μήν κάνει το ταξίδι, και έτσι θα το κάνω αναγκαστικά μόνος.
    Μπορείτε να μου προτείνετε κάνα κατάλληλο ξενοδοχείο στο πουκέτ, ο φίλος μου ήταν να κλείσει στο baumannville, το ξέρετε? αξίζει? και αν ας πούμε κάποιος δικός σας κατέβαινε μόνος του όμως, για πρώτη φορά (στο πουκέτ) τι θα του προτείνατε να κάνει τις 2 πρώτες μέρες (όσο είναι τελείως στραβάδι..)
   Και ένα τελευταίο, επειδή εγώ είμαι Σαλονικιός, άρα έχω και το επιπλέον κόστος του πήγαινε-έλα Αθήνα, βρήκα με KLM από Λονδίνο για κουάλα λουμπούρ αρκετα φθηνό εισητήριο, μιά και δεν με περισσεύουν καθόλου, οπότε σχεδιάζω να κάνω easyjet θεσ/νικη-λονδίνο+κλμ μέσω αμστερνταμ για μαλαισία και τούμπαλιν. Είδα πως υπάρχουν αρκετές και φθηνές πτήσεις απο κει για πουκέτ.
  Πιστεύετε ότι αξίζει να κλείσω κάτι τέτοιο με την ταλαιπωρία των πολλών αλλαγών (αλλά με κλμ)  ή να περιμένω να βρώ κάτι καλύτερο μετά το νέο έτος γιατι άκουσα απο κάποιον εδώ μέσα ότι μετά τις γιορτές οι άραβες θα κάνουν προσφορά τα εισητήριο.

σόρρυ αν σας κούρασα σας ευχαριστώ,

ΥΓ και κάτι ακόμα, υπάρχει κάνα μέρος εκεί που συχνάζουν οι Έλληνες?

τι τιμή σου βγαίνει φίλε όλο μαζί? Θεσ/νίκη-Μπανγκόνκ!

υ.γ.τους έλληνες τι τους θες?

Φιξ

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
τι τιμή σου βγαίνει φίλε όλο μαζί? Θεσ/νίκη-Μπανγκόνκ!

υ.γ.τους έλληνες τι τους θες?

κοίτα δεν θα πάω ΒΚΚ θα πάω κατευθείαν ΗΚΤ,  το κόστος μέχρι KUL (κουάλα λουμπούρ) είναι πάνω κάτω 700 ευρώ, (easyjet+klm+λεωφορειάκι απο gatwick-heathrow) είδα στο momondo ότι οι τιμές είναι κάνα 60 περίπου απο κεί και πέρα.
  Τώρα για τους ¨Ελληνες, ξέρω γω πρώτη φορά στην Ασία δεν νομίζω ότι όσο ταξιδιάρης κι αν είσαι τα πιάνεις όλα με την μία μόνος σου.. να αλλάξεις και καμιά κουβέντα ρε αδελφέ, γι αυτό ρωτάω, με τους ξένους που θα γνωρίσεις εκεί ίσως να μην τους καταλάβεις.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
κοίτα δεν θα πάω ΒΚΚ θα πάω κατευθείαν ΗΚΤ,  το κόστος μέχρι KUL (κουάλα λουμπούρ) είναι πάνω κάτω 700 ευρώ, (easyjet+klm+λεωφορειάκι απο gatwick-heathrow) είδα στο momondo ότι οι τιμές είναι κάνα 60 περίπου απο κεί και πέρα.
   Τώρα για τους ¨Ελληνες, ξέρω γω πρώτη φορά στην Ασία δεν νομίζω ότι όσο ταξιδιάρης κι αν είσαι τα πιάνεις όλα με την μία μόνος σου.. να αλλάξεις και καμιά κουβέντα ρε αδελφέ, γι αυτό ρωτάω, με τους ξένους που θα γνωρίσεις εκεί ίσως να μην τους καταλάβεις.

πάντως Αθήνα-Μπανγκοκ εγώ πλήρωσα 600ευρώ και 50 ευρώ θεσ/νίκη-Αθήνα με ιντερσίτι.

από κει πας όπου αλλού θες στην Τάι.

πολύ ταλαιπωρία έτσι ρε φίλε, χωρίς να γλιτώνεις λεφτα.
εκτός αν θες να πας πρώτα κουάλα λουμπούρ οπότε πάω πάσο.

Φιξ

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
  κοίτα δεν με χαλάει να γνωρίσω ακόμα 1 πόλη κι ας περάσω την νύχτα εκεί θα χω χρόνο να δω και κάνα αξιοθέατο, αλλά αν βρήκες τέτοια τιμή με ποιά? ναί έτσι συμφέρει από Αθήνα, και πάλι το ελάχιστο κόστος είναι 700 γιατί δεν υπολόγισες και την επιστροφή στην Θεσσαλονίκη. Σίγουρα στα αεροδρόμια κλπ τρώς περισσότερα, αλλά δεν θυμάμαι να το βρήκα τόσο φτηνα,..

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
  κοίτα δεν με χαλάει να γνωρίσω ακόμα 1 πόλη κι ας περάσω την νύχτα εκεί θα χω χρόνο να δω και κάνα αξιοθέατο, αλλά αν βρήκες τέτοια τιμή με ποιά? ναί έτσι συμφέρει από Αθήνα, και πάλι το ελάχιστο κόστος είναι 700 γιατί δεν υπολόγισες και την επιστροφή στην Θεσσαλονίκη. Σίγουρα στα αεροδρόμια κλπ τρώς περισσότερα, αλλά δεν θυμάμαι να το βρήκα τόσο φτηνα,..

ψάξε καλά και άλλους συνδυασμούς.

εγώ με τάι είχα πάει απευθείας Αθήνα-Μπανγκοκ 595€ και τα 50 του ιντερσίτι είναι πήγαινε-έλα.

αλλά τα 700 που μου λες δεν αξίζουν πιστεύω για την οδύσσεια που περιγράφεις

Φιξ

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
σα να χεις δίκιο φίλε, είναι πραγματικά μικρή οδύσσεια ;) θα το ξανακοιτάξω, γιατί πραγματικά δεν μπορώ να αλλάξω τις ημερομηνίες.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Φαντομά βρήκα greek restaurant (παστιτσιο!) στο ΜΒΚ, όμως μου φάνηκε μάπα και προτίμησα το αγαπημένο μου γκαϊγιάν πιο περα ;)
Babi ξερω μαλλον ποιο λες αυτο στο food court του ΜΒΚ στον τελευταιο οροφο...ειναι φαστ-φουνταδικα αυτα ρε συ
δυστυχως μου ερχεσαι παντα αργα αλλιως θα τρωγαμε κατι της προκοπης

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
σα να χεις δίκιο φίλε, είναι πραγματικά μικρή οδύσσεια ;) θα το ξανακοιτάξω, γιατί πραγματικά δεν μπορώ να αλλάξω τις ημερομηνίες.

Noμιζω οτι εχει δικιο ο φιλοσ James........Μεγαλη ταλαιπωρια,αδελφε........εγω ευτυχως προλαβα την προσφορα της Qatar kai "εκλεισα' το Αθηνα-Ντοχα-Μπανγκοκ-Ντοχα-Αθηνα με 458 ευρω!!!!(2.30 ωρεσ αναμονης στο πηγαινε και 1.30 στο ελα).........οσο για το Θεσ/νικη-Αθηνα-Θεσ/νικη με Aegean 122 euro..........Συνολο 580 ευρω
Νομιζω καλη τιμη......αν και κατι μου λεει οτι στις γιορτες η μετα,θα βγει και κλυτερη προσφορα....

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
καθως εκανα "zapping" στην Τηλεοραση χτες,πετυχαινω στο ΣΚΑΙ την εκπομπη "America's next top model"....και μολις αρχιζα να κοιταζω λιγο,ξαφνικα ανακοινωνεται στα Μοντελα οτι φευγουν για Ταυλανδη!!!!Και ειδικοτερα Μπανγκοκ!!!και εβαλα το βιντεο να γραφει.....

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ρε φιλαρακη  ωραιος εισαι  προς τι ολα αυτα???

γεια σου ρε Κοσα!
μη δίνεις σημασία! από άλλο θρεντ μας ήρθε αυτός!

Ται είσαι ή για μετά τις γιορτές?

εγώ κατά τέλη Ιανουαρίου σκέφτομαι, αλλά αν μου βγουν κάποια πράγματα. Θα δούμε φίλε!

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
λακη ειδα οτι μου εστειλες ενα μηνυμα αλλα δεν γραφει τιποτα. ξαναστειλε!

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
έχει μείνει πίσω η συμφωνία με τον "Πρωταθλητή" και το "Derby" γι'αυτό καθυστερούμε!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom