Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Έχει κανείς δοκιμάσει το myairdeals.com;

Σκέφτομαι τον άλλο μήνα να χρησιμοποιήσω και ένα εκ των δύο στην Μπανγκόκ: Landmark ή Emporium Suites. H τιμή είναι γύρω στα 90€, είναι και τα δύο δίπλα σε σταθμό BTS και φυσικά girl friedly. Κάποια πρόσφατη εμπειρία;
Landmark, χωρίς συζήτηση.
Location, location, location και καλό ξενοδοχείο.

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Suadam μεταξυ μας τωρα τον hussain τι τον εχεις?   :2funny:

Suadam ήταν ο τίτλος μιας... γουέστερν Ταιλανδέζικης παρωδίας, έχει παιχτεί και στην Ελλάδα σαν Tears of the Black Tiger.
Σημαίνει, αν θυμάμαι καλά, μαύρος τίγρης.  :grin:
(καμία σχέση, μια mamasan μου το κόλλησε, για άλλους λόγους και όχι  :knockinb:)

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
เมอรี่คริสมาส & แฮปปี้นิวเยีย

arturo

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Γεια σας παιδια. Τελος γεναρη θα ηθελα να κανω ενα ταξιδι στο phuke ταιλανδη. Ειναι καλη εποχη εχει πολυ κοσμο? Μπορείτε να μου υποδειξετε ενα τουριστικο γραφειο για να κλεισω εισητηρια και ξενοδοχειο?

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
όχι ρε συ και τόσα ελληνικά περιοδικά που θα τα βάλουμε τώρα;  :P

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Ρωτήθηκα με pm για τσιμπουκάδικα στην Μπανγκοκ και την Πατάγια.

Στην πρωτεύουσα το πιό "παρακμιακό" είναι το Lolitas, είναι αλυσίδα σε πολλές πόλεις άρα και στην Πατάγια. Μην περιμένετε κορμάρες, άλλη είναι η υπόθεση εκεί :pipa1:
Το καλύτερο είναι το Τhe Star of light στην Patpong2.

magio7375

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά ψάχνοντας στο net βρήκα αυτό Μπορεί κανένας να μου δώσει πληροφορίες για το συγκεκριμένο μασσατζίδικο στη Bangkok?
Μου φαίνεται ότι οι τιμές είναι πολύ καλές για τις παρεχόμενες υπηρεσίες.Μήπως παίζει καμμία μούφα?

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Παιδιά ψάχνοντας στο net βρήκα αυτό Μπορεί κανένας να μου δώσει πληροφορίες για το συγκεκριμένο μασσατζίδικο στη Bangkok?
Μου φαίνεται ότι οι τιμές είναι πολύ καλές για τις παρεχόμενες υπηρεσίες.Μήπως παίζει καμμία μούφα?
Που τις ειδες τις "καλες" τιμες?..Δεν διαφερει σε τιποτα απο ολα τα μασατζιδικα της Μπανγκοκ...400 μπατ η ωρα για oil massage ειναι ταριφα σε ολα σχεδον...
Βεβαια,για να μη μπερδευεσε,η τιμη αυτη ειναι ΜΟΝΟ για το μασαζ...
Πριν ανεβεις στο δωματιο,αφου διαλεξεις κοπελα,ερχεται η μαμασαν και πληρωνεις σε αυτη τα 400 μπατ.Και σου λεει πως για οτιδηποτε εξτρα,θα συνεννοηθεις απευθειας με τη κοπελα στο δωματιο...
Δηλαδη την ωρα που σου κανει το μασαζ,σου λεει η κοπελα προς το τελος αν θελεις handjob με εξτρα χρεωση συνηθως 500 μπατ,blowjob 1000 μπατ,πηδημα 1500 μπατ και αν θελεις soapy σε παει σε αλλο δωματιο και πληρωνεις αλλα 2000 μπατ...
Οποτε σου ερχεται μια η αλλη... ;)
Παντως το εν λογω ιδρυμα το εχω επισκεφτει και ειναι καλο...Βεβαια οπως και ολα τα μασατζιδικα,εξαρταται ποια στιγμη θα τα επισκεφθεις..Μπορει τη περιοδο και την ωρα που θα πας να μην εχει καλη "φουρνια"...
Γι αυτο κανουμε επιτοπια διερευνηση και αναλογα αποφασιζουμε... ;)

magio7375

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Που τις ειδες τις "καλες" τιμες?..Δεν διαφερει σε τιποτα απο ολα τα μασατζιδικα της Μπανγκοκ...400 μπατ η ωρα για oil massage ειναι ταριφα σε ολα σχεδον...
Βεβαια,για να μη μπερδευεσε,η τιμη αυτη ειναι ΜΟΝΟ για το μασαζ...
Πριν ανεβεις στο δωματιο,αφου διαλεξεις κοπελα,ερχεται η μαμασαν και πληρωνεις σε αυτη τα 400 μπατ.Και σου λεει πως για οτιδηποτε εξτρα,θα συνεννοηθεις απευθειας με τη κοπελα στο δωματιο...
Δηλαδη την ωρα που σου κανει το μασαζ,σου λεει η κοπελα προς το τελος αν θελεις handjob με εξτρα χρεωση συνηθως 500 μπατ,blowjob 1000 μπατ,πηδημα 1500 μπατ και αν θελεις soapy σε παει σε αλλο δωματιο και πληρωνεις αλλα 2000 μπατ...
Οποτε σου ερχεται μια η αλλη... ;)
Παντως το εν λογω ιδρυμα το εχω επισκεφτει και ειναι καλο...Βεβαια οπως και ολα τα μασατζιδικα,εξαρταται ποια στιγμη θα τα επισκεφθεις..Μπορει τη περιοδο και την ωρα που θα πας να μην εχει καλη "φουρνια"...
Έτσι εξηγείται φίλε μου.Γιατί διαβάζοντας τις 2500 σελίδες μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι το κόστος για body to body + πήδημα κοστολογείται περίπου στα 2.000.Και έμεινα σα παπάρας να βλέπω τις τιμές.Δηλαδή για soapy massage κόστος γύρω στα 2500?
Και αν μπορείς ποιό θα μου πρότεινες σαν Value for money massage parlour,με όλες τις παράμετρους τύχης που αναφέρεις παραπάνω?

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Babi ξερω μαλλον ποιο λες αυτο στο food court του ΜΒΚ στον τελευταιο οροφο...ειναι φαστ-φουνταδικα αυτα ρε συ
δυστυχως μου ερχεσαι παντα αργα αλλιως θα τρωγαμε κατι της προκοπης
Πιστευω πως γνωριζετε και το "Olive Restaurant" στο 5ο οροφο του Emporium...
Το επισκεφτηκα πριν 2 χρονια και ηταν εξαιρετικο...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Και αν μπορείς ποιό θα μου πρότεινες σαν Value for money massage parlour,με όλες τις παράμετρους τύχης που αναφέρεις παραπάνω?
Χωρις να ειμαι ειδικος επι του θεματος,μιας και εχω επισκεφθει μονο καμμια 15αρια απο αυτα,θα επαναλαβω αυτο που σου ειπα και πριν...Εξαρταται ΠΟΤΕ θα πας...Δηλαδη τι "φουρνια" θα πετυχεις...
Μου εχει συμβει να παω μια χρονια σε ενα μασατζιδικο και να εμφανιστουν 4-5 αστερια και την επομενη να παω και να εχει μπαζολες...
Αν θελεις παντως τη συμβουλη μου...ΜΑΚΡΙΑ απο τα "πολυδιαφημισμενα" και αυτα που σε πανε οι ταριφες...Συνηθως εχουν πολυ χαμηλη ποιοτητα...
Και καλυτερα να πηγαινεις σε αυτα που προσφερουν και απλο μασαζ και δεν ειναι αποκλειστικα soapy massage parlors...Γιατι περνεις μια κοπελα για ενα απλο oil massage,δινεις 400 μπατ και στη πορεια αν "σε φτιαξει" μεσα στο δωματιο,συνεχιζεις και για τα περαιτερω...Ενω στα soapy,βλεπεις τη γκομενα στη βιτρινα,πληρωνεις 2500-4000 μπατ (και παραπανω μερικες φορες για τα "μοντελα" η "schoolgirls") και περνεις ουσιαστικα "γουρουνι στο σακι" γιατι δε ξερεις τι θα σου βγει μεσα στο δωματιο...
Και ενα τελευταιο tip...Τις καλυτερες γκομενες συνηθως τις εβλεπα στα μασατζιδικα που απευθυνονται στους γιαπωνεζους και προσφερουν και το λεγομενο προστατικο μασαζ (prostate massage)...
Ειναι τρομερη εμπειρια και πρεπει να το δοκιμασεις... ;)

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
καλως ηλθες πιπινομανιακ, να υποθεσω οτι ειχες παει για "καταθεσεις" στο ανατολικο μπλοκ? συνηθως τετοια εποχη την κανεις κατα κει ε?

