και προσεκτικα διαβαζουμε και διατηρουμε την νηφαλιοτητα μας
στην πρωτη περιπτωση δεν κανεις ΚΑΝΕΝΑ διαχωρισμο αναμεσα σε περιποημενους και λεχριτες κωλογερους
αλλα ενοχλεισαι που οι ΚΑΘΕ λογης κωλογεροι ευρισκομενοι στο INSOMNIA (και στο καθε insomnia) ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΥΤΙΜΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
μα οι εξηνταρηδες το 20χρονο καπως ετσι το βλεπουνε
σαν να κερδισανε το τζοκερ της ηδονης
με τετοιο ηλικιακο ρατσισμο ευτυχως που υπαρχει η δυναμη του χρηματος για να επαναφερει την ισορροπια
για να εχουν δηλαδη ισες ευκαιριες στην απολαυση και οι νεοι και οι κωλογεροι
ετσι κι αλλιως τα κοριτσια της Παταγια και της καθε red light district για το χρημα δουλευουνε
αφου λοιπον ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ θα προτιμησουν τον ηλικιωμενο που θα πλειοδοτησει
θα με αναγκασεις ομως με αυτα που γραφεις να γινω λιγο σκληρος με τους τριανταρηδες που πνεουν μενεα εναντιον των ηλικιωμενων
θα μπορουσα κι εγω να μιλησω για νεους που δεν εχουν την ικανοτητα να ριξουν ευκολα γυναικες στο μερος που ζουνε και καταφευγουν στη βολικη λυση του πληρωμενου ερωτα εντος και εκτος συνορων
και μη μου πεις για τις ασχημες, γεματες κυτταριτιδα, ψηλομυτες, φιλοχρηματες και ελεεινες ελληνιδες
γιατι τοτε θα ρωτησω πως καποιοι 20ρηδες, 30ρηδες, 40ρηδες ελληνες τα καταφερνουν μια χαρα?
οσοι εχουν ματια ανοικτα παρατηρουν πως καποιοι ελληνες καλοπηδανε τσαμπα χωρις να εγκλωβιζονται σε καποια σχεση
μηπως νομιζεις πως οι ελληνιδες δεν θελουν την σημερον ημερα κι αυτες να γαμηθουν?
θελουν και παραθελουν αλλα φαινεται πως πολλοι ελληνες δεν ξερουν τον τροπο
για να συνεχισουμε με το αρχικο ποστ στην δευτερη περιπτωση ενταξει αναφερεσαι στους μεθυσμενους νεαρους σεξοτουριστες που η συμπεριφορα τους ειναι απωθητικη
η τριτη περιπτωση...τι ειναι αυτο παλι?
εδω ξεσπαθωνεις εντελως και αρνεισαι αν καταλαβαινω καλα ακομα και ενα απλο μασαζακι στους κωλογερους
στο τελευταιο ποστ ανασκευαζεις τα λεγομενα σου και κανεις ενα διαχωρισμο αναμεσα σε περιποιημενο και βρωμιαρη κωλογερο
ομως και σε αυτο φαινεται ξεκαθαρα η ανταγωνιστικη σχεση που εχεις με ολους εμας...τους κωλογερους
μην ταραζεσαι, στο συγκεκριμενο μερος ολοι εχουν τυχη
εντελως φιλικα ενας περιποιημενος γεροντας 62 ετων
που επισκεπτεται τακτικα την Ταιλανδη για αναψυχη αλλα κανει τις δουλειες του
διακριτικα
αντιμετωπιζοντας παντα με σεβασμο και ανεκτικοτητα τις γυναικες
[/qΦιλε μου κλειδουχε δεν εχω καμια ρατσιστικη ταση απεναντι σε τυπους σαν και εσενα για τον απλουστατο λογο οτι ΝΑΙ μεν το χρημα μιλαει.....και εκει κατω μιλαει πολυ δυνατα αλλα νομιζω οτι ειμαστε σε τελειως διαφορετικη κατηγορια!!!!
Και στο εξηγω......εσυ ψωνιζεις απο παραλια/go go bar/και w/s ενω στην δικη μου περιπτωση ψωνιζω μοναχα απο INSOMNIA ΚΑΙ LUSIFER.Και το παρουσιαστικο μου αλλα και η ηλικια μου μου επιτρεπουν να περνω οτι καλυτερο στην πιο λογικη τιμη!!!!
Και να σε ενημερωσω για κατι σημντικο.....εκει κατω εγω προσωπικα ,αφου σε μενα αναφερθηκες , πηγα εκει κατω για την εμπειρια/την πλακα μου /το αποθημενο μου και οχι γιατι δεν πηδαω στην Ελλαδα!!!
Τωρα γα το αν μου εφαγε κανενας 50+ γκομενα στο insomnia το λεω και γελαω με την καρδια μου γιατι ο τυπος ηταν και παιδαρας και κυμπαρης αλλα και τεραστιο πορτοφολι....χαλαλι του το supertekno.