Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
na kathariso oloys toys kologeroys poy gia 200baht ta koritsi trone ta xeria toys gia na xananiosoyn                               

Εδώ μάλλον αναφέρεσαι στο απλό μασάζ. Γιατί όμως να μην ξανανοιώσουν κι αυτοί;
Προσωπικά θέλω, μέρες που είναι, και να ξανανοιώσουν αλλά και να απολαύσουν τα γαμήσια τους.
Πού βρίσκεται το κακό;
Nα υπάρχει όμως ευπρέπεια στη συμπεριφορά, κάτι που πρέπει να ισχύει για όλους ανεξαρτήτως ηλικίας.

babis13

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εγω δε θεωρω "τελειωμενο" τον "Κωλογερο-ανωμαλο-ετοιμοθανατο Ευρωπαιο" που επισκεπτεται μια χωρα με σκοπο τον σεξοτουρισμο και που του παρεχεται εκει η δυνατοτητα να "απολαυσει" κι αυτος λιγη "νεανικη σαρκα".
Για εμενα πιο "τελειωμενος" ειναι ο "νεαρος" που γαμαει οτι βρει μπροστα του για να γλυτωσει 500-1000 μπατ,οντας ο ορισμος του "σαβουρογαμη" και "Γιατρος χωρις συνορα" στο πηδημα (παει ΟΠΟΥ τον καλεσουν).
Φετος γνωρισα ενα τετοιο "νεαρο" (δε πρεπει να ηταν πανω απο 23-24 και ΠΟΛΥ εμφανισημο παλληκαρι) Ελληνα απο θεσσαλονικη και ειχε διπλα του μια σαβουρα,που η τελευταια γυναικα να ηταν στο κοσμο,θα προτιμουσα να τον παιξω μονος μου παρα να τη πηδηξω...Αφου γνωριστηκαμε και ηπιαμε και μια μπυρα μαζι,πηρα το θαρρος και τον ρωτησα με "τακτ"..Ρε καρνταση...συγγνωμη που στο λεω..αλλα...το μωρο σου "δε λεει" και τιποτα...Μια χαρα παλληκαρι εισαι..Θα μπορουσες να εχεις τη καλυτερη!
Απαντηση..."Ναι ΟΚ..το ξερω οτι δε λεει και τιποτα,αλλα αυτη τη πηδαω σχεδον τζαμπα...Οι καλες θελουν φραγκα για να πανε μαζι σου...Και σιγα να μη πληρωσω 1000 και 1500 μπατ για να γαμησω"..
Ε!Αυτος για μενα ειναι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΣΑΒΟΥΡΟΓΑΜΗΣ..Παει στη Ταυλανδη για σεξοτουρισμο και γαμαει τις σαβουρες,επειδη ειναι σχεδον ΤΖΑΜΠΑ...
ΑΥΤΟΣ ειναι ανωμαλος και οχι ο 60χρονος που τα σκαει χοντρα για να απολαυσει λιγα νειατα...
Και να πω και κατι τελευταιο?...Σε καμμια 30αρια χρονια που θα ειμαι κι εγω "Κωλογερος" (αν με αξιωσει ο θεος να φτασω σε αυτη την ηλικια),αν συνεχιζω να πηγαινω Ταυλανδη και καταφερω κανα βραδυ να φορτωσω καμμια πιτσιρικα θα την επιδεικνυω ΚΙ ΕΓΩ...
Και θα αισθανομαι ακομα ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΣ,οταν θα βλεπω τους "πιτσιρικαδες" να λιγουρευονται το μωρακι που ΕΓΩ θα γαμησω το συγκεκριμενο βραδυ... ;)

Φιλε Πιπινομανιακ, εγω μίλησα πρωτος χρησιμοποιωντας τον ορο που αναφερθηκες(τελειωμενος) οποτε σου απαντώ περι αυτου:

Διευκρινίζω λοιπον οτι ο όρος τελειωμενος που χρησιμοποιησα δεν σχετιζεται με την ηλικία αλλα με την αξιοπρέπεια, αυτη την οποια ανέλυσε ο Κωλο-γερος και συμφωνω μαζί του. Οταν βλεπω 10 κοιλαραδες μπεκριδες με ανοιχτα πουκαμισα κ τα στομαχια εξω, το μαλλι λιγδιασμενο και η μποχα απτα ξυδια να ειναι η κολονια...ειναι κατι που με ριχνει. Ακομα περισσοτερο οταν δεν ξερουν που πατανε και τι κανουν (κ παλι δε 8α μπω σε αναλυση γιατι νομιζω τα εχουμε δει ολοι μας, ξεκαθαρα δε σεβονται κανενα κ τιποτα) και το μονο που ψελίζουν ειναι how mutch? σε καθε μωρο. Ειναι μια κλασσικη εικονα που συνανταω οποτε παω Πατταγια, γιαυτο ρωτησα τον κωλαρες boy, αν εχει φισκαρει απο τετοιους τελειωμενους απτην ντιρλα με8υστακες.

Πάνω στα λεγομενα σου:
Σεβομαι τον καθενα που παει Ταιλανδη και δε με ενδιαφερει τι θα κανει, με ποιον/α και ποσα/αν θα σκασει. Καθενας οπως γουστάρει, με τα βιτσια του, με τις καυλες του πες το οπως θες. Γιαυτο και δεν μπαινω στη διαδικασια να αναλυσω το price for value που καλα κανεις και εξετάζεις (και γω ετσι σκεφτομαι συνηθως). Σε καμία περιπτωση όμως, δε θεωρώ τελειωμένο καποιο κρινοντας τον απο ηλικια/οικονομικα.

Χρονια πολλα σε όλους! Να ειστε όλοι καλά παίδες!

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Babi απολαυσε τη μαγεια της Ταυλανδης οποτε πας και σταματα να "χαλιεσαι" απο πραγματα που δεν εχουν στη πραγματικοτητα καμμια σημασια...
Κοιλαραδες,απλητοι,μπεκρηδες,υπηρχαν,υπαρχουν και θα υπαρχουν...Και δε μπορουμε να κανουμε τιποτα εμεις για αυτο...
Δυστυχως η ευτυχως υπαρχει ο "νομος του χρηματος"-money talks...
Δε διαφωνω βεβαια πως ειναι φαιδρο το θεαμα αυτων των "τυπων"...Εγω απλα τους προσπερναω και δεν ασχολουμε μαζι τους...
Καλα ταξιδια και καλα να περνας.

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Εγω παντως ξερω που θα ξεχαρμανιαζω οταν θα βγω στη συνταξη.

ΜΕΛΛΛΥΥΥΥ  ΚΙΣΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ!!!!!!!!!!!

(Οχι δεν ειναι λαθος, ετσι το λενε τα ταυλανδεζακια το καλα Χριστουγεννα)

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Φαντάζομαι η εμφατική υπόδειξη του Landmark γίνεται λόγω της γειτνίασής του με την Nana Entertainment Plaza. Eπειδή όμως δεν σκέπτομαι να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο συγκρότημα μάλλον θα επιλέξω το Emporium Suites που βρίσκεται δίπλα στη στάση Phrompong του BTS. Πρόκειται για σημείο που διευκολύνει τις μετακινήσεις μου καθώς επισκέπτομαι το Rasayana (Sukhumvit 39, soi Phrommit) αρκετά συχνά για spa αλλά και για το εστιατόριό του.
Λίγο πιο πέρα, στην Sukhumvit 39, soi Phromsri, βρίσκονται δύο λαδομασατζήδικα που προσφέρουν full service και μιας και γυροφέρνω στη γειτονιά σχεδιάζω να τα δοκιμάσω.
Πρόκειται για το Sweet massage και το Magic house. Τα έχει επισκεφθεί κανείς πρόσφατα;

Φυσικά και ήταν γι αυτό το location.
Σκέψου που θα περνάς τις περισσότερες ώρες, που θα κυκλοφορείς περισσότερο και σε τι σε διευκολύνει το κάθε ξενοδοχείο.