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6

Και επειτα ΠΟΣΤΑΡΟΥΜΕ. Αυτο για αυτους που ξερουν μονο να θετουν ερωτησεις της τελευταιας στιγμης, και αφου βολευτουν αφηνουν την μπουρδελοκοινοτητα ορφανη.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
καλως ηλθες πιπινομανιακ, να υποθεσω οτι ειχες παει για "καταθεσεις" στο ανατολικο μπλοκ? συνηθως τετοια εποχη την κανεις κατα κει ε?
"Μαγος" εισαι??!! :2funny:
Ναι αλλα,ετοιμαζομαι και για μια Ταυλανδιτσα τελη Ιανουαριου η Φεβρουαριο...
Και βεβαια "ΜΑΥΡΟ" στο Πουκετ...Μπανγκοκα εχει φετος το προγραμμα...
Εφαγα τετοια ηττα το καλοκαιρι στο Πουκετ,που δε ξερω αν θα ξαναπατησω το ποδι μου...
Μπορει η πρωτευουσα να ειναι πιο ακριβη,αλλα τουλαχιστον ειναι αποδεκτο απο ολους οτι εχει την αφροκρεμα απο γυναικες...
Το πολυ πολυ πεταγομαι και μια Πατταγια κι αν μου αρεσει αραζω εκει.. ;)
(Εγω στη Πατταγια?? :idiot:...Ρε που φτασαμε... :headbang:)... :2funny:
Και επειτα ΠΟΣΤΑΡΟΥΜΕ. Αυτο για αυτους που ξερουν μονο να θετουν ερωτησεις της τελευταιας στιγμης, και αφου βολευτουν αφηνουν την μπουρδελοκοινοτητα ορφανη.
Μια και δυο φορες εχει συμβει??
Αφου το ξερουμε ρε Σολφεζ...Στους 10 που ζητανε πληροφοριες,αντε ο ενας να στειλει ανταποκριση απο το μετωπο η να μοιραστει τις εμπειριες του με τη μπουρδελοκοινοτητα...
Μερικα πραγματα δεν αλλαζουν... :headbang:

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Χωρις να ειμαι ειδικος επι του θεματος,μιας και εχω επισκεφθει μονο καμμια 15αρια απο αυτα,θα επαναλαβω αυτο που σου ειπα και πριν...Εξαρταται ΠΟΤΕ θα πας...Δηλαδη τι "φουρνια" θα πετυχεις...
Μου εχει συμβει να παω μια χρονια σε ενα μασατζιδικο και να εμφανιστουν 4-5 αστερια και την επομενη να παω και να εχει μπαζολες...
Αν θελεις παντως τη συμβουλη μου...ΜΑΚΡΙΑ απο τα "πολυδιαφημισμενα" και αυτα που σε πανε οι ταριφες...Συνηθως εχουν πολυ χαμηλη ποιοτητα...
Και καλυτερα να πηγαινεις σε αυτα που προσφερουν και απλο μασαζ και δεν ειναι αποκλειστικα soapy massage parlors...Γιατι περνεις μια κοπελα για ενα απλο oil massage,δινεις 400 μπατ και στη πορεια αν "σε φτιαξει" μεσα στο δωματιο,συνεχιζεις και για τα περαιτερω...Ενω στα soapy,βλεπεις τη γκομενα στη βιτρινα,πληρωνεις 2500-4000 μπατ (και παραπανω μερικες φορες για τα "μοντελα" η "schoolgirls") και περνεις ουσιαστικα "γουρουνι στο σακι" γιατι δε ξερεις τι θα σου βγει μεσα στο δωματιο...
Και ενα τελευταιο tip...Τις καλυτερες γκομενες συνηθως τις εβλεπα στα μασατζιδικα που απευθυνονται στους γιαπωνεζους και προσφερουν και το λεγομενο προστατικο μασαζ (prostate massage)...
Ειναι τρομερη εμπειρια και πρεπει να το δοκιμασεις... ;)
Εχεις να μας συστησεις κανενα απο αυτα τα τελευταια?

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Και οσο για την πληροφορηση νομιζω οτι αυτο το σαιτ ειναι αρρωστια. Δεν μπορεις να ξεκολησης ευκολα. Αργα η γρηγορα ειτε με επιτοποιο ρεπορταζ ειτε μετα την προσαρμογη της επιστροφης την πληροφορηση τουλαχιστον απο εμενα θα την εχετε. Αρκει να περασουν οι 59 επομενες γαμημενες μερες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom