Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
το quiz της ημερας
ποιο ειναι το ξενοδοχειο στο σοι 3 με ρωσσιδες πουτανες?
απαγορευεται η χρηση google   :grin:

Αν δεν είναι το Πρεζιντεντ πρέπει να είναι το νανα σκουερ, το σοι3 είναι γεμάτο άραβες που γουστάρουν ξανθες παχουλές ρωσίδες, έρχονται κι αυτές για τα τα ψώνια τους με τα φράγκα που μαζεύουν από τους αραβες πελάτες. Πάντως η περιοχή είναι ασφαλέστατη, εχω δει και οικογένειες να κάνουν τα ψώνια τους νύχτα εκεί, στην ΤαΥλάνδη είπαμε βρίσκεις αυτό που ψάχνεις, αν δεν το ψάχνεις δεν σε χαλάει τίποτα

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Αν δεν είναι το Πρεζιντεντ πρέπει να είναι το νανα σκουερ, το σοι3 είναι γεμάτο άραβες που γουστάρουν ξανθες παχουλές ρωσίδες, έρχονται κι αυτές για τα τα ψώνια τους με τα φράγκα που μαζεύουν από τους αραβες πελάτες. Πάντως η περιοχή είναι ασφαλέστατη, εχω δει και οικογένειες να κάνουν τα ψώνια τους νύχτα εκεί, στην ΤαΥλάνδη είπαμε βρίσκεις αυτό που ψάχνεις, αν δεν το ψάχνεις δεν σε χαλάει τίποτα
ืνανα σκουερ δεν εχω ακουσει ποτε μου μηπως εννοεις νανα πλαζα η νανα χοτελ?
το λεγαμενο ξενοδοχειο εχει μασσαζ και ντισκο στο υπογειο  και coffee shop στο ισογειο με χοντρες ταυλανδες και μπολικο ουζμπεκισταν
ααα μαζευει επισης και πολλες κελεμπιες  :grin:
ιστορικο ξενοδοχειο με φημη ανταξια του Thermae αλλο δεν μπορω να βοηθησω

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Το Νάνα εννοούσα, που μαζεύει και φτωχοπορνόγερους της κακιάς ώρας αλλά και άραβες που νοικιάζουν εκεί δωμάτιο, άλλο ξενοδοχείο για την οικογένειά τους και όταν πάνε για ψώνια τα γυναικόπαιδα ή τουρ ξεσκίζουν ό, τι τους κάτσει από σοβιέτ. Σε γενικές γραμμές, δεν μιλάμε για κελεμπίες, αλλά άραβες με μέσα εισοδήματα που κάθονται εκεί για μέρες

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
το quiz της ημερας
ποιο ειναι το ξενοδοχειο στο σοι 3 με ρωσσιδες πουτανες?
απαγορευεται η χρηση google   :grin:

Έχω διαβάσει ότι το Grace μαζεύει άραβες, άρα θα μπορούσε να ήταν.
Έχω επίσης διαβάσει ότι το Raja διαθέτει μπόλικες, αλλά αυτό βρίσκεται μεταξύ soi2 & soi4.
Έχουν δει όμως τα μάτια μου αρκετές στο nightclub CM2, δύο μάλιστα μου άρεσαν πάρα πολύ.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Έχω διαβάσει ότι το Grace μαζεύει άραβες, άρα θα μπορούσε να ήταν.
Έχω επίσης διαβάσει ότι το Raja διαθέτει μπόλικες, αλλά αυτό βρίσκεται μεταξύ soi2 & soi4.
Έχουν δει όμως τα μάτια μου αρκετές στο nightclub CM2, δύο μάλιστα μου άρεσαν πάρα πολύ.
ναι το Grace Hotel ειναι αξιζει μονο για την εμπειρια τωρα
παλια πριν το καταλαβουν οι κελεμπιες ηταν καλο μερος

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Για κοιταξτε ποσο εκτιμουν τα αραπια στην Ταυλανδη. Ειναι πινακιδα απο ταυλανδεζικο μπαρ

Συνημμένα

• NoArabs.jpg
    NoArabs.jpg
    36,4 KB · Εμφανίσεις: 22

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
το 2553 να φέρει υγεία και αγάπη

2553 χρόνια από την γέννηση του Βούδα.
Ποια θα ήταν άραγε η γνώμη του για την πορνεία στην Ταϊλάνδη αν μπορούσε να μας μιλήσει τώρα.
Αλλά πως να μας μιλήσει αφού σύμφωνα με τα λεγόμενά του θα έχει εξαφανιστεί μέσα στην απρόσωπη νιρβάνα.
Βλέπετε πέθανε φωτισμένος και έτσι έσπασε τον κύκλο θανάτου-επαναγέννησης.

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Ποια θα ήταν άραγε η γνώμη του για την πορνεία στην Ταϊλάνδη αν μπορούσε να μας μιλήσει τώρα.
Αλλά πως να μας μιλήσει αφού σύμφωνα με τα λεγόμενά του θα έχει εξαφανιστεί μέσα στην απρόσωπη νιρβάνα.
Βλέπετε πέθανε φωτισμένος και έτσι έσπασε τον κύκλο θανάτου-επαναγέννησης.

Δεν θα αισθανόταν άβολα, γιατί οι ασχολούμενοι με τον χώρο αυτό, εάν και εφόσον θεωρηθεί αμαρτωλός, βρίσκονται σε κατάσταση δοκιμασίας και αποπληρωμής για  λάθη ή αμαρτήματα της ψυχής σε παλαιότερη μετενσάρκωση...

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6

2553 χρονια απο τον θανατο του ειναι. Και οτι αφορα την πορνεια, ειχε προνοησει και για αυτο, και ειχε πει οτι η πορνεια ειναι αποδεκτη οταν ο σκοπος της ειναι η επιβιωση της οικογενειας. Ητανε μεγαλη μορφη, τα ειχε σκεφτει ολα. Και ετσι εχει δωσει την αδεια του εν λευκω στα ταυλανδεζακια να γαμιουνται για να ζησουν τις οικογενειες τους. Του χρωσταμε ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω.

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
και προσεκτικα διαβαζουμε και διατηρουμε την νηφαλιοτητα μας
στην πρωτη περιπτωση δεν κανεις ΚΑΝΕΝΑ διαχωρισμο αναμεσα σε περιποημενους και λεχριτες κωλογερους
αλλα ενοχλεισαι που οι ΚΑΘΕ λογης κωλογεροι ευρισκομενοι στο INSOMNIA (και στο καθε insomnia) ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΥΤΙΜΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
μα οι εξηνταρηδες το 20χρονο καπως ετσι το βλεπουνε
σαν να κερδισανε το τζοκερ της ηδονης
με τετοιο ηλικιακο ρατσισμο ευτυχως που υπαρχει η δυναμη του χρηματος για να επαναφερει την ισορροπια
για να εχουν δηλαδη ισες ευκαιριες στην απολαυση και οι νεοι και οι κωλογεροι
ετσι κι αλλιως τα κοριτσια της Παταγια και της καθε red light district για το χρημα δουλευουνε
αφου λοιπον ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ θα προτιμησουν τον ηλικιωμενο που θα πλειοδοτησει
θα με αναγκασεις ομως με αυτα που γραφεις να γινω λιγο σκληρος με τους τριανταρηδες που πνεουν μενεα εναντιον των ηλικιωμενων
θα μπορουσα κι εγω να μιλησω για νεους που δεν εχουν την ικανοτητα να ριξουν ευκολα γυναικες στο μερος που ζουνε και καταφευγουν στη βολικη λυση του πληρωμενου ερωτα εντος και εκτος συνορων
και μη μου πεις για τις ασχημες, γεματες κυτταριτιδα, ψηλομυτες, φιλοχρηματες και ελεεινες ελληνιδες
γιατι τοτε θα ρωτησω πως καποιοι 20ρηδες, 30ρηδες, 40ρηδες ελληνες τα καταφερνουν μια χαρα?
οσοι εχουν ματια ανοικτα παρατηρουν πως καποιοι ελληνες καλοπηδανε τσαμπα χωρις να εγκλωβιζονται σε καποια σχεση
μηπως νομιζεις πως οι ελληνιδες δεν θελουν την σημερον ημερα κι αυτες να γαμηθουν?
θελουν και παραθελουν αλλα φαινεται πως πολλοι ελληνες δεν ξερουν τον τροπο
για να συνεχισουμε με το αρχικο ποστ στην δευτερη περιπτωση ενταξει αναφερεσαι στους μεθυσμενους νεαρους σεξοτουριστες που η συμπεριφορα τους ειναι απωθητικη
η τριτη περιπτωση...τι ειναι αυτο παλι?
εδω ξεσπαθωνεις εντελως και αρνεισαι αν καταλαβαινω καλα ακομα και ενα απλο μασαζακι στους κωλογερους

στο τελευταιο ποστ ανασκευαζεις τα λεγομενα σου και κανεις ενα διαχωρισμο αναμεσα σε περιποιημενο και βρωμιαρη κωλογερο
ομως και σε αυτο φαινεται ξεκαθαρα η ανταγωνιστικη σχεση που εχεις με ολους εμας...τους κωλογερους
μην ταραζεσαι, στο συγκεκριμενο μερος ολοι εχουν τυχη

εντελως φιλικα ενας περιποιημενος γεροντας 62 ετων
που επισκεπτεται τακτικα την Ταιλανδη για αναψυχη αλλα κανει τις δουλειες του :knockinb: διακριτικα
αντιμετωπιζοντας παντα με σεβασμο και ανεκτικοτητα τις γυναικες   

[/qΦιλε μου κλειδουχε δεν εχω καμια ρατσιστικη ταση απεναντι σε τυπους σαν και εσενα για τον απλουστατο λογο οτι ΝΑΙ μεν το χρημα μιλαει.....και εκει κατω μιλαει πολυ δυνατα αλλα νομιζω οτι ειμαστε σε τελειως διαφορετικη κατηγορια!!!!
Και στο εξηγω......εσυ ψωνιζεις απο παραλια/go go bar/και w/s ενω στην δικη μου περιπτωση ψωνιζω μοναχα απο INSOMNIA  ΚΑΙ LUSIFER.Και το παρουσιαστικο μου αλλα και η ηλικια μου μου επιτρεπουν να περνω οτι καλυτερο στην πιο λογικη τιμη!!!!
Και να σε ενημερωσω για κατι σημντικο.....εκει κατω εγω προσωπικα ,αφου σε μενα αναφερθηκες , πηγα εκει κατω για την εμπειρια/την πλακα μου /το αποθημενο μου και οχι γιατι δεν πηδαω στην Ελλαδα!!!
Τωρα γα το αν μου εφαγε κανενας 50+ γκομενα στο insomnia το λεω και γελαω με την καρδια μου γιατι ο τυπος ηταν και παιδαρας και κυμπαρης αλλα και τεραστιο πορτοφολι....χαλαλι του το supertekno.

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6

[/qΦιλε μου κλειδουχε δεν εχω καμια ρατσιστικη ταση απεναντι σε τυπους σαν και εσενα για τον απλουστατο λογο οτι ΝΑΙ μεν το χρημα μιλαει.....και εκει κατω μιλαει πολυ δυνατα αλλα νομιζω οτι ειμαστε σε τελειως διαφορετικη κατηγορια!!!!
Και στο εξηγω......εσυ ψωνιζεις απο παραλια/go go bar/και w/s ενω στην δικη μου περιπτωση ψωνιζω μοναχα απο INSOMNIA  ΚΑΙ LUSIFER.Και το παρουσιαστικο μου αλλα και η ηλικια μου μου επιτρεπουν να περνω οτι καλυτερο στην πιο λογικη τιμη!!!!
Και να σε ενημερωσω για κατι σημντικο.....εκει κατω εγω προσωπικα ,αφου σε μενα αναφερθηκες , πηγα εκει κατω για την εμπειρια/την πλακα μου /το αποθημενο μου και οχι γιατι δεν πηδαω στην Ελλαδα!!!
Τωρα γα το αν μου εφαγε κανενας 50+ γκομενα στο insomnia το λεω και γελαω με την καρδια μου γιατι ο τυπος ηταν και παιδαρας και κυμπαρης αλλα και τεραστιο πορτοφολι....χαλαλι του το supertekno.

Viktor(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Είμαι κάτω των 30 και έχω κάνει 2 ταξίδια στην Ταϊλάνδη. Επείδη από ότι φαίνεται, κάποιοι δεν πολυσυμπαθούν τα "ώριμα νίατα", έχω να πω τα εξής.

Όταν είμαι στην Pattaya ή στην Bangkok(αλλά και οπουδήποτε αλλού στον κόσμο), πραγματικά χαίρομαι να βλέπω κυρίους μεγάλης ηλικίας με νεαρές κοπελες δίπλα τους, αρκεί να είναι περιποιημένοι και κιμπάριδες. Αντίθετα λυπάμαι όταν βλέπω στη χώρα μας, πενηντάρηδες ή και μικρότερους οι οποίοι έχουν συμβιβαστεί με τη σαβούρα που έχουν δίπλα τους, και έχουν εγκαταλείψει κάθε ενδιαφέρον για τη ζωη.

kaligoulas1

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αντίθετα λυπάμαι όταν βλέπω στη χώρα μας, πενηντάρηδες ή και μικρότερους οι οποίοι έχουν συμβιβαστεί με τη σαβούρα που έχουν δίπλα τους, και έχουν εγκαταλείψει κάθε ενδιαφέρον για τη ζωη.

[/quote]

Σωστός....ο παιχτης!!!!Και γω κάτω τον τριάντα ειμαι!

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Κατι ασχετο τωρα με τα παραπανω.....ημουν στην ΒΚΚ και ετρωγα σε ενα μαγαζι και ρωτουσα μια τυπισα για κατι ,οταν στην κουβεντα μπηκε ενας Νορβηγος!!!Που λετε λεγε λεγε με τον τυπο μου ειπε οτι αγορασε καινουριο διαμερισμα 68 τετργωνικα με 21000ευρωπουλα...ξερει κανενας τιποτα για τιμες εκει?

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
οι τιμες στα διμερισματα αυτου του μεγεθους αναλογα με τοποθεσια ειναι πανω κατω στα 20-30000 εχει πολλα σαιτ για αγοραπωλησειες ακινητων

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Είμαι κάτω των 30 και έχω κάνει 2 ταξίδια στην Ταϊλάνδη. Επείδη από ότι φαίνεται, κάποιοι δεν πολυσυμπαθούν τα "ώριμα νίατα", έχω να πω τα εξής.

Όταν είμαι στην Pattaya ή στην Bangkok(αλλά και οπουδήποτε αλλού στον κόσμο), πραγματικά χαίρομαι να βλέπω κυρίους μεγάλης ηλικίας με νεαρές κοπελες δίπλα τους, αρκεί να είναι περιποιημένοι και κιμπάριδες. Αντίθετα λυπάμαι όταν βλέπω στη χώρα μας, πενηντάρηδες ή και μικρότερους οι οποίοι έχουν συμβιβαστεί με τη σαβούρα που έχουν δίπλα τους, και έχουν εγκαταλείψει κάθε ενδιαφέρον για τη ζωη.
μπραβο,σωστα λογια

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
2553 χρονια απο τον θανατο του ειναι. Και οτι αφορα την πορνεια, ειχε προνοησει και για αυτο, και ειχε πει οτι η πορνεια ειναι αποδεκτη οταν ο σκοπος της ειναι η επιβιωση της οικογενειας.

Δεν έχει και μεγάλη σημασία αν πριν από 2553 χρόνια έλαβε χώρα το γεγονός της γέννησης, της φώτισης ή του θανάτου του αν και σύμφωνα με την Βικιπαίδεια αυτή η χρονολογία πλησιάζει περισσότερο προς το έτος της γέννησης.
Περισσότερο ενδιαφέρον έχουν οι απόψεις του για το σεξ. Θεωρούσε την ερωτική επιθυμία εμπόδιο στον δρόμο για την φώτιση και υπέδειξε τρόπους με τους οποίους μπορούμε να την καταστείλουμε. Όμως στους λαϊκούς πιστούς δίδασκε όχι την αποχή από το σεξ αλλά την αποφυγή της ανάρμοστης σεξουαλικής συμπεριφοράς. Το συναινετικό σεξ ήταν αποδεκτό.
Μα εμείς ούτε βιάζουμε, ούτε εκμεταλλευόμαστε ανήλικα κοριτσάκια. Όλα κατόπιν συμφωνίας με την ενδιαφερόμενη γίνονται, επομένως, καθώς ήταν και συμπονετικός άνθρωπος, θα ευλογούσε το έργο μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom