Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6

Με κόπους και βάσανα κατάφερα να επικοινωνήσω μαζί της, μόνο που σε περιορίζει το voipdiscount σε χρόνο και αριθμό των free κλήσεων
Και ενώ στο site γράφουν ότι για free κλήσεις έχεις 300 λεπτά το μήνα αν κατάλαβα καλά, βέβαια δεν φτάνει που μίλησα τσάμπα έστω και για λίγο με την ταιλανδέζα θέλω και παραπάνω
Δεν ξέρω αν κάποιος συναγωνιστής έχει βρει κάτι άλλο, η μαλακία είναι ότι η forthnet υποστηρίζει δωρεάν κλήσεις σταθερής σε 43 χώρες αναμεσά τους κίνα, φιλιπίνες, ταιβάν, σιγκαπούρη, ιαπωνία, χονκ κονγκ και δεν υποστηρίζει την ποιο σημαντική για τους ταιλανδόπληκτους,
τι γκαντεμιά
Θα τη ψάξω τη δουλειά γιατί δεν λέει να πληρώσω το επερχόμενο ταξίδι στα τηλέφωνα

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Η εναλλακτικά από Πουκέτ πας Σιγκαπούρη και μετά Μπανγκόκ και μετά ταξί για Κόλαση...αστειεύμομαι από Πουκέτ υπάρχουν πτήσεις με Bangkok Airways για U-Tapao πολύ πιο κοντά στη Πατάγια (45 λεπτά) δες το Site της

Είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή για όσους επιθυμούν duo :grin:

kostas433

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
0
Με κόπους και βάσανα κατάφερα να επικοινωνήσω μαζί της, μόνο που σε περιορίζει το voipdiscount σε χρόνο και αριθμό των free κλήσεων
Και ενώ στο site γράφουν ότι για free κλήσεις έχεις 300 λεπτά το μήνα αν κατάλαβα καλά, βέβαια δεν φτάνει που μίλησα τσάμπα έστω και για λίγο με την ταιλανδέζα θέλω και παραπάνω
Δεν ξέρω αν κάποιος συναγωνιστής έχει βρει κάτι άλλο, η μαλακία είναι ότι η forthnet υποστηρίζει δωρεάν κλήσεις σταθερής σε 43 χώρες αναμεσά τους κίνα, φιλιπίνες, ταιβάν, σιγκαπούρη, ιαπωνία, χονκ κονγκ και δεν υποστηρίζει την ποιο σημαντική για τους ταιλανδόπληκτους,
τι γκαντεμιά
Θα τη ψάξω τη δουλειά γιατί δεν λέει να πληρώσω το επερχόμενο ταξίδι στα τηλέφωνα

Για φτηνα τηλεφωνα σε τάι κινητα  βρες τη face card 5 € περίπου μιάμιση ώρα

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Για φτηνα τηλεφωνα σε τάι κινητα  βρες τη face card 5 € περίπου μιάμιση ώρα

thanks φίλε μου αλλά από ότι είδα η face card δουλεύει σαν prepayed ή giftcard για αγορές ή να στείλεις λεφτά
Δεν κατάλαβα γιατί να μην χρησιμοποιήσω την prepayed που έχω ήδη ή πιστωτική ?
Δώσε μου αν θέλεις τα φώτα σου

kostas433

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
0
τηλεφωνικη καρτα ειναι και απο σταθερα και απο κινητα  Την εχω χρησιμοποιησει.Κυκλοφορει σε πολλα περιπτερα

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
τηλεφωνικη καρτα ειναι και απο σταθερα και απο κινητα  Την εχω χρησιμοποιησει.Κυκλοφορει σε πολλα περιπτερα

ok θα κοιτάξω αύριο σε κανα περίπτερο να την πάρω για να κάνω τη δουλειά μου
Ευχαριστώ και πάλι

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Χθες βραδυ και περι ωραν 23.00 ειχαμε φαση εδω.
Μολις ειδα την αμπουλανσα εξω απο την πολυκατοικια κατι μυριστηκα...
και οντως ενας expat ετων 78 κατεληξε ευτυχισμενος, η στυνομια αναζητει την κοπελλια.
Συμπερασμα βγαλτο το μονοι σας.
Τουλαχιστον πηγε ευτυχισμενος. Φανταζεστε να ειχε παρει και τιποτα βιαγκρα και να μην κλεινει το κουτι?

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Δοκίμασε skype, το πρόγραμμα "Unlimited country" διαλέγεις Ταϊλάνδη και με 5 (4.54) περίπου ευρω το μήνα έχεις απεριόριστα σταθερά και κινητά.
www.skype.com/intl/en/allfeatures/subscriptions/europecountry/?country=TH] ]

Δεν τα είχα πολυψάξει μέσο internet τώρα που το λες συμφέρει, φαντάζομαι αντίστοιχες προσφορές θα έχει και το voipdiscount απλά βαριέμαι να τρέχω στην τράπεζα για να ξαναβάλω λεφτά στην prepayed
Αλλά φοβάμαι ότι η ανάγκη θα με κάνει να την επισκευτώ την @#%$τράπεζα

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Επειδή δεν καταλαβαίνω πως το λες, το εξηγείς σε παρακαλώ?

είναι η καλύτερη επιλογη γισ εκείνους εννοούσα που θέλουν να πάνε και Πουκετ και Πατάγια, σε δυο δηλαδή προορισμούς

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
είναι η καλύτερη επιλογη γισ εκείνους εννοούσα που θέλουν να πάνε και Πουκετ και Πατάγια, σε δυο δηλαδή προορισμούς

Οκ. Αλλού πήγε το μυαλό μου!!!! :rolleyes: Να ρωτήσω όμως, δεν είναι πολύ κουραστικό να πας σε δύο μέρη, με αεροπλάνο μάλιστα, όταν πας μόνο για 15 μέρες? (τόσες περίπου κανονίζω να πάω γι αυτό ρωτάω)

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Οκ. Αλλού πήγε το μυαλό μου!!!! :rolleyes: Να ρωτήσω όμως, δεν είναι πολύ κουραστικό να πας σε δύο μέρη, με αεροπλάνο μάλιστα, όταν πας μόνο για 15 μέρες? (τόσες περίπου κανονίζω να πάω γι αυτό ρωτάω)

ειναι περιπου 1.30 ωρα ταξιδι, εξαρταται από την διαθεση, τις επιλογες, την απόφαση κάποιου να αφοσιωθει σε  :fuck1: σε ενα μόνο μερος ή στην προθεση του να χαλαρωσει και λιγο πιο εξωτικα, γιατι ηΠαταγια όπως και να το κανουμε είναι για πιό μαζικο τουρισμό.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
ειναι περιπου 1.30 ωρα ταξιδι, εξαρταται από την διαθεση, τις επιλογες, την απόφαση κάποιου να αφοσιωθει σε  :fuck1: σε ενα μόνο μερος ή στην προθεση του να χαλαρωσει και λιγο πιο εξωτικα, γιατι ηΠαταγια όπως και να το κανουμε είναι για πιό μαζικο τουρισμό.

Κατάλαβα. Άσχετο. Αμάξι μπορείς να νοικιάσεις για να κάνεις κάποιες βόλτες στην ενδοχώρα?(-με την απαραίτητη παρέα που θα έχω φορτώσει αφού θα είμαι και μόνος). 1ον Το αγγλικό σύστημα έχουν οδήγησής? 2ον Θα το νοικιάσω και θα είμαι άνετος ή είναι επικίνδυνο άθλημα η οδήγηση στην Ται?   

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Αγγλικοτατο φιλε,αν δεν εισαι συνηθησμενος δεν ξερεις απο που θα σουρθει!!!
Κατα την γνωμη μου ξεχνα το αυτοκινητο,με τετοια φτηνια πας οπου θες ευκολα και φτηνα.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Αγγλικοτατο φιλε,αν δεν εισαι συνηθησμενος δεν ξερεις απο που θα σουρθει!!!
Κατα την γνωμη μου ξεχνα το αυτοκινητο,με τετοια φτηνια πας οπου θες ευκολα και φτηνα.

Το φαντάστηκα ότι θα έχουν το αγγλικό...Έχω ζήσει όμως 6 χρόνια αγγλία και οδηγούσα, οπότε δεν είναι προβλημα...Την οδηγική τους συμπεριφορά φοβάμαι....

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Δεν ειναι οπως Κινα και Ινδια που ημουνα φετος (και με ευλογισε ο καλος θεουλης να την βγαλω καθαρη) αλλα δεν ειναι και Σουμαχερ.Κατα την γνωμη μου μεινε μια βδομαδα Πατταγια οσπου να τα κανεις ολα και μετα γυρνα λιγο βκκ!!Εγω πηγα Χριστουγεννα και εμεινα μονο 2 μερες βκκ και το μετανιωσα.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Δεν ειναι οπως Κινα και Ινδια που ημουνα φετος (και με ευλογισε ο καλος θεουλης να την βγαλω καθαρη) αλλα δεν ειναι και Σουμαχερ.Κατα την γνωμη μου μεινε μια βδομαδα Πατταγια οσπου να τα κανεις ολα και μετα γυρνα λιγο βκκ!!Εγω πηγα Χριστουγεννα και εμεινα μονο 2 μερες βκκ και το μετανιωσα.

Κάτι τέτοιο σκέπτομαι να κάνω. 8-9 μέρες Πατάγια και 4-5 ΒΚΚ και γύρω...Γι αυτό σκέπτομαι το αμάξι..

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Θες να μου πεις οτι θα μπεις βκκ με ΙΧΕ?Πες μου οτι δεν εννοεις αυτο γιατι θα τα παιξω........μιλαμε για τρελο μποτιλιαρισμα.Αλλωστε δεν μπορεις σε15 μερες να τα προλαβεις ολα,με ρεγουλα.Πρωτη φορα πας?

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Θες να μου πεις οτι θα μπεις βκκ με ΙΧΕ?Πες μου οτι δεν εννοεις αυτο γιατι θα τα παιξω........μιλαμε για τρελο μποτιλιαρισμα.Αλλωστε δεν μπορεις σε15 μερες να τα προλαβεις ολα,με ρεγουλα.Πρωτη φορα πας?

Όχι ΒΚΚ με αμάξι, το ξέρω ότι θα είναι εντελώς τρελό.... Για εξορμήσεις γύρω από ΒΚΚ λέω...Εκτός αν έχουν τόσο καλές συγκοινωνίες και υπεραστικές εννοώ... Ναι πρώτη φορά.. Και μετά από χωρισμό που είναι τώρα σε εξέλιξη..Είμαι παντρεμένος οπότε δεν φτάνει ένα "άντε γαμήσου καριόλα, δίνε του να μην σε βλέπω μπροστά μου"....Οπότε καταλαβαίνεις σε τι ψυχολογία είμαι και σε τι ψυχολογία θα κατέβω....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom