Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Και ως sexpat αξίζει, αλλά πιθανόν να είναι καλό και να γηροκομηθείς εκεί. Ίδωμεν.
Όμως και το να πηγαινοέρχεσαι έχει τη χάρη του.
Και καθώς η φτήνεια τρώει τον παρά, έκλεισα ένα ακόμη ταξίδι περί τα μέσα Μαρτίου με Thai στα 552,2€.
Καλως τον, και γω πηγαινοερχομουνα μεχρι που αραξα.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
οπου και να μεινεις υπαρχουν τοσα ταξι (μηχανακια) και λεωφορεια (αγροτικα) που δεν θα εχεις κανενα προβλημα!

το nova platinum που αναφερεις ειναι κοντα στην walking street αλλα πολυ ακριβο για τοσο μικρα δωματια που εχει!

αφου θα πας low season σου προτεινω pattaya bay resort. 3 φορες εμεινα και ειμαι ικανοποιημενος!
999μπατ την βραδια και στις 7 πληρωνεις τις 6! 899μπατ χωρις πρωινο!
καλυτερη προσφορα δεν θα βρεις!

μεχρι ποσα εισαι διαθετιμενος να δωσεις για ξενοδοχειο και θα σου προτεινω μερικα.
η αν θες μπες εδω και ψαξε:

ΤΗΧ Μέχρι 2000 ΒΗΤ την βραδυά, με πρωινό και νετ σύνδεση..Τι προτείνεις?

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Pagtao ξεχνα τις σαρανταρες ειναι κλεισμενες.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
ΤΗΧ Μέχρι 2000 ΒΗΤ την βραδυά, με πρωινό και νετ σύνδεση..Τι προτείνεις?

ψαξε αυτα:

tim boutique, lk renaissance, fraser, baywalk residence, lk metropole. και εννοειτε το pattaya bay resort.

τωρα αν θες καποιο ακριβως στην walking street: secrets (δεν ειναι ακριβως ξενοδοχειο αλλα ειναι πολυ καλο και φθηνο και ειναι οτι πρεπει για short time καταστασεις. αξιζει να μεινεις 4-5 μερες εκει και μετα να πας καπου αλλου.) δεν χρειαζεσε ουτε ταξι! δεν εχει πισινα.

και ενα αλλο που ειναι στην ws ειναι το grand hotel. ουτε αυτο δεν εχει πισινα αλλα εχει φοβερη θεα αν μεινεις στο 9ο οροφο.

υποψιν οτι εχω μεινει μονο στο secrets και pattaya bay resort. για τα υπολοιπα εχω διαβασει πολυ καλες κριτικες στο και στο επομενο ταξιδι μου θα μεινω σε καποιο απ'αυτα για μια βδομαδα ομως. την πρωτη βδομαδα θα μεινω secrets γιατι ειναι φθηνο και θελω να ειμαι κοντα στην πιατσα! μετα θα παω ν'αραξω λιγο πιο μακρια.

ριξε και μια ματια εδω:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
συνταξιδειωτες εχει μεινει κανεις στο pattaya center στο soi 10 το πολυοροφο..εχει ακουστει τιποτα για προβληματα να μπαζεις γκομενες κλπ
γιατι φενεται φοβερο με θεα γαματη

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
συνταξιδειωτες εχει μεινει κανεις στο pattaya center στο soi 10 το πολυοροφο..εχει ακουστει τιποτα για προβληματα να μπαζεις γκομενες κλπ
γιατι φενεται φοβερο με θεα γαματη
Αν εννοεις αυτο που ειναι κοντα στη beach road πριν τρια χρονια δεν ειχε προβλημα.
Καλουτσικο ειναι χωρις πισινα αν θυμαμαι καλα.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Pagtao ποτε με το καλο θα σε δουμε στη φτωχομανα.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τελικά και με τη βοήθεια του συνάδελφου Κωλό-γερου κυκλοφορώ με δύο εικοσιπεντάρες και δεν έχω πρόβλημα με τους νέους ανταγωνιστές, πενήντα εγώ πενήντα και η παρέα μου :dancing:  :dancing:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Αν εννοεις αυτο που ειναι κοντα στη beach road πριν τρια χρονια δεν ειχε προβλημα.
Καλουτσικο ειναι χωρις πισινα αν θυμαμαι καλα.
εχει πισινα κανονικα αποτι ειδα στο σαιτ τους εχει τιμες μετριοκαλες αλλα αν πιασεις δωματιο ψηλα εχεις φοβερη θεα στη θαλασσα..ειναι βεβαια λιγο παλιο αλλα ειναι κοντα στο χαμο..ευχαριστω παντως φιλε

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Zan,φιλαρακι παντα στην 1η γραμμη της ενημερωσης!!!!Τι κανεις???ετοιμαζεσαι???1 μηνας εμεινε!!!! :-* :-* :-* :-* :-*

mykonos1

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
απο πουκετ για παταγια ειναι ευκολο να πας ?
οποιος ξερει κατι αν μπορει να πει?

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
απο πουκετ για παταγια ειναι ευκολο να πας ?
οποιος ξερει κατι αν μπορει να πει?
πηρες φορα και θες να πηδηξεις ολη τη ταυλανδη απο ακρη εις ακρη! κατσε μυκονο καλυτερα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom