Καλως τον, και γω πηγαινοερχομουνα μεχρι που αραξα.Και ως sexpat αξίζει, αλλά πιθανόν να είναι καλό και να γηροκομηθείς εκεί. Ίδωμεν.
Όμως και το να πηγαινοέρχεσαι έχει τη χάρη του.
Και καθώς η φτήνεια τρώει τον παρά, έκλεισα ένα ακόμη ταξίδι περί τα μέσα Μαρτίου με Thai στα 552,2€.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
οπου και να μεινεις υπαρχουν τοσα ταξι (μηχανακια) και λεωφορεια (αγροτικα) που δεν θα εχεις κανενα προβλημα!
το nova platinum που αναφερεις ειναι κοντα στην walking street αλλα πολυ ακριβο για τοσο μικρα δωματια που εχει!
αφου θα πας low season σου προτεινω pattaya bay resort. 3 φορες εμεινα και ειμαι ικανοποιημενος!
999μπατ την βραδια και στις 7 πληρωνεις τις 6! 899μπατ χωρις πρωινο!
καλυτερη προσφορα δεν θα βρεις!
μεχρι ποσα εισαι διαθετιμενος να δωσεις για ξενοδοχειο και θα σου προτεινω μερικα.
η αν θες μπες εδω και ψαξε:
ΤΗΧ Μέχρι 2000 ΒΗΤ την βραδυά, με πρωινό και νετ σύνδεση..Τι προτείνεις?
ΤΗΧ Μέχρι 2000 ΒΗΤ την βραδυά, με πρωινό και νετ σύνδεση..Τι προτείνεις?
ψαξε αυτα:
tim boutique, lk renaissance, fraser, baywalk residence, lk metropole. και εννοειτε το pattaya bay resort.
τωρα αν θες καποιο ακριβως στην walking street: secrets (δεν ειναι ακριβως ξενοδοχειο αλλα ειναι πολυ καλο και φθηνο και ειναι οτι πρεπει για short time καταστασεις. αξιζει να μεινεις 4-5 μερες εκει και μετα να πας καπου αλλου.) δεν χρειαζεσε ουτε ταξι! δεν εχει πισινα.
και ενα αλλο που ειναι στην ws ειναι το grand hotel. ουτε αυτο δεν εχει πισινα αλλα εχει φοβερη θεα αν μεινεις στο 9ο οροφο.
υποψιν οτι εχω μεινει μονο στο secrets και pattaya bay resort. για τα υπολοιπα εχω διαβασει πολυ καλες κριτικες στο και στο επομενο ταξιδι μου θα μεινω σε καποιο απ'αυτα για μια βδομαδα ομως. την πρωτη βδομαδα θα μεινω secrets γιατι ειναι φθηνο και θελω να ειμαι κοντα στην πιατσα! μετα θα παω ν'αραξω λιγο πιο μακρια.
ριξε και μια ματια εδω:
Κωλο-γερος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Με δυο εικοσαρες δεν κανει το ιδιο?..επίσης θα πηγαίνω μόνο με γυναίκες άνω των σαράντα...
15 - 16 May 2010
ειναι σιγουρα αυτο?! (οτι κλεινουν παλι εκεινη τη μερα)
Οσο για τον Κωστα...τον Κωστι μας...οχι Κωστι μου...
τα ΠΟΔΙΑ δεν κλείνουν ποτε!!! hahahah
Αν εννοεις αυτο που ειναι κοντα στη beach road πριν τρια χρονια δεν ειχε προβλημα.συνταξιδειωτες εχει μεινει κανεις στο pattaya center στο soi 10 το πολυοροφο..εχει ακουστει τιποτα για προβληματα να μπαζεις γκομενες κλπ
γιατι φενεται φοβερο με θεα γαματη
Καλουτσικο ειναι χωρις πισινα αν θυμαμαι καλα.
συνταξιδειωτες εχει μεινει κανεις στο pattaya center στο soi 10 το πολυοροφο..εχει ακουστει τιποτα για προβληματα να μπαζεις γκομενες κλπ
γιατι φενεται φοβερο με θεα γαματη
αυτο λες???
εχει πισινα κανονικα αποτι ειδα στο σαιτ τους εχει τιμες μετριοκαλες αλλα αν πιασεις δωματιο ψηλα εχεις φοβερη θεα στη θαλασσα..ειναι βεβαια λιγο παλιο αλλα ειναι κοντα στο χαμο..ευχαριστω παντως φιλεΑν εννοεις αυτο που ειναι κοντα στη beach road πριν τρια χρονια δεν ειχε προβλημα.
Καλουτσικο ειναι χωρις πισινα αν θυμαμαι καλα.
αυτο ναι ξερεις τιποτα πληροφορειες φιλε djzan?
αυτο ναι ξερεις τιποτα πληροφορειες φιλε djzan?
thnx δεν αναφερουν τιποτα για guest friendly αλλα δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 644
- Πόντοι
- 4.255
Zan,φιλαρακι παντα στην 1η γραμμη της ενημερωσης!!!!Τι κανεις???ετοιμαζεσαι???1 μηνας εμεινε!!!! :-* :-* :-* :-* :-*
asia_fun
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
πηρες φορα και θες να πηδηξεις ολη τη ταυλανδη απο ακρη εις ακρη! κατσε μυκονο καλυτερααπο πουκετ για παταγια ειναι ευκολο να πας ?
οποιος ξερει κατι αν μπορει να πει?
πηρες φορα και θες να πηδηξεις ολη τη ταυλανδη απο ακρη εις ακρη! κατσε μυκονο καλυτερα