Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Μηνύματα
230
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
1
παντως για να λεμε και του στραβου το δικιο πολλοι Αμερικανοι που ειχαν φερει στην Αμερικη της γυναικες τους απο το βιετναμ με τα τον πολεμο διαπιστωσαν οτι μετα απολιγο καιρο οι γυναικες τους αποχτησαν την Αμερικανικη νοοτροπια δηλαδη εγιναν ξενερωτες σε σχεση με τον καιρο που τις ειχαν γνωρισει!!!!!!!!!εγιναν κανονικες Αμερικανες!!!!
 

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Μηνύματα
2.807
Like
144
Πόντοι
16
Μαγκες..για να επανελθουμε στη πραγματικοτητα και να θιξουμε καποια πραγματα "στεναχωρα",που δεν εχουν αναφερθει οσο θα επρεπε...
Ας αναλαβω εγω λοιπον τον αχαρο αυτο ρολο,μιας και η ΥΓΕΙΑ ολων μας ειναι το ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ πραγμα..
Λοιπον..
Το γλωσσοφιλο ενταξει...
Αν δεν υπαρχουν εμφανεις πληγες,AIDS δεν κολλας με το φιλι,γιατι η συγκεντρωση του ιου στο σαλιο,δεν ειναι ικανη να σε κολλησει...(Απο ηπατιτιδες και συναφη βεβαια,-αν εχει-εχεις κολλησει 100%)
Το ακαποτο τσιμπουκι (αν δε στο δαγκωσει και σου κανει πληγη)και αυτο ειναι σχετικα "αθωο" για ΣΕΝΑ (οσον αφορα το AIDS),αλλα επικινδυνο για τη κοπελα αν τελειωσεις μεσα στο στομα της..(Υπαρχει μεγαλη συγκεντρωση του ιου στα σπερματικα και προ-σπερματικα υγρα).
Το φλυφομουνι?ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ...
Εγω,ας πουμε,αν γνωριζα αποψε σε ενα κλαμπ,μια κοπελα,που γουσταρε μια ξεπετα,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περιπτωση να της κανω γλυφομουνι,ακομα και αν το μουνακι της ηταν καλογυαλισμενο και μοσχομυριζε...
Και μιλαμε για την Ελλαδα,που AIDS και ηπατιτιδες Α,Β "κυκλοφορουν" σε πολυ μικροτερο βαθμο..
Και θα παω εκει,στη Ταυλανδη,θα καμακωσω μια οποιαδηποτε κοπελα στο δρομο,η θα "φορτωσω" απο κανενα a-go go η disco και θα παω να τη περασω "πινελο"?
Μου φαινεται πολυ "επικινδυνο" το σπορ..
Ξερω πως "χανεται" αρκετη απο τη μαγεια του gfe..αλλα η ΥΓΕΙΑ πανω απο ολα...
Θα ηθελα πραγματικα,τη τοποθετιση επι του θεματος,ολων των "παλαιων" τουλαχιστον του φορουμ..

Υ.Γ...Μπορει να στεναχωρησα και να προβληματισα αρκετους απο εδω μεσα,αλλα καποιος επρεπε να "θιξει" και το συγκεκριμενο θεμα...Αλλωστε οι περισσοτεροι,δεν ειμαστε 16αρηδες,για να εχουμε "αγνοια κινδυνου" και οπου βρουμε τρυπα να τον χωνουμε...Ειμαστε ωριμοι ανθρωποι και πρεπει να εχουμε ανεπτυγμενο το αισθημα της προστασιας του εαυτου μας..
Η ΖΩΗ μας ειναι πιο πολυτιμη,απο μερικες εφημερες απολαυσεις...
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66


Καλησπέρα Παιδια. Και όμως καταφερα να διαβασω το μισο thread. Ειδικά το ταξίδι του συναγωνγηστη Κώστα και τον ρωτάω αν ειδε αυτο το κοριτσακι εκει να πάω να το βρώ.
δεν το εχω δει φιλε, επειδη ομως αυτη τη φορα γυρισα και ψωνισα πολλες φορες απο α γκο γκο, το καλυτερο στην πατταγια ειναι το . πηρα δυο κοπελες απο κει,
αρχιζω απο αυριο και εγω τις περιγραφες απο την ται. εχω να πω αρκετα, καλως ορισες μαθημα σολφεζ, δεν θυμομουν οτι θα καθοσουν ενα μηνα. νομιζα οτι μας ξεχασες. καλα κανεις και γραφεις ολες τις λεπτομερειες, για την ωρα μονο εγω εγραφα για ολα, ελπιζω απο δω και περα ολοι να τα λενε ολα.
 

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Μηνύματα
738
Like
0
Πόντοι
6
αυτό που λέτε κύριε κώστα θέλω να το δω με τα ματια μου (θα φέρω κοπέλα ελλάδα )πραγματικά θα το χάρο πολύ

φυσικά μεταξύ μας το θεωρώ δύσκολο έως αδύνατο  :o
 

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Μηνύματα
230
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
1
σιγουρα ειναι παρα πολυ δυσκολο να φερεις κοπελα εδω απο εκει
και θα ειναι ακομα ποιο δυσκολο να φυγει μια κοπελα απο την χωρα της.
μια δοκιμη αξιζει να κανουμε εξαλου δεν θα την φερουμε για παντα εδω αλλα για διακοπες δηλαδη για κανα μηνα.
ασχετα απο αυτο,
αν μπορειτε θελω να μου πειτε στην pataya αν ξερετε κανα καλο μερος body to body μασαζ?
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
αυτό που λέτε κύριε κώστα θέλω να το δω με τα ματια μου (θα φέρω κοπέλα ελλάδα )πραγματικά θα το χάρο πολύ

φυσικά μεταξύ μας το θεωρώ δύσκολο έως αδύνατο  :o
προσεξε, δεν θα τη φερω σαν λαφυρο για να περασω την ωρα μου, σαν σουβενιρ ας πουμε να τη δειξω στους φιλους μου. θα υπαρξει προεργασια, και φυσικα με τη θεληση της. δηλαδη θα ξερει τι θα δει οταν ερθει.
νομιζω οτι οι φιλοι του θρεντ αντιμετωπιζουν τα περι ταυλανδης με μεγαλη σοβαροτητα και προσοχη, ετσι κι εγω.αν προσεξες σε ολο το θρεντ δεν θα βρεις τη λεξη "πουτανα", απο κει να καταλαβεις το σεβασμο που εχουν οι φιλοι συναγωνηστες για αυτη τη χωρα και τις γυναικες της.
 

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Μηνύματα
230
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
1
εγω πιστευω οτι αυτες οι κοπελες ειναι απλα υπεροχες καλοψυχες και φιλελευθερες
σε καμια περιπτωση δεν μπορουμε να τις αποκαλεσουμε που...
δεν ειναι σαν τις ρωσιδες.ουκρανεζες,βουλγαρες που εχουμε δει κατα καιρους εδω στη Ελλαδα
ειναι τελειως διαφορετικη νοοτροπια λογω του πολιτισμου και τροπου ζωης τους
που σε εμας σαν ευρωπαικος λαος μας μοιαζει εξωγηινος....!!!!!!!!
 

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Μηνύματα
1.282
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
16
σου απαντω οτι τις πας οπου θες, εγω θα τη φερω στην ελλαδα

προσεξε, δεν θα τη φερω σαν λαφυρο για να περασω την ωρα μου, σαν σουβενιρ ας πουμε να τη δειξω στους φιλους μου. θα υπαρξει προεργασια, και φυσικα με τη θεληση της. δηλαδη θα ξερει τι θα δει οταν ερθει.

:think: :think:

 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
Ουου...σιγουρα... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
[/quote]
με εκπλησεις σημερα, γιατι διαφωνεις ?
 

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Μηνύματα
581
Like
39
Πόντοι
6
Σύντροφοι kostaF16 και mathima solfez καλωσορίσατε πίσω στην πατρίδα.
Ευχαριστώ που μοιράζεστε τις νωπές ακόμα εμπειρίες σας με όλους εμάς που διαβάζουμε αυτό το θέμα.
Θα ήθελα να μάθω κάποια πράγματα για την περίπτωση που θέλεις να πάρεις μαζί σου π.χ. σε κάποιο νησί ένα κορίτσι. Καταρχήν αν πάρεις συντροφιά από μπαρ στο ξενοδοχείο, μπορεί να μείνει τη νύχτα ή πρέπει να γυρίσει στο μαγαζί? Αλλά και αν δεν πρέπει, δεν θα επιδιώξει η ίδια να γυρίσει για να πάρει και άλλο πελάτη? Ίσως είναι θέμα διαφορετικού λαού αλλά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι μια κοπέλα θα θυσιάσει 5-6 "ωρομίσθια" για να κοιμηθεί μαζί μου επειδή ...της αρέσω. Πόσο μάλλον να χάσει 5-6 μεροκάματα προκειμένου να με ακολουθήσει στο Κο Τάο σε μια καλύβα από μπαμπού πάνω στην άμμο, να κάνουμε βραδυνό μπάνιο και να περπατάμε χέρι-χέρι στο ηλιοβασίλεμα ή όπως λέμε και στην Ήπειρο τζιεφί (gfe).
Να δεχτώ ότι της αρκεί - εκτός από τη συντροφιά μου - το φαγητό, τα ποτάκια, οι τσάρκες μας και το ημερήσιο "πουρμπουάρ" των 1000 ΒΑΗΤ που αναφέρει ο μάθημα σολφέζ.
Δεν φτάνουν όμως τα λεφτά που θα έβγαζε πίσω στην πόλη τις αντίστοιχες μέρες. Δεν τη νοιάζει? Πώς θα λέιψει από το σπίτι, θα πει απλώς στους γονείς της (τον πατέρα που έχει τσακίσει το δεξί χέρι και δεν μπορεί να δουλέψει και τη μητέρα της που αναρρώνει από σοβαρή εγχείρηση) "Πάω με έναν farang από το Yunan στο Koh Tao, δεν θ'αργήσω" ή μήπως είμαι αφελής και πρέπει να ανησυχώ για τον "μάνατζερ" που θα την αναζητεί ή θα μας ακολουθήσει. Είμαι μπερδεμένος με τη φάση, έχοντας διαβάσει και σχετικό ποστ που αναφέρει την ισχυρή μαφία στη Μπανγκόκ.
Αν μπορεί κάποιος απο τους φίλτατους που γνωρίζει, ας με διαφωτίσει σχετικά.

Κατ αρχας στα μπαρ υπαρχει το short-time και το long-time. Αν θελεις την κοπελα να την γαμησεις ´´λιγο´´ τοτε μπορεις να την παρεις και στο μαγαζι. Σχεδον ολα τα μπαρ, γκο γκο κτλ. εχουν ενα η περισσοτερα δωματια με κρεββατι για το κουτουπωμα επι τοπου. Πληρωνεις καπου 500 μπατ για το δωματιο, και καλο βολι. Εφοσων θελεις να την γαμησεις ´´πολυ´´ πληρωνεις το μπαρφαιν στο μαγαζι, και την παιρνεις μαζι σου. Στην κοπελλα δινεις αυτα που εχεις συμφωνησει. Το μαγαζι εχει παρει το μεριδιο του, και δεν μπλεκεται σε αυτα που συμφωνεις με την κοπελλα. Ουτε και διεκδικει μεριδιο. Αν την παρεις απο μπαρ για πολλες μερες, πρεπει να πληρωνεις στο μπαρ καθε μερα που την απασχολεις και το μπαρφαιν. Εχει περιγραφει εκτενως σε προηγουμενα ποστ συναγωνιστων. Αν ερθει μαζι σου, θα της πληρωσεις αυτα που συμφωνησατε. Η κοπελλα ξερει τι την συμφερει και τι οχι. Αν ειναι κανενα αστερι του μαγαζιου, δεν θα σου ζητησει 1000 μπατ, εδω παιζουν 3000 και πανω. Αν ομως η κοπελλα σκεφτει οτι πηγαινοντας μαζι σου θα εχει 5 στο χερι, χωρις να ειναι δεσμευμενη τοπικα και χρονικα απο το μαγαζι μπορει να προτιμησει να παει μαζι σου. Και αν της εισαι και συμπαθητικος, γιατι οχι, γυναικες ειναι και αυτες. Την κοπελλα που αναφερα πιο πανω,την καμακωσα ελευθερα στον δρομο. Πριν συμβει αυτο, με ειχαν καμακωσει ηδη πεντε εξι αλλες οι οποιες ηταν ελευθερας βοσκης. Και κατι αλλο. Οι κοπελλες που ειναι στην Πατταγια, δεν πρεπει να ειναι απο εκει. Εχουν παει εκει με στοχο να βρουν δουλεια και να βγαλουν χρηματα. Εγω ειχα την εντυπωση, οτι η πολη αυτη ηταν μια πολη κατασκευασμενη στον σωληνα. Ετσι δεν υπαρχουν οι γονεις που μενουν δυο δρομους παρακατω, στους οποιους θα επρεπε να δωσει μια εξηγηση για την απουσια της.
 

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Μηνύματα
2.807
Like
144
Πόντοι
16
Οσον αφορα το σχολιο σου οτι κανενας δε τις αποκαλει πουτανες,συμφωνω...
Και εσυ συγκεκριμενα με εξεπληξες,που δεν σχολιασες το προηγουμενο ποστ μου...
 

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Μηνύματα
581
Like
39
Πόντοι
6
φιλε εγω εχω μιλησει για το δερμα τους και εχω πει οτι το καλυτερο σημειο ειναι στο εσωτερικο του μηρου στο πλαι οπως μπαινεις αριστερα και δεξια. το χερι μου το ξερει καλα αυτο το σημειο, και η γλωσσα μου βεβαια. επισης σωστη θεση στο εστιατοριο ειναι το ταυλανδεζακι να καθεται δεξια μας και με το δεξι μας χερι να την αγκαλιαζουμε απο τη μεση και η παλαμη να χουφτωνει το εσωτερικο του αριστερου της μπουτιου. :rockon:
οποιος δεν καταλαβε να στειλει πμ.
αχ αυτο το δερμα τους
Μας εστειλες παλι αδιαβαστους γιγαντα.... μα τι λεω... κολοσσε...
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
μαθημα σολφεζ νομιζω εσυ με τις περιγραφες σου θα δωσεις στο θρεντ νεα ωθηση.. γραφε λεπτομερειες λοιπον, θα στειλουμε πολυ κοσμο στην ται.
αντε δε βλεπω την ωρα να αρχισω το γραψιμο και εγω, ειμαι ομως πτωμα ακομα απο τα ατελειωτα τσιμπουκογαμησια και τις ατελειωτες εκσπερματωσεις, και μιλαω για  πολλες την ημερα, μεχρι τελικης πτωσης,αν σας πω οτι δε θυμαμαι ποσες φορες πηδηξα θα το πιστεψετε? απειρες, μονο πηδαγα η ημουν ανασκελα και... καταλαβατε, και ξαναρωταω, ΓΙΑΤΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ?  και μην πει κανεις για τα λεφτα γιατι θα δειχνει οτι δεν εχει παει ποτε εκει, εγω θα πω οτι φερονται τοσο υπεροχα γιατι εχουν και βλεπουν καλοσυνη απεναντι τους, αν πεσουν σε γουρουνι σιγουρα φευγουν μακρια.
εγω με την NOY γνωρισα παρολη την εμπειρια μου εξεπλαγην, τετοιο gfe πουθενα, ειχε εμφανιση ψιλοξεκωλου αλλα ηταν απαιχτη σε ολα της , μπραβο noy, τα συνδυασες ολα,
 

Pelopidas(1)

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Μηνύματα
58
Like
1
Πόντοι
0
Vonmakouli ευχαριστώ, με κάλυψες έχοντας μόλις διαβάσει και τη σύνοψη που ανέβασες. Βαδίζουμε ολοταχώς προς memory overflow πληροφόρησης!

04Fantoma05 αν θέλεις όποτε έχεις χρόνο περιέγραψέ μας την καθημερινή σου ζωή ως μόνιμος κάτοικος της Ταϋλάνδης. Θα έχει ενδιαφέρον να συνυπάρχουν λάγνες περιγραφές από πρόσφατα νυχτοπερπατήματα συντρόφων - επισκεπτών με γλαφυρές ανταποκρίσεις μέσα από τα ελληνικά μάτια ενός συντρόφου που ζεί εκεί την καθημερινότητα. Και οι δύο όψεις του νομίσματος (Αλήθεια πού μπορεί να δει κανείς την "άλλη" Μπανγκόκ εκτός των red light districts? Ποιο είναι το κέντρο της πόλης για τους δημότες της Μπανγκοκ?)
Πες μας π.χ. αν ο ταϋλανδικός λαός αγαπά αληθινά το Βασιλιά και τη Βασσίλισα που ποζάρουν σε πελώριες φωτογραφίες στους σταθμούς του μετρό ή βλαστημάνε μόλις περάσουν από ένα τέτοιο "προσκύνημα" επειδή τους έχει επιβληθεί αυτή η λατρεία? Πριν κανένα χρόνο έγινε πραξικόπημα. Τι παίζει με τη χούντα, έχει αλλάξει κάτι στη ζωή σας εκεί?

...να γνωρισουμε μια κοπελα στην banqkong και να την παρουμε για διακοπες μαζι μας στο ξενοδοχειο μας στην pataya?

SCORPIONTOUCH Ό,τι θες κάνεις, αλλά θα είναι σα να πηγαίνεις για φαγητό σε κάποιο καλό εστιατόριο και να έχεις φέρει στην τσέπη σάντουιτς από το σπίτι.
 

Pelopidas(1)

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Μηνύματα
58
Like
1
Πόντοι
0
Ευχαριστώ μάθημα σολφέζ. Ξεκαθάρισε αρκετά το τοπίο στο μυαλό μου.
 

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Μηνύματα
801
Like
6
Πόντοι
6
εγω παντως οσες φορες και να παω κατω παντα αισθανομαι σαν να πηγαινω πρωτη φορα
αυτη την αισθηση δεν την αλλαζω με τιποτα
αλλα αυτος ο φ16 πηγε κατω και ξεπεταξε τα μισα νινια της παταγια και φοβαμαι μην τα βρω κουρασμενα
αλλα μεχρι τον νοεμβρη θα εχουν μαλλον ξεκουραστει  λολ
 

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Μηνύματα
161
Like
0
Πόντοι
1
σύντροφε Κώσταφ16 μπορεις να μας πεις πόσο σου κόστισε η όλη υποθεση?
Καλο θα ηταν για μας τους "πρωταρηδες"!Αν έκανες και μια ανάλυση (αεροπορικα,hotels,μεταφορα προς Παταγια,προσωπικα εξοδα,ποσες μερες εμεινες κτλ.) προσωπικα εγω θα σου ήμουν ευγνώμων,φανταζομαι και όλοι οι νεοι στο θρεντ!
 

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.064
Like
13
Πόντοι
16
καλησπερα. εχω μεινει εκπληκτος με τον οδηγο του αγαπητου συντροφου vonmakoulis. o χαρτης που αναφερεις ομως που ειναι? θα εκτιμουσα να συμπληρωνες στον οδηγο ομορφα μερη να επισκεπτουμε στην μπανγκοκ και ωραια χωριουδακια, παραλιες και αξιοθεατα. εισαι ενας σεβαστος συντροφος και πιστευω οτι θα με βοηθουσες με καποιες επιπλεον κατατοπισεις.

ευχαριστω.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom