Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Είναι λευκό σαν τη βότκα το πουλάνε σε πλαστικά σακουλάκια poly-bag και το λένε whiskey!! Όποιος πίνει δεν ξαναπίνει...

Εχω τύχει σε καυγά, στο σπαϊς, εκεί που μαζεύονται τα κορίτσια μετά τα μπαρ, ο τύπος δεν είχε έλεγχο και το μπουκάλι το είχε στην τσέπη.

Το πιό μεγάλο προβλημα το έχουν τα κορίτσια από την περιοχή Ισσάν, είναι από εκεί οι περισσότερες του επαγγέλματος, εκεί τρώνε ξύλο και από τους μέθυσους πατεράδες τους και οι μανάδες τους κάνουν ό,τι δεν καταλαβαίνουν πώς το κορίτσι τους τους τρέφει πλουσιοπάροχα για τα δεδομένα ενός "αξιοπρεπούς" επαγγέλματος.

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
παιδια ποτε ειναι φετος η μερα του βουδα κατω? το διιμερο μαλλον
που κλεινουν ολα?

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Μάλλον εννοείς το Κινέζικο Νέο έτος που είναι στις 14 Φεβρουαρίου φέτος... Το έτος του Τίγρη!

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
πως μπορεις να εισαι πιστος σε αυτη τη χωρα?
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ?
:huh: :idiot: :sunglasses: :2funny:
Τη μυστικη συνταγη στην ειπα αλλα κανεις τον Κινεζο η μαλλον τον Ισανεζο  :2funny:

Είναι λευκό σαν τη βότκα το πουλάνε σε πλαστικά σακουλάκια poly-bag και το λένε whiskey!! Όποιος πίνει δεν ξαναπίνει...
ειναι whiskey απο ρυζι διευθυνταρα

καθε πρωτοχρονια χυνεται πολυ αιμα στους δρομους της ταιλανδης .
οι μονιμως μεθυσμενοι αντρες ταιλανδοι πινουν παραπανω και ετσι γινεται χαμος, ετσι και φετος,
φαντομα πως και δεν ενημερωσες ?
Cumulative casualties on Saturday, the fifth day of the ‘seven high risk travel days’, stood at 279 killed and 3,185 injured. This year the government launched a campaign to lower casualties by five per cent from last year when 367 persons were killed 4,107 injured.

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
ποιο καλο παιδι εχει παει bouriram/surin να μας πει τι παιζει :tits:

Μπούλιλαμ έχω πάει.
Παρέα με τη μοναδική φίλη που έχει "μείνει" εδώ και δέκα χρόνια στο φτώχεια του κερατά σπίτι της,
και θα πάω άλλη μία φέτος με μια mamasan, γκουχ γκουχ καλοστεκούμενη σαραντάρα, που έχει λυσσάξει να μου δείξει το σπίτι που έχτισε.
Θα βαρεθείς την ψυχή σου. Αλλάζει αλλά ακόμα είναι 20-30 χρόνια πίσω. Είχα βάλει και καναδυό φωτό από το Buriram.
Ταιλάνδη χωρίς μουνίτσες να γυρνάνε δεξιά αριστερά δεν υπάρχει, αλλά ο αφρός είναι ήδη αλλού και η ποσότητα απέναντι στην Πατάγια ας πούμε, διαιρείται δια του 10.000

Σουρίν, που όπως λένε οι γραφές παράγει τις καλύτερες  :pipa1: πίπες της Ταιλάνδης, δεν έχω βρεθεί.

Αν θες να γνωρίσεις την Ταιλανδέζικη επαρχία, γιατί δεν ξεκινάς με μια "απαλή εισαγωγή" τύπου Chiang Mai, αν φυσικά δεν έχεις πάει;

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Μπούλιλαμ έχω πάει.
Παρέα με τη μοναδική φίλη που έχει "μείνει" εδώ και δέκα χρόνια στο φτώχεια του κερατά σπίτι της,
και θα πάω άλλη μία φέτος με μια mamasan, γκουχ γκουχ καλοστεκούμενη σαραντάρα, που έχει λυσσάξει να μου δείξει το σπίτι που έχτισε.
Θα βαρεθείς την ψυχή σου. Αλλάζει αλλά ακόμα είναι 20-30 χρόνια πίσω. Είχα βάλει και καναδυό φωτό από το Buriram.
Ταιλάνδη χωρίς μουνίτσες να γυρνάνε δεξιά αριστερά δεν υπάρχει, αλλά ο αφρός είναι ήδη αλλού και η ποσότητα απέναντι στην Πατάγια ας πούμε, διαιρείται δια του 10.000

Σουρίν, που όπως λένε οι γραφές παράγει τις καλύτερες  :pipa1: πίπες της Ταιλάνδης, δεν έχω βρεθεί.

Αν θες να γνωρίσεις την Ταιλανδέζικη επαρχία, γιατί δεν ξεκινάς με μια "απαλή εισαγωγή" τύπου Chiang Mai, αν φυσικά δεν έχεις πάει;
Αν και δεν με καλυψες, ευχαριστω για την πληροφορια.
Δηλαδη στο τσιμπουκοχωρι αν παει καποιος που θα μεινει, εχει δωματια...

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
για 2 3 μέρες αν θυμάμαι, ολα ήταν κληστα,
εχω γραψει παλια οτι στο ται κινητο μας εχουμε παντα καβατζονουμερα ετσι ωστε να "κρεμασει το προγραμμα μας" στην ταιλανδη.
φαντομα τη συνταγη την ειπες αλλα εγω δεν ειμαι καλος σεφ..

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
παιδια καλημερα.

Υπαρχει μηπως καποιος expat στην Ταιλανδη να τα λεμε. :sunglasses:

Stories

Νέο!