You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)
kaligoulas1
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Την ίδια στιγμή στον πάνω όροφο του Dollhouse...
Ποιο από τα δύο είναι? Στη Πατάγια ή στη Μπακονκ????
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 644
- Πόντοι
- 4.255
λακη, θα κανουμε κανα παρτυ με ladyboys τον μαρτιο???
Ζαν................αν ειναι ετσι οπως στισ φωτος,ειμαι σχεδον ετοιμος "να περασω στην αλλη ακρη"!!!
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 644
- Πόντοι
- 4.255
Μπραβο,παιδες........βλεπω οτι "κοβει" το ματι σας...........Ειναι λοιπον ολα Ladyboys απ'τα προσφατα καλιστεια που εγιναν αν δεν κανω λαθος στην Πατταγια........
mathima solfez
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Like
- 41
- Πόντοι
- 6
Την ίδια στιγμή στον πάνω όροφο του Dollhouse...
Εγω το κοβω μαλλον για Φιλιππινες το σκηνικο.
bestathens1972
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Από Αθήνα - ΒΚΚ Δευτέρα - Πέμπτη - Σάββατο και απο ΒΚΚ τα ξημερώματα των ίδιων ημερών Επίσης τρέχει προσφορά με τελική τιμή τα 580 € μέχρι 31 Μαρτίου. Δυστυχώς η Qatar δεν τοποθετήθηκε όσο χαμηλά αναμενόταν και στις τιμές που μας είχε συνηθίσει τελευταία...
Bangkok. Οι υπόλοιπες φωτογραφίες είναι από το Soi Cowboy.Την ίδια στιγμή στον πάνω όροφο του Dollhouse...
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
εσυ ρε ντιτζαν γυρω απο τα τσουτσουνοκοριτσα τριγυρνας,Yes!!! It's a Ladyboy!
μηπως πρεπει να το δεις το θεμα με καποιον ειδικο?
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
οχου αηδιασαμε χρονιαρες μερες
Ευχομαι με το νεο χρονο να δημιουργηθει σιγα-σιγα καμια σοβαρη ελληνικη κοινοτητα σε αυτην την πολυπαθη χωρα. Πηγα σημερα να αγορασω ελληνικα προιοντα απο το μοναδικο μερος που εχω βρει και εχει ελληνικο ελαιολαδο και μου ανακοινωσαν οτι ενδεχεται στο μελλον να το σταματησουν επειδη λεει παρα την υψηλη ποιοτητα του δεν εχει τοση ζητηση και δυσκολευονται να το πουλησουν. Τα σουπερ-μαρκετς δεν το παιρνουν γιατι τα ιταλικα και τα ισπανικα εχουν ηδη το μονοπωλιο οποτε αν δεν υπαρχουν και μερικοι γραφικοι τυποι σαν και μενα να το αγοραζουν δε θα το ειχαν φερει καν
Ευχομαι με το νεο χρονο να δημιουργηθει σιγα-σιγα καμια σοβαρη ελληνικη κοινοτητα σε αυτην την πολυπαθη χωρα. Πηγα σημερα να αγορασω ελληνικα προιοντα απο το μοναδικο μερος που εχω βρει και εχει ελληνικο ελαιολαδο και μου ανακοινωσαν οτι ενδεχεται στο μελλον να το σταματησουν επειδη λεει παρα την υψηλη ποιοτητα του δεν εχει τοση ζητηση και δυσκολευονται να το πουλησουν. Τα σουπερ-μαρκετς δεν το παιρνουν γιατι τα ιταλικα και τα ισπανικα εχουν ηδη το μονοπωλιο οποτε αν δεν υπαρχουν και μερικοι γραφικοι τυποι σαν και μενα να το αγοραζουν δε θα το ειχαν φερει καν
erosman
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καλημέρα γιατί δεν ψάχνεται μέσα από το airtickets.gr... θα βρειτε αλλες εταιρείες φθινότερες π.χ. για αναχώρηση 07/01 από αθήνα για Bangkok, Thailand με την Τhai είναι585,27ευρώ ενώ με την Egypt Air 389.03 ευρώ(ελπίζω να μην κάθεσαι στο φτερό μόνο.... )
Αφού δεν μπορώ να πάω εγώ ας εξοικονομήσουν κάποιοι συναγωνιστές λίγα χρήματα παραπάνω για...
Αφού δεν μπορώ να πάω εγώ ας εξοικονομήσουν κάποιοι συναγωνιστές λίγα χρήματα παραπάνω για...
σωστός και σκέψου ότι τα μισά είναι φόροι...
εσυ ρε ντιτζαν γυρω απο τα τσουτσουνοκοριτσα τριγυρνας,
μηπως πρεπει να το δεις το θεμα με καποιον ειδικο?
και ποιος σου ειπε οτι χρειαζομε ειδικο???
αν θυμαμαι καλα, εχω γραψει και πιο παλια οτι εχω εμπειρεια με 2 ladyboys και θα το ξαναεκανα!
στο τριτο μου ταξιδι δεν πηγα με κανενα, αλλα ημουν ετοιμος να πληρωσω barfine για την nikki απο το obsession αλλα με προλαβε αλλος. >
ειδα και πολλες φορες την γνωστη amy στην ws αλλα ηταν τοσο ομορφη που κολουσα να παω να της μιλησω αν και συνεχεια μου χαμογελουσε.
δεν πειραζει στο επομενο ταξιδι τον μαρτιο!!!
Συνημμένα
και ποιος σου ειπε οτι χρειαζομε ειδικο???
αν θυμαμαι καλα, εχω γραψει και πιο παλια οτι εχω εμπειρεια με 2 ladyboys και θα το ξαναεκανα!
στο τριτο μου ταξιδι δεν πηγα με κανενα, αλλα ημουν ετοιμος να πληρωσω barfine για την nikki απο το obsession αλλα με προλαβε αλλος. >
ειδα και πολλες φορες την γνωστη amy στην ws αλλα ηταν τοσο ομορφη που κολουσα να παω να της μιλησω αν και συνεχεια μου χαμογελουσε.
δεν πειραζει στο επομενο ταξιδι τον μαρτιο!!!
Χρειάζεται πολύ προσοχή η συνεύρεση με κατόε, έχουν καλπάζουσα τάση για αφροδίσια νοσήματα και HIV. Είναι όμως γενικότερα αποδεκτές από την ταϊλανδική κοινωνία και μια επιθεωρηση με ladyboys στο ξενοδοχείο Asia είναι θέαμα πλέον οικογενειακό...