Παιδιά και κάτι τελευταίο. Επειδή δεν θέλει να με ακολουθήσει κανένας και επειδή χώρισα πρόσφατα και θέλω να αλλάξω παραστάσεις, λεω να πάω μόνος. Ένας συναγωνιστής το προτείνει, ένας άλλος όχι. Μία φορά έχω ταξιδέψει μόνος εξωτερικό και πέρασα μέτρια λόγω έλλειψης παρέας. Πέρα όμως από το χαβαλέ που κάνεις με το άλλο πρόσωπο υπάρχει και η ανασφάλεια. Τι θα γίνει αν αρρωστήσω; Αν κάτι μου συμβεί, μόνος σε μια ξένη μη ευρωπαϊκή χώρα; Αυτά τα ερωτήματα έχουν απασχολήσει ποτέ κανένας σας? Έτσι για να ακούσω απόψεις έμπειρων πέρι την Ταυλάνδη.
Να σας πώ εκ των προτέρων, δεν είμαι κανένας πιτσιρικάς. Σαρανταρίζω πλέον (και αρχίζει η κρίση της μέσης ηλικίας μια και είμαι ακόμα μπακούρη και άκληρος), έχω ταξιδέψει πολλές φορές στο εξωτερικό και γενικά είμαι έμπειρος της ζωής. Απλά δεν έχω πάει ποτέ Ασία και δει σε τέτοια μέρη.
[/quote φιλε με το συμπαθειο, μη κανεις λες και πας στην αφρικη! δρομους και νοσοκομεια εχει καλυτερα απο την ελλαδα, και αν δεν εχεις παρε δωσε με ναρκωτικα, και αν δεν εισαι κλεπτομανης, δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα! η περιπτωση σου, (φρεσκοχωρισμενος) ειναι οτι πρεπει για να πας μονος! εκτος αυτου υπαρχουν ελληνικα μαγαζια σε πουκετ παταγια μπανκοκ οπου ολο και καποιον δικο μας θα βρεις (αν σωνει και καλα θες παρε δωσε με ελληνες) παρε και το τηλεφωνο της πρεσβειας μας εκει (αχρειαστο νανε) καλα να περασεις