thnx δεν αναφερουν τιποτα για guest friendly αλλα δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα
μονο που αναφερουν τα υπολοιπα δεν θα πηγαινα. (παλιο ξενοδοχειο, βρωμια, βρωμικες πετσετες κτλ...).
το μονο καλο ειναι η θεα που εχει.
thnx δεν αναφερουν τιποτα για guest friendly αλλα δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα
Zan,φιλαρακι παντα στην 1η γραμμη της ενημερωσης!!!!Τι κανεις???ετοιμαζεσαι???1 μηνας εμεινε!!!! :-* :-* :-* :-* :-*
για το θέμα των τιμών και προσφορών παίζει ακόμα η προσφορά 549 εως 570 με thai και θα υπαρχή μέχρι τέλος ιανουαριου με προϋπόθεση η διαμονή όχι πάνω απο μήνα (αν είναι παραπάνω +100 ευρό) και με χρονική περίοδο πτήσεων έως μέσα απριλιου αλλα έχω μάθει απο πράκτορά ότι θα βγάλει απο την αλλη βδομαδα προσφορά με 450!!!! ((οπως κανη τέτοια εποχή τα τελευταία 3 χρόνια)) με περίοδο πτήσεων εως τέλη μαρτιου οχι αργότερα γιατί είναι νωρίς το πασχα. αν κάποιος γνωρίζει περισσοτερα ας γράψει
Αφιερωμένο στον Cristobal τον αμετανόητο Παταγιανό
μετά την επάνοδό μου στη Πρωτεύουσα της Κόλασης
Παττάγια μου εσύ μεγάλη φτωχομάνα
εσύ που βγάζεις τα καλύτερα μωρά
Παττάγια μου εσύ μεγάλη φτωχομάνα
όπου κι αν πάω σ' έχω πάντα στη καρδιά
Παττάγια μου ποτέ δε σ'απαρνιέμαι
είσ' η πατρίδα μου η δεύτερη καυχιέμαι
Πατάγια μου που τόσα έχεις μπαράκια
βγάζεις τα πιο όμορφα μωρά στο κόσμο αυτό
βράδυα στα σόι σου σιαμέζικα μουτράκια
γλέντια ξενύχτια μες στο κάθε σου στενό
Παττάγια μου για λίγο σε είχα αφήσει
Λαμάη και Τσάβεν είχα πάει εκδρομές
μα ξαναπέταξα γιατί είχα τόσο αργήσει
να ξαναζήσω τις τρελλές σου τις χαρές
Παττάγια μου εσύ κι αν πήγα μακρυά σου
πάντα θυμάμαι τα ωραία σου γκογκό
αχ πως νοστάλγισα να ξαναρθώ κοντά σου
κι ας ξεψυχήσω στην walking street εμπρός
Παττάγια μου ήρθα χτές πάλι κοντά σου
Happy και Pepermint και Baccara μαζί
με καπετάνιο κι όμορφα γλυκά μωράκια
στη Hollywood μας βρήκε το πρωί
Υ.Γ η Holywood ειναι Πατταγια τελικα.
η Holywood ειναι στο πουκετ. εχει κανα τετοιο μαγαζι στην πατταγια και δεν το'χουμε παρει χαμπαρι???
Στην ηλικια που ειμαστε οι γιατροι συνιστουν οτι ειναι καλλιτερα να περνουμε τα φαρμακα μας με δοσεις παρα ολο μαζι. Θεραπεια λοιπον για τους κωλογερους πρωι βραδυ απο μια των εικοσιπεντε μεχρι να δεις βελτιωση.Τελικά και με τη βοήθεια του συνάδελφου Κωλό-γερου κυκλοφορώ με δύο εικοσιπεντάρες και δεν έχω πρόβλημα με τους νέους ανταγωνιστές, πενήντα εγώ πενήντα και η παρέα μου
μετα απο ενα google search βρηκα αυτο:
οντως υπαρχει ενα hollywood αλλα το αρθρο ειναι του 2007. εχει παει κανενας παλιος εκει παλιοτερα η τωρα προσφατα?
το τελευταιο μωρο ειναι ολα τα λεφταααα!!!
λακη ετοιμασου να παμε... αν υπαρχει ακομα!
1 1/2 ωρα αν δεν κανω λαθος αεροπορικως για μπανγκοκ και απο εκει ταξι και 2 ωριτσες στο κολαστηριοαπο πουκετ για παταγια ειναι ευκολο να πας ?
οποιος ξερει κατι αν μπορει να πει?
περναει κριση γιαυτομεγαλες πεινες η thaiairways, ειχε σηκωσει πολυ ψηλα τον αμανε παλαιοτερα, "διορθωνει" η φαση με τις αεροπορικες.