Καλό site και ανανεώνεται συνεχώς.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Το πιο "classic" ειναι το ΑΚΑΝΕ,αλλα το τελευταιο που πηγα ηταν πολυ καλυτερο και μου το συνεστησε ενας γιαπωνεζος που μεναμε στο ιδιο ξενοδοχειο.Εχεις να μας συστησεις κανενα απο αυτα τα τελευταια?
Η αληθεια ειναι οτι μου κινησε τη περιεργεια μιας και ο γιαπωνεζος "εσκιζε τα ρουχα του" πως ειναι το καλυτερο που ειχε επισκεφτει..Και πραγματικα αξιζε το κοπο...
ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν θυμαμαι το ονομα,αλλα θα το ψαξω και θα σου πω...Το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ηταν κοντα στο σταθμο Sala Daeng του BTS...
Θα πεσει "γουγλισμα" και αν το βρω θα επανερθω... ;)
EDIT:Το βρηκα....Λεγεται OGOTO και εχει και σελιδα στο ιντερνετ με τα προγραμματα και το χαρτη πως να πας... ;)
Το πιο "classic" ειναι το ΑΚΑΝΕ,αλλα το τελευταιο που πηγα ηταν πολυ καλυτερο και μου το συνεστησε ενας γιαπωνεζος που μεναμε στο ιδιο ξενοδοχειο.
Η αληθεια ειναι οτι μου κινησε τη περιεργεια μιας και ο γιαπωνεζος "εσκιζε τα ρουχα του" πως ειναι το καλυτερο που ειχε επισκεφτει..Και πραγματικα αξιζε το κοπο...
ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν θυμαμαι το ονομα,αλλα θα το ψαξω και θα σου πω...Το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ηταν κοντα στο σταθμο Sala Daeng του BTS...
Θα πεσει "γουγλισμα" και αν το βρω θα επανερθω... ;)
EDIT:Το βρηκα....Λεγεται OGOTO και εχει και σελιδα στο ιντερνετ με τα προγραμματα και το χαρτη πως να πας... ;)
Το prostate massage προτείνεται ως must. Είναι εθιστικό. Δεν είναι κωλοδάκτυλο, το τονίζω μην φοβηθεί κανείς. Είναι κωλομασαζ και θέλει τεχνική
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Το μασαζ και η "επαφη" στο προστατη γινεται μεσω του περινεου...Δηλαδη τη περιοχη που βρισκεται απο τη βαση των ορχεων εως τον πρωκτο...(Το ειπα και "επιστημονικα" )!!
Θελει οντως "τεχνικη" και αν η γκομενα ειναι "μαστορισσα",ετοιμαστειτε για να νοιωσετε τον πιο δυνατο οργασμο της ζωης σας...
"Δουλευοντας" και με τα 2 χερια ταυτοχρονα,συνδιαζει ερεθισμο του πεους με handjob και του προστατη μεσω του περινεου...(το handjob πληρωνεται εξτρα βεβαια)..
Τετοιου τυπου ηδονη,ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να νοιωσετε με οποιαδηποτε αλλη τεχνικη σεξουαλικης διεγερσης...Και σε ΚΑΜΜΙΑ περιπτωση μεσω μιας απλης ερωτικης πραξης,ακομα και αν κανετε σεξ με την ωραιοτερη γυναικα του κοσμου,ικανοποιωντας και τα πιο ακραια σας βιτσια στο κρεββατι...
Δοκιμαστε το και θα "θυμηθειτε" και το Hussain και εμενα... ;)
Θελει οντως "τεχνικη" και αν η γκομενα ειναι "μαστορισσα",ετοιμαστειτε για να νοιωσετε τον πιο δυνατο οργασμο της ζωης σας...
"Δουλευοντας" και με τα 2 χερια ταυτοχρονα,συνδιαζει ερεθισμο του πεους με handjob και του προστατη μεσω του περινεου...(το handjob πληρωνεται εξτρα βεβαια)..
Τετοιου τυπου ηδονη,ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να νοιωσετε με οποιαδηποτε αλλη τεχνικη σεξουαλικης διεγερσης...Και σε ΚΑΜΜΙΑ περιπτωση μεσω μιας απλης ερωτικης πραξης,ακομα και αν κανετε σεξ με την ωραιοτερη γυναικα του κοσμου,ικανοποιωντας και τα πιο ακραια σας βιτσια στο κρεββατι...
Δοκιμαστε το και θα "θυμηθειτε" και το Hussain και εμενα... ;)
Το prostate massage προτείνεται ως must. Είναι εθιστικό. Δεν είναι κωλοδάκτυλο, το τονίζω μην φοβηθεί κανείς. Είναι κωλομασαζ και θέλει τεχνική
Δείτε το βιντεάκι και θα καταλάβετε τί αισθάνθηκε ο τύπος.
Και μπορεί εδώ να παίζουν επαγγελματίες, αλλά κάθε φορά που κατεβαίνουμε Thai, δεν γυρίζουμε το δικό μας πορνό;
Και μπορεί εδώ να παίζουν επαγγελματίες, αλλά κάθε φορά που κατεβαίνουμε Thai, δεν γυρίζουμε το δικό μας πορνό;
Η άγνοια για το συγκεκριμένο σπορ είναι έγκλημα, αλλά δεν είναι για τους βιαστικούς και τους γρήγηρους, θέλει αρχίδια και αγάπη για το σεξ, όχι απλά για το γαμήσι.
Αμα το μάθεις, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.... >
Πιστευω πως γνωριζετε και το "Olive Restaurant" στο 5ο οροφο του Emporium...
Το επισκεφτηκα πριν 2 χρονια και ηταν εξαιρετικο...
Το "Olive" ειναι το κανονικο εστιατοριο με την κουζίνα, το αλλο στο ΜΒΚ ειναι αλυσιδα του, αλλά είναι ενα μινι ποστο που εχει ηδη προμηθευτει τους μουσακαδες ετοιμους απ'το Olive. Εν ολίγοις, Οlive ή το γνωστό Σουβλακι..
καθως εκανα "zapping" στην Τηλεοραση χτες,πετυχαινω στο ΣΚΑΙ την εκπομπη "America's next top model"....και μολις αρχιζα να κοιταζω λιγο,ξαφνικα ανακοινωνεται στα Μοντελα οτι φευγουν για Ταυλανδη!!!!Και ειδικοτερα Μπανγκοκ!!!και εβαλα το βιντεο να γραφει.....
Και άλλα βίντεο απο Ταυλάνδη? Λογικά η σειρά θα δείξει μονο τη γκλαμουρια της ΒΚΚ κ όχι τη πραγματική ομορφιά της χώρας εκτός κ αν ξεφυγουν απτη πρωτευουσα
kolares-boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Kaolo apogevma apo Pattaya!
Meta apo 6 meres stin amartoli poli tha kano dio tria sxolia gia to ti vrika......an thelete ta diavazete an oxi pali......!
1)Tin epomeni fora poy tha ertho tha paro kai ena dikano gia na kathariso oloys toys kologeroys-anomaloys-etoimothanatoys
Evropeus poy girnane sto INSOMNIA ME TA MORAKIA AGALIA LES KAI PIRANE TO CHAMPIONS LEGUE!!!
2)Afou skotoso tous parapano tha kathariso oloys toys vromo English men giati oli mera einai methismenoi kai tin peftoyn sta mora san malakismena ligoyria!
3)Tha xtiso enan nao gia ta koritsi poy gia 200baht trone ta xeria toys gia na xananiosoyn toys (1) kai (2)
Afta gia tora....ta alla me to kalo otan ftaso apo Monday!!!!!
Meta apo 6 meres stin amartoli poli tha kano dio tria sxolia gia to ti vrika......an thelete ta diavazete an oxi pali......!
1)Tin epomeni fora poy tha ertho tha paro kai ena dikano gia na kathariso oloys toys kologeroys-anomaloys-etoimothanatoys
Evropeus poy girnane sto INSOMNIA ME TA MORAKIA AGALIA LES KAI PIRANE TO CHAMPIONS LEGUE!!!
2)Afou skotoso tous parapano tha kathariso oloys toys vromo English men giati oli mera einai methismenoi kai tin peftoyn sta mora san malakismena ligoyria!
3)Tha xtiso enan nao gia ta koritsi poy gia 200baht trone ta xeria toys gia na xananiosoyn toys (1) kai (2)
Kaolo apogevma apo Pattaya!
Δηλαδή η walking street εχει φισκαρει τοσο άσχημα απο τελειωμένους kolares-boy?
Το ινσομνια φουλαρει, δε μπορεις να προχωρήσεις και βλέπεις τα καλά μωράκια ήδη γατζομένα απο καπου?
Ελεγα να ερθω προς τα εκεί Κυριακή, καλύτερα οχι λες?
Σα δευτερη λύση μπαίνει το Hua Hin, 3.5 ωρες απο ΒΚΚ και με καθαρη παραλία ;)
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Εγω δε θεωρω "τελειωμενο" τον "Κωλογερο-ανωμαλο-ετοιμοθανατο Ευρωπαιο" που επισκεπτεται μια χωρα με σκοπο τον σεξοτουρισμο και που του παρεχεται εκει η δυνατοτητα να "απολαυσει" κι αυτος λιγη "νεανικη σαρκα".
Για εμενα πιο "τελειωμενος" ειναι ο "νεαρος" που γαμαει οτι βρει μπροστα του για να γλυτωσει 500-1000 μπατ,οντας ο ορισμος του "σαβουρογαμη" και "Γιατρος χωρις συνορα" στο πηδημα (παει ΟΠΟΥ τον καλεσουν).
Φετος γνωρισα ενα τετοιο "νεαρο" (δε πρεπει να ηταν πανω απο 23-24 και ΠΟΛΥ εμφανισημο παλληκαρι) Ελληνα απο θεσσαλονικη και ειχε διπλα του μια σαβουρα,που η τελευταια γυναικα να ηταν στο κοσμο,θα προτιμουσα να τον παιξω μονος μου παρα να τη πηδηξω...Αφου γνωριστηκαμε και ηπιαμε και μια μπυρα μαζι,πηρα το θαρρος και τον ρωτησα με "τακτ"..Ρε καρνταση...συγγνωμη που στο λεω..αλλα...το μωρο σου "δε λεει" και τιποτα...Μια χαρα παλληκαρι εισαι..Θα μπορουσες να εχεις τη καλυτερη!
Απαντηση..."Ναι ΟΚ..το ξερω οτι δε λεει και τιποτα,αλλα αυτη τη πηδαω σχεδον τζαμπα...Οι καλες θελουν φραγκα για να πανε μαζι σου...Και σιγα να μη πληρωσω 1000 και 1500 μπατ για να γαμησω"..
Ε!Αυτος για μενα ειναι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΣΑΒΟΥΡΟΓΑΜΗΣ..Παει στη Ταυλανδη για σεξοτουρισμο και γαμαει τις σαβουρες,επειδη ειναι σχεδον ΤΖΑΜΠΑ...
ΑΥΤΟΣ ειναι ανωμαλος και οχι ο 60χρονος που τα σκαει χοντρα για να απολαυσει λιγα νειατα...
Και να πω και κατι τελευταιο?...Σε καμμια 30αρια χρονια που θα ειμαι κι εγω "Κωλογερος" (αν με αξιωσει ο θεος να φτασω σε αυτη την ηλικια),αν συνεχιζω να πηγαινω Ταυλανδη και καταφερω κανα βραδυ να φορτωσω καμμια πιτσιρικα θα την επιδεικνυω ΚΙ ΕΓΩ...
Και θα αισθανομαι ακομα ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΣ,οταν θα βλεπω τους "πιτσιρικαδες" να λιγουρευονται το μωρακι που ΕΓΩ θα γαμησω το συγκεκριμενο βραδυ... ;)
Για εμενα πιο "τελειωμενος" ειναι ο "νεαρος" που γαμαει οτι βρει μπροστα του για να γλυτωσει 500-1000 μπατ,οντας ο ορισμος του "σαβουρογαμη" και "Γιατρος χωρις συνορα" στο πηδημα (παει ΟΠΟΥ τον καλεσουν).
Φετος γνωρισα ενα τετοιο "νεαρο" (δε πρεπει να ηταν πανω απο 23-24 και ΠΟΛΥ εμφανισημο παλληκαρι) Ελληνα απο θεσσαλονικη και ειχε διπλα του μια σαβουρα,που η τελευταια γυναικα να ηταν στο κοσμο,θα προτιμουσα να τον παιξω μονος μου παρα να τη πηδηξω...Αφου γνωριστηκαμε και ηπιαμε και μια μπυρα μαζι,πηρα το θαρρος και τον ρωτησα με "τακτ"..Ρε καρνταση...συγγνωμη που στο λεω..αλλα...το μωρο σου "δε λεει" και τιποτα...Μια χαρα παλληκαρι εισαι..Θα μπορουσες να εχεις τη καλυτερη!
Απαντηση..."Ναι ΟΚ..το ξερω οτι δε λεει και τιποτα,αλλα αυτη τη πηδαω σχεδον τζαμπα...Οι καλες θελουν φραγκα για να πανε μαζι σου...Και σιγα να μη πληρωσω 1000 και 1500 μπατ για να γαμησω"..
Ε!Αυτος για μενα ειναι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΣΑΒΟΥΡΟΓΑΜΗΣ..Παει στη Ταυλανδη για σεξοτουρισμο και γαμαει τις σαβουρες,επειδη ειναι σχεδον ΤΖΑΜΠΑ...
ΑΥΤΟΣ ειναι ανωμαλος και οχι ο 60χρονος που τα σκαει χοντρα για να απολαυσει λιγα νειατα...
Και να πω και κατι τελευταιο?...Σε καμμια 30αρια χρονια που θα ειμαι κι εγω "Κωλογερος" (αν με αξιωσει ο θεος να φτασω σε αυτη την ηλικια),αν συνεχιζω να πηγαινω Ταυλανδη και καταφερω κανα βραδυ να φορτωσω καμμια πιτσιρικα θα την επιδεικνυω ΚΙ ΕΓΩ...
Και θα αισθανομαι ακομα ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΣ,οταν θα βλεπω τους "πιτσιρικαδες" να λιγουρευονται το μωρακι που ΕΓΩ θα γαμησω το συγκεκριμενο βραδυ... ;)
τελειωμενος ειναι ο οποιοσδηποτε παει για σεξοτουρισμο.ημαρτον δηλαδη.δεν εχει σημασια αν ειναι γερος η νεος.Εγω δε θεωρω "τελειωμενο" τον "Κωλογερο-ανωμαλο-ετοιμοθανατο Ευρωπαιο" που επισκεπτεται μια χωρα με σκοπο τον σεξοτουρισμο και που του παρεχεται εκει η δυνατοτητα να "απολαυσει" κι αυτος λιγη "νεανικη σαρκα".
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Καλα..ΟΚ..Ασχολησου εσυ με την Α-Δ-εκαρα σου και τις πατσαβουρες τις Ελλεηνιδες και ασε εμας να πηγαινουμε στο εξωτερικο να πηδηξουμε καμμια γυναικα της προκοπης...τελειωμενος ειναι ο οποιοσδηποτε παει για σεξοτουρισμο.ημαρτον δηλαδη.δεν εχει σημασια αν ειναι γερος η νεος.
Καλα Χριστουγεννα
γυναικες τις προκοπηςΚαλα..ΟΚ..Ασχολησου εσυ με την Α-Δ-εκαρα σου και τις πατσαβουρες τις Ελλεηνιδες και ασε εμας να πηγαινουμε στο εξωτερικο να πηδηξουμε καμμια γυναικα της προκοπης...
Καλα Χριστουγεννα
Εδω που εισαι ημουν και εκει που ειμαι θα ρθεις.Kaolo apogevma apo Pattaya!
Στα 60 σου τι θα μαμας ρε μορτη?
Την 55αρα συζυγο?
Εσυ μαμα τον μπαγεβιτς.γυναικες τις προκοπης
Μπορει και να βγαλει γουστα