Εγω δε θεωρω "τελειωμενο" τον "Κωλογερο-ανωμαλο-ετοιμοθανατο Ευρωπαιο" που επισκεπτεται μια χωρα με σκοπο τον σεξοτουρισμο και που του παρεχεται εκει η δυνατοτητα να "απολαυσει" κι αυτος λιγη "νεανικη σαρκα".
Για εμενα πιο "τελειωμενος" ειναι ο "νεαρος" που γαμαει οτι βρει μπροστα του για να γλυτωσει 500-1000 μπατ,οντας ο ορισμος του "σαβουρογαμη" και "Γιατρος χωρις συνορα" στο πηδημα (παει ΟΠΟΥ τον καλεσουν).

Σ' αυτό θα συμφωνήσω απόλυτα. (Είμαι και 54 :cheesy: :grin: )
Μέλι Κλιτμας σε όλους

Συνημμένα

• Thai1.JPG
    Thai1.JPG
    82,2 KB · Εμφανίσεις: 25
  • Thai2.JPG
    Thai2.JPG
    71,8 KB · Εμφανίσεις: 21

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Kαλημερα παιδια.........λοιπον,Σημερα θα κανουμε 1 μικρο Quiz(λογω γιορτων να καπως να διασκεδασουμε)

Δειτε τις παρακατω φωτογραφιες και μαντεψτε ποιες απ'τις Κυριες(οι οποιες ειναι απ'την Ταυλανδη)εχουν γεννηθει Γυναικες..........Για να δουμε το ματι σας κοβει?????

Αρχιζουμε λοιπον.....

ΠΡΟΣΟΧΗ.............Η ΛΕΖΑΝΤΑ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ.....

download

download

download

download

download

george777

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΟΛΟΙ ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :rockon:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΟΛΟΙ ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :rockon:
και ρεμαλια τζορτζ
τυφλα να χει το ρεμαλι της Φωκιωνος Νεγρη

μαυρε τιγρη σιλικονατη ειναι η αριστερη κατω/πανω με την πεταχτη ρογα  ετσι δεν ειναι?

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Kαλημερα παιδια.........λοιπον,Σημερα θα κανουμε 1 μικρο Quiz(λογω γιορτων να καπως να διασκεδασουμε)

Δειτε τις παρακατω φωτογραφιες και μαντεψτε ποιες απ'τις Κυριες(οι οποιες ειναι απ'την Ταυλανδη)εχουν γεννηθει Γυναικες..........Για να δουμε το ματι σας κοβει?????

Αρχιζουμε λοιπον.....

16035nl.jpg

6pry2u.jpg

2z6czo2.jpg

nohqnq.jpg

35n8myd.jpg

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
το χουμε χασει απο την αγαμια χριστουγεννιατικα εδω στην ελλαδα του ΠΑΣΟΚ ε λορδε?

kliduhos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
4
Πόντοι
1

θελει και ρωτημα;
καμπαρετζουδες ladyboys

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
λακη, θα κανουμε κανα παρτυ με ladyboys τον μαρτιο???  :2funny: :2funny: :2funny:

mykonos1

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
τι γινετε εκει κατω ρε παιδια ολλα ladyboys  :huh:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Λάκη, όλα ladyboys μου φαίνονται εμένα. :think:

Αν ξέφυγε και κανένα καθαρόαιμο θυληκό δεν ξέρω!!! :dunno:

:2funny: :2funny: :2funny:

Μέλι κλίστμας εντ χάπι νιου γίαλ Παίδες! :dancing:

Εύχομαι τα καλύτερα Ται γκερλς για όλους σας και όσο το δυνατόν περισσότερα ταξίδια στον παράδεισσο! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Να περνάτε καλά όσοι είστε κάτω και να μαμήσετε πολλά αγιοβασιλιάτικα κοριτσάκια! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Βάλτε κάποιος και καμιά φωτό με ζουμερά αγιοβασιλάκια! :grin: :grin: :grin: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom