Αρχισαν τα όργανα οι Παπαθεμελήδες της Ταϊλάνδης, εκτός και αν όλοι έχουμε πάει σε άλλο πλανήτη και όχι στη χώρα του χαμόγελου. Να αποκαλούν Βαβυλώνα μια από τις ασφαλέστερες για τους τουρίστες χώρα του κόσμου.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
james070
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
Σε άλλο θρεντ τέθηκε αυτό το πρόβλημα-γρίφος!
μέχρι τώρα δεν βρέθηκε η απάντηση! Για δοκιμάστε μπας και κερδίσετε το έπαθλο!
------------
Ενα προβλημα που τα συνδυαζει (για πολυ δυνατους λυτες):
Σε μια βραχονησιδα στο αρχιπελαγος Andaman υπαρχει το πιο καυτο μουνακι της Ταιλανδης. Θα το γαμησει ομως μονον αυτος που θα καταφερει να φτασει τη νυχτα με μια βαρκα η οποια θα περασει απαρατηρητη απο τον περιστρεφομενο προβολεα (searchlight) που σαρωνει τη γυρω θαλασσα. Η δεσμη φωτος του προβολεα φτανει σε μηκος το ενα km και κανει μια πληρη περιστροφη το λεπτο. Η βαρκα του επιδοξου γαμια εχει ταχυτητα με στα0ερο μετρο v. Ποσο ειναι το ΕΛΑΧΙΣΤΟ v της βαρκας ωστε ο φιλος μας να φτασει στον στοχο του χωρις να τον πιασει ο προβολεας;
εδώ:
HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
εδώ:
Παίρνεις ένα stinger και μπουμπουνας τον περιστρεφομενο προβολεα....End of story.
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Δεν ηξερα οτι επρεπε να σπουδασω φυσικος για να μαμησω καυτες Ταυλανδεζες. Ας εχει, σε ποιο πανεπιστιμιο να στειλω το application?
εδώ:
james070
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
Δεν ηξερα οτι επρεπε να σπουδασω φυσικος για να μαμησω καυτες Ταυλανδεζες. Ας εχει, σε ποιο πανεπιστιμιο να στειλω το application?
έλα τώρα! σκέψου λιγάκι!
η τελευταία λύση ήταν να πάμε με μακροβούτι στο νησί της καυτής γκόμενας, ή στο φινάλε κανουμε μια βολτίτσα και βρίσκουμε καλύτερη!
--------Δεν ηξερα οτι επρεπε να σπουδασω φυσικος για να μαμησω καυτες Ταυλανδεζες. Ας εχει, σε ποιο πανεπιστιμιο να στειλω το application?
Eαν βρεις την απαντηση, στειλε την μαζι με την αιτηση σου στο Mahidol.
Προσπαθουσα να εξηγησω στη δικια μου τι κανει ο μαθηματικος, ο φυσικος, ο βιολογος. Για τον τελευταιο πιστευε οτι δινει συμβουλες για να τρωμε βιολογικα προιοντα Για τους αλλους ηταν αδυνατον να συνεννοηθω. Καταληξαμε οτι ειναι "λελε" (lehrer = δασκαλος στα Γερμανικα οπου μιλαμε)
fisarmonikas
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
---------οχου αηδιασαμε χρονιαρες μερες
Ευχομαι με το νεο χρονο να δημιουργηθει σιγα-σιγα καμια σοβαρη ελληνικη κοινοτητα σε αυτην την πολυπαθη χωρα. Πηγα σημερα να αγορασω ελληνικα προιοντα απο το μοναδικο μερος που εχω βρει και εχει ελληνικο ελαιολαδο και μου ανακοινωσαν οτι ενδεχεται στο μελλον να το σταματησουν επειδη λεει παρα την υψηλη ποιοτητα του δεν εχει τοση ζητηση και δυσκολευονται να το πουλησουν. Τα σουπερ-μαρκετς δεν το παιρνουν γιατι τα ιταλικα και τα ισπανικα εχουν ηδη το μονοπωλιο οποτε αν δεν υπαρχουν και μερικοι γραφικοι τυποι σαν και μενα να το αγοραζουν δε θα το ειχαν φερει καν
Γιατι, το Ιταλικο affiorato ειναι 0αυμασιο ελαιολαδο. Μονον η Ελληνικη φετα μου φαινεται απαραμιλλη.
mathima solfez
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Like
- 41
- Πόντοι
- 6
--------
Καταληξαμε οτι ειναι "λελε" (lehrer = δασκαλος στα Γερμανικα οπου μιλαμε)
Sprechen sie deutsch?
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Εχει φετα ΔΩΔΩΝΗ στα Carrefour...---------
Μονον η Ελληνικη φετα μου φαινεται απαραμιλλη.
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Δεν την εχω δει ποτε αυτην τη μαρκα στην Ταυλανδη. Απο ολα τα ιταλικα και ισπανικα που εχω δοκιμασει το ελληνικο ειναι το καλυτερο τι να λεμε τωρα. Η φετα δεν κινδυνευει τοσο πολυ γιατι εχει λιγοτερο ανταγωνισμο αν εξαιρεσει κανεις κατι αυστριες/δανιες που κοτσαρουν ως φετα κατι φτηνες απομιμησεις.---------
Γιατι, το Ιταλικο affiorato ειναι 0αυμασιο ελαιολαδο. Μονον η Ελληνικη φετα μου φαινεται απαραμιλλη.
pamediakopes554 ωραιος! που ειναι αυτη η προσφορα??
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 644
- Πόντοι
- 4.255
Ζαν.πολυ καλο!!!!Ευγε!!!Αντε καθαριζε με το προβλημα σου και να παμε μαζι κατω!!!
kaligoulas1
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Χρονια πολλα και καλή χρονιά σε όλους τους συναγωνιστές, με υγεία και χαρά!!!!!Αντε και καλα... φετος!!!!
PATTAYA666
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Χρονια πολλα και καλή χρονιά σε όλους τους συναγωνιστές, με υγεία και χαρά!!