Εγω δε θεωρω "τελειωμενο" τον "Κωλογερο-ανωμαλο-ετοιμοθανατο Ευρωπαιο" που επισκεπτεται μια χωρα με σκοπο τον σεξοτουρισμο και που του παρεχεται εκει η δυνατοτητα να "απολαυσει" κι αυτος λιγη "νεανικη σαρκα".
Για εμενα πιο "τελειωμενος" ειναι ο "νεαρος" που γαμαει οτι βρει μπροστα του για να γλυτωσει 500-1000 μπατ,οντας ο ορισμος του "σαβουρογαμη" και "Γιατρος χωρις συνορα" στο πηδημα (παει ΟΠΟΥ τον καλεσουν).
Φετος γνωρισα ενα τετοιο "νεαρο" (δε πρεπει να ηταν πανω απο 23-24 και ΠΟΛΥ εμφανισημο παλληκαρι) Ελληνα απο θεσσαλονικη και ειχε διπλα του μια σαβουρα,που η τελευταια γυναικα να ηταν στο κοσμο,θα προτιμουσα να τον παιξω μονος μου παρα να τη πηδηξω...Αφου γνωριστηκαμε και ηπιαμε και μια μπυρα μαζι,πηρα το θαρρος και τον ρωτησα με "τακτ"..Ρε καρνταση...συγγνωμη που στο λεω..αλλα...το μωρο σου "δε λεει" και τιποτα...Μια χαρα παλληκαρι εισαι..Θα μπορουσες να εχεις τη καλυτερη!
Απαντηση..."Ναι ΟΚ..το ξερω οτι δε λεει και τιποτα,αλλα αυτη τη πηδαω σχεδον τζαμπα...Οι καλες θελουν φραγκα για να πανε μαζι σου...Και σιγα να μη πληρωσω 1000 και 1500 μπατ για να γαμησω"..
Ε!Αυτος για μενα ειναι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΣΑΒΟΥΡΟΓΑΜΗΣ..Παει στη Ταυλανδη για σεξοτουρισμο και γαμαει τις σαβουρες,επειδη ειναι σχεδον ΤΖΑΜΠΑ...
ΑΥΤΟΣ ειναι ανωμαλος και οχι ο 60χρονος που τα σκαει χοντρα για να απολαυσει λιγα νειατα...
Και να πω και κατι τελευταιο?...Σε καμμια 30αρια χρονια που θα ειμαι κι εγω "Κωλογερος" (αν με αξιωσει ο θεος να φτασω σε αυτη την ηλικια),αν συνεχιζω να πηγαινω Ταυλανδη και καταφερω κανα βραδυ να φορτωσω καμμια πιτσιρικα θα την επιδεικνυω ΚΙ ΕΓΩ...
Και θα αισθανομαι ακομα ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΣ,οταν θα βλεπω τους "πιτσιρικαδες" να λιγουρευονται το μωρακι που ΕΓΩ θα γαμησω το συγκεκριμενο βραδυ... ;)