Μαγκες..για να επανελθουμε στη πραγματικοτητα και να θιξουμε καποια πραγματα "στεναχωρα",που δεν εχουν αναφερθει οσο θα επρεπε...
Ας αναλαβω εγω λοιπον τον αχαρο αυτο ρολο,μιας και η ΥΓΕΙΑ ολων μας ειναι το ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ πραγμα..
Λοιπον..
Το γλωσσοφιλο ενταξει...
Αν δεν υπαρχουν εμφανεις πληγες,AIDS δεν κολλας με το φιλι,γιατι η συγκεντρωση του ιου στο σαλιο,δεν ειναι ικανη να σε κολλησει...(Απο ηπατιτιδες και συναφη βεβαια,-αν εχει-εχεις κολλησει 100%)
Το ακαποτο τσιμπουκι (αν δε στο δαγκωσει και σου κανει πληγη)και αυτο ειναι σχετικα "αθωο" για ΣΕΝΑ (οσον αφορα το AIDS),αλλα επικινδυνο για τη κοπελα αν τελειωσεις μεσα στο στομα της..(Υπαρχει μεγαλη συγκεντρωση του ιου στα σπερματικα και προ-σπερματικα υγρα).
Το φλυφομουνι?ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ...
Εγω,ας πουμε,αν γνωριζα αποψε σε ενα κλαμπ,μια κοπελα,που γουσταρε μια ξεπετα,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περιπτωση να της κανω γλυφομουνι,ακομα και αν το μουνακι της ηταν καλογυαλισμενο και μοσχομυριζε...
Και μιλαμε για την Ελλαδα,που AIDS και ηπατιτιδες Α,Β "κυκλοφορουν" σε πολυ μικροτερο βαθμο..
Και θα παω εκει,στη Ταυλανδη,θα καμακωσω μια οποιαδηποτε κοπελα στο δρομο,η θα "φορτωσω" απο κανενα a-go go η disco και θα παω να τη περασω "πινελο"?
Μου φαινεται πολυ "επικινδυνο" το σπορ..
Ξερω πως "χανεται" αρκετη απο τη μαγεια του gfe..αλλα η ΥΓΕΙΑ πανω απο ολα...
Θα ηθελα πραγματικα,τη τοποθετιση επι του θεματος,ολων των "παλαιων" τουλαχιστον του φορουμ..
Υ.Γ...Μπορει να στεναχωρησα και να προβληματισα αρκετους απο εδω μεσα,αλλα καποιος επρεπε να "θιξει" και το συγκεκριμενο θεμα...Αλλωστε οι περισσοτεροι,δεν ειμαστε 16αρηδες,για να εχουμε "αγνοια κινδυνου" και οπου βρουμε τρυπα να τον χωνουμε...Ειμαστε ωριμοι ανθρωποι και πρεπει να εχουμε ανεπτυγμενο το αισθημα της προστασιας του εαυτου μας..
Η ΖΩΗ μας ειναι πιο πολυτιμη,απο μερικες εφημερες απολαυσεις